Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
δε λεει πουθενα οτι  μαρια κανει φουλ...κι εγω εχω να παω μεγαλο διαστημα.φραπε εκανε

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
δε λεει πουθενα οτι  μαρια κανει φουλ...κι εγω εχω να παω μεγαλο διαστημα.φραπε εκανε

Ναι σωστά, πρέπει όμως ο συναγωνιστής να ξεκαθαρίσει για την κάθε μία για να είμαστε σίγουροι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν για το ρόστερ του καταστήματος, Νιόβη-Ταμάρα αυστηρά μασάζ, οι υπόλοιπες δίνουν και το κατιτί τους, από φραπέ εώς μπριζόλα.

γιαυτο ειπα και εγω οτι ειναι ρουλετα και θελει τυχη αλλιως παρε ΠΟΠΑΡΑ χωσε 50 ευρα και φαε μπριζολα ελληνικια μετα πολλων ριγανων και ελαιων!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Άκουσα οτι η κινέζα που ήταν ένα διάστημα εκει έκανε κάτι περίεργες κρυφές αρπαχτες (ανεβάζοντας το κόστος 40+ για τον πελάτη) εκει μέσα, μεχρι που την τσίμπησαν και την έδιωξαν.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτο ειπα και εγω οτι ειναι ρουλετα και θελει τυχη αλλιως παρε ΠΟΠΑΡΑ χωσε 50 ευρα και φαε μπριζολα ελληνικια μετα πολλων ριγανων και ελαιων!!!!
Το "Ποπάρα" είναι σχετικό...  :sunglasses: Η Ασπασία είναι πιο καβλέ...  :pipa1: αλλά δεν έχουν μυρωδιά από μασάζ.

Αλλά με 80+50 ευρώ μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη επένδυση. Π.χ. τουρνέ Φυλής και πέριξ όσο αντέχει η "περδικούλα" σου, όχι να καταθέτεις 130 στο Δ14. Ειδικά άμα είσαι θαμώνας του "Μπου" και έχεις διαβάσει τι παίζεται στο χώρο.  ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το "Ποπάρα" είναι σχετικό...  :sunglasses: Η Ασπασία είναι πιο καβλέ...  :pipa1: αλλά δεν έχουν μυρωδιά από μασάζ.

Αλλά με 80+50 ευρώ μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη επένδυση. Π.χ. τουρνέ Φυλής και πέριξ όσο αντέχει η "περδικούλα" σου, όχι να καταθέτεις 130 στο Δ14. Ειδικά άμα είσαι θαμώνας του "Μπου" και έχεις διαβάσει τι παίζεται στο χώρο.  ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πέστα ρε commando!!!

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής θεραπεύτρια ονόματι Εύα ελληνίδα στο εν λόγο ίδρυμα ?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ποια ευα ενα ξανθο μιλφ ελληνακι που δουλευε παλια ευηνου?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν την ειδα. μου την ανεφεραν απ το τηλεφωνο οταν ρωτησα για τις διαθεσιμες
στη δεριγνυ εχει παει μια ξανθουλα ζουμερη που ηταν στην ιλιαδα μηπως ειναι αυτη; δεν ειναι μιλφ εριναι μικρη παλιοτερα ηταν ελιτε και λεκκα αναμενω κριτικες.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τι υπηρεσίες προσέφερε στ προηγούμενα?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
προσανατολιζομαι για την Νανσυ
την εχει παρει κανεις?
εντυπωσεις?

obelix75

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στη δεριγνυ εχει παει μια ξανθουλα ζουμερη που ηταν στην ιλιαδα μηπως ειναι αυτη; δεν ειναι μιλφ εριναι μικρη παλιοτερα ηταν ελιτε και λεκκα αναμενω κριτικες.

Για την Ιφιγένεια λες?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οχι στην ιλιαδα τη λεγαναι θαλεια εχει μεγαλα μπαλκονια ειναι γυρω στα 25 και ειναι απογευμα εκει πηγα την περασμενη εβδομαδα κανει φραπε καλα πιασηματα και αναλογα και μπριζολα ειναι πως θα σε παρει.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
οχι στην ιλιαδα τη λεγαναι θαλεια εχει μεγαλα μπαλκονια ειναι γυρω στα 25 και ειναι απογευμα εκει πηγα την περασμενη εβδομαδα κανει φραπε καλα πιασηματα και αναλογα και μπριζολα ειναι πως θα σε παρει.
Μιλάμε για μια ξανθο-κοκκινομάλλα με παιδική φωνούλα; Με αυτήν την φωνή είναι τελείως "ντεκαβλέ".  :grin:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

Το Ονοματάκι της στη Δεριγνύ ?????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

Καλα αυτη ειναι πολλη το πως θα σε παρει γιατι συνηθως δεν σε παιρνει με καλο ματι προκυτε για μια παγοκολωνα που καθετε σε σταση προσοχης και βγαζει τα βυζομπαλα εξω και εσυ με την φανατασια σου τον παιζεις μοναχος τωρα αν θες να τις πιασεις και λιγο μουνι τοτε αρχιζει τις μεταβολες και ολο στο μουτι εισαι και το κωλομερι!!!
αι στα διαλα πια με τις κρυοκολες που θελουν και 100€

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Συνεδρία με την Πόπη μασάζ καλό και ο φραπέ στο τέλος πάρα πολύ γλυκός χρόνος περίπου μια ώρα τιμή 80€.
Στο ίδρυμα βρίσκονται οι Ασπασία, Αγάπη (αν θυμάμαι καλά), Βάνα, Πόπη, Λίντα (φιλιππινέζα), Νιόβη, Ταμάρα και κανα δυο άλλες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα (το γήρας ουκ έρχεται μόνο). Ελισάβετ τέλος όπως είχε ξαναγραφεί.
Μου είπαν ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές (80). Μάλλον η δουλειά παρουσιάζει ελαφρά κάμψη!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom