You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δε λεει πουθενα οτι μαρια κανει φουλ...κι εγω εχω να παω μεγαλο διαστημα.φραπε εκανε
Ναι σωστά, πρέπει όμως ο συναγωνιστής να ξεκαθαρίσει για την κάθε μία για να είμαστε σίγουροι.
Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν για το ρόστερ του καταστήματος, Νιόβη-Ταμάρα αυστηρά μασάζ, οι υπόλοιπες δίνουν και το κατιτί τους, από φραπέ εώς μπριζόλα.
γιαυτο ειπα και εγω οτι ειναι ρουλετα και θελει τυχη αλλιως παρε ΠΟΠΑΡΑ χωσε 50 ευρα και φαε μπριζολα ελληνικια μετα πολλων ριγανων και ελαιων!!!!
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το "Ποπάρα" είναι σχετικό... Η Ασπασία είναι πιο καβλέ... αλλά δεν έχουν μυρωδιά από μασάζ.γιαυτο ειπα και εγω οτι ειναι ρουλετα και θελει τυχη αλλιως παρε ΠΟΠΑΡΑ χωσε 50 ευρα και φαε μπριζολα ελληνικια μετα πολλων ριγανων και ελαιων!!!!
Αλλά με 80+50 ευρώ μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη επένδυση. Π.χ. τουρνέ Φυλής και πέριξ όσο αντέχει η "περδικούλα" σου, όχι να καταθέτεις 130 στο Δ14. Ειδικά άμα είσαι θαμώνας του "Μπου" και έχεις διαβάσει τι παίζεται στο χώρο. ;)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Το "Ποπάρα" είναι σχετικό... Η Ασπασία είναι πιο καβλέ... αλλά δεν έχουν μυρωδιά από μασάζ.
Αλλά με 80+50 ευρώ μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη επένδυση. Π.χ. τουρνέ Φυλής και πέριξ όσο αντέχει η "περδικούλα" σου, όχι να καταθέτεις 130 στο Δ14. Ειδικά άμα είσαι θαμώνας του "Μπου" και έχεις διαβάσει τι παίζεται στο χώρο. ;)
Πέστα ρε commando!!!
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής θεραπεύτρια ονόματι Εύα ελληνίδα στο εν λόγο ίδρυμα ?
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
ποια ευα ενα ξανθο μιλφ ελληνακι που δουλευε παλια ευηνου?
δεν την ειδα. μου την ανεφεραν απ το τηλεφωνο οταν ρωτησα για τις διαθεσιμες
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη δεριγνυ εχει παει μια ξανθουλα ζουμερη που ηταν στην ιλιαδα μηπως ειναι αυτη; δεν ειναι μιλφ εριναι μικρη παλιοτερα ηταν ελιτε και λεκκα αναμενω κριτικες.δεν την ειδα. μου την ανεφεραν απ το τηλεφωνο οταν ρωτησα για τις διαθεσιμες
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
προσανατολιζομαι για την Νανσυ
την εχει παρει κανεις?
εντυπωσεις?
την εχει παρει κανεις?
εντυπωσεις?
στη δεριγνυ εχει παει μια ξανθουλα ζουμερη που ηταν στην ιλιαδα μηπως ειναι αυτη; δεν ειναι μιλφ εριναι μικρη παλιοτερα ηταν ελιτε και λεκκα αναμενω κριτικες.
Για την Ιφιγένεια λες?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
οχι στην ιλιαδα τη λεγαναι θαλεια εχει μεγαλα μπαλκονια ειναι γυρω στα 25 και ειναι απογευμα εκει πηγα την περασμενη εβδομαδα κανει φραπε καλα πιασηματα και αναλογα και μπριζολα ειναι πως θα σε παρει.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μιλάμε για μια ξανθο-κοκκινομάλλα με παιδική φωνούλα; Με αυτήν την φωνή είναι τελείως "ντεκαβλέ".οχι στην ιλιαδα τη λεγαναι θαλεια εχει μεγαλα μπαλκονια ειναι γυρω στα 25 και ειναι απογευμα εκει πηγα την περασμενη εβδομαδα κανει φραπε καλα πιασηματα και αναλογα και μπριζολα ειναι πως θα σε παρει.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μιλάμε για μια ξανθο-κοκκινομάλλα με παιδική φωνούλα; Με αυτήν την φωνή είναι τελείως "ντεκαβλέ".
οχι σκετη ξανθια.
οχι στην ιλιαδα τη λεγαναι θαλεια εχει μεγαλα μπαλκονια ειναι γυρω στα 25 και ειναι απογευμα εκει πηγα την περασμενη εβδομαδα κανει φραπε καλα πιασηματα και αναλογα και μπριζολα ειναι πως θα σε παρει.
Το Ονοματάκι της στη Δεριγνύ ?????
Καλα αυτη ειναι πολλη το πως θα σε παρει γιατι συνηθως δεν σε παιρνει με καλο ματι προκυτε για μια παγοκολωνα που καθετε σε σταση προσοχης και βγαζει τα βυζομπαλα εξω και εσυ με την φανατασια σου τον παιζεις μοναχος τωρα αν θες να τις πιασεις και λιγο μουνι τοτε αρχιζει τις μεταβολες και ολο στο μουτι εισαι και το κωλομερι!!!
αι στα διαλα πια με τις κρυοκολες που θελουν και 100€
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Συνεδρία με την Πόπη μασάζ καλό και ο φραπέ στο τέλος πάρα πολύ γλυκός χρόνος περίπου μια ώρα τιμή 80€.
Στο ίδρυμα βρίσκονται οι Ασπασία, Αγάπη (αν θυμάμαι καλά), Βάνα, Πόπη, Λίντα (φιλιππινέζα), Νιόβη, Ταμάρα και κανα δυο άλλες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα (το γήρας ουκ έρχεται μόνο). Ελισάβετ τέλος όπως είχε ξαναγραφεί.
Μου είπαν ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές (80). Μάλλον η δουλειά παρουσιάζει ελαφρά κάμψη!
Στο ίδρυμα βρίσκονται οι Ασπασία, Αγάπη (αν θυμάμαι καλά), Βάνα, Πόπη, Λίντα (φιλιππινέζα), Νιόβη, Ταμάρα και κανα δυο άλλες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα (το γήρας ουκ έρχεται μόνο). Ελισάβετ τέλος όπως είχε ξαναγραφεί.
Μου είπαν ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές (80). Μάλλον η δουλειά παρουσιάζει ελαφρά κάμψη!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις