Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
να ρωτησω κατι ξεκαρφωτο? το ρωταω! ξερει κανεις κατι για μασαζ στον αγιο ελευθεριο ? επειδη δεν βρηκα καποιο αναλογο θρεντ το ρωταω εδω μην ανοιξω καινουριο  χωρισ λογο. μου ειπε ενας  φιλος οτι ειναι μια κοπελα εκ ρωσιας που εχει βαλει αγγελια για μανικιουρ πεντικιουρ και κανει και μασαζ κομπλε.εχει ακουσει κανενας τιποτα?θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες.

...Έχει ολόκληρο thread, παλικάρι...λαϊκό προσκύνημα γίνεται...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες, όχι άλλα άκυρα τεστ! Μη σκορπάτε φράγκα στις καριόλες!

Επιλέξτε ΜΟΝΟΝ εκει που κάνουν σωστό FULL!
Για όσους θέλουν, ασφαλώς!

Η θα βάλουν μυαλό η ψευτοπουτανίτσες η θα πάνε σπίτι τους!
Αντε γειά! :tooth:

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παίδες, όχι άλλα άκυρα τεστ! Μη σκορπάτε φράγκα στις καριόλες!

Επιλέξτε ΜΟΝΟΝ εκει που κάνουν σωστό FULL!
Για όσους θέλουν, ασφαλώς!

Η θα βάλουν μυαλό η ψευτοπουτανίτσες η θα πάνε σπίτι τους!
Αντε γειά! :tooth:
τι επαθες και τα πηρες? πηγες και δεν επαιξε τιποτα?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αλήθεια κανένα νέο από αυτό έχουμε?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πως να εχουμε νεο αφου ζηταν 70 ευρο για φραπεδια μονο τουλαχιστον ετσι ηταν πριν 2 μηνες τωρα δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι ακομα ανοιχτο. αν μαθει καποιος ασ μας πει.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πως να εχουμε νεο αφου ζηταν 70 ευρο για φραπεδια μονο τουλαχιστον ετσι ηταν πριν 2 μηνες τωρα δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι ακομα ανοιχτο. αν μαθει καποιος ασ μας πει.
Με 70 αν εχει κανει κρατηση, με easy jet, πας και ερχεσαι ιταλια και πινεις τον φραπε, στην

Βενετια !!!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με αυτό το μαγαζί αγαπητοί μου το οποίο παραμένει στα δεν, είναι στα 70 ευρώ, το έχουν στολίσει εδώ μέσα τόσοι και τόσοι και παρόλα αυτά συνεχίζει να λειτουργεί, δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν.
Ή με την επιμονή κάποιοι σιγά σιγά βρίσκουν φως, ή υπάρχουν αρκετοί που αρέσκονται στο μασάζ και τον φραπέ, οπότε καλώς υπάρχει. Τι λέτε; 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Με αυτό το μαγαζί αγαπητοί μου το οποίο παραμένει στα δεν, είναι στα 70 ευρώ, το έχουν στολίσει εδώ μέσα τόσοι και τόσοι και παρόλα αυτά συνεχίζει να λειτουργεί, δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν.
Ή με την επιμονή κάποιοι σιγά σιγά βρίσκουν φως, ή υπάρχουν αρκετοί που αρέσκονται στο μασάζ και τον φραπέ, οπότε καλώς υπάρχει. Τι λέτε;  

Όταν ήταν η Ελισάβετ και η Λίντα είχε παρα πολύ καλό μασάζ και άξιζε. Οι κοπελιές που είναι τώρα ..... γούστο του καθενός.
Πάντως ισως είναι το καθαρότερο του χώρου!!

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Όταν ήταν η Ελισάβετ και η Λίντα είχε παρα πολύ καλό μασάζ και άξιζε. Οι κοπελιές που είναι τώρα ..... γούστο του καθενός.

για μασάζ φραπέ είναι από τα καλυτερα αλλά όταν τα εισοδήματα  των πελατών ισοπεδώνονται δεν μπορεί να κάνουν μείωση €10 από 80 σε 70

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πέρασα τις προάλες από το μαγαζί, πήρα Βάνα και ειλικρινά ξενέρωσα ...

αμα σε μαθει θα ναι οκ
απο μασαζ οντως ειναι κακο.......

Τι ποσοστό του ήδη μειωμένου μηνιαίου εισοδήματός μας πρέπει να καταθέσουμε στο μαγαζί για να μας "μάθει"? :tickedoff:

Άντε, με την κάθε καρακαηδόνα!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχουν και αλλα μαγαζια με ταυλανδεζες που κανουν τελειο μασαζ και στο τελος φραπεδια με κοστος 50 ευρο ( για τους φαν αυτου του ειδους) και φευγεις και ευχαριστημενος χωρις να κλαις τα λεφτα που εδωσες. εδω το μασαζ και η φραπεδια ειναι αγγαρεια κι αν δεν σε ξερουν φευγεις και απραγος.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτες οι δυο κραταγαν το μαγαζι με πελατες οπως και εμενα και αφου φυγαν δεν εφεραν αλλες ταυλανδεζες

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Οσο ήταν η Ελισάβετ ήμουν σταθερός πελάτης.
Από όταν έφυγε και η Λίντα έγινα γυρολόγος. Η επίσκεψη σε αυτό έχει περιοριστή τα μάλα. Γίνεται μόνο όταν βάζω πάνω από το μασαζ την καθαριότητα (σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με άλλα ιδρύματα).

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Από όταν έφυγε και η Λίντα έγινα γυρολόγος. Η επίσκεψη σε αυτό έχει περιοριστή τα μάλα. Γίνεται μόνο όταν βάζω πάνω από το μασαζ την καθαριότητα.

Ξέρουμε πού βρίσκονται τώρα η Ελισάβετ και η Λίντα;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Από όταν έφυγε και η Λίντα έγινα γυρολόγος. Η επίσκεψη σε αυτό έχει περιοριστή τα μάλα. Γίνεται μόνο όταν βάζω πάνω από το μασαζ την καθαριότητα (σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με άλλα ιδρύματα).
μια απο τα ιδια και εγω τωρα σπανια αν θελω μονο να φυγουν τα χοντραδια!!!!!!!!!!!! και αυτο με την βανα.αν και τον τελευταιο καιρο εχω βρει ταυ μασαζ και παω εκει. αληθεια ξερουμε ποιες κοπελες βρισκοντε εκει και δουλευουν αυτη την εποχη?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
υπαρχει προσφορα απ οτι ξερω για ενα μηνα 50 ευρω κομπλε μετα την πρωτη επισκεψη( που ειναι 70)
οντως μονο η βανα απο κει μεσα βγαζει συναισθημα........μασαζ ικανοποιντικ απ ολες τισ κοπελεσ εκει...
χρειαζεται ισως μεταγραφες εστω και τωρα στο 90!!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχει προσφορα απ οτι ξερω για ενα μηνα 50 ευρω κομπλε μετα την πρωτη επισκεψη( που ειναι 70)
οντως μονο η βανα απο κει μεσα βγαζει συναισθημα........μασαζ ικανοποιντικ απ ολες τισ κοπελεσ εκει...
χρειαζεται ισως μεταγραφες εστω και τωρα στο 90!!
δηλαδη ακομα στα 70 ευρο παιζουν? σε λιγο θα τραγουδανε το τραγουδι τησ κοκκινου "πες μου για ποσο ακομη θα μενουμε μονοι" :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom