You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγινε τηλεφωνικη ενημερωση και εκτος απο τις γνωστες βανα,ποπη,στελλα μου ειπε και μια παολα . γνωριζει κανεις τπτ για την κορασιδα?κανενα νεο απο εδω εχουμε? ηρθε καμμια καινουρια?
και μια ξεκαρφωτη ερωτηση. γνωριζει κανεις καμμια μαυρη που κανει μασαζ με φραπεδια?
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
εγινε τηλεφωνικη ενημερωση και εκτος απο τις γνωστες βανα,ποπη,στελλα μου ειπε και μια παολα . γνωριζει κανεις τπτ για την κορασιδα?
και μια ξεκαρφωτη ερωτηση. γνωριζει κανεις καμμια μαυρη που κανει μασαζ με φραπεδια?
αν βρεις μελαμψη, που να είναι καθαρή, και να κάνει φραπεδιά πες και σε μένα σε παρακαλώ. με ενδιαφέρει επίσης και μελαμψή ασιάτισα τύπου ινδίας, πακιστάν, σρι λάνκα
κλπ
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
αν βρεις μελαμψη, που να είναι καθαρή, και να κάνει φραπεδιά πες και σε μένα σε παρακαλώ. με ενδιαφέρει επίσης και μελαμψή ασιάτισα τύπου ινδίας, πακιστάν, σρι λάνκα
κλπ
Συγγρού 108 είχε δυο μιγαδάκια. Φραπέ και φουλ
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Συγγρού 108 είχε δυο μιγαδάκια. Φραπέ και φουλ
ψάχνουμε μελαμψές καθαρές που δεν είναι του φουλ αλλά μόνο του φραπέ
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
ψάχνουμε μελαμψές καθαρές που δεν είναι του φουλ αλλά μόνο του φραπέ
δεν νομίζω να στεναχωρηθούν αν τους πεις ότι θες μόνο φραπέ
Μελαμψή ονόματι Τζίνα υπάρχει στο κατάστημα,συμπαθής(χθεσινή επίσκεψη)ψάχνουμε μελαμψές καθαρές που δεν είναι του φουλ αλλά μόνο του φραπέ
Και να καταθέσω την χθεσινή μου επίσκεψη η οποία σαν εμπειρία ήταν διαφορετική από τις κριτικές άλλων φίλων...και αφορά την Βάνα.Πρώτη γνωριμία,συμπαθητική εκ πρώτης όψεως.Πληροφορία για το πρόγραμμα από την αρχή για μασάζ και <φραπέ> χωρίς μισόλογα ούτε ανάκριση.Ετοιμασία εκ μέρους μου,ξεκίνημα της συνεδρίας,άνετη συζήτηση,ησυχία σε κάποιες στιγμές και μετά από ικανοποιητικό μασάζ,στο επόμενο στάδιο που ήταν επίσης ικανοποιητικό,όχι αδιάφορο...Για εμένα ήταν μία πολύ ευχάριστη ώρα!Δήλωσα και την προσφορά 70-50 για ένα μήνα.Πότε πότε χρειάζεται κάτι τέτοιο για αποτοξίνωση απο τις ντίβες των άλλων χώρων.Εγώ έφυγα ευχαριστημένος...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Και να καταθέσω την χθεσινή μου επίσκεψη η οποία σαν εμπειρία ήταν διαφορετική από τις κριτικές άλλων φίλων...και αφορά την Βάνα.Πρώτη γνωριμία,συμπαθητική εκ πρώτης όψεως.Πληροφορία για το πρόγραμμα από την αρχή για μασάζ και <φραπέ> χωρίς μισόλογα ούτε ανάκριση.Ετοιμασία εκ μέρους μου,ξεκίνημα της συνεδρίας,άνετη συζήτηση,ησυχία σε κάποιες στιγμές και μετά από ικανοποιητικό μασάζ,στο επόμενο στάδιο που ήταν επίσης ικανοποιητικό,όχι αδιάφορο...Για εμένα ήταν μία πολύ ευχάριστη ώρα!Δήλωσα και την προσφορά 70-50 για ένα μήνα.Πότε πότε χρειάζεται κάτι τέτοιο για αποτοξίνωση απο τις ντίβες των άλλων χώρων.Εγώ έφυγα ευχαριστημένος...
στο μαγαζί έχεις ξαναπάει ή πρώτη φορά;
εγώ πάντως όταν πήγα για πρώτη φορά, επειδή μου έσπασαν τ' αρχίδια στα μισόλογα, δεν ξαναπάτησα
Φιλαρακι μακρυα !!! ;)στο μαγαζί έχεις ξαναπάει ή πρώτη φορά;
εγώ πάντως όταν πήγα για πρώτη φορά, επειδή μου έσπασαν τ' αρχίδια στα μισόλογα, δεν ξαναπάτησα
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Φιλαρακι μακρυα !!! ;)
αυτό κατάλαβα κι εγώ από την επίσκεψη μου εκεί...
Είχα πάει παλαιότερα κάποια Κυριακή με την Λίντα.Λόγω ΣΚ δέν είχα δεί Βάνα,Πόπη που δεν δουλεύουν τότε/Το παράδοξο είναι η εμπειρία που είχα εγώ και αναφέρω πιο πάνω!!Να ήταν τυχαίο??δεν ξέρω...στο μαγαζί έχεις ξαναπάει ή πρώτη φορά;
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Μελαμψή ονόματι Τζίνα υπάρχει στο κατάστημα,συμπαθής(χθεσινή επίσκεψη)
μελαμψή αφρικάνα ή μελαμψή ασιάτισσα ;
δώσει κάποιες περισσοτερες πληροφορίες
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ποιες άλλες δουλεύουν εκεί τώρα?
μελαμψή Αφρικάνα όπως μόλις έγραψα χώρα καταγωγής.μελαμψή αφρικάνα ή μελαμψή ασιάτισσα ;
δώσει κάποιες περισσοτερες πληροφορίες
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
βροχερή και μουσκεμένη βόλτα
Τζόυ, μάλλον ταυλανδέζα, αδιάφορη
Βάνα, μάλλον ελληνίδα
Μια νηγηριανή μάλλον αδιάφορη.
70 ευρώ, καμμιά αναφορά στο χειρογλύκανο.
Αυστηρότης στο ύφος.
Φύγαμε.
Τζόυ, μάλλον ταυλανδέζα, αδιάφορη
Βάνα, μάλλον ελληνίδα
Μια νηγηριανή μάλλον αδιάφορη.
70 ευρώ, καμμιά αναφορά στο χειρογλύκανο.
Αυστηρότης στο ύφος.
Φύγαμε.
κανα νεο απο εδω εχουμε?
αυτο το μασατζιδικο δουλευει στον αυτοματο αστο! εχει πελατεια καμμια 10 αρια γεροντια που πινουν φραπεδακι και τελος!!!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις