sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έτσι διέρρευσε...Αλβανό έχει παντρευτεί?
Έτσι διέρρευσε...Αλβανό έχει παντρευτεί?
Φιλε ο πελατης εχει παντα δικαιοΕυχαριστώ για την απάντηση!
Μια άλλη ερώτηση που μου βγήκε τώρα. Αν παει κάποιος με καποια κ την επόμενη φορα με άλλη υπάρχει περιπτωση να του πουν τπτ; (ετσι κ αλλιως αυτες μεταξυ τους μιλανε. μηπως παιχτει τπτ μεταξυ τους vs εσενα)
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Μια άλλη ερώτηση που μου βγήκε τώρα. Αν παει κάποιος με καποια κ την επόμενη φορα με άλλη υπάρχει περιπτωση να του πουν τπτ; (ετσι κ αλλιως αυτες μεταξυ τους μιλανε. μηπως παιχτει τπτ μεταξυ τους vs εσενα)
πως φαίνεται ο νέος και άπειρος.....λές μια πουτάνα να παρεξηγηθεί επειδή προτίμησες άλλη πουτάνα? εδω γελάνε.....αγόρι μου,δεν είναι η γκόμενά σου να σου κάνει σκηνή επειδή βγηκες με άλλη....κατά την ίδια λογική,κι εσύ πρέπει να θυμώσεις διοτι μετά απο σένα αυτή πηδηχτηκε με καμμια 20αριά ακόμα....
χαχαχαχα πολύ καλό. Όταν θα τη φυστικώσει το παλικάρι περιμένει να του πεί οτι δεν κάνει τέτοια, πρωτη φορά γαμιέται γιατί τον είδε και έπαθε κάτι. Εχ και σου λέει τώρα μη γαμήσω άλλη αύριο και πάθει κατάθλιψη η άλλη
.λές μια πουτάνα να παρεξηγηθεί επειδή προτίμησες άλλη πουτάνα?
----
κι ομως ... συμβαίνει... Ψαχνουν αγαπουληδες ---- και αμα γνωριστείς ...
σου τρίβονται ... και ενιοτε σου κανουν σκηνές
μονο βεβαια , για να παιρνεις αυτες , και εκεινες να παιρνουν τα πιο πολλα ραντεβου...
Και σε μενα και σε φιλο μου εχει συμβεί/ σε μασσαζ, να έρθει γνωστή και να κολοτριβεται
ενώ ήδη την περιμενε πελάτης στο δωμάτιο /
Αξιώνοντας να μην πάρεις άλλη και να την .. περιμενεις .. μεχρι να τελειωσει
η να κλεισει να ησυχασουμε.....Φραπέ με 80αριές στη... γειτονιά των αγγέλων!
Κάτι πρέπει να αλλάξει, για να γίνει ελκυστικό το πακέτο.
Η η τιμη να πέσει.
Η να σερβίρονται κοψίδια.
Η να... μεταφερθεί η Δεριγνύ στο Κολωνάκι
η αληθεια οτι εχω κατι ορθοστατες τωρα τελευταια και μαλλον θα κανω καμμια επισκεψη για αυτο ρωταω τι παιζει για να παω πληροφορημενος. οταν παω θα στειλω πληροφοριες.Ρε φίλε,πριν 15 μέρες πάλι τα ίδια ρώταγες.....γιατί δεν κάνεις μια βόλτα απο κεί να μας πεις κι εμας? εκτός πια,και αν είσαι εκεί και θέλεις να έρθουμε κι εμεις.....με πιάνεις?
η αληθεια οτι εχω κατι ορθοστατες τωρα τελευταια και μαλλον θα κανω καμμια επισκεψη για αυτο ρωταω τι παιζει για να παω πληροφορημενος. οταν παω θα στειλω πληροφοριες.