Επισκέπτης
ναι. λοταν με αντιμετώπισε ως κτήμα του
α) Τά είχε?
β) Αν τα είχε τα έγραψες στ'αρχίδια σου και δρόμο?
γ) Πως είναι τώρα οι σχέσεις σας?
ναι. λοταν με αντιμετώπισε ως κτήμα του
α.α) Τά είχε?
β) Αν τα είχε τα έγραψες στ'αρχίδια σου και δρόμο?
γ) Πως είναι τώρα οι σχέσεις σας?
αυτο ελειπε.....α.
ναι
β.
ναι
γ.
αποκαταστημένες με αλληλοσεβασμό αλλά όχι με εξάρτηση.
αυτο ελειπε.....
46 χρονων γοριλανθρωπος
να τον χρηματοδοτει ο πατερας του
αν λες αληθεια: ΕΥΓΕ αν σηκωθηκες και εφυγες 22 ετων και εγραψες στα παπαρια σου την πατρικη περιουσια
+19140000000000000000000000000000000000000000
και γω τα εχω μαλάκα.
απλά δεν τα χρειάζομαι.
α.
ναι
β.
ναι
γ.
αποκαταστημένες με αλληλοσεβασμό αλλά όχι με εξάρτηση.
αργησες νατσοΤελικά μαλάκα μου έχουμε αρκετά κοινά,δεν ξέρω μήπως πρέπει ν'ανησυχώ
Μόνο που στο γ) έχω ένα επιπλέον πρόβλημα. Είναι κομματάρχης Νεοδημοκράτης και έχει φαγωθεί να με βάλει σε σειρά!
μεγαλεεεεεε τυπεεεεε μουυυυόλα τα καταλαβαίνεις τύπε
ε ωραια τι γουσγιεσαι τοτε και λες μαλακιες και μου χωνεσαι με υπονοουμενα και υφακι κλαψε και ετσι?
Εγω τα εχω και τα χρειαζομαι αλλα παλι με ενα 600ρικο σπιτι δεν ανοιγεις. Οσο και να κωλοκτυπιεσαι στην φιλοσοφια αν το πουλιι και το στομαχι ρε παλιομαλακες δεν χορτενει ευτυχια δεν υπαρχει.
σαλτα και γαμηεθηται λοιπον οι διαφοροι νεοπλουτοι μαλακες που ηρθαν να πουλησουν και φιλοσοφια περι αληθινων σχεσεων
Τελικά μαλάκα μου έχουμε αρκετά κοινά,δεν ξέρω μήπως πρέπει ν'ανησυχώ
Μόνο που στο γ) έχω ένα επιπλέον πρόβλημα. Είναι κομματάρχης Νεοδημοκράτης και έχει φαγωθεί να με βάλει σε σειρά!
αργησες νατσο
τωρα σε 12 χρονια παλι η νδ....
μεγαλεεεεεε τυπεεεεε μουυυυ
δε φαντάζεσαι πόσο κοντά είμαστε...... απλά ο δικός μου έχει φαγωθεί ολάκερος αλλά σειρά δεν έβαλε... όλα μπουρδέλο είναι ακόμα.
Ξέρεις τώρα.......λαγέ που ειναι το κράνος σου?
σαλτα και γαμηεθηται λοιπον οι διαφοροι νεοπλουτοι μαλακες που ηρθαν να πουλησουν και φιλοσοφια περι αληθινων σχεσεων
Έτσιιιιιιιιιιιιι....
Πες τους τα παιχταρά μου...εμένα δεν με καταλαβαίνουν τα μουνιά !!!!
εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου.
μόνος σου και όλοι μας.....
ααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
μη ξεχνάς τι σου είχα πει.......
Φίλε είσαι ΘΕΟΣ.και καλα κανει.
οι γκομενες ψαχνουν για κοροιδα να τις υπηρετουν μια ζωη. ;)
και χρησιμοποιουν το μουνι τους ,(γιατι μυαλο δεν εχουν για επιχειρησεις και δουλειες)
ως το υπερτατο οπλο για να κανουν οτι θελουν ενα απειρο ,και ανασφαλες αρσενικο. (πολλα στις μερες μας)
επομενως η μανα του που δεν εχει ουτε τις καβλες του, και σημαντικοτερο επειδη ξερει πως σκεφτεται
μια γυναικα και αν ειναι ικανη να κρατησει σπιτι, μπορει να του πει την γνωμη της
για την γυναικα που προκειται να αρραβωνιαστει.
και η γνωμη της μητερας και του πατερα θα ειναι η μονη που πρεπει να παρει σοβαρα,
γιατι οι φιλοι του στα αρχιδια τους ,και ασχετοι ειναι οι ιδιοι,αλλα και ουτε θα καιγονται τοσο πολυ
για το αν εχει κανει τη σωστη επιλογη.ολο γενικοτητες, και ευγενικες μαλακιες θα του λενε. ;)
οι γυναικες παντα τρεμουν τις πεθερες τους και εχουν τρομερη νευρικοτητα γιατι ξερουν οτι
ειναι ¨"γυμνες¨" μπροστα τους.