Καλησπέρα. Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και το έβαλα εδώ. Είμαι εδώ και πολύ καιρό με μια κοπέλα. Είμαι 30 και αυτή 28. Ζω σε μια επαρχιακή πόλη αλλά δεν είμαι από εδώ ενώ η κοπέλα είναι. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε και την πήρα να γνωρίσει τους δικούς μου. Αυτή φαγώθηκε να αρραβωνιαστούμε στο καλοκαίρι, αλλα οι γονείς μου δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς. Και αυτή τους είπε : "Δεν πειράζει, δίνουμε λόγο μεταξύ μας και μετά όποτε μπορείτε έρχεστε". Και αυτή δεν την κόβει αλλά και οι δικοί μου, όπως είναι φυσικό το πήραν στραβά. Κάποια στιγμή, η κοπέλα τους πήρε τηλέφωνο να τους ζητήσει συγνώμη και ο μπαμπάς μου της είπε τι να σε συγχωρέσω κοπέλα μου, δεν είμαι παπάς. Τον πήρε τηλέφωνο μάλιστα και στη γιορτή του να του ευχηθεί. Αυτή μας είπε, όποτε θέλουμε να πάμε για καφέ σπίτι της να γνωρίσουμε το μπαμπά της. Και οι δικοί μου δεν το δέχτηκαν αλλά είπε ο μπαμπάς μου πως αν αποφασίσουμε ημερομηνία να του πω για να έρθουν να τη ζητήσουμε επίσημα. Προχτές επισκεύτηκα τους γονείς μου και τους είπα πως θέλουμε στις γιορτές και ο μπαμπάς μου είπε αν θέλουμε να έρθουν εδώ, να την πάω εγώ πρώτα στο μπαμπά μου για βόλτα και για νέα γνωριμία από την αρχή, αλλιώς δεν έρχονται αυτοί. Αλλά η κοπέλα δε θέλει γιατί τους φοβάται. Τι να κάνω? να τη χωρίσω γι αυτό το λόγο ή να πάω να τη ζητήσω χωρίς τους γονείς μου?