Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν θέλει σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Όχι τυπε , ή έχει βρει άλλον ή ψάχνει και μόλις βρει θα σε χωρίσει για ασήμαντη αφορμήΈχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
Με το συμπάθειο...πόσο τον έχεις;Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
3 μήνες ψάχνετε; Και αν ναι γιατί δεν είναι περισσότερο ενεργή σε αυτό; Μάλλον πρέπει να την σουτάρω εγώ να τελειώνουμεΈχει ξενερώσει...
Μένει μέχρι να καβατζωθεί σε κάτι άλλο...
Έχει βρει άλλον...
Πάμε παρακάτω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω θέμα τυπε σε αυτό τον τομέα.Με το συμπάθειο...πόσο τον έχεις;
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
March or die το συνθημα για αυτους που καταλαβαινουν
το βαθυτερο νοημα του...
Συνεχισε παρακατω και μην σταματας περιμενοντας να σε χωρισει..
Μπορει να μην το κανει και ποτε τσακαλε..
Ιδιως αν εισαι καλοβουλο παλικαρι παιζει και ποτε..
Προχωρα και ζησε..
το βαθυτερο νοημα του...
Προχωρα και ζησε..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Mην την πιέζεις...αν αυτή μιζεριαζει γιατί να το κάνεις και εσύ;
Με την πρώτη ευκαιρία κάνε μια κατάθεση στο ίδρυμα της αρεσκείας σου .
Παράλληλα όμως μην αδιαφορείς για αυτήν...
Με την πρώτη ευκαιρία κάνε μια κατάθεση στο ίδρυμα της αρεσκείας σου .
Παράλληλα όμως μην αδιαφορείς για αυτήν...
Άντε εγώ να κάτσω σε αυτή την κατάσταση η ίδια θα δεχθεί να κάτσει επειδή απλά είμαι καλοθελητης; Μου φαίνεται τρομερόMarch or die το συνθημα για αυτους που καταλαβαινουν
το βαθυτερο νοημα του...
Προχωρα και ζησε..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Οι γυναίκες είναι παράξενες ...αν έχει κάποιο θέμα προσωπικό ,εργασιακό κτλ σιγά μην θέλει σεξ.Μπορει να είναι τίποτα ορμόνες που δεν πάνε καλά....
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση πριν χρόνια.
Η γκομενα ήθελε να τη σουτάρω απλά δεν είχε τα αρχιδια να το κάνει η ίδια. Συνεπώς φερόταν σαν καργιολα.
Παίζει να έχει άλλον ,μπορεί και όχι αλλά σίγουρα ψάχνεται
Η γκομενα ήθελε να τη σουτάρω απλά δεν είχε τα αρχιδια να το κάνει η ίδια. Συνεπώς φερόταν σαν καργιολα.
Παίζει να έχει άλλον ,μπορεί και όχι αλλά σίγουρα ψάχνεται
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Το βολεμα τους ψαχνουν ΟΛΕΣ αδερφε..Άντε εγώ να κάτσω σε αυτή την κατάσταση η ίδια θα δεχθεί να κάτσει επειδή απλά είμαι καλοθελητης; Μου φαίνεται τρομερό
Μην ταλαιπωρεις και μην υποβαλεις σε νηστεια σαρκικων
απολαυσεων εσυ τον εαυτο σου επειδη αυτη δεν ξερει τι θελει...
Προχωρα φιλικη συμβουλη..
Να εισαι καλα.
Ακριβώς αυτό πιστεύω φίλε. Γενικά επειδή εξ αρχής και από συζητήσεις ποτέ δεν είναι και του σεξ γενικότερα ναι μεν ψάχνει από την άλλη θέλει να είναι βολεμενει μέχρι να βρει άλλον αν και όταν. Προφανώς όλο αυτό το κλίμα βολεύει και εσένα στην κατάσταση και μετά χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο. Αυτό το τελευταίο θέλω να αποφύγω
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
τυπε πηγαινε η με την μαρια τη φυλακοβια η με τη λαουρα την τατουαζατη η με την αννα κου και γραψε το μουνετο στα ριαπαπα σου
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Όχι τυπε , ή έχει βρει άλλον ή ψάχνει και μόλις βρει θα σε χωρίσει για ασήμαντη αφορμή
τυπε ο χυστης θα επρεπε να εχει βρει αλλο μουνετο προχθες κι ολας,ουτε καν εχθες
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Γελάω δυνατάτυπε πηγαινε η με την μαρια τη φυλακοβια η με τη λαουρα την τατουαζατη η με την αννα κου και γραψε το μουνετο στα ριαπαπα σου
perfectnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2021
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Μία ερώτηση φίλε μου, ασχολείται μήπως με διαλογισμούς κλπ. ;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα Φιλε μου....η ηλικια ειναι μικρη για παυση απο την ερωτικη ζωη.....Κοπανατην οσο ειναι καιρος....χανεις χρονο με την εν λογο Δεσποινις.....εκτος αν σκεφτεσε το Καλογεριλικη.....τρεχα σαν τον....Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
Συνημμένα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Θα σε στεναχωρήσω..........κάτι κόλλησε και για αυτό.Το πιο πιθανο κονδυλώματα,τα οποία μπορεί να τα αφαίρεσε (και να μην φαίνεται τίποτα τώρα στα σημεία που ήταν ), αλλά μπορεί να τα μεταδώσει για μήνες ή μπορεί να έχουν βγει ξανά. Για ψάξου και εσύ .Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
steveman7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 206
- Like
- 10.626
- Πόντοι
- 30.573
Μου έχει τύχει και μένα τα είχα με μια εκεί γύρω στα 30 ωραία γκόμενα ψηλή δεν ήθελε σεξ μόνο χαμουρεμα ούτε πίπα δεν έπαιρνε μόνο μου τον έπαιζε.Εγω επέμενα να ολοκληρώσουμε αυτή όλο έλεγε δεν ήταν έτοιμη.Τελικα μετά από 3 μήνες σχέσης με χώρισε για ασήμαντη αφορμή ότι δούλευα πολύ και δεν είχα χρόνο γι'αυτήν.Μετα απο λίγους μήνες έμαθα παντρεύτηκε και τώρα έχει και παιδι.
Πλέον αν δεν περνάω καλά δεν κάθομαι.Φυγε μακριά αδερφέ δεν αξίζει η ψάχνεται η βαριέται η θέλει να την διώξεις εσύ γενικά δεν αξίζει να ασχολείσαι.
Πλέον αν δεν περνάω καλά δεν κάθομαι.Φυγε μακριά αδερφέ δεν αξίζει η ψάχνεται η βαριέται η θέλει να την διώξεις εσύ γενικά δεν αξίζει να ασχολείσαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις