Νέα

Δεν σε συγχωρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silva!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μολις μπηκες σε τετοια φαση ομως εκοψες λασπη ή κανω λαθος? ετσι μου φανηκε οτι διαβασα....τετοιου ειδους σχεσεις ειναι συμβολαια....βασικα ολες οι σχεσεις συμβολαια ειναι ;) απλα οι συγκεκριμενες εχουν πιο αυστηρους ορους :)

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
  σκοπος μου οταν ανοιγα αυτο το θεμα δεν ηταν να φερω αντιπαραθεσεις και τσακωμους!!!!!!  ευχαριστω οσους εξεφεραν τη γνωμη τους "γνωστους" κ "αγνωστους" μου απο δω μεσα....... :smitten: :thumbsup:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
   σκοπος μου οταν ανοιγα αυτο το θεμα δεν ηταν να φερω αντιπαραθεσεις και τσακωμους!!!!!!  ευχαριστω οσους εξεφεραν τη γνωμη τους "γνωστους" κ "αγνωστους" μου απο δω μεσα....... :smitten: :thumbsup:
;) ;) ;) ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

είσαι τρελή; Μην τους βάζεις την ιδέα την ειρήνης και μου χαλάς την μαγια... :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι, sorry που εκτροχίασα το θρεντ αλλά είναι πολύ εύκολο ρε γαμώτο.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιρινι καλεσ και εξιπνεσ κοπελεσ που ιστρε σιμπονετικεσ,και ακομα και μενα αγαπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι, sorry που εκτροχίασα το θρεντ αλλά είναι πολύ εύκολο ρε γαμώτο.......
δεν σε συγχωρω!!!!! ολα μεσα στο προγραμμα ειναι βρε..... ;)
τουλάχιστον βοηθάς στο να γίνει μια νέα αρχή!!!!!  ;) ;) ;) ;)
ασε! απο χτες την ειδα πολυ ψυχολογος!!! του στυλ τενια μακρη και τα συναφη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ιρινι καλεσ και εξιπνεσ κοπελεσ που ιστρε σιμπονετικεσ,και ακομα και μενα αγαπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
΄

σε αγαπάμε βοθρουλι κι ας εχει αυξηθεί η μυωπία μου, κι ας άρχισα να γράφω με λάθη πλέον, με τον συχρωτισμό μαζί σου, και παρόλο που δεν ξέρω απο εκκενώσεις και φορτηγά και καντίνες..και κοτο :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα πεσι λογοκοφτια
΄

σε αγαπάμε βοθρουλι κι ας εχει αυξηθεί η μυωπία μου, κι ας άρχισα να γράφω με λάθη πλέον, με τον συχρωτισμό μαζί σου, και παρόλο που δεν ξέρω απο εκκενώσεις και φορτηγά και καντίνες..και κοτο :2funny: :2funny: :2funny:

αχορταγι οχι φορτιγα και το καλιτερο κοτο στουσ κοτοπουλαδεσ

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
δεν σε συγχωρω!!!!! ολα μεσα στο προγραμμα ειναι βρε..... ;)ασε! απο χτες την ειδα πολυ ψυχολογος!!! του στυλ τενια μακρη και τα συναφη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δύσκολο θέμα. αναμενόμενο να γίνει χαμός μιας και υπάρχουν διάφορες απόψεις. Αλλά και ο "χαμός" και οι αντιθέσεις βοηθούν στο να κατανοήσουμε ένα thread.  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ινε πολι γιατι το γινεκακι με σιχορεσε γιατι ιμουν λεη πολι μπιφτισ και με σιχορεσε και με αφινι να πιγενο
ισωσ και το μοναδικο σου ποστ που καταλαβα τοσο καιρο εδω μεσα..... μη μου χαλας το θεματακι ομως βοθρολη μου ναι???? σε παρακαλω δηλαδη!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα παντως αν με ταισεις αγαπαω ολο τον κοσμο οπότε μαλλον και συγχωρω ;)
με νεα καλο μουσακα ολα σιχορουντε,παντοσ εδο σιχορεσε ο χριστοσ ετσι και ολι η καλι χριστιανι δε πρεπι να σιχορουν και να μι κανουν πολεμο προσ χαρι του χριστου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom