Νέα

δεν μου ανοιγει ο mozilla firefox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εντωμεταξύ, κατι κοντερ που εχω στην επιφανεια εργασιας, βαρανε κοφτες....
δεν πιστευω να μου αυτοκαταστραφεί το pc.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2001397963334955878rszv.jpg

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
τυποι αυτη τη στιγμη γραφω απο τον μοτζιλα και παλι.. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
τελικα η λυση ηταν αυτη που ειπε ο pgp74...επρεπε να σβησω και ολους τους φακελους του μοτζιλα...οταν το εκανα απλα απεγκατασταση ,αυτοι μενανε στο pc...
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ μαγκες.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυποι αυτη τη στιγμη γραφω απο τον μοτζιλα και παλι.. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
τελικα η λυση ηταν αυτη που ειπε ο pgp74...επρεπε να σβησω και ολους τους φακελους του μοτζιλα...οταν το εκανα απλα απεγκατασταση ,αυτοι μενανε στο pc...
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ μαγκες.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
good-job-good-effort-kid-e1339021157881.jpg

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μπράβο ρε τύπε!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μετά απο επαναφορά συστήματος πάντως εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με κάτι προγράμματα τα οποία δεν υπάρχουν στον η/υ αλλά υπάρχουν ακόμα στα προγράμματα τι μπορώ να κάνω?

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
Απέγκατάσταση στο εξής με το Revo uninstaller free τύπε και έλεγχος για κατάλοιπα.

Kάνε και ένα έλεγχο για σκουλίκια και διάφορα με το malwarebytes free

Για να είσαι πάντα καθαρός.

:boobies:
να σαι καλα τυπε...το malwarebyte το εχω ηδη εγκατεστημενο μαζι με το αvast...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μετά απο επαναφορά συστήματος πάντως εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με κάτι προγράμματα τα οποία δεν υπάρχουν στον η/υ αλλά υπάρχουν ακόμα στα προγράμματα τι μπορώ να κάνω?

2 λύσεις, η καλή και η καλύτερη.

1) Η καλή. Κατέβασε ένα προγραμματάκι σαν το CCleaner και τρέξε τόσο την εκκαθάριση όσο και τον καθαρισμό μητρώου (αυτό χρειάζεσαι βάσει αυτών που περιγράφεις). Είναι δωρεάν και καλό.

2) Η καλύτερη: Αν έχεις 2ο δίσκο και όλες τις άδειες των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς, σβήσε τα πάντα και μετά βάλε καθαρό το λειτουργικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom