Νέα

δεν μου ανοιγει ο mozilla firefox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το κατεβασα και απο το ιντερνετ εξπλορερ και παλι αρχιδια...
τι ακριβως ειναι η επαναφορα συστηματος και πως γινεται????θα σβηστουν τα παντα απο τον υπολογιστη μου αν το κανω????
και σιγα τις τσοντες δηλαδης...bourdela, efukt, efukt, bourdela ειμαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μην μπλεκεις με επαναφορες γιατι μπορει να γινει καμια ολικη επαναφορα και να εχεις προβλημα :S
TR-11-Nose.JPG

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
εκανα και επαναφορα συστηματος με χρονικο οριο την χθεσινη μερα που ολα πηγαιναν ρολοι και ο μοτζιλα παλι δεν ανοιγει....νομιζω ειναι κλινικα νεκρος...

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
τι άλλο να κανω ρε πουστη μου με τον κωλομοτζιλα?????
πως μου πεθανε ετσι ξαφνικα?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τι άλλο να κανω ρε πουστη μου με τον κωλομοτζιλα?????
πως μου πεθανε ετσι ξαφνικα?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ξαναδοκίμασε αυτά που είπαμε, θα δουλέψει μαν! Αν έχεις τόσα νεύρα όσα υποθέτω (κι εγώ τα ίδια θα είχα), σβήσε το προφίλ (θα χάσεις favourites, passwords κτλ), εν ανάγκει όλο το folder, κάνε επανεκκίνηση τον Η/Υ και ξανακατέβασε τον Firefox. Θα δουλέψεις τύπε!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξαναδοκίμασε αυτά που είπαμε, θα δουλέψει μαν! Αν έχεις τόσα νεύρα όσα υποθέτω (κι εγώ τα ίδια θα είχα), σβήσε το προφίλ (θα χάσεις favourites, passwords κτλ), εν ανάγκει όλο το folder, κάνε επανεκκίνηση τον Η/Υ και ξανακατέβασε τον Firefox. Θα δουλέψεις τύπε!
s5hj87.jpg

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
εκανα απεγκατασταση τον μοτζιλα 3 φορες,τον ξανεγκατεστησα,εκανα επανεκκινηση,επαναφορα συστηματος και παλι δεν ανοιγει...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εκανα απεγκατασταση τον μοτζιλα 3 φορες,τον ξανεγκατεστησα,εκανα επανεκκινηση,επαναφορα συστηματος και παλι δεν ανοιγει...

Σβήσε το προφίλ όπως είπαμε πριν. Είσαι πολύ κοντά!

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
Σβήσε το προφίλ όπως είπαμε πριν. Είσαι πολύ κοντά!
τι εννοεις να σβησω το προφιλ????εγω παω στη προσθαφαιρεση προγραμμάτων και παταω καταργηση προγραμματο...

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
και τωρα που το σκέφτομαι ημουν στην σελιδα του μπιμπιλοβερ πριν μου γαμηθει το συστημα....
να δεις που η κωλοχοντρη θα μου κολλησε κανα ιο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πάμε στα πιο βαριά: Γράψε
"C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -p

(Με τα ")

βεν βρισκει τιποτα...
παντως  βρηκα αυτο τωρα που ψαχνω... C: , AppData , Roaming , Mozilla , Firefox , Profile  (edv exei kati arxeia sxetika me ton motzila..)

στο φακελο firefox μου βγαζει τους εξης φακελους : profiles το ανοιγω και με παει στον φακελο 3Ι4at39z.default και μετα μου βγαζει αλλους φακελους και αρχεια σχετικα με τον μοτζιλα...αλλα δεν εχει επιλογη δημιουργιας....τι να κανω, να πατησω δεξι κλικ στο φακελο profiles και να τον διαγραψω ολον?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τωρα που το σκέφτομαι ημουν στην σελιδα του μπιμπιλοβερ πριν μου γαμηθει το συστημα....
να δεις που η κωλοχοντρη θα μου κολλησε κανα ιο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε για να λυθει η καταρα πρεπει να της γλυψεις τον κωλο και να την παρεις παρτουζα με τον ταξιτζη :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ε πες το έτσι ρε μαν! Δεν είναι απλό, είναι χοντρό κόλλημα! Μπούκωσε ο Μοτζίλας  :S

Ας τον ρε κι εσύ!  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.allmystery.de/i/t1aeaac_destroy-pc-o.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Κοντά είναι....  :banghead: :banghead:

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.928
Πόντοι
5.006
εντωμεταξύ, κατι κοντερ που εχω στην επιφανεια εργασιας, βαρανε κοφτες....
δεν πιστευω να μου αυτοκαταστραφεί το pc.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom