Νέα

δεν μου ανοιγει ο mozilla firefox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
ενω κανονικα χρησιμοποιουσα τον browser αυτον, σημερα δεν μπορω να μπω....
παταω το εικονιδιο και δεν γινεται τιποτα...
εκανα επανεκκινηση τον υπολογιστη,διεγραψα τον mozilla και τον επανεγκατεστησα και τιποτα...
εχει κανεις να μου προτεινει καμια λυση????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκανα επανεκκινηση τον υπολογιστη,διεγραψα τον mozilla και τον επανεγκατεστησα και τιποτα...
αλλαξε browser τυπε :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Εδώ είσαι τύπε:

Firefox previously worked

If Firefox previously worked but suddenly doesn't start, it may be due to some corrupt data in your settings. Uninstalling and reinstalling Firefox would not fix this problem because your settings are not removed on uninstall. (Όπως και στην δική σου περίπτωση).

To test to see if this is the problem, use the Profile Manager to create a new profile.
Τα λινκ είναι:

If the problem goes away, you can then move your bookmarks and other important settings into the new profile.

Το λινκ είναι αυτό:

Αν κολλήσεις κάπου, πες μου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δοκίμασε αυτό

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
Εδώ είσαι τύπε:

If Firefox previously worked but suddenly doesn't start, it may be due to some corrupt data in your settings. Uninstalling and reinstalling Firefox would not fix this problem because your settings are not removed on uninstall. (Όπως και στην δική σου περίπτωση).

To test to see if this is the problem, use the Profile Manager to create a new profile.
Τα λινκ είναι:

If the problem goes away, you can then move your bookmarks and other important settings into the new profile.

Το λινκ είναι αυτό:

Αν κολλήσεις κάπου, πες μου.
φιλαρακι μπορεις να μου το εξηγησεις σε απλα ελληνικα (γιατι ειμαι και σκραπας) γιατι μαλλον αυτο που προτεινεις ειναι η λυση...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
φιλαρακι μπορεις να μου το εξηγησεις σε απλα ελληνικα (γιατι ειμαι και σκραπας) γιατι μαλλον αυτο που προτεινεις ειναι η λυση...

Πες μου τι λειτουργικό έχεις και σε ποια γλώσσα και θα το φτιάξουμε.

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
η μαλακια ειναι οτι ημουν κανονικα στο mozilla,εκλεισα για λιγο το Browser και οταν γυρισα στον υπολογιστη δεν ανοιγε η παλιομαλακια/// :headbang: :headbang: :headbang:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
η μαλακια ειναι οτι ημουν κανονικα στο mozilla,εκλεισα για λιγο το Browser και οταν γυρισα στον υπολογιστη δεν ανοιγε η παλιομαλακια/// :headbang: :headbang: :headbang:

Πάμε:

Κρατάς πατημένο το Start και πατάς το R. Θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι για εκτέλεση εντολής. Γράφεις:
firefox.exe -p
και πατάς ΟΚ.
Πήγαινε στο Create Profile και φτιάξε ένα με το όνομά σου ή ότι άλλο όνομα θέλεις και πάτα Finish.
Όταν είσαι έτοιμος, προσπάθησε να ανοίξεις τον Firefox. Αν δεν δουλέψει, πες μου να πάμε παρακάτω.

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
Εδώ είσαι τύπε:

Τα λινκ είναι:
δεν μπορω να βρω το profile manager....

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
Πάμε:

Κρατάς πατημένο το Start και πατάς το R. Θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι για εκτέλεση εντολής. Γράφεις:
firefox.exe -p
και πατάς ΟΚ.
Πήγαινε στο Create Profile και φτιάξε ένα με το όνομά σου ή ότι άλλο όνομα θέλεις και πάτα Finish.
Όταν είσαι έτοιμος, προσπάθησε να ανοίξεις τον Firefox. Αν δεν δουλέψει, πες μου να πάμε παρακάτω.
γραφω firefox.exe -p στην αναζητηση προγραμματων και αρχειων και μου βγαζει το εικονιδιο του μοτζιλλα,το παταω και τιποτα...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γραφω firefox.exe -p στην αναζητηση προγραμματων και αρχειων και μου βγαζει το εικονιδιο του μοτζιλλα,το παταω και τιποτα...

Πάμε στα πιο βαριά: Γράψε
"C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -p

(Με τα ")

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
Πάμε στα πιο βαριά: Γράψε
"C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -p

(Με τα ")
βεν βρισκει τιποτα...
παντως  βρηκα αυτο τωρα που ψαχνω... C: , AppData , Roaming , Mozilla , Firefox , Profile  (edv exei kati arxeia sxetika me ton motzila..)

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.927
Πόντοι
5.006
Απέγκατέστησε τον και ξαναεγκατέστησέ τον από την αρχή Απλά πράγματα.

:headbang:
το εκανα και δεν γινεται τιποτα...
και τωρα που παω να το απεγκαταστησω παλι μου βγαζει μυνημα να κλεισω πρωτα τον browser,αλλα ειναι ηδη κλειστος..δεν φαινεται που ειναι ανοιχτος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom