Νέα

Δεν κάνει έκτρωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εχεις δίκιο αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είμαι απόλυτος γιατί είναι μαλακισμένος εντελώς ο τρόπος σκέψης κάποιων εδώ μέσα και τα έχω πάρει!!!!Αν τα συζητάγαμε από κοντά θα καταλάβαινες ότι δεν είμαι ότι γουστάρω το κρατώ και το αντίθετο απλά δεν προλαβαίνω να γράψω όσα θέλω όπως τα θέλω!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτος  ο προοδευτισμος θα μας φαει......το νεο μοντελο ελληνιδας-ανυπαντρη με εξωγαμο διατροφη 1000 ευρω+βασικος μισθος
συν κανα δυο χορηγοι(60ρηδες).αυτοκινητο smart  καφεδακι ,τσιγαρακι και δε ξερω ουτε τη κυλοτα μου να πλυνω!!!
αυτη ειναι η σημερινη γκομενα που θελει να γκαστρωθει!

Επισκέπτης
Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χοσε.. :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
απο την στιγμη που σε εβλεπε τοσο συχνα για να φτασει σε σημειο να σε φωναζει μπαμπα μαλλον δεν μας τα λες καλα..αρχισες τις κωλοτουμπες???
2 φορες με ειδε αλλα ηταν εξυπνο το μικρο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες
Δεν κάνω τον κόπο να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες. Είσαι φοβερά φάουλ εδώ. Το ακάποτο δεν είναι μόνο κόλλημα του άντρα. Αμα δεν θες κορίτσι μου να το πεις και να επιμείνεις. Όπως εγώ παίρνω προφυλάξεις πάντα και δεν το συζήτάω ποτέ. Δεν το κατάλαβα....δεν είσαι βλαμμένος/η αν παίξεις κορώνα τη ζωή σου για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον/η;;Μόνο ο ένας φταίει; Μόνος του κάνει σεξ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Οι ανηψιές μου είναι πράγματι κουκλίτσες...Για εσένα δεν παίρνω όρκο...

Η ευρωπαία γκόμενα αν ο τυπάκος πάει να την γαμήσει ακάποτα τον στέλνει συστημένο στη μαμά του...

Προοδευτικό το να γαμιέσαι ακάποτα με έναν χλέμπουρα- ανεπρόκοπο;
Γιατί εμένα μου κάνει μέγιστη ανευθυνότητα και νοοτροπία τουρκογύφτισσας και επουδενί ευρωπαίας...

Τώρα, τα υποτιμητικά σχόλια, κάνε τα στους όποιους γκόμενούς σου...
Να υποθέσω ότι είναι και αυτοί ανεπρόκοποι και δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό (και ως προοδευτική που είσαι δεν σε πειράζει) και ταυτίστηκες με το ζωντανό της ιστορίας;

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι να λεμε τωρα ρεσεις?? εχω γνωστη που ειναι παντρεμενη και εχει 1 παιδακι με το τυπο!
αυτη δε θελει αλλο παιδι ενω ο τυπος θελει σαν τρελος μου λεει!τι κανει η γκομενα??
μου λεει εχει βαλει διαΦραγμα ,παιρνει και αντισυλληπτικα και ο τυπος εχει αρχισει ναναρωτιεται μηπως εχει προβλημα!!!!
μου τα λεει και γελαει!!!!!
συμπερασμα και παλι???????????οταμ μια ΓΥΝΑΙΚΑ δε θελει να μεινει εγκυος ΔΕ ΜΕΝΕΙ .ληξεις ΛΟΚ!

Επισκέπτης
ωχ-ωχ-ωχ-ωχ..η σφαγη του δραμαλη θα γινει τωρα..βαστατε τουρκοι τ' αλογα λεμε..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντος εριναλ εχω να πω οτι ο πατερ ειναι πολυ ομορφος με μακρια αυτια, γιαλυστερο τριχωμα και πολυ ωραια ουρα που την κουναει περα δωθε οταν ειναι χαρουμενος. :grin:

Ελπιζω να βοηθησα. :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
''To νινι σερνει καραβι και δεν το χεις καταλαβει΄΄

Βερα Λαμπρου :dancing: :jerking:

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα αυτό που εννοούσε η γκόμενα ότι "τον είχε προειδοποιήσει...". Φαντάζομαι πως δεν θα το εννοούσε μια γυναίκα εν έτει 2008. Ουε κ αλίμονο αν είχαν τον πρώτο λόγο στο γκάστρωμα οι άντρες. Θα είχαμε ένα σωρό εξώγαμα. Κ όπως λέει ο Πλάτων, αν θέλει μια γυναίκα να μη μείνει έγγυος, δε μένει. Ενώ αν ένας άντρας θέλει να γκαστρώσει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να το σταματήσει.

Τώρα στο θέμα αυτό, είναι πολύ δύσκολη θέση και των 2. Ο τύπος σίγουρα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες θέλει δεν θέλει. Η γκόμενα πρέπει να δώσει ένα όνομα στο παιδί για να μην είναι μπάσταρδο. Δυστυχώς έμπλεξε, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει άνρθωπος. Εύχομαι να την εκμεταλλευτεί για το καλό του. Στην τελική ας είναι κοντά στο παιδί του και ας την κλάσει την γκόμενα. Σίγουρα αυτή θα τραβήξει τα ζόρια στη ζωή της, αλλά έκανε την επιλογή της.

Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του και πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Αλλά ποτέ δε θα ερχόμουνα σε αυτη την κατάσταση γιατί υπάρχει κ το προφυλακτικό. Όταν γαμάω την γκόμενα μου σε γόνιμες μέρες με προφυλακτικό, από το άγχος μου, μη την γκαστρώσω, δεν μπορώ να χύσω! Μιλάμε μεγάλη τρέλα!!

Παίρνω την λογική σου και συνεχίζω:
Αφού λοιπόν η γκόμενα κάνει την επιλογή να μείνει έγγυος η όχι και αυτή επιλέγει και τις συνέπειες μιας γέννησης τότε καλώς κάνει σε γαμάει φίλε μου μετά με διατροφές …
Αφού εσύ δεν έχεις τον έλεγχο των σεξουαλικών σου ορμών καλά κάνει και σε γράφει σα παλιά της τα παπούτσια όταν ζητάς να σου φερθεί σωστά….
Αφού εσύ είσαι ο γνωστός άγνωστος που χτυπάς και φεύγεις καλά κάνει εκείνη και μένει και σου γαμάει την υπόλοιπη ζωή σου με επιλογή που δεν μπορούσες να έχεις…
Αφού είσαι ο εσαεί απών στις επιπτώσεις της κάβλας σου μείνε αυτό ο μαλάκας πατέρας που δεν έχει επιλογή και δεν μπορεί να αποφύγει όσα του πασσάρουν.
Συνεπώς παλικάρι δεν έχεις και άποψη, ούτε λόγο: σου την στερεί το ελάχιστο μυαλό σου διότι έχεις τσουτσούνι και δεν το ελέγχεις…καλή σου όρεξη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πασχαλιτσες ειστε υπολογες εφοσον ενεργειτε με βρωμικα σχεδια και πλανα.
δεν μας τα λες καλα..
Ποια η απορια που σου εμεινε να στη λυσω?Θα αρχισω να γινομαι εβραιος Γκερσον και να χρεωνω τις απαντησεις πλεζουρα :dancing:

Επισκέπτης
αυτος  ο προοδευτισμος θα μας φαει......το νεο μοντελο ελληνιδας-ανυπαντρη με εξωγαμο διατροφη 1000 ευρω+βασικος μισθος
συν κανα δυο χορηγοι(60ρηδες).αυτοκινητο smart  καφεδακι ,τσιγαρακι και δε ξερω ουτε τη κυλοτα μου να πλυνω!!!
αυτη ειναι η σημερινη γκομενα που θελει να γκαστρωθει!
κι' αυτη η τοσο εξυπνη-δολοπλοκα γκομενα διαλεγει να γκαστρωθει με ενα ρεμαλι(τροπος του λεγειν) σαν τον φιλο του φραπουτσινου???

Επισκέπτης
Πασχαλιτσες ειστε υπολογες εφοσον ενεργειτε με βρωμικα σχεδια και πλανα.Ποια η απορια που σου εμεινε να στη λυσω?Θα αρχισω να γινομαι εβραιος Γκερσον και να χρεωνω τις απαντησεις πλεζουρα :dancing:
κανεμου μυνηση καλυτερα.. :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κι' αυτη η τοσο εξυπνη-δολοπλοκα γκομενα διαλεγει να γκαστρωθει με ενα ρεμαλι(τροπος του λεγειν) σαν τον φιλο του φραπουτσινου???

και που ξερεις αν ειναι σαν κιαυτον η και χειροτερη ακομα???

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
δεν μπορείς να την κάνεις.
ή το αναγνωρίζεις ή στο αναγνωρίζουν με τον ζόρι αλά πασχάλη.
απο κει και πέρα το θέμα είναι αν θα κρατήσεις ανάστημα και προσπαθήσεις να κάνεις κάτι σωστά στη ζωή σου ή θα το μαλακίσεις το θέμα και θα είσαι μια ζωή και μαλάκας και δαρμένος.
εγώ τον ψήνω για το κουτί Α , αυτός πάει για ΖΟΝΚ.
γι' αυτό και ρωτάω τη γνώμη σας, γι' αυτό και προσπαθώ να σκεφθώ τίποτα μυστήριο όπως αυτό που προανέφερα με το να προσπαθήσει κάνα μήνα να της ξενερώσει μπας και το ρίξει.
αφού δεν γουστάρει ο τύπος πως να το κάνουμε δλδ...
Να σε ρωτησω τα εξης φιλε μου:1)Ποσο καιρο ειναι με την κοπελα ο φιλος σου?
           2)Ποσο καιρο εχει ενημερωθει για την εγκυμοσυνη?Και το κυριοτερο ποσο προχωρημενη ειναι αυτη?
            3)Υπαρχει η περιπτωση να μην ειναι δικο του το παιδι?Με αλλα λογια:Τι ειδους σχεση ειχαν τα παιδια?Ηταν επισημη?Η καποια 'ελευθερη'σχεση απο αυτες που γινεται εναλλαγη πολλων συντροφων?Υπαρχει εμπιστοσυνη αναμεσα τους?Υπαρχει ιστορικο απιστιας στη σχεση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom