Επισκέπτης
απο την στιγμη που σε εβλεπε τοσο συχνα για να φτασει σε σημειο να σε φωναζει μπαμπα μαλλον δεν μας τα λες καλα..αρχισες τις κωλοτουμπες???εννοειται σπιτι μου βρισκομασταν,οχι μπροστα στο 2χρονο.
απο την στιγμη που σε εβλεπε τοσο συχνα για να φτασει σε σημειο να σε φωναζει μπαμπα μαλλον δεν μας τα λες καλα..αρχισες τις κωλοτουμπες???εννοειται σπιτι μου βρισκομασταν,οχι μπροστα στο 2χρονο.
fRapoutsino ο γνωστος σου τι σκεφτεται να κανει?Να το αναγνωρισει η να τη κανει?τα πες όλα μεγάλε.
συμφωνώ απόλυτα.
και γω αυτό του είπα κάτσε μπας και γίνεις άνθρωπος...
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χοσε..Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες
2 φορες με ειδε αλλα ηταν εξυπνο το μικρο!απο την στιγμη που σε εβλεπε τοσο συχνα για να φτασει σε σημειο να σε φωναζει μπαμπα μαλλον δεν μας τα λες καλα..αρχισες τις κωλοτουμπες???
Δεν κάνω τον κόπο να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες. Είσαι φοβερά φάουλ εδώ. Το ακάποτο δεν είναι μόνο κόλλημα του άντρα. Αμα δεν θες κορίτσι μου να το πεις και να επιμείνεις. Όπως εγώ παίρνω προφυλάξεις πάντα και δεν το συζήτάω ποτέ. Δεν το κατάλαβα....δεν είσαι βλαμμένος/η αν παίξεις κορώνα τη ζωή σου για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον/η;;Μόνο ο ένας φταίει; Μόνος του κάνει σεξ;Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες
Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες
Δεν κατάλαβα αυτό που εννοούσε η γκόμενα ότι "τον είχε προειδοποιήσει...". Φαντάζομαι πως δεν θα το εννοούσε μια γυναίκα εν έτει 2008. Ουε κ αλίμονο αν είχαν τον πρώτο λόγο στο γκάστρωμα οι άντρες. Θα είχαμε ένα σωρό εξώγαμα. Κ όπως λέει ο Πλάτων, αν θέλει μια γυναίκα να μη μείνει έγγυος, δε μένει. Ενώ αν ένας άντρας θέλει να γκαστρώσει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να το σταματήσει.
Τώρα στο θέμα αυτό, είναι πολύ δύσκολη θέση και των 2. Ο τύπος σίγουρα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες θέλει δεν θέλει. Η γκόμενα πρέπει να δώσει ένα όνομα στο παιδί για να μην είναι μπάσταρδο. Δυστυχώς έμπλεξε, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει άνρθωπος. Εύχομαι να την εκμεταλλευτεί για το καλό του. Στην τελική ας είναι κοντά στο παιδί του και ας την κλάσει την γκόμενα. Σίγουρα αυτή θα τραβήξει τα ζόρια στη ζωή της, αλλά έκανε την επιλογή της.
Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του και πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Αλλά ποτέ δε θα ερχόμουνα σε αυτη την κατάσταση γιατί υπάρχει κ το προφυλακτικό. Όταν γαμάω την γκόμενα μου σε γόνιμες μέρες με προφυλακτικό, από το άγχος μου, μη την γκαστρώσω, δεν μπορώ να χύσω! Μιλάμε μεγάλη τρέλα!!
δεν μας τα λες καλα..2 φορες με ειδε αλλα ηταν εξυπνο το μικρο!
Ποια η απορια που σου εμεινε να στη λυσω?Θα αρχισω να γινομαι εβραιος Γκερσον και να χρεωνω τις απαντησεις πλεζουραδεν μας τα λες καλα..
κι' αυτη η τοσο εξυπνη-δολοπλοκα γκομενα διαλεγει να γκαστρωθει με ενα ρεμαλι(τροπος του λεγειν) σαν τον φιλο του φραπουτσινου???αυτος ο προοδευτισμος θα μας φαει......το νεο μοντελο ελληνιδας-ανυπαντρη με εξωγαμο διατροφη 1000 ευρω+βασικος μισθος
συν κανα δυο χορηγοι(60ρηδες).αυτοκινητο smart καφεδακι ,τσιγαρακι και δε ξερω ουτε τη κυλοτα μου να πλυνω!!!
αυτη ειναι η σημερινη γκομενα που θελει να γκαστρωθει!
κανεμου μυνηση καλυτερα..Πασχαλιτσες ειστε υπολογες εφοσον ενεργειτε με βρωμικα σχεδια και πλανα.Ποια η απορια που σου εμεινε να στη λυσω?Θα αρχισω να γινομαι εβραιος Γκερσον και να χρεωνω τις απαντησεις πλεζουρα
κι' αυτη η τοσο εξυπνη-δολοπλοκα γκομενα διαλεγει να γκαστρωθει με ενα ρεμαλι(τροπος του λεγειν) σαν τον φιλο του φραπουτσινου???
με βραχιολακι πρωτη γραμμη στην Ευελπιδων μας βλεπω και LIVE συνδεση στον Στεφανο Χιοκανεμου μυνηση καλυτερα..
Να σε ρωτησω τα εξης φιλε μου:1)Ποσο καιρο ειναι με την κοπελα ο φιλος σου?δεν μπορείς να την κάνεις.
ή το αναγνωρίζεις ή στο αναγνωρίζουν με τον ζόρι αλά πασχάλη.
απο κει και πέρα το θέμα είναι αν θα κρατήσεις ανάστημα και προσπαθήσεις να κάνεις κάτι σωστά στη ζωή σου ή θα το μαλακίσεις το θέμα και θα είσαι μια ζωή και μαλάκας και δαρμένος.
εγώ τον ψήνω για το κουτί Α , αυτός πάει για ΖΟΝΚ.
γι' αυτό και ρωτάω τη γνώμη σας, γι' αυτό και προσπαθώ να σκεφθώ τίποτα μυστήριο όπως αυτό που προανέφερα με το να προσπαθήσει κάνα μήνα να της ξενερώσει μπας και το ρίξει.
αφού δεν γουστάρει ο τύπος πως να το κάνουμε δλδ...