giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
δεν μιλησε για την πιατσα της νυχτας ο pleasure..Μάλλον την πιάτσα της νύχτας δεν την ξέρεις καλά ή δεν την ξέρεις όλη για να το λες αυτό...
δεν μιλησε για την πιατσα της νυχτας ο pleasure..Μάλλον την πιάτσα της νύχτας δεν την ξέρεις καλά ή δεν την ξέρεις όλη για να το λες αυτό...
να φόραγε προφυλακτικό τότε και να ήταν προσεκτικός!Εκείνη την ρωτάς πόσο θα γαμηθεί η ζωή της?Δεν παντρεύεται εύκολα ένας άντρας μια γυναίκα με εξώγαμο!το θέμα είναι οτι σου γαμάει την υπόλοιπη ζωή.
φαντάσου να μην γουστάρεις την γκόμενα για παντρεια, να γεννήσει το παιδί εκτός γάμου, να πληρώνεις για το παιδί διατροφή και να μην σε παίρνει οικονομικά να κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου...
Ωπα! Ζητάω συγνώμη Pleasure!Παρανόησα φίλε μου συγνώμη! Ευχαριστώ papa για την παρέμβασηδεν μιλησε για την πιατσα της νυχτας ο pleasure..
Θα μου γαμουσε τη ζωη?το θέμα είναι οτι σου γαμάει την υπόλοιπη ζωή.
φαντάσου να μην γουστάρεις την γκόμενα για παντρεια, να γεννήσει το παιδί εκτός γάμου, να πληρώνεις για το παιδί διατροφή και να μην σε παίρνει οικονομικά να κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου...
γαβ-γαβ..Μάλλον την πιάτσα της νύχτας δεν την ξέρεις καλά ή δεν την ξέρεις όλη για να το λες αυτό...
και γιατι αυτο ????..Δεν παντρεύεται εύκολα ένας άντρας μια γυναίκα με εξώγαμο!
Σχεδον κανενας δεν παντρευτεται γκομενα με εξωγαμο.να φόραγε προφυλακτικό τότε και να ήταν προσεκτικός!Εκείνη την ρωτάς πόσο θα γαμηθεί η ζωή της?Δεν παντρεύεται εύκολα ένας άντρας μια γυναίκα με εξώγαμο!
το θέμα είναι οτι σου γαμάει την υπόλοιπη ζωή.
γαβ-γαβ..Ωπα! Ζητάω συγνώμη Pleasure!Παρανόησα φίλε μου συγνώμη! Ευχαριστώ papa για την παρέμβαση
το προβλημα ειναι οτι χυνει οπου να`ναι ακαποταΤοτε να εβαζε σκουφο ο μαλακας.Για φτυσιμο ειναι ο καραγκιοζης.Γαμαει ακαποτα και μετα κλαιγεται.
οχι, εδω εισαι φαουλ..Εννοειται πως ηταν και αυτος ενας λογος που την εστειλα μετα
γιατι κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια..και γιατι αυτο ????
ηταν ενας λογος εξτρα μεσα στις τοσες χοντραδες που εκανε.οχι, εδω εισαι φαουλ..
πού εισα ρε ερωταααααααααααααααααα ????????Ψωλαρά θα τα ακούσεις απόψε....
Τα πραγματικά περιστιατικά μου μας εδωσε ο φραπουτσίνος αν δεν κανω λάθος είναι απλά..
Η κοπέλα θα το κρατήσει μόνη της λέει. Δεν του είπε κανένας να την παντρευτεί αν δεν θέλει.Ασε τις εξυπνάδες με τις γυναικούλες που κάνουν μαμουνιές για να φορτώσουν παιδί τον άλλο. Η κοπέλα δεν έδειξε τέτοια δείγματα. Ο τύπος είναι ο μίστερ καραγκιόζης της υπόθεσης. Αυτός 32 χρονων γαιδούρι δεν ήξερε να προστατευτεί και τώρα κάνει την κότα. Οι κότες στα κοτέτσια μην πω τίποτα χειρότερο. Φανταζομαι η κοπελα δεν περιμένει απο τον ανεπρόκοπο..
Αρα συμφωνουμε.Ψωλαρά θα τα ακούσεις απόψε....
Τα πραγματικά περιστιατικά μου μας εδωσε ο φραπουτσίνος αν δεν κανω λάθος είναι απλά..
Η κοπέλα θα το κρατήσει μόνη της λέει. Δεν του είπε κανένας να την παντρευτεί αν δεν θέλει.Ασε τις εξυπνάδες με τις γυναικούλες που κάνουν μαμουνιές για να φορτώσουν παιδί τον άλλο. Η κοπέλα δεν έδειξε τέτοια δείγματα. Ο τύπος είναι ο μίστερ καραγκιόζης της υπόθεσης. Αυτός 32 χρονων γαιδούρι δεν ήξερε να προστατευτεί και τώρα κάνει την κότα. Οι κότες στα κοτέτσια μην πω τίποτα χειρότερο. Φανταζομαι η κοπελα δεν περιμένει απο τον ανεπρόκοπο..
παλι γκαζωμενη???ρε το γαμημενο το καγκουρο..Ψωλαρά θα τα ακούσεις απόψε....
Γιατί τους περισσότερους άντρες τους φοβίζει και τους μπλοκάρει να έχει η γυναίκα παιδί από προηγουμενο γάμο ή σχέση...Μην μου πεις ότι δεν το έχεις ακούσει?Ρώτα και την γυναίκα στο threat μαςκαι γιατι αυτο ????
Εχει δίκιο psolara. Οταν μπλέκεις με μια γκόμενα που έχει παιδί τότε να μένεις μόνο αν νομίζεις ότι μπορεί να προχωρήσει το θέμα.Είναι λάθος σου γιατί έτσι κάνεις την γυναίκα να νιώθει άσχημα απέναντι στο παιδί της και να το..."καταριεται¨"οχι, εδω εισαι φαουλ..