Νέα

Δεν κάνει έκτρωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εγω του λέω να της δείξει τον χειρότερο εαυτό του τον επόμενο μήνα μπας και ξενερώσει και το ρίξει τελικά.
αν όμως επιμείνει και μετά τον μήνα να φορέσει την ποδίτσα του...
γιατί και θα πληρώνει και θα είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ και γι' αυτή και για τον παιδί του.
αν δεν το χειριστει σωστα, βλεπω να τον κουβεντιαζουμε το φιλο σου www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13173.90]εδώ[/url] σε μερικους μηνες..  :rolleyes:

Επισκέπτης
Σκυλέ παππάς κι έτσι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να του πεις???

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Να την κοιτάξει με νόημα στα μάτια...και αντι να της πει το αναμενόμενο ''σε αγαπώ''....

............να της πει οτι θα πάρει ενα αρχίδι.... :grin:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Το φιλαράκι σου μου μοιάζει ψιλοανεύθυνο...Αν η κοπέλα είναι 25 τότε αυτός είναι 25+ σωστά?
Και είναι άφραγκος και ρέμπελος? Δηλαδή τον ζουν οι γονείς του και οι φίλοι του? Συγνώμη φιλε κάποια στίγμή ο φίλος σου πρέπει να ωριμάσει και μάθει ότι είναι άντρας και πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.Γιατί καλό το όπλο αλλά να έχει σφαίρες και δεν μπορείς να τις ελέγξεις τότε μη το χρησιμοποιείς!
Αφου δεν μπορεί να την στηρίξει ηθικά,υλικά το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να το αναγνωρίσει και να βρει μια δουλειά να την βοηθήσει να το μεγαλώσει.Ασχετως αν θα την παντρευτεί η όχι.Για μένα η κοπέλα καλά κάνει και δεν το ρίχνει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι κάνεις?
φίλος ζει το πακέτο αυτό.
φτου φτου μακριά από μας...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΕΙ Ο ΜΛΚΑΣ. μετά σας φταίνε οι ελληνιδες... ερε ξύλο που σας χρειάζεται....

Το αναγνωριζει και μετα ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Αν ειναι μαλακισμενη και τον εκβιαζει.
Αν της εταξε λαγους με πετραχηλια καλυτερα να γινει ΛΑΓΟΣ καθοτι μαλακια ως συμπεριφορα.
Αυτα ξεκαθαριζονται με ωριμη συζητηση.
Μπορει να το κανει για να τον παγιδεψει στα σκοτεινα της σχεδια.
Με μια 300αρα ευρω παντως ο γιατρος το λυνει το θεμα
εσύ μιλάς σοβαρά;;;;? θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει έτσι... τι μυαλό κουβαλάς... κρίμα αυτή που θα πέσει στα χέρια σου... αν ήθελε ο φίλος ας πρόσεχε. και γιατί παρακαλώ να κανει εκτρωση το έσπειρες? θα το θερισεις.

μολις πείτε τις φιλοσοφίες σας εδώ μετα πηγαίνετε και γράψ' τε στο "Τι Τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελληνίδες"

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
εγω του λέω να της δείξει τον χειρότερο εαυτό του τον επόμενο μήνα μπας και ξενερώσει και το ρίξει τελικά.
αν όμως επιμείνει και μετά τον μήνα να φορέσει την ποδίτσα του...
γιατί και θα πληρώνει και θα είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ και γι' αυτή και για τον παιδί του.
Πας καλά ρε? Τι είναι αυτά που λες???? Θα σου άρεσε να γκαστρώσει κάποιος την κόρη σου και μετά να το παίζει Κινέζος και καθίκι?Δηλαδη δεν τον ενδιαφέρει κάν το ότι θα έρθει το παιδί του στον κόσμο? Ενα άτομο, ένας άνθρωπος που δεν θα θέλει να αντικρύσει το φυσικό του πατέρα?
Στατιστικά έστω μια φορά θα θελήσει να δει το παιδί του.Αν το παιδί του δεν θέλει να τον δει δεν θα έχει άδικο.Ουτε να τον φτύσω δεν θα ήθελα..Συγνώμη αν γίνομαι σκληρός και απότομος αλλά λυπάμαι αν δεν βλέπω συνωμοσίες γύρω από όλη αυτή την ιστορία και γενικά αν είναι άντρας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του!Πάει και τελείωσε!

Επισκέπτης
32 είναι και δουλεύει νύχτα ο άνθρωπος. αλλά τα φράγκα ίσα ίσα τον βγάζουν.
εγώ του πρότεινα να την παντρευτεί αλλά δεν την πολυγουστάρει γι' αυτό άρχισα να σκέφτομαι εναλλακτικές λύσεις...
γιατι οι υπολοιποι που παντρευτηκαν τις γουσταραν-τις γουσταρουν μετα τον γαμο???

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Εγω θα του ελεγα να δεχτει το μωρακι και μετα απο λιγα χρονια θα καμαρωνει για παρτη του, και το κυριοτερο η κοπελλα δεν θα του λεει ποτε οχι σε τιποτα , αφου θα φανει μεγας και τρανος  στα ματια της . Γιατι θα βρει καμμια καλυτερη ; Εγω παντως γκόμενα που θα ειχε το σπορο μου μεσα της κα ι θα τον εριχνε 8α την σηκωνε ο διαολος.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εγώ του πρότεινα να την παντρευτεί αλλά δεν την πολυγουστάρει γι' αυτό άρχισα να σκέφτομαι εναλλακτικές λύσεις...
Μια ερώτηση φίλε μου:
Μήπως είσαι εσύ ο δράστης;
:think: :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΕΙ Ο ΜΛΚΑΣ. μετά σας φταίνε οι ελληνιδες... ερε ξύλο που σας χρειάζεται....

εσύ μιλάς σοβαρά;;;;? θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει έτσι... τι μυαλό κουβαλάς... κρίμα αυτή που θα πέσει στα χέρια σου... αν ήθελε ο φίλος ας πρόσεχε. και γιατί παρακαλώ να κανει εκτρωση το έσπειρες? θα το θερισεις.
Επειδη δεν πηρε αντισυλληψη και θελει να το κρατησει ας το κανει.
Θα ξερει ποιος ειναι ο πατερας του αλλα θα ζει με τη μανα του,εκβιασμους απο κανενα μουνακι να μην τρως τσολια μου εσυ,
Ολα ξεκαθαριζονται με συζητηση και τον προγραμματισμο που κανουμε στη ζωη μας.
Πχ μετα απο ενα one night stand να σε εκβιαζει και να ''μασησεις΄΄εισαι μαλακας.
Γινεται μοδα που φαινεται η περιπτωση του στιγμιαιου λαθους του Πασχαλη που πολλες εξυπνες θα πιασουνε ΚΩΤΣΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Γινεται μοδα που φαινεται η περιπτωση του στιγμιαιου λαθους του Πασχαλη που πολλες εξυπνες θα πιασουνε ΚΩΤΣΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ...
την εκανε τη δουλεια της η τι βι..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Kαι σου απάντησα ότι να το αναγνωρίσει απλά και να την στηρίξει οικονομικά και ψυχολογικά.Στο φινάλε αυτή θα τραβήξει το ζόρι όχι μόνο 9 μήνες αλλά για όλη της την ζωή γιατί ο τύπος δεν γουστάρει να την παντρευτεί και δικαίωμα του στο φινάλε δεν τον κατηγορώ,αλλά η ευθύνη είναι ευθύνη.Συγνώμη που μιλάω έτσι άλλά είναι λεπτό θέμα και δεν αντιμετωπίζεται με την  σοβαρότητα που θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε!
Ποιοι είμαστε όλοι εμείς που θα πούμε σε ένα άτομο να πει στην κοπέλα να τον εαυτό της σε μια απίστευτα επώδυνη ψυχική και σωματική διαδικασία που μόνο πόνο και μίσος για όλο το κόσμο και κυρίως για το μακάκα το παλικάρι?Ξέρει κανείς σας τι πάει να πει για το γυναικείο σώμα και ψυχισμό να κάνει μια έκτρωση?Μάλλον με αυτά που ακούω ιδέα δεν έχετε...
Ενα παιδί είναι μια ψυχή και μόνο ο Θεός είναι άξιος να πει τι θα γίνει αυτή η ψυχή και πως θα καταλήξει.Κανείς από εδω μέσα.Προτείνω να κλείσει αυτό το threat.

Επισκέπτης

Εγω ρε φιλαράκι δεν θα ήθελα ούτε να τον δω τον τύπο που σκέφτεται πως να την κάνει ...οχι να τον παντρευτώ κιόλας. Δεν λέω ευθύνη και τον δυο ειναι η σύλληψη, και έχουν λόγο και οι δύο, αλλά κακά τα ψέματα το λούκι το τραβάει η γυναίκα. Τώρα βέβαια και η κοπέλα θα έπρεπε να προσέχει με τι έμπλεξε...να πάρει γενικα και προφυλάξεις αλλά δεν ζητάει απο το φίλο σου τίποτα... και αυτό της το αναγνωρίζω. Ας πάρει το δρόμο του λοιπόν και να βάλει μυαλό ο καραγκιόζης ...
Και μετά όταν μεγαλώσει να δώσει λόγο στο παιδί του.Εκεί χρωστάει..ο τεμπέλης δήθεν γαμιάς

Επισκέπτης
φιλαράκι χαλάρωσε. τέτοιες στραβές συμβαίνουν. το πρόβλημα προκύπτει αν η γκαστρωμένη δεν είναι ακριβώς η γυναίκα της ζωής σου και εσυ δεν είσαι και τόσο large οικονομικα. ελπίζω να με πιάνεις...

Τοτε να εβαζε σκουφο ο μαλακας.Για φτυσιμο ειναι ο καραγκιοζης.Γαμαει ακαποτα και μετα κλαιγεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom