Δεν κατάλαβα αυτό που εννοούσε η γκόμενα ότι "τον είχε προειδοποιήσει...". Φαντάζομαι πως δεν θα το εννοούσε μια γυναίκα εν έτει 2008. Ουε κ αλίμονο αν είχαν τον πρώτο λόγο στο γκάστρωμα οι άντρες. Θα είχαμε ένα σωρό εξώγαμα. Κ όπως λέει ο Πλάτων, αν θέλει μια γυναίκα να μη μείνει έγγυος, δε μένει. Ενώ αν ένας άντρας θέλει να γκαστρώσει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να το σταματήσει.
Τώρα στο θέμα αυτό, είναι πολύ δύσκολη θέση και των 2. Ο τύπος σίγουρα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες θέλει δεν θέλει. Η γκόμενα πρέπει να δώσει ένα όνομα στο παιδί για να μην είναι μπάσταρδο. Δυστυχώς έμπλεξε, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει άνρθωπος. Εύχομαι να την εκμεταλλευτεί για το καλό του. Στην τελική ας είναι κοντά στο παιδί του και ας την κλάσει την γκόμενα. Σίγουρα αυτή θα τραβήξει τα ζόρια στη ζωή της, αλλά έκανε την επιλογή της.
Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του και πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Αλλά ποτέ δε θα ερχόμουνα σε αυτη την κατάσταση γιατί υπάρχει κ το προφυλακτικό. Όταν γαμάω την γκόμενα μου σε γόνιμες μέρες με προφυλακτικό, από το άγχος μου, μη την γκαστρώσω, δεν μπορώ να χύσω! Μιλάμε μεγάλη τρέλα!!