Νέα

Δεν κάνει έκτρωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εχει δίκιο psolara. Οταν μπλέκεις με μια γκόμενα που έχει παιδί τότε να μένεις μόνο αν νομίζεις ότι μπορεί να προχωρήσει το θέμα.Είναι λάθος σου γιατί έτσι κάνεις την γυναίκα να νιώθει άσχημα απέναντι στο παιδί της και να το..."καταριεται¨"
ρε μαγκες μια καλοκαιρινη ξεπετα ενα μηνα ηταν,ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ξερω πως οταν μια γυναικα δε θελει να μεινει εγκυος ΔΕ ΜΕΝΕΙ...
ειτε ο γαμπρος λεγεται παρις κασιδοκωστας ειτε ειναι και το πιο καμενο ζακι απο
την ομονοια!!!ο αντρας πανω στη καυλα του γκαστρωνει και κολλαει και κανα παρασημο απο μαλακεια του,
η γυναικα παντα εχει απολυτη συναισθηση των πραγματων!!!!!!
ατιμη φαρα η γυναικα..................

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Βεβαια τώρα που διαβάζω την απάντηση της κοπέλας της παρέας δεν έχει άδικο...Μπορεί να φταίει η κοπέλα που το παιδί σε φώναζε "μπαμπα".Αλλά ΟΚ ας το κλείσουμε εδώ.Συγνώμη που πετάχτηκα σαν την ληψο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ψωλαρά θα τα ακούσεις απόψε....
Τα πραγματικά περιστιατικά μου μας εδωσε ο φραπουτσίνος αν δεν κανω λάθος είναι απλά..
Η κοπέλα θα το κρατήσει μόνη της λέει. Δεν του είπε κανένας να την παντρευτεί αν δεν θέλει.Ασε τις εξυπνάδες με τις γυναικούλες που κάνουν μαμουνιές για να φορτώσουν παιδί τον άλλο. Η κοπέλα δεν έδειξε τέτοια δείγματα. Ο τύπος είναι ο μίστερ καραγκιόζης της υπόθεσης. Αυτός 32 χρονων γαιδούρι δεν ήξερε να προστατευτεί και τώρα κάνει την κότα. Οι κότες στα κοτέτσια μην πω τίποτα χειρότερο. Φανταζομαι η κοπελα δεν περιμένει απο τον ανεπρόκοπο..

Να πηδιέται ακάποτα με τον ανεπρόκοπο όμως ήξερε η κοπελίτσα...
Και αν όντως το παλικάρι είναι ανεπρόκοπο τότε τί του έκατσε;
Και αυτά "θα το μεγαλώσω μόνη μου" τα έχουν πει και άλλες...

Άσε μας κουκλίτσα μου...

Επισκέπτης
Εχει δίκιο psolara. Οταν μπλέκεις με μια γκόμενα που έχει παιδί τότε να μένεις μόνο αν νομίζεις ότι μπορεί να προχωρήσει το θέμα.Είναι λάθος σου γιατί έτσι κάνεις την γυναίκα να νιώθει άσχημα απέναντι στο παιδί της και να το..."καταριεται¨"
η γκομενα που συντηρει δεσμο με αντρα που την εχει μονο για γαμησακι ειναι ΓΤΠ & εντελως ανικανη για μητερα..ξεχνατε οτι εκεινη ειναι υπευθυνη απεναντι στο παιδι της & οχι ο εκαστοτε γαμιας της..αν θελεις κυρια μου να γαμιεσαι πολυ ευχαριστως..ΟΧΙ ομως σπιτι σου-παρουσια του παιδιου σου..

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
την ομονοια!!!ο αντρας πανω στη καυλα του γκαστρωνει και κολλαει και κανα παρασημο απο μαλακεια του,
Ναι φίλε ο άντρας δεν έχει καμιά ευθύνη έχεις δίκιο!Σωστός...Ωραίες αρχες θα δώσεις εσύ στα παιδιά σου...Μπράβο!Θα σπέρνει παιδιά ο γιός σου και θα γκαστρώνεται με διαφορετικό η κόρη σου με τις αρχες που θα τα μεγαλώσεις...Τι να σου πω...?Εχε χάρη που δεν γουστάρω να με σταμπάρουν οι Mods...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η γκομενα που συντηρει δεσμο με αντρα που την εχει μονο για γαμησακι ειναι ΓΤΠ & εντελως ανικανη για μητερα..ξεχνατε οτι εκεινη ειναι υπευθυνη απεναντι στο παιδι της & οχι ο εκαστοτε γαμιας της..αν θελεις κυρια μου να γαμιεσαι πολυ ευχαριστως..ΟΧΙ ομως σπιτι σου-παρουσια του παιδιου σου..
Ακριβως.
Και η συγκεκριμενη ηταν και πολυ αλανι
Αλλα περαν του ενα μηνα ΔΕΝ

Επισκέπτης
Βεβαια τώρα που διαβάζω την απάντηση της κοπέλας της παρέας δεν έχει άδικο...Μπορεί να φταίει η κοπέλα που το παιδί σε φώναζε "μπαμπα".Αλλά ΟΚ ας το κλείσουμε εδώ.Συγνώμη που πετάχτηκα σαν την ληψο
βιαζεσαι..γιατι???καντο μια βολτα στο μυαλο σου & μετα γραψε..ποιος ο λογος να εκτιθεσαι ζητωντας συνεχως συγνωμη???

Υ.Γ φιλικα γραφω..δεν στο παιζω μαγκας & ξερολας..

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Απόλυτα σωστός!Συμφωνω 1000% μαζί σου!Με τάπωσες! :)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγω βασικα δεν καταλαβα γιατι μερικοι απο εδω 'τα χωνουν' στο παληκαρι...ατυχηματα συμβαινουν...και οταν εχεις μια σχεση πολυ καιρο και την εμπιστευεσαι,ε του πουστη θα τη γαμησεις και ακαποτα...και εκεινη μπορει να βαλει διαφραγμα,η να παρει αντισυλληπτικα,η ο,τιδηποτε αλλο...με αυτη τη λογικη μπορει καποιος να κατηγορησει και τη γυναικα γιατι-συναινεσε στην ελευθερη σεξουαλικη επαφη  
-πιθανο δεν τηρησε το προγραμμα αντισυλληψης της η και δεν εβαλε το 'διαφραγμα'...ουτε ενημερωθηκε για το χαπι της επομενης μερας...
    Μαγκες μην ακουω οτι την ευθυνη την εχει ο ενας...Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΕΝΗ ΕΞΙΣΟΥ...
ΥΓ:Τσολια Πσολια,μπορω να πω οτι με ξαφνισες αρνητικα με την τοποθετηση σου...σε ειχα για πολυ πιο νοημων ατομο...

Επισκέπτης

τι λες ρε πλατωνα αργηγε; που μας κρυβόσουν εσύ ρε παλικάρι και σε είχαμε χάσει; Σοβαρά; Ο άντρας είναι ηλίθιος λοιπόν ; οκ ετσι θα σε αντιμετωπίζω εσένα ειδικά...

Επισκέπτης
Ακριβως.
Και η συγκεκριμενη ηταν και πολυ αλανι
Αλλα περαν του ενα μηνα ΔΕΝ
& εσυ ομως για να εισαι ΚΥΡΙΟΣ μην ξαναδεχτεις γαμησακι εν γνωσει του παιδιου της..αυτη μπορει να ειναι πατσαβουρα & να μην το σκεφτεται..εσυ γιατι να μην εισαι ΜΑΓΚΑΣ???θελεις κερια μου πουτσο???ομορφα..ΜΑΚΡΥΑ τα τεκνα & ελα να σε ξεσκισω αλυπητα..

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι λες ρε πλατωνα αργηγε; που μας κρυβόσουν εσύ ρε παλικάρι και σε είχαμε χάσει; Σοβαρά; Ο άντρας είναι ηλίθιος λοιπόν ; οκ ετσι θα σε αντιμετωπίζω εσένα ειδικά...

το πως θα με αντιμετωπισεις δε με αφορα ιδιαιτερα αλλα ουτε και με νοιαζει..... :dunno:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
& εσυ ομως για να εισαι ΚΥΡΙΟΣ μην ξαναδεχτεις γαμησακι εν γνωσει του παιδιου της..αυτη μπορει να ειναι πατσαβουρα & να μην το σκεφτεται..εσυ γιατι να μην εισαι ΜΑΓΚΑΣ???θελεις κερια μου πουτσο???ομορφα..ΜΑΚΡΥΑ τα τεκνα & ελα να σε ξεσκισω αλυπητα..
εννοειται σπιτι μου βρισκομασταν,οχι μπροστα στο 2χρονο.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβα αυτό που εννοούσε η γκόμενα ότι "τον είχε προειδοποιήσει...". Φαντάζομαι πως δεν θα το εννοούσε μια γυναίκα εν έτει 2008. Ουε κ αλίμονο αν είχαν τον πρώτο λόγο στο γκάστρωμα οι άντρες. Θα είχαμε ένα σωρό εξώγαμα. Κ όπως λέει ο Πλάτων, αν θέλει μια γυναίκα να μη μείνει έγγυος, δε μένει. Ενώ αν ένας άντρας θέλει να γκαστρώσει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να το σταματήσει.

Τώρα στο θέμα αυτό, είναι πολύ δύσκολη θέση και των 2. Ο τύπος σίγουρα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες θέλει δεν θέλει. Η γκόμενα πρέπει να δώσει ένα όνομα στο παιδί για να μην είναι μπάσταρδο. Δυστυχώς έμπλεξε, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει άνρθωπος. Εύχομαι να την εκμεταλλευτεί για το καλό του. Στην τελική ας είναι κοντά στο παιδί του και ας την κλάσει την γκόμενα. Σίγουρα αυτή θα τραβήξει τα ζόρια στη ζωή της, αλλά έκανε την επιλογή της.

Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του και πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Αλλά ποτέ δε θα ερχόμουνα σε αυτη την κατάσταση γιατί υπάρχει κ το προφυλακτικό. Όταν γαμάω την γκόμενα μου σε γόνιμες μέρες με προφυλακτικό, από το άγχος μου, μη την γκαστρώσω, δεν μπορώ να χύσω! Μιλάμε μεγάλη τρέλα!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εγω βασικα δεν καταλαβα γιατι μερικοι απο εδω 'τα χωνουν' στο παληκαρι...ατυχηματα συμβαινουν...και οταν εχεις μια σχεση πολυ καιρο και την εμπιστευεσαι,ε του πουστη θα τη γαμησεις και ακαποτα...και εκεινη μπορει να βαλει διαφραγμα,η να παρει αντισυλληπτικα,η ο,τιδηποτε αλλο...με αυτη τη λογικη μπορει καποιος να κατηγορησει και τη γυναικα γιατι-συναινεσε στην ελευθερη σεξουαλικη επαφη  
-πιθανο δεν τηρησε το προγραμμα αντισυλληψης της η και δεν εβαλε το 'διαφραγμα'...ουτε ενημερωθηκε για το χαπι της επομενης μερας...
    Μαγκες μην ακουω οτι την ευθυνη την εχει ο ενας...Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΕΝΗ ΕΞΙΣΟΥ...
ΥΓ:Τσολια Πσολια,μπορω να πω οτι με ξαφνισες αρνητικα με την τοποθετηση σου...σε ειχα για πολυ πιο νοημων ατομο...
Η ευθύνη βαραίνει και τους 2,συμφωνω απόλυτα αλλα δεν τα χώνουμε για την μαλακία που έκανε αλλα για το τρόπο που πάει να το αντιμετωπίσει
Και ακάποτα κάνεις έρωτα μόνο με την γυναίκα σου και με καμία άλλη!

Επισκέπτης
Να πηδιέται ακάποτα με τον ανεπρόκοπο όμως ήξερε η κοπελίτσα...
Και αν όντως το παλικάρι είναι ανεπρόκοπο τότε τί του έκατσε;
Και αυτά "θα το μεγαλώσω μόνη μου" τα έχουν πει και άλλες...

Άσε μας κουκλίτσα μου...
Τα κουκλιτσα μου στις ανηψιες σου παλικάρι. Μην μου το παιζετε αδελφές γιατί ξενερώνω θέλετε και ευρωπαιες γκόμενες ...παναθεμά σας το πουλί σας δεν ξέρετε που χώνετε καλά καλα.. τα βάζετε με την κοπέλα που φέρθηκε προοδευτικα και μετα δίνετε συμβουλες εδω μέσα για το πως θα πείσεις την άλλη να τα πάρει στο στόμα...Δεν ντρεπεστε λέω εγώ να παριστάνεται τους άντρες

Επισκέπτης
Απόλυτα σωστός!Συμφωνω 1000% μαζί σου!Με τάπωσες! :)
τι σε ταπωσα ρε φιλε???μπασκετ παιζουμε???απλα σε βλεπω πολυ απολυτο & ειπα να σου δειξω οτι υπαρχουν & αλλες οπτικες γωνιες..οτι θελεις το κρατας & το αντιθετο..το κυριωτερο ομως ειναι να το δουλευεις λιγο στο μυαλο σου πριν εκφρασεις αποψη..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πολυ γελιο Τα τελευταιΑ 2 ποστ

VIVA ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!