Επισκέπτης
στα παπαρια μου ποσο ρεμαλι ειναι αυτη..γιατι να επιλεξει ενα ρεμαλι για να γκαστρωθει δεν μου εξηγεις..μηπως λειπουν οι ματσωμενοι μαλακες???και που ξερεις αν ειναι σαν κιαυτον η και χειροτερη ακομα???
στα παπαρια μου ποσο ρεμαλι ειναι αυτη..γιατι να επιλεξει ενα ρεμαλι για να γκαστρωθει δεν μου εξηγεις..μηπως λειπουν οι ματσωμενοι μαλακες???και που ξερεις αν ειναι σαν κιαυτον η και χειροτερη ακομα???
μεγαλε εγραψες..Να σε ρωτησω τα εξης φιλε μου:1)Ποσο καιρο ειναι με την κοπελα ο φιλος σου?
2)Ποσο καιρο εχει ενημερωθει για την εγκυμοσυνη?Και το κυριοτερο ποσο προχωρημενη ειναι αυτη?
3)Υπαρχει η περιπτωση να μην ειναι δικο του το παιδι?Με αλλα λογια:Τι ειδους σχεση ειχαν τα παιδια?Ηταν επισημη?Η καποια 'ελευθερη'σχεση απο αυτες που γινεται εναλλαγη πολλων συντροφων?Υπαρχει εμπιστοσυνη αναμεσα τους?Υπαρχει ιστορικο απιστιας στη σχεση?
κομμάτι τραμπουκίστικα δεν μας τα λες αγαπητή μου?
τι ομαδα ειναι???κοντά 2 χρόνια, τον γνώριζαν οι γονείς της, ο καθένας έμενε σπίτι του, αυτός την συμπαθεί αλλά δεν τρελένεται κιόλας. 2 μηνών έγκυος είναι. απ' οτι ξέρω μέχρι τον 3ο μπορει να το ρίξει
Μιλαμε για μια σχεση λοιπον 'επισημη'...συνεπως ειναι δυσκολο να παιζει το σεναριο να εχει συμβει απιστια και η κοπελα να πηγαινει να φορτωσει το παιδι καποιου αλλου στο φιλο σου...ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ΠΟΤΕ δεν ξερεις βεβαια...Το λεω αυτο γιατι δυστυχως ζουμε σε πονηρους καιρους...αν πχ ειχε παει μαζι της 2 βραδια η και ειχαν ελευθερη σχεση και ηταν γνωστο πως η τυπισσα πηδιοταν κι αλλου,τοτε νομιζω πως το να δεχτει ο φιλος σου την ευθυνη του 'δραστη' αβιαστα θα ηταν μεγιστη μαλακια....κοντά 2 χρόνια, τον γνώριζαν οι γονείς της, ο καθένας έμενε σπίτι του, αυτός την συμπαθεί αλλά δεν τρελένεται κιόλας. 2 μηνών έγκυος είναι. απ' οτι ξέρω μέχρι τον 3ο μπορει να το ρίξει
Μιλαμε για μια σχεση λοιπον 'επισημη'...συνεπως ειναι δυσκολο να παιζει το σεναριο να εχει συμβει απιστια και η κοπελα να πηγαινει να φορτωσει το παιδι καποιου αλλου στο φιλο σου...ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ΠΟΤΕ δεν ξερεις βεβαια...Το λεω αυτο γιατι δυστυχως ζουμε σε πονηρους καιρους...αν πχ ειχε παει μαζι της 2 βραδια η και ειχαν ελευθερη σχεση και ηταν γνωστο πως η τυπισσα πηδιοταν κι αλλου,τοτε νομιζω πως το να δεχτει ο φιλος σου την ευθυνη του 'δραστη' αβιαστα θα ηταν μεγιστη μαλακια....
Τα λεω αυτα γιατι δεν μπορει η καθεμια να σου φορτωνει εγκυμοσυνες και τοιαυτα...Η μητερα ειναι παντα γνωστη,ο μπαμπας ομω ςμπορει και να ειναι ο αγνωστος χ και ισως ΟΥΤΕ και η Νικολουλη να μην μπορει να τον βρει...μεγαλε εγραψες..
ουτε η νικολουλη δεν θα το εμβαθυνε τοσο πολυ το ζητημα..
Εγω αν υπηρχε λογος θα το εκανα το τεστ φιλε WhiteyΚαι να παιζει "ελευθερη σχεση" και να γαμιοταν και με αλλους υπαρχει το τεστ πατροτητας αμα ηθελε να βρει ποιανου ειναι το παιδι.
Εγω αν υπηρχε λογος θα το εκανα το τεστ φιλε Whitey
Παρεπιπτοντως το φιλαρακι σου που ειναι?Γιατι δε μπαινει κι αυτος στην παρεα μας να συζητησουμε ολοι μαζι?Τον αφορα το θεμα αλλωστε!!!του εκανα προταση για νονος...
χαλια φαση γενικοτερα
Έιπα την άποψή μου και δεν τραγούδησα απο οσο ενθυμούμαι ..ναι αλλα δεν άνοιξα το thread αυτό για να τραγουδάμε εν χορώ "αγορια ιππότες κορίτσια μάυρες κότες" κλπ
δεν εκανε και τιποτα κακο ο ανθρωπος.
οπως ξαναειπα ατυχηματα τετοια συμβαίνουν και καταλαβαίνω απολυτα το να μην θελει να το ριξει (να υποθεσω οτι η εκφραση "να το ριξει" ειναι κοκκινο πανι για σενα ε?)
ομως καταλαβαίνω απολυτα και τον αλλο ο οποιος καλείται ξαφνικα να γινει πατερ φαμιλιας με μια γυναικα που δεν του λεει και πολλα.
γι' αυτο το φερνω απο δω, το φερνω απο κει...
δεν ειναι νομιζω εν προκειμενω κατακριτεος κανενας απο τους 2.
Έιπα την άποψή μου και δεν τραγούδησα απο οσο ενθυμούμαι ..
Και δεν ήταν να παντρευτεί ο φίλος σου αλλά να πάρει φόρα και να πάει απο εκεί που ρθε.. Η αναγνώριση θα γίνει θέλει δεν θέλει και από εκεί και πέρα θα σκύψει και θα φάει στα μούτρα όσα του αξίζουν..
Όπως στρώνεις κοιμάσαι...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!Ερωτηση:Αν η γατα εμενε εγκυος απο το σκυλο πως θα ηταν το παιδι τους?[size=20pt]+[/size]=[size=15pt]love[/size][/color[/URL]]
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!Ερωτηση:Αν η γατα εμενε εγκυος απο το σκυλο πως θα ηταν το παιδι τους?
τι κάνεις?
φίλος ζει το πακέτο αυτό.
φτου φτου μακριά από μας...
Πες του φιλαράκου σου ότι του 'στρωσε λαδόκολλα και τον τύλιξε κανονικά. Ας πρόσεχε!