Νέα

Δεν κάνει έκτρωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι κάνεις?
φίλος ζει το πακέτο αυτό.
φτου φτου μακριά από μας...

Εφόσον δεν ήθελε παιδί ο φίλος σου frapoutsine, ας έπαιρνε τις προφυλάξεις του.
Δεν το έκανε όταν έπρεπε, οπότε θα υποστεί τις "συνέπειες" (πατρότητα).
Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι αυτός λοιπόν.
Που ξέρεις μπορεί και να μη το μετανιώσει τελικά αν η κοπέλα κρατήσει το παιδί.
Κατά τ'άλλα όπως αναμενόταν και αυτό το θρέντ μετατράπηκε σε ΚΑΤΗΓΟΡΩ τις Ελληνίδες.
Βγάλτε άκρη... :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κανα 2ωρο τωρα αυτο το θρεντακι βγηκε καμια ακρη?
Θα την κανει την εκτρωση τελικα?
:2funny:Τι λεει η αποφαση του δικαστηριου?
Για ολονυχτια παμε,ενημερωνω τους νυχτερινους ρεπορτερ να ειναι stand by :rolleyes:

Επισκέπτης
ektρωση δεν θα κανει
πατερας θα γινει
και μετα απο 6-12 μηνες θα μπαινει εδω, μπας και βρει ινφο να γαμισει

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ektρωση δεν θα κανει
πατερας θα γινει
και μετα απο 6-12 μηνες θα μπαινει εδω, μπας και βρει ινφο να γαμισει
απολυτως σωστος.
Το σεναριο ειναι ηδη γραμμενο εφοσον το σχεδιασε η emo psycho γκομενα :2funny: :2funny:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλα ξεμπερδεματα τωρα.....
αν το εχει βαλει στο μυαλο τησ να το κρατηση
θα το κρατηση, γαματα

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εφόσον δεν ήθελε παιδί ο φίλος σου frapoutsine, ας έπαιρνε τις προφυλάξεις του.
Δεν το έκανε όταν έπρεπε, οπότε θα υποστεί τις "συνέπειες" (πατρότητα).
Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι αυτός λοιπόν.
Που ξέρεις μπορεί και να μη το μετανιώσει τελικά αν η κοπέλα κρατήσει το παιδί.
Κατά τ'άλλα όπως αναμενόταν και αυτό το θρέντ μετατράπηκε σε ΚΑΤΗΓΟΡΩ τις Ελληνίδες.
Βγάλτε άκρη... :uglystupid:
ετσι ειναι, απο τη μια ας προσεχε απο την αλλη μπορει να μην το μετανιιωσει.
Συμφωνω επισης στο τελευταιο σχετικα με τις κατηγοριες στις ελληνιδες.
Αλλα ρε παιδια μηπως υπαρχει και μια ακομη οπτικη στο συγκεκριμενο ζητημα? Τι γινεται με το παιδι το ιδιο? Δεν εχω διαθεση να το παιξω ηθικολογος αλλα ουτε μπορουμε ετσι απλα να παραβλεπουμε το ζητημα αυτο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ετσι ειναι, απο τη μια ας προσεχε απο την αλλη μπορει να μην το μετανιιωσει.
Συμφωνω επισης στο τελευταιο σχετικα με τις κατηγοριες στις ελληνιδες.
Αλλα ρε παιδια μηπως υπαρχει και μια ακομη οπτικη στο συγκεκριμενο ζητημα? Τι γινεται με το παιδι το ιδιο? Δεν εχω διαθεση να το παιξω ηθικολογος αλλα ουτε μπορουμε ετσι απλα να παραβλεπουμε το ζητημα αυτο?
Το τι γίνεται με το παιδί το ίδιο είναι θέμα που θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν το κάνουν αφενός και αφετέρου πουθα πρέπει να το σκεφτεί η κοπέλα που τώρα θέλει να το κρατήσει.
Για μενα τα πραγματα είναι μάλλον απλά.
1. Η κοπέλα τον θέλει για άντρα της το φιλαράκι σου; Αν δεν τον θέλει, τοτε όλα λύνονται λέγοντας αυτός "θέλω να σε παντρευτώ", λέει αυτή όχι και ο φιλαράκος σου φεύγει και δεν έχει μετά ευθύνη άλλη από το να αναγνωρίσει το παιδί και να το προσέχει επίσης σαν καλός μπαμπάς χωρ΄ςι οικογένεια. Και αυτό σε περίπτωση που θέλει η κοπέλα (πιθανοτητα 1,2 χαλαρά...σιγουράτζα)
2. Η κοπέλα τον θέλει για αντρα της το ρεμαλούκο της τον τσαχπίνη. Τότε ως σωστό παιδί δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αρχίσει σύντομα να ψάχνει για σοβαρή δουλειά και για γαμπριάτικο κουστούμι γιατί ο γάμος έχει έξοδα και το παιδί ανάγκες. Τα δεν του πολυαρέσει και λοιπές μαλακίες να τα σκεφτότανε όταν το παλαμάρι του δεν το έντυνε, τώρα είναι κομματάκι αργά. Και όπως λέγανε και στα συνοικέσια....θα αγαπηθούνε τα παιδιά στο μέλλον. Και να μη θέλει να το κάνει...θα τρέχει μετά σε δικαστήρια - μαλακίες άλλες που είναι και πιο ψυχοφθόρες και αντιοικονομικότερες για όλους (αν το πάρουμε χρηματοοικονομικά το θέμα)

Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο φιλαράκος να φερθεί αντρίκια. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να σκέφτεται πούστικες μηχανορραφίες. Ή θα πάρει την απόφαση να κλείσει μύτη και να κολυμπήσει στα βαθιά...ή θα πάει στην κοπέλα και θα της πει πως δεν την αγαπάει για να την παντρευτεί (δεν γνωρίζονται καλά καλά) οπότε αν το κρατήσει θα είναι μόνη της και μόνο με την αναγνώριση του ίδιου ως πατέρα ..... ή θα πάρει τις οικονομίες του και θα κλείσει ένα καλό ξωκλήσι για το γάμο.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το τι γίνεται με το παιδί το ίδιο είναι θέμα που θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν το κάνουν αφενός και αφετέρου πουθα πρέπει να το σκεφτεί η κοπέλα που τώρα θέλει να το κρατήσει.
Για μενα τα πραγματα είναι μάλλον απλά.
1. Η κοπέλα τον θέλει για άντρα της το φιλαράκι σου; Αν δεν τον θέλει, τοτε όλα λύνονται λέγοντας αυτός "θέλω να σε παντρευτώ", λέει αυτή όχι και ο φιλαράκος σου φεύγει και δεν έχει μετά ευθύνη άλλη από το να αναγνωρίσει το παιδί και να το προσέχει επίσης σαν καλός μπαμπάς χωρ΄ςι οικογένεια. Και αυτό σε περίπτωση που θέλει η κοπέλα (πιθανοτητα 1,2 χαλαρά...σιγουράτζα)
2. Η κοπέλα τον θέλει για αντρα της το ρεμαλούκο της τον τσαχπίνη. Τότε ως σωστό παιδί δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αρχίσει σύντομα να ψάχνει για σοβαρή δουλειά και για γαμπριάτικο κουστούμι γιατί ο γάμος έχει έξοδα και το παιδί ανάγκες. Τα δεν του πολυαρέσει και λοιπές μαλακίες να τα σκεφτότανε όταν το παλαμάρι του δεν το έντυνε, τώρα είναι κομματάκι αργά. Και όπως λέγανε και στα συνοικέσια....θα αγαπηθούνε τα παιδιά στο μέλλον. Και να μη θέλει να το κάνει...θα τρέχει μετά σε δικαστήρια - μαλακίες άλλες που είναι και πιο ψυχοφθόρες και αντιοικονομικότερες για όλους (αν το πάρουμε χρηματοοικονομικά το θέμα)

Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο φιλαράκος να φερθεί αντρίκια. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να σκέφτεται πούστικες μηχανορραφίες. Ή θα πάρει την απόφαση να κλείσει μύτη και να κολυμπήσει στα βαθιά...ή θα πάει στην κοπέλα και θα της πει πως δεν την αγαπάει για να την παντρευτεί (δεν γνωρίζονται καλά καλά) οπότε αν το κρατήσει θα είναι μόνη της και μόνο με την αναγνώριση του ίδιου ως πατέρα ..... ή θα πάρει τις οικονομίες του και θα κλείσει ένα καλό ξωκλήσι για το γάμο.
+1000

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε τώρα στα γενικότερα σχόλια:
1. προς όλους του ακάποτους γαμήκουλες. Το τράβηγμα δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. με τα προσπερματικά υγρά η κοπέλα μπορεί να μείνει έγγυος. Οπότε, τις μαλακιες περί κάψας κλπ...τις ακούω βερεσέ, να κουβαλούν όσοι έχουν κάψες προφυλακτικό μαζί τους για να προλαβαίνουν να προφυλάσσονται. Αν είχα τέτοιο κόπανο να μου γκαστρώσει την κόρη και μετά να κάνει τον Κινέζο, θα έμπαινα φυλακή. Ακόμα και η κοπέλα να μη θέλει προφύλαξη...εσύ θα έχεις την προφύλαξη βρέξει χιονίσει. Εκτός αν γουστάρεις τέτοια διλλημματα.
2. Αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα ποστ, η σχέση είναι δύο μηνών και η εγγυμοσύνη επίσης δύο μηνών. Άρα ή έγινε στις πρώτες συνευρέσεις ή έγινε ακριβώς πριν από τη γνωριμία τους. Μία ακριβής ημ-νία σύλληψης από το γιατρό και ένα τεστ πατρότητας αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία δεν είναι κακό. Πριν ληφθούν εν θερμώ αποφάσεις. Βέβαια, πριν τα τεστ, πρέπει να έχει πάρει και απόφασση το τι θα κάνει σε περίπτωσηπου όντως είναι ο πατέρας.
3. Για τις κοπέλες που είναι αθώες και τις βρίσκουνε τα ρεμάλια και τις γκαστρώνουνε. Ας κουβαλάνε προφυλακτικό. Αν τους το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο άλλος να μη φορεθεί αντισύλληψη τότε είναι ΒΙΑΣΜΟΣ. Αλλιώς όσο ο ένας δεν ξέρει πού και πώς βάζει την μαλαπέρδα του, άλλο τόσο και η άλλη δεν ξέρει πού και πώς την παίρνει μέσα της. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση στο μεγαλείο της δηλαδή...
4. Για το παιδί....χμ, εδώ λέω να πω κάτι διαφορετικό....μια και το παιδί ακόμα δεν υπάρχει για να καταλαβαίνει:
Όταν ο ρέμπελος και η ρεμπέλα δούνε τα ματάκια του να τους κοιτάνε....δεν θα θελήσουν να το κρατήσουν και να του δώσουν τον κόσμο όλο; Δεν το αξίζει μια ψυχή που παλεύει να γεννηθεί;
Ό,τι απόφαση και να πάρουν και οι δύο, μετά την έλευση του παιδιού....τα πράγματα αλλάζουνε...υπάρχει κάτι που τους ενώνει.

5. Ο απρόσεκτος (για να μην πω τίποτα χειρότερο), τόσο ήτανε το πάθος του για μια κοπέλα που ΔΕΝ του πολυάρεσε που ήθελε ασκούφωτο;;...δηλαδή με μια που του πολυαρέσει τι θα κάνει;;; Και αφού ήταν gentleman ώστε να γνωρίζει τους γονείς της....τώρα δεν θα είναι gentleman;

Υ.Γ. ...ξέρω ένα καλό μαγαζί που πουλάει βέρες, αλλά επειδή θα πάω την επόμενη εβδομάδα Ντουμπάι, μήπως θέλει να κοιτάξω καμια καλή ευκαιρία εκεί;;;...εκεί τα δίνουν τζάμπα...

Επισκέπτης
Υ.Γ. ...ξέρω ένα καλό μαγαζί που πουλάει βέρες, αλλά επειδή θα πάω την επόμενη εβδομάδα Ντουμπάι, μήπως θέλει να κοιτάξω καμια καλή ευκαιρία εκεί;;;...εκεί τα δίνουν τζάμπα...
ποιο ντουμπαι ρε???στην ευελπιδων θα εισαι σιδηροδεσμιος..

Επισκέπτης
2. Αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα ποστ, η σχέση είναι δύο μηνών και η εγγυμοσύνη επίσης δύο μηνών.
καλα καταλαβες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=15pt]κοντά 2 χρόνια, τον γνώριζαν οι γονείς της, ο καθένας έμενε σπίτι του,[/size] αυτός την συμπαθεί αλλά δεν τρελένεται κιόλας. 2 μηνών έγκυος είναι. απ' οτι ξέρω μέχρι τον 3ο μπορει να το ρίξει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Οκ, σόρρυ βρε πλέζουρα...τα διάβασα μονορούφι και κάποιες λεπτομέρειες δεν κάηκαν σωστά στο cd του εγκεφάλου μου.
Από την άλλη δεν αλλάζει κάτι....αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόννοια άλλου μπαμπά τότε το κάνει το τεστάκι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Αρίωνας είδε εχθές το ποστ μου στο αεκτζίδικο θρεντ και ανέκρουσε πρύμνα. Όσο για λίστες που μπορεί να είμαι...ή να μπω στο μέλλον....η ζωή μου δεν κρέμεται από κανένα σαιτ. Άμα είναι να χαλιέμαι σαν διάθεση....πάω κι αλλού...

Πλέζουρα....επαναληπτικός πότε παίζει; την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά άσε...σε λάθος θρεντ σε ρώτησα....απάντα στο δικό μας...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το γαμησατε και ψοφησε σαν τα τηλεπαραθυρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
το γαμησατε και ψοφησε σαν τα τηλεπαραθυρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σε γαμησα και ψοφησες
index.php

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε γαμησα και ψοφησες http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=84131;type=avatar[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]τωρα το ειδες??????????????????
το εχω καμια εβδομαδα,σαν απαντηση σε οτι μου πει η παπια ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom