Επισκέπτης
λαδοκολα; εχεχεχχε καλα θα ητανε
τον εβαλε στο βρακι της
τον τυλιξε στο διχτυ της
τον καπελωσε
τον γαμισε
To ίδιο πράμα λέμε
λαδοκολα; εχεχεχχε καλα θα ητανε
τον εβαλε στο βρακι της
τον τυλιξε στο διχτυ της
τον καπελωσε
τον γαμισε
τι κάνεις?
φίλος ζει το πακέτο αυτό.
φτου φτου μακριά από μας...
απολυτως σωστος.ektρωση δεν θα κανει
πατερας θα γινει
και μετα απο 6-12 μηνες θα μπαινει εδω, μπας και βρει ινφο να γαμισει
ετσι ειναι, απο τη μια ας προσεχε απο την αλλη μπορει να μην το μετανιιωσει.Εφόσον δεν ήθελε παιδί ο φίλος σου frapoutsine, ας έπαιρνε τις προφυλάξεις του.
Δεν το έκανε όταν έπρεπε, οπότε θα υποστεί τις "συνέπειες" (πατρότητα).
Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι αυτός λοιπόν.
Που ξέρεις μπορεί και να μη το μετανιώσει τελικά αν η κοπέλα κρατήσει το παιδί.
Κατά τ'άλλα όπως αναμενόταν και αυτό το θρέντ μετατράπηκε σε ΚΑΤΗΓΟΡΩ τις Ελληνίδες.
Βγάλτε άκρη...
Το τι γίνεται με το παιδί το ίδιο είναι θέμα που θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν το κάνουν αφενός και αφετέρου πουθα πρέπει να το σκεφτεί η κοπέλα που τώρα θέλει να το κρατήσει.ετσι ειναι, απο τη μια ας προσεχε απο την αλλη μπορει να μην το μετανιιωσει.
Συμφωνω επισης στο τελευταιο σχετικα με τις κατηγοριες στις ελληνιδες.
Αλλα ρε παιδια μηπως υπαρχει και μια ακομη οπτικη στο συγκεκριμενο ζητημα? Τι γινεται με το παιδι το ιδιο? Δεν εχω διαθεση να το παιξω ηθικολογος αλλα ουτε μπορουμε ετσι απλα να παραβλεπουμε το ζητημα αυτο?
+1000Το τι γίνεται με το παιδί το ίδιο είναι θέμα που θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν το κάνουν αφενός και αφετέρου πουθα πρέπει να το σκεφτεί η κοπέλα που τώρα θέλει να το κρατήσει.
Για μενα τα πραγματα είναι μάλλον απλά.
1. Η κοπέλα τον θέλει για άντρα της το φιλαράκι σου; Αν δεν τον θέλει, τοτε όλα λύνονται λέγοντας αυτός "θέλω να σε παντρευτώ", λέει αυτή όχι και ο φιλαράκος σου φεύγει και δεν έχει μετά ευθύνη άλλη από το να αναγνωρίσει το παιδί και να το προσέχει επίσης σαν καλός μπαμπάς χωρ΄ςι οικογένεια. Και αυτό σε περίπτωση που θέλει η κοπέλα (πιθανοτητα 1,2 χαλαρά...σιγουράτζα)
2. Η κοπέλα τον θέλει για αντρα της το ρεμαλούκο της τον τσαχπίνη. Τότε ως σωστό παιδί δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αρχίσει σύντομα να ψάχνει για σοβαρή δουλειά και για γαμπριάτικο κουστούμι γιατί ο γάμος έχει έξοδα και το παιδί ανάγκες. Τα δεν του πολυαρέσει και λοιπές μαλακίες να τα σκεφτότανε όταν το παλαμάρι του δεν το έντυνε, τώρα είναι κομματάκι αργά. Και όπως λέγανε και στα συνοικέσια....θα αγαπηθούνε τα παιδιά στο μέλλον. Και να μη θέλει να το κάνει...θα τρέχει μετά σε δικαστήρια - μαλακίες άλλες που είναι και πιο ψυχοφθόρες και αντιοικονομικότερες για όλους (αν το πάρουμε χρηματοοικονομικά το θέμα)
Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο φιλαράκος να φερθεί αντρίκια. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να σκέφτεται πούστικες μηχανορραφίες. Ή θα πάρει την απόφαση να κλείσει μύτη και να κολυμπήσει στα βαθιά...ή θα πάει στην κοπέλα και θα της πει πως δεν την αγαπάει για να την παντρευτεί (δεν γνωρίζονται καλά καλά) οπότε αν το κρατήσει θα είναι μόνη της και μόνο με την αναγνώριση του ίδιου ως πατέρα ..... ή θα πάρει τις οικονομίες του και θα κλείσει ένα καλό ξωκλήσι για το γάμο.
ποιο ντουμπαι ρε???στην ευελπιδων θα εισαι σιδηροδεσμιος..Υ.Γ. ...ξέρω ένα καλό μαγαζί που πουλάει βέρες, αλλά επειδή θα πάω την επόμενη εβδομάδα Ντουμπάι, μήπως θέλει να κοιτάξω καμια καλή ευκαιρία εκεί;;;...εκεί τα δίνουν τζάμπα...
καλα καταλαβες..2. Αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα ποστ, η σχέση είναι δύο μηνών και η εγγυμοσύνη επίσης δύο μηνών.
[size=15pt]κοντά 2 χρόνια, τον γνώριζαν οι γονείς της, ο καθένας έμενε σπίτι του,[/size] αυτός την συμπαθεί αλλά δεν τρελένεται κιόλας. 2 μηνών έγκυος είναι. απ' οτι ξέρω μέχρι τον 3ο μπορει να το ρίξει
καλα καταλαβες..
γιατί ρε παπάρα;;ποιο ντουμπαι ρε???στην ευελπιδων θα εισαι σιδηροδεσμιος..
γιατι εισαι στην λιστα των μυνηομενων του παπαριωνα..γιατί ρε παπάρα;;
σε γαμησα και ψοφησεςτο γαμησατε και ψοφησε σαν τα τηλεπαραθυρα
σε γαμησα και ψοφησες http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=84131;type=avatar[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]τωρα το ειδες??????????????????
το εχω καμια εβδομαδα,σαν απαντηση σε οτι μου πει η παπια ;D