Επισκέπτης
λες να το ειδα τωρα???τωρα το ειδες??????????????????
το εχω καμια εβδομαδα,σαν απαντηση σε οτι μου πει η παπια
κοψε τα ληγμενα σεζαρ..
λες να το ειδα τωρα???τωρα το ειδες??????????????????
το εχω καμια εβδομαδα,σαν απαντηση σε οτι μου πει η παπια
γερος εισαι δεν βλεπεις καλα,πολυ πιθανο να το ειδες τωραλες να το ειδα τωρα???
κοψε τα ληγμενα σεζαρ..
Επειδη παρακολουθω και εγω αυτο το θρεντ αρκετες φορες να πεις του φιλου σου να μην τρελενεται και πολυ γιατι.
1 Μπορει τωρα να μην γουσταρη τον ρολο του μπαμπα αλλα ειναι καλη φαση το παιδι
2 ΑΥΤΟΣ να αποφασιση αν θα μείνει με την κοπελα η οχι και οχι αυτη
3 Ενταξει μην τον δικαζουμε τον αντρα που εβαλε το πουλι του ξεσκουφωτο γιατι και η κυρια τον δεχτηκε ετσι
οποτε αν αυτος δεν θελει παιδι τοτε η κυρια εχει μεγαλυτερη ευθυνη απεναντι στο παιδι γιατι και αυτη ηξερε οτι διχως σκουφακι και αντισυληπτικο χαπι ο κινδυνος ειναι υψυλος.Αντε γιατι πολλά σουρκελα ειναι που γκαστρώνονται για να βρουνε γαιδουρι να τις ταιζει.Στο κατω κατω να τις δινει καποια χρηματα και ας εκανε η κυρια καλυτερα κουμαντα στο κρεβατι της.
ερωτηση
ολα τα παιδια μεσα στην σπερματοσακουλα μας ειναι δικα μας?
ολοιδια περιπτωση αρσενικου δικου μου ανθρωπου πριν 20 χρονια . Αυτη το ηθελε το κρατησε ! ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ . τΟ ΠΑΙΔΙ υπαρχει δεν υπαρχει κανεις δεν ξερει . Και δεν θελει να ξερει αφου του ειναι αδιαφορο ! το εξηγησε αντρικια πριν 20 χρονια....τι να κανουμε τωρα ! ΑΝ αυτο το κατανοησει το κοριτσακι τοτε να δεις για ποτε θα παει να το ριξει ! αν τωρα το θελει πραγματικα (και δεν θελει το πακετο παιδι + μαλακα μπαμπα με το ζορι η απο υποχρεωση) τοτε ας αναλαβει τις ευθυνες της .
τσαουσα εσυpater σου ευχομαι να σου φερθουν οπως σκέφτεσαι ....γιατι είσαι επικίνδυνος και ειλικρινά λυπαμαι οσα παιδιά μεγαλώνουν με γονείς όπως εσύ η με άντρες όπως εσύ.
δεν της έχει τάξει τίποτα. η τύπισσα είναι 25 χρονών και δεν το ρίχνει με την καμία γιατί φοβάται μην πάθει καμιά ζημιά. τον είχε προειδοποιήσει όμως...
ο φίλος άφραγκος και ρέμπελος...
αυτή λέει ότι θα το κρατήσει μόνη της.
pater σου ευχομαι να σου φερθουν οπως σκέφτεσαι ....γιατι είσαι επικίνδυνος και ειλικρινά λυπαμαι οσα παιδιά μεγαλώνουν με γονείς όπως εσύ η με άντρες όπως εσύ.
εριναλ, παμε αποψε σε κανενα σκυλαδικο ????pater σου ευχομαι να σου φερθουν οπως σκέφτεσαι ....γιατι είσαι επικίνδυνος και ειλικρινά λυπαμαι οσα παιδιά μεγαλώνουν με γονείς όπως εσύ η με άντρες όπως εσύ.
Πολυ καλη ιδεα Πατερ...ειδικα σε κεινο το μαγαζι που παιζουν το γνωστο σουξε...πως το λενε μωρε να δεις ...με το ρεφραιν που παει καπως ετσι:Γαβ γααβ γαβ γαβ γουβ...μετα δεν ξερω πως συνεχιζει...εριναλ, παμε αποψε σε κανενα σκυλαδικο ????
γιατι με αποφευγεις ????
γαβ γαβ