Νέα

Δεν κάνει έκτρωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το παρατηρώ Εδώ και μέρες το ΘΡεντ, και όλο λέω να το ανοίξω ,
Να το δω αλλά δεν το τολμώ, γιατί ήξερα ότι θα νευριάσω…..
Η Αλήθεια είναι ότι νευρίασα περισσότερο από ότι όταν Διαβάζω το
«Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ».
Θα πω τα εξής και η συμμέτοχη μου στο ΘΡεντ λήγει εδώ.
1. Ο Άντρας κρίνεται από την Τιμή ,την Υπόληψη και το «Κούτελο» του
         (αν θες είσαι Άντρας ,αν θες Παιδάκι-κοριτσάκι)
2. Το παλιό Ρητό «Προσέχω που Βάζω την Υπογραφή μου και το Πουλί μου»  δεν το έχει ακούσει ο Φίλος????
(Και στις δυο περιπτώσεις ο Απρόσεκτος ΠΛΗΡΩΝΕΙ)

3. Επειδή έχω Κόρηες θα πω την Γνωμη μου Σαν πατερας ….
Στην Περίπτωση που συνέβαινε στην Κόρη μου Αυτό …θα της έκανα να νιώθει άνετα με το Γεγονός( και θα έκοβα το λαιμό μου να τα βγάλω  πέρα) …..Αν ήθελε ο Τυπας να την Παντρευτεί τότε Ο.Κ. ….. Αν ΔΕΝ ήθελε για χ,ψ, λογους Παλι Ο.Κ. …… αν «Λάκιζε» όμως ….. Θα τον έκανα να το πληρώσει  ΠΟΛΥ ακριβά….

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Επειδη παρακολουθω και εγω αυτο το θρεντ αρκετες φορες να πεις του φιλου σου να μην τρελενεται και πολυ γιατι.
1 Μπορει τωρα να μην γουσταρη τον ρολο του μπαμπα αλλα ειναι καλη φαση το παιδι
2 ΑΥΤΟΣ να αποφασιση αν θα μείνει με την κοπελα η οχι και οχι αυτη
3 Ενταξει μην τον δικαζουμε τον αντρα που εβαλε το πουλι του ξεσκουφωτο γιατι και η κυρια τον δεχτηκε ετσι
οποτε αν αυτος δεν θελει παιδι τοτε η κυρια εχει μεγαλυτερη ευθυνη απεναντι στο παιδι γιατι και αυτη ηξερε οτι διχως σκουφακι και αντισυληπτικο χαπι ο κινδυνος ειναι υψυλος.Αντε γιατι πολλά σουρκελα ειναι που γκαστρώνονται για να βρουνε γαιδουρι να τις ταιζει.Στο κατω κατω να τις δινει καποια χρηματα και ας εκανε η κυρια καλυτερα κουμαντα στο κρεβατι της.

Επισκέπτης
Επειδη παρακολουθω και εγω αυτο το θρεντ αρκετες φορες να πεις του φιλου σου να μην τρελενεται και πολυ γιατι.
1 Μπορει τωρα να μην γουσταρη τον ρολο του μπαμπα αλλα ειναι καλη φαση το παιδι
2 ΑΥΤΟΣ να αποφασιση αν θα μείνει με την κοπελα η οχι και οχι αυτη
3 Ενταξει μην τον δικαζουμε τον αντρα που εβαλε το πουλι του ξεσκουφωτο γιατι και η κυρια τον δεχτηκε ετσι
οποτε αν αυτος δεν θελει παιδι τοτε η κυρια εχει μεγαλυτερη ευθυνη απεναντι στο παιδι γιατι και αυτη ηξερε οτι διχως σκουφακι και αντισυληπτικο χαπι ο κινδυνος ειναι υψυλος.Αντε γιατι πολλά σουρκελα ειναι που γκαστρώνονται για να βρουνε γαιδουρι να τις ταιζει.Στο κατω κατω να τις δινει καποια χρηματα και ας εκανε η κυρια καλυτερα κουμαντα στο κρεβατι της.

Θα τα κάνει και θα τον σκίσει μαζί με το παιδί  στην συνέχεια και πολύ θα το ευχαριστηθώ...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ερωτηση

ολα τα παιδια μεσα στην σπερματοσακουλα μας ειναι δικα μας?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αν ολα τα σπερματοζωαρια ηταν δικα μας (που ειναι αφου τα γεναει το κορμι μας)
εμεις εχουμε εκατομυρια αυτες κατι λιγα μετριουνται στα δαχτυλα !
ε δεν πανε να γαμηθουνε .... αν αυτο το καταλαβει η γκομενα του φιλου του φιλου οτι το υπερασπιζεται ενοει τοτε θα παει να το ριξει μονη της θα πληρωσει και μονη της . το τσουτσεκι

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Η ταπεινή μου γνώμη για το θέμα ειναι η εξής:
1.Αμφότεροι,εφ οσον προκειται για ενηλίκες,ειναι συνυπεύθυνοι.Απολύτως!
2.Αν συμβεί το κακό (ευλογία κατ άλλους)τότε οι ρόλοι αλλαζουν και συχνά οι μάσκες πέφτουν.Οι στατιστικές,για τις μάσκες ειναι συντριπτικές για τις κυρίες.Αλαχιστοι κύριοι δίνουν μαχη για να κρατηθεί το παιδί.Παραπολλες ειναι αντιστοιχως οι κυρίες.
3.Είναι γεγονός οτι η θέση του αρσενικού στην εξελιξη μια τετοιας υπόθεσης ειναι απο δυσάρεστη έως δεινή,ότι ακόμη και ο νόμος (δικαίως κατ εμε) γέρνει πρός την πλευρα της υποψήφιας μητερας.
4.Εν θερμώ αποφάσεις σπανιότατα συμπίπτουν με το δίκαιο και το σωστό.
5.Βία,πόσο μαλλον απειλη βίας,απο όποια πλευρα,ειναι εντελώς απαράδεκτες.
6.Η παροιμία "όπως εστρωσες κοιμήσου" παιζει...
Ωστόσο κι επειδη ο μεγας σεναριογράφος ειναι απρόβλεπτος και αι βουλαι του εντελώς αγνωσται ας μην ξεχναει κανεις ότι ατυχίες συμβαινουν μεν,αλλα ουδεν κακον αμιγες καλού.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ολοιδια περιπτωση αρσενικου δικου μου ανθρωπου πριν 20 χρονια . Αυτη το ηθελε το κρατησε ! ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ . τΟ ΠΑΙΔΙ υπαρχει δεν υπαρχει κανεις δεν ξερει . Και δεν θελει να ξερει αφου του ειναι αδιαφορο ! το εξηγησε αντρικια πριν 20 χρονια....τι να κανουμε τωρα ! ΑΝ αυτο το κατανοησει το κοριτσακι τοτε να δεις για ποτε θα παει να το ριξει ! αν τωρα το θελει πραγματικα (και δεν θελει το πακετο παιδι + μαλακα μπαμπα με το ζορι η απο υποχρεωση) τοτε ας αναλαβει τις ευθυνες της .

Επισκέπτης
ολοιδια περιπτωση αρσενικου δικου μου ανθρωπου πριν 20 χρονια . Αυτη το ηθελε το κρατησε ! ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ . τΟ ΠΑΙΔΙ υπαρχει δεν υπαρχει κανεις δεν ξερει . Και δεν θελει να ξερει αφου του ειναι αδιαφορο ! το εξηγησε αντρικια πριν 20 χρονια....τι να κανουμε τωρα ! ΑΝ αυτο το κατανοησει το κοριτσακι τοτε να δεις για ποτε θα παει να το ριξει ! αν τωρα το θελει πραγματικα (και δεν θελει το πακετο παιδι + μαλακα μπαμπα με το ζορι η απο υποχρεωση) τοτε ας αναλαβει τις ευθυνες της .

pater σου ευχομαι να σου φερθουν οπως σκέφτεσαι ....γιατι είσαι επικίνδυνος και ειλικρινά λυπαμαι οσα παιδιά μεγαλώνουν με γονείς όπως εσύ η με άντρες όπως εσύ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
pater σου ευχομαι να σου φερθουν οπως σκέφτεσαι ....γιατι είσαι επικίνδυνος και ειλικρινά λυπαμαι οσα παιδιά μεγαλώνουν με γονείς όπως εσύ η με άντρες όπως εσύ.
τσαουσα εσυ
ξεκινησες σταυροφορια σαν την λουκα? :grin:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
δεν της έχει τάξει τίποτα. η τύπισσα είναι 25 χρονών και δεν το ρίχνει με την καμία γιατί φοβάται μην πάθει καμιά ζημιά. τον είχε προειδοποιήσει όμως...
ο φίλος άφραγκος και ρέμπελος...
αυτή λέει ότι θα το κρατήσει μόνη της.

Σωστά πράττει και δεν κάνει έκτρωση.Ο φίλος σου ας πρόσεχε.Υπάρχουν και τα προφυλακτικά.Ας έπαιρνε τις προφυλάξεις του πριν κάνει τη μαλακία,και ζητεί από την κοπέλα έκτρωση.Η πιθανότητα επιπλοκών υπάρχει και στα 25 της σωστά δε ρισκάρει.Ας αναλάβει τις ευθύνες του σαν αντρας και ας αφήσει τις κλάψες...Λίγη υπευθυνότητα δε βλάπτει.Επίσης είναι ευκαιρία από ρέμπελος να γίνει εργατικός...Πόσο είναι αυτός;

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
στη ζωη μου ειμαι οσο δεν φανταζεσαι υπευθυνος . το ιδιο απαιτω και απο τους αλλους . αλλα δεν βλεπω πουθενα αξιοκρατια και εκφραζομαι και πρατω αναλογως . μια και αναφερθηκες στην σκεψη μου η οποια αφορα την ζωη μου !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εριναλ, παμε αποψε σε κανενα σκυλαδικο ????

γιατι με αποφευγεις ????

γαβ γαβ

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εριναλ, παμε αποψε σε κανενα σκυλαδικο ????

γιατι με αποφευγεις ????

γαβ γαβ
Πολυ καλη ιδεα Πατερ...ειδικα σε κεινο το μαγαζι που παιζουν το γνωστο σουξε...πως το λενε μωρε να δεις :think:...με το ρεφραιν που παει καπως ετσι:Γαβ γααβ γαβ γαβ γουβ...μετα δεν ξερω πως συνεχιζει... :huh:

Επισκέπτης
πετρου ραλλη να πατε στο καν καν παιζει ο man of the match με το ασμα ΄΄΄δεν υπαρχουνε γυναικες δεν υπαρχουνε΄΄

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Να πω και εγω την ταπεινη μου μαλακια αφου διαβασα ολες τις σελιδες και μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες

1)Γνωριζονται 2 χρονια-δεν τρελλαινεται για αυτη αλλα γνωριζει τους γονεις της.

2)Γνωριζονται 2 χρονια-γαμιουνται χωρις καποια προφυλαξη αλλα δεν εχουν συζητησει καθολου μεσα σε αυτα τα 2 χρονια τις συνεπειες και την αντιμετωπιση σε μια εγκυμοσυνη.Αν ειναι επιθυμητη η ανεπυθημητη(τελειως ανωριμο) και θελουμε να λεγομαστε και ευρω-ΠΕΗ.

Οσον αφορα το πρωτο ειναι κατα την γνωμη μου τελειος λαθος ο αντρας γιατι αλλιως ειναι να γνωριζεις τους γονεις σε ηλικια 17 ετων οπου σε αντιμετωπιζουν και εσενα αλλα και την κορη τους ως φλερτ(ασχετο που ξεκολιαζονται)και αλλιως ειναι μια σχεση 2 ετων που ξεκινησε στα 23 και εχει φτασει στα 25 η κορη.Εκει εχεις περασει απο φλερτ σε γαμπρος και εχεις δωσει και στην κοπελα τετοια μυνηματα.

Οσον αφορα το δευτερο ειναι πολυ μεγαλη  :jerking: και τεραστια ανωριμοτητα και τον 2 και καλο θα ηταν η κοπελλα να καταλαβει τι ειναι ενα παιδι και τοτε να αποφασισει αν μπορει να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις ενος παιδιου αλλα και να καταλαβει οτι πρεπει να θυσιασει μεχρι ενος σημειου τη ζωη της αν θελει αυτο το παιδι να ειναι φυσιολογικο.Επειδη ομως αυτο απαιτει πολυ ωριμη σκεψη (που αν ειχε και ενα 10% αυτης της ωριμοτητας θα ειχε συζητησει τις πιθανοτητες μιας εγκυμοσυνης)πολυ φοβαμαι οτι δεν θα εχει μια ζωη που του αξιζει.

Οποτε καταληγω σε σε ενα φταιξιμο και των δυο με λιγο μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης του αντρα γιατι το πρωτο δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο το δευτερο και καλο θα ηταν αφου εχει μεριδιο ευθυνης και αυτος να το αναλαβει.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6

αφού δεν γουστάρει ο τύπος πως να το κάνουμε δλδ...
[/quote]αν θελει να το ριξει να της πει να το κρατησει και να τοκανει οτι θελει . Δεν ειναι μονο αυτη αφεντικο στην αποφαση για ενα παιδι που θα φερει στον μπουρδελοκοσμο . αλλα κιαν θελει να το κρατησει αυτη κιαυτος δεν θελει νατης πει να το κρατησει και νατης δωσει να καταλαβει σοβαρα οτι θα φερει το δικο της παιδι στον μπουρδελοκοσμο και δεν θα εχει μπαμπα (τουλαχιστον βιολογικο) Να δουμε μετα το ριχνει το σπλαχνο της η οχι! Κοροιδα ειναι οι αλλες που τα ριχνουν? χαζες ? η αυτες δεν εχουν τα μητρικα τους ενστικτα?  ποιος αποφασιζει για το εαν θα κανω η οχι παιδι? η ατυχη στιγμη? οταν παλευεις να κανεις παιδι και δεν ερχεται? δεν περασε ο πελαργος? ατυχια ? τα παιδια τα κανουμε απο τον εγωισμο μας ? ισως για να διαιωνισουμε το ονομα μας? την οψη μας? να εχει νεφρικη ανεπαρκεια οπως ο μπαμπας? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην επιλογη του αν θα γενηθει το παιδι μου !

Επισκέπτης
Δεν εχεις. Είσαι έρμαιο. Πάρτο απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom