Νέα

Delivery με μηχανάκι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με το συμπάθιο, αλλά η ποιο πολλές επιθέσεις που έχουν δεχθεί server μου, ήταν από Linux / unix συστήματα. Μάλλον δεν πολύ-ισχύει το παραπάνω... (Δεν λέω ότι οι Linux-αδες δεν είναι γαμώ τα παιδιά. άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως).

Καλα αν σου κανει καποιος επιθεση απο λινουξ θα σου κανει
γιατι αν τρεχει ταυτοχρονα καποια προγραμματα που χρειαζεται
δεν τον συμφερει να το κανει απο τα WIndows λογω αποδοσης.
Οταν σκαναρεις ενα δικτυο και τρεχεις ταυτοχρονα -> Nmap / Nessus / Wireshark κτλπ
ε οσο να ναι θες και ενα "ελαφρυ" λειτουργικο και γρηγορο. Παει αυτο

Δεν θα ειχες ασφαλισει το συστημα σου. Βρηκαν ενα κενο και μπηκαν
και εξαρταται τι ειδους ηταν οι επιθεσεις ?
DOS ή Remote Desktop ?

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και για να ρωτησουμε τωρα και κατι σοβαρο.....

Πως καταλαβαινεις οτι σερνεται το δικτυο και όχι εσύ ?
δεν ξέρω ρε τύπε!
εσύ είσαι ο κομπιουτεράς όχι εγώ!

εγώ πάντως αν σέρνομαι, πάω και σε άλλο σάιτ κι αν πετάει σημαίνει ότι σέρνεται μόνο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα!

εσύ ψάξε την λιγότερο απλή λύση, σαν κι αυτή με τα τουλμπαρ!

αχαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξέρω ρε τύπε!
εσύ είσαι ο κομπιουτεράς όχι εγώ!

εγώ πάντως αν σέρνομαι, πάω και σε άλλο σάιτ κι αν πετάει σημαίνει ότι σέρνεται μόνο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα!

εσύ ψάξε την λιγότερο απλή λύση, σαν κι αυτή με τα τουλμπαρ!

αχαχαχαχαχαχαχα

μπορει να σερνεται και ο browser σου λογω LSO  ;)
μπορει να χρειαζεται καποια αναβαθμιση
μπορει να υπαρχει καποιος ιος
μπορει να παιζει θεμα με το hardware

πολλα μπορει!!!!!!!!! Μην βιαζεστε

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα αν σου κανει καποιος επιθεση απο λινουξ θα σου κανει
γιατι αν τρεχει ταυτοχρονα καποια προγραμματα που χρειαζεται
δεν τον συμφερει να το κανει απο τα WIndows λογω αποδοσης.
Οταν σκαναρεις ενα δικτυο και τρεχεις ταυτοχρονα -> Nmap / Nessus / Wireshark κτλπ
ε οσο να ναι θες και ενα "ελαφρυ" λειτουργικο και γρηγορο. Παει αυτο

Δεν θα ειχες ασφαλισει το συστημα σου. Βρηκαν ενα κενο και μπηκαν
και εξαρταται τι ειδους ηταν οι επιθεσεις ?
DOS ή Remote Desktop ?

Δόξα τον θεό είναι καλά ασφαλισμένοι οι server. Τα attacs τα έβλεπα από την ανάλυση των logs & κάποια εργαλεία που τρέχουν για αποφυγή Denial of service, Eavesdropping, Spoofing κ.α. Για αυτό έγραψα ποιο πάνω, ότι συνήθως οι επιθέσεις έρχονται από άτομα γνώστες του χώρου.
Γνώμη μου. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. :)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άλλη η μοναξιά του ντελιβερά φίλε κι άλλη του οδηγού.

Δεν είναι το ίδιο.

Ο ένας παλεύει να βγάλει δυο δεκάρες κι ο άλλος κάνει τη βόλτα του ή τέλος πάντων απλά πάει από το ένα σημείο στο άλλο με ένα μεταφορικό μέσο.

Προσωπικά, ειδικά αν βρέχει ή κάνει κρύο και παραγγείλω, κάτω από 3 ευρώ μπουρμπούρι δε δίνω ποτέ! Αν δεν έχω να τα δώσω προτιμώ να μην παραγγείλω.

+1...
Και ντάξει, όχι € 3 αλλά με λιγότερο από € 1,5 δεν έχω πέσει, ανεξαρτήτως καιρού.
Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο ευγενικός είναι, αν και οι περισσότεροι που έχω δει είναι μια χαρά ατομάκια (τώρα αν μου ρίχνουν παναγίες αφού φύγουν δεν το ξέρω, ροχάλες στην πίτσα να μη ρίχνουν!  :2funny:)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κακως σου απανταω ... αλλα θα κανω μια τελευταια προσπαθεια...

μεταξυ μας φαινεσαι οτι δεν επικοινωνεις με σταθεροτητα.

Δεν ειπα πως ειναι αμορφωτοι , ειπα πως ειναι ανιδεικευτοι.

Οσοι δεν εχουν σπουδασει και πηγανε απευθειας για δουλεια... ας πανε πρωτα να σπουδασουν υδραυλικοι ή τεχνίτες να ειδικευτουν.

Μεχρι τοτε δεν μπορει να παιρνει λιγοτερα ενα ειδικευομενος απο εναν ανιδεικευτο

εγω ειχα βρει 2-3 οικογενειες τοτε και εκανα ιδιαιτερα για 1-2 χρονια... δεν κρατησε παραπανω... κ στο καθε παιδι εκανα ενα 2ωρο.

60 ευρω την βδομαδα εβγαζα απο ενα 4ωρο που ειχα συνολικα... και καμια φορα και 80 ευρω

γυρω στο 300αρι το μηνα , και πηγαινα κ κανα σαββατο - κυριακη σερβιτορος και τσιμπουσα αλλο ενα 100αρι απο εκει... (50+50) 700 ευρω το μηνα εβγαζα γαματες εποχες  :grin: :grin: :grin:

Τύπε, εννοείται ότι δεν χρωστά όλη η κοινωνία σε όποιον έγινε ντελιβεράς, από την άλλη δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις ιδιαίτερα ούτε και τη δουλειά των ονείρων σου, άσε που για πολλούς ντελιβεράδες είναι δεύτερη δουλειά γιατί τα γκαφρά από την πρώτη δεν φτάνουν και όχι επειδή είναι ανειδίκευτοι ή έχουν χαμηλή απόδοση αλλά απλούστατα γιατί αρκετοί εργοδότες είτε δεν έχουν είτε δεν θέλουν να δώσουν περισσότερα, ακόμη και ανάλογα με την απόδοση των εργαζομένων...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δόξα τον θεό είναι καλά ασφαλισμένοι οι server. Τα attacs τα έβλεπα από την ανάλυση των logs & κάποια εργαλεία που τρέχουν για αποφυγή Denial of service, Eavesdropping, Spoofing κ.α. Για αυτό έγραψα ποιο πάνω, ότι συνήθως οι επιθέσεις έρχονται από άτομα γνώστες του χώρου.
Γνώμη μου. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. :)

Οχι δεν κανεις λαθος... πανω κατω σωστα τα λες...
Ναι μπορεις να δεις απο που προερχεται το αττακ...
αν και ο τυπικος επιτιθεμενος θα αλλαξει την διευθυνση του
μεσω καποιου προξυ... οποτε οτι και αν δεις στους /var/log
οπου εκει βρισκονται τα αρχεια συμβαντων οπως ξερεις και εσυ....
θα ειναι με αλλαγμενη διευθυνση... απλα σε ενδιαφερει να δεις
σε ποια υπηρεσια εγινε η παραβιαση , τι δικαιωματα εκμεταλευτηκε ο επιτιθεμενος κτλπ.

ΕΞαρταται την επιθεση. Αν εγω κανω ενα απλο σκανινκ με το nmap και διαπιστωσω
πως σε καποιους υπολογιστες που τρεχουν ftp daemons δεν εχουν μπει κωδικοι ή υπαρχει κανα telnet μη απενεργοποιημενο κτλπ... και μπω απο εκει ε αυτο δεν με κανει και γνωστη απλα κανει τον αλλον εξαιρετικα αφελη.... το συστημα του ειναι παντελως τρυπιο. Τεσπα η ασφαλεια ειναι πολυ μεγαλη συζητηση... απλα πας να δυσκολεψεις τον αλλον ωστε να βαρεθει και να τα παρατησει... ασφαλης 100% δεν εισαι ποτε.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν κανεις λαθος... πανω κατω σωστα τα λες...
Ναι μπορεις να δεις απο που προερχεται το αττακ...
αν και ο τυπικος επιτιθεμενος θα αλλαξει την διευθυνση του
μεσω καποιου προξυ... οποτε οτι και αν δεις στους /var/log
οπου εκει βρισκονται τα αρχεια συμβαντων οπως ξερεις και εσυ....
θα ειναι με αλλαγμενη διευθυνση... απλα σε ενδιαφερει να δεις
σε ποια υπηρεσια εγινε η παραβιαση , τι δικαιωματα εκμεταλευτηκε ο επιτιθεμενος κτλπ.

ΕΞαρταται την επιθεση. Αν εγω κανω ενα απλο σκανινκ με το nmap και διαπιστωσω
πως σε καποιους υπολογιστες που τρεχουν ftp daemons δεν εχουν μπει κωδικοι ή υπαρχει κανα telnet μη απενεργοποιημενο κτλπ... και μπω απο εκει ε αυτο δεν με κανει και γνωστη απλα κανει τον αλλον εξαιρετικα αφελη.... το συστημα του ειναι παντελως τρυπιο. Τεσπα η ασφαλεια ειναι πολυ μεγαλη συζητηση... απλα πας να δυσκολεψεις τον αλλον ωστε να βαρεθει και να τα παρατησει... ασφαλης 100% δεν εισαι ποτε.
:thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε αρρωστακι μπολντη ακομα και σε θρεντ με ντελιβερι παλι για κομπιουτερ μιλας?  :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εβαλα το noscript που ειπες για να μπορω να σε βριζω ελευθερα χωρις να με απειλεις  :dancing:

ΧΑΧΧΑΧΑ

τυπε απο εμενα δεν εχεις προβλημα... και να ηξερα

δεν θα εκανα κατι... το χουμε ξαναπει σε απλους χρηστες δεν κανεις μαγκιες δεν εχουν ασχοληθει τα ατομα... κτλπ.

Απλα αν κανεις καμια συναλλαγη απο το ιντερνετ να φροντιζεις η σελιδα που μεταφερεις πχ τους κωδικους να εχει κρυπτογραφηση... βαζε ενα https αντι για http πανω... Ιδια πρωτοκολλα ειναι και τα 2 του web απλα το πρωτο ειναι το secure http (ασφαλες κελυφος μεσω του οποιου τα δεδομενα που στελνεις ειναι κρυπτογραφημενα).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε συ μπολντ, ποσο ξιπασμενος παιζι να εισαι?
κρινεις τους ντελιβεραδες κ τους μειωνεις τοσο, τι στιγμη που εσυ δε δουλευεις οπως εχεις πει. κ πως ακριβως ζεις?
ξερεις, μερικοι κανουν οτι χαμαλοδουλεια υπαρχει, κ οι περισσοτεροι εχουν σαν 2η δουλεια το ντελιβεριλικι για να ζουν αξιοπρεπως.
εσυ κατσε στο θρονο σου κ βγαζε λογους για το οτι δεν προκειται να δεχτεις δουλεια αν ειναι να σου πιασουν τον κωλο. οσο εσυ λες φανφαρες, αλλοι δουλευουν γτ οι λογαριασμοι τρεχουν.
αντε καραψωνισμενε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κρινεις τους ντελιβεραδες κ τους μειωνεις τοσο, τι στιγμη που εσυ δε δουλευεις οπως εχεις πει. κ πως ακριβως ζεις?
ξερεις, μερικοι κανουν οτι χαμαλοδουλεια υπαρχει, κ οι περισσοτεροι εχουν σαν 2η δουλεια το ντελιβεριλικι για να ζουν αξιοπρεπως.
εσυ κατσε στο θρονο σου κ βγαζε λογους για το οτι δεν προκειται να δεχτεις δουλεια αν ειναι να σου πιασουν τον κωλο. οσο εσυ λες φανφαρες, αλλοι δουλευουν γτ οι λογαριασμοι τρεχουν.
αντε καραψωνισμενε.

XAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA

τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις... ΧΑΧΑΧΑΧ ποιον θρονο ρε... εγω ειπα πως δεν θα αφησω τον αλλον να μου πιασει τον κωλο... οχι κυρια μου γιατι? επειδη σε αυτο το κρατος δεν υπαρχουν νομοι? Εγω δεν συμφωνω με αυτα... δεν ειναι θεμα ξιπασιας... ειναι θεμα ή ειμαστε σωστοι ή δεν ειμαστε.... δεν μπορεις να χεις απαιτησεις απο τον εργαζομενο και να τον κακομεταχειριζεσαι αυτα μονο εδω γινονται...

δηλαδη για εσας το να διεκδικειτε κατι καλυτερο ειναι ξιπασιά?

Το ξερεις πως εχω δουλεψει 3 χρονια... χαμαλοδουλεια (κατι που μου δινει το δικαιωμα να κρινω)
και δεν με ασφαλισαν? ΑΥτα τα 3 χρονια τωρα φαινονται πουθενα? ΟΧΙ

Ε ΛΟΙΠΟΝ γαμω το μουνι της μανας τους της πουτανας... προτιμω να φυγω εξωτερικο παρα να δουλευω εδω ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ... σε μενα δεν εχει μαγκιες και ελληνικα προτυπα... η εισαι ενταξει η δεν συνεργαζομαστε φιλε μου ελληνα τελειωσε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις... ΧΑΧΑΧΑΧ ποιον θρονο ρε... εγω ειπα πως δεν θα αφησω τον αλλον να μου πιασε τον κωλο... οχι κυρια μου γιατι? επειδη σε αυτο το κρατος δεν υπαρχουν νομοι? Εγω δεν συμφωνω με αυτα... δεν ειναι θεμα ξιπασιας... ειναι θεμα ή ειμαστε σωστοι ή δεν ειμαστε.... δεν μπορεις να χεις απαιτησεις απο τον εργαζομενο και να τον κακομεταχειριζεσαι αυτα μονο εδω γινονται...

ωραια. καλα κανεις.

το οτι απλα οι περισσοτεροι το εχουν σαν δευτερη δουλεια το κανεις γαργαρα κ τα βαζεις με την εξαιρεση, δεν εχει να λεει.

πες μου λοιπον, αν θελεις φυσικα, πώς ζεις μεχρι να βρεις το καλυτερο για σενα?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις... ΧΑΧΑΧΑΧ ποιον θρονο ρε... εγω ειπα πως δεν θα αφησω τον αλλον να μου πιασε τον κωλο... οχι κυρια μου γιατι? επειδη σε αυτο το κρατος δεν υπαρχουν νομοι? Εγω δεν συμφωνω με αυτα... δεν ειναι θεμα ξιπασιας... ειναι θεμα ή ειμαστε σωστοι ή δεν ειμαστε.... δεν μπορεις να χεις απαιτησεις απο τον εργαζομενο και να τον κακομεταχειριζεσαι αυτα μονο εδω γινονται...

Καλα κλαψε τωρα σε κανα μαντηλι αν το εχεις και αυτο απο την τεμεπελια που οπως καταλαβαινω σε δερνει απο τα γραφωμενα σου....   Και ασε τον απλο κοσμακι να παλευει ολη μερα με 2 δουλειες οπως και εγω για τα προς το ζην....!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωραια. καλα κανεις.

το οτι απλα οι περισσοτεροι το εχουν σαν δευτερη δουλεια το κανεις γαργαρα κ τα βαζεις με την εξαιρεση, δεν εχει να λεει.

πες μου λοιπον, αν θελεις φυσικα, πώς ζεις μεχρι να βρεις το καλυτερο για σενα?

συμπληρωσα και καποια αλλα στο αρχικο μηνυμα δες τα αυτα....

αυτη τη περιοδο κανω μαθηματα σε ενα φροντιστηριο πληροφορικης. Αυτο μονο

εχω πολυ λιγες ωρες... ισα ισα βγαινει ενα 400αρι(εκ των οποιων φυλαω τα 200 για τον στρατο) το μηνα για τα προσωπικα μου εξοδα...

τις υπολοιπες ωρες απλα διαβαζω για δικη μου καυλα... και περιμενω να φυγω φανταρος.

Εχω παρει πτυχιο... ζω στο σπιτι των γονιων μου αλλα επειδη ειναι 2οροφο εγω μενω στο κατω

και αυτοι στο πανω.... οκ?

Οταν ημουν φοιτητης δουλευα σε χαμαλοδουλειες... σερβιτορος.. οικοδομη εχω παει.. φυλακας κτλπ
πιστεψε με δεν εχεις δει ξιπασμενο τυπο.... κανεις απο τους γνωστους μου στην Πευκη δεν ειχε δουλεψει οσο ηταν φοιτητης (και ουτε τωρα δουλευουν) και δεν ειναι 1 και 2... ειναι πολλοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα κλαψε τωρα σε κανα μαντηλι αν το εχεις και αυτο απο την τεμεπελια που οπως καταλαβαινω σε δερνει απο τα γραφωμενα σου....   Και ασε τον απλο κοσμακι να παλευει ολη μερα με 2 δουλειες οπως και εγω για τα προς το ζην....!!!!

φιλε δεκαρα δεν δινω... να μην τους ψηφιζατε...

Στην ΤΟυρκια... μολις ειδαν αυτα που παιζουν εδω

γειωσαν με την μια τον δικκοματισμο και εβγαλαν τον Ερντογαν...

και τους εφτιαξε... ακομη και οι τουρκοι εγιναν ανθρωποι....

αυτα που μου λες να τα σκεφτοσουν πριν εριχνες την ψηφο σου

ειτε εσυ ειτε οι φιλοι σου ειτε οι συγγενεις σου.

Ισα ισα εγω θα αναγκαστω να φυγω και τοσα αλλα νεα παιδια για εξω επειδη ειμαστε μαλακες εδω μεσα

και δεν μπορουμε να βαλουμε μια ταξη.... εσυ θα κλαψεις.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
αντε καραψωνισμενε.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φιλε δεκαρα δεν δινω... να μην τους ψηφιζατε...

Στην ΤΟυρκια... μολις ειδαν αυτα που παιζουν εδω

γειωσαν με την μια τον δικκοματισμο και εβγαλαν τον Ερντογαν...

και τους εφτιαξε... ακομη και οι τουρκοι εγιναν ανθρωποι....

αυτα που μου λες να τα σκεφτοσουν πριν εριχνες την ψηφο σου

ειτε εσυ ειτε οι φιλοι σου ειτε οι συγγενεις σου.
Εισαι μαλακας μονο αυτο πες μου...????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom