You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Delivery με μηχανάκι.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 445
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
συμπληρωσα και καποια αλλα στο αρχικο μηνυμα δες τα αυτα....
αυτη τη περιοδο κανω μαθηματα σε ενα φροντιστηριο πληροφορικης. Αυτο μονο
εχω πολυ λιγες ωρες... ισα ισα βγαινει ενα 400αρι(εκ των οποιων φυλαω τα 200 για τον στρατο) το μηνα για τα προσωπικα μου εξοδα...
τις υπολοιπες ωρες απλα διαβαζω για δικη μου καυλα... και περιμενω να φυγω φανταρος.
Εχω παρει πτυχιο... ζω στο σπιτι των γονιων μου αλλα επειδη ειναι 2οροφο εγω μενω στο κατω
και αυτοι στο πανω.... οκ?
Οταν ημουν φοιτητης δουλευα σε χαμαλοδουλειες... σερβιτορος.. οικοδομη εχω παει.. φυλακας κτλπ
πιστεψε με δεν εχεις δει ξιπασμενο τυπο.... κανεις απο τους γνωστους μου στην Πευκη δεν ειχε δουλεψει οσο ηταν φοιτητης (και ουτε τωρα δουλευουν) και δεν ειναι 1 και 2... ειναι πολλοι.
επειδη κανεις γνωστος σου δεν το κανει, δεν ειναι ουτε καν αξιο αναφορας.
πολλοι δεν εχουν ουτε καν αυτο το 'πλεονεκτημα' να μενουν με γονεις κ να εχουν καβατζα ενοικιο κ φαγητο/λογαριασμους κτλ. οποτε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. κ ερχεσαι εσυ να το παιξεις υπερανω κ να τους κρινεις κ γι αυτο.
καταλαβε τη θεση σου κ σταματα να κρινεις ανθρωπους που απλα προσπαθουν να ζησουν καλυτερα με τις υπαρχουσες συνθηκες. σταρχιδια τους βεβαια η δικη σου γνωμη κ η κριτικη που τους ασκεις, αλλα λεμε τωρα.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
βγαινατε στους δρομους και πανηγυριζατε... ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ
ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΡΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ καραμανλης...
φατε τωρα το πουτσαρο... ααααχ ωραιος ε? εφαρμοζει καλα????
ο περσυ που τα λεει στο δευτερο πληθυντικο, εχει φυγει απο τη χωρα. εσυ εισαι ακομα εδω. οταν/αν φυγεις το χρησιμοποιεις τοτε.
για τωρα, εγω, εσυ, ο διπλα τις ιδιες ευθυνες εχουμε.
ο πουτσος ειναι κ στον δικο σου κωλο οσο ειναι κ στον δικο μας.
αλλα εσυ δουλευεις παρτ-ταιμ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
επειδη κανεις γνωστος σου δεν το κανει, δεν ειναι ουτε καν αξιο αναφορας.
πολλοι δεν εχουν ουτε καν αυτο το 'πλεονεκτημα' να μενουν με γονεις κ να εχουν καβατζα ενοικιο κ φαγητο/λογαριασμους κτλ. οποτε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. κ ερχεσαι εσυ να το παιξεις υπερανω κ να τους κρινεις κ γι αυτο.
καταλαβε τη θεση σου κ σταματα να κρινεις ανθρωπους που απλα προσπαθουν να ζησουν καλυτερα με τις υπαρχουσες συνθηκες. σταρχιδια τους βεβαια η δικη σου γνωμη κ η κριτικη που τους ασκεις, αλλα λεμε τωρα.
Κοιταξε , να τα βαλουμε σε μια σειρα καταρχην... σωστα αυτα που λες. Εγω ειχα την τυχη να εχω δικο μου σπιτι... (αν και πιστευω οτι πολλοι απο εσας εχετε το ιδιο αλλα οκ το βγαζω απεξω αυτο) λοιπον ως προς αυτα που λες εισαι σωστη και εχω ημουν παρορμητικος... ΑΛΛΑ... αλλα.... ολοι αυτοι που λες εχουν φυσικα συμβαλλει στην διαμορφωση της μοιρας τους. Ετσι? Και οχι μονο στην δικια τους αλλα και στην δικια μου! ΠΛηρωνω εγω οπως και τοσοι αλλοι τις λανθασμενες επιλογες της ανοητης μαζας. ΓΙατι? Για αυτο και κρινω... Οι ανθρωποι δεν θα ζησουν καλυτερα αν δεν βαλουν μυαλο και δεν καταλαβουν την πηγη του προβληματος... την ριζα δηλαδη. Ενα προβλημα το κτυπας στην ριζα.... η ριζα εδω ειναι οι αχρηστοι που ψηφιζατε... Ξαναειπα ποιους κρινω... κρινω αυτους που κοροιδευαν τα παιδια που διαβαζανε και τα ελεγαν φυτα. Ειπα και πιο πανω οτι εχω δουλεψει σε αναλογα ποστα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ουτε 50 λεπτα δεν μπορεις να δωσεις?εγω παντως δεν δινω πουρπουρι.
δεν μου περισσευουν...
ναι τετοια μικροποσα εννοειται.αλλα κατι τριευρα που διαβασα δεν παιζει.Ουτε 50 λεπτα δεν μπορεις να δωσεις?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ΟΠως ακριβως λοιπον με εχει νευριασει το γεγονος οτι ο κοσμος δεν βλεπει πως τα 2 μεγαλα κομματα ΔΕΝ.... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ... δεν.... και το φορτωνομε εγω στην πλατη... και δυσαρεστουμε ετσι θα δυσαρεστησω και εγω με την κριτικη μου. Και δεν ειναι ακριβως κριτικη απλα του ειπα πως ξερεις κατι? αυτα τα παθαινεις επειδη δεν υπαρχει κρατος... και δεν υπαρχει κρατος επειδη δεν υπαρχουν ηγεσιες... τι ποιο λογικο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Bold, εισαι σε μια ηλικια που να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για φταιχτες και υπευθυνους?πανηγυριστε ζωα... μια ζωη ζωα και την πληρωνουμε και οι αλλοι :-
Ρωταω επειδη διαβαζω οτι τωρα θα πας φανταρος.
Να σε παρω σοβαρα, ή απλα εχεις την ορμη της νεοτητας που θελει να θεωρει οτι ολα ειναι σαπια και τον κοροιδευουν?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παντα διευρο δινω. Στην αναγκη παραγγελνω κατι λιγοτερο, για να παρει και το παιδι κατι, αν δεν εχω.ναι τετοια μικροποσα εννοειται.αλλα κατι τριευρα που διαβασα δεν παιζει.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κοιταξε , να τα βαλουμε σε μια σειρα καταρχην... σωστα αυτα που λες. Εγω ειχα την τυχη να εχω δικο μου σπιτι... (αν και πιστευω οτι πολλοι απο εσας εχετε το ιδιο αλλα οκ το βγαζω απεξω αυτο) λοιπον ως προς αυτα που λες εισαι σωστη και εχω ημουν παρορμητικος... ΑΛΛΑ... αλλα.... ολοι αυτοι που λες εχουν φυσικα συμβαλλει στην διαμορφωση της μοιρας τους. Ετσι? Και οχι μονο στην δικια τους αλλα και στην δικια μου! ΠΛηρωνω εγω οπως και τοσοι αλλοι τις λανθασμενες επιλογες της ανοητης μαζας. ΓΙατι? Για αυτο και κρινω... Οι ανθρωποι δεν θα ζησουν καλυτερα αν δεν βαλουν μυαλο και δεν καταλαβουν την πηγη του προβληματος... την ριζα δηλαδη. Ενα προβλημα το κτυπας στην ριζα.... η ριζα εδω ειναι οι αχρηστοι που ψηφιζατε... Ξαναειπα ποιους κρινω... κρινω αυτους που κοροιδευαν τα παιδια που διαβαζανε και τα ελεγαν φυτα. Ειπα και πιο πανω οτι εχω δουλεψει σε αναλογα ποστα.
ωραια τα ιδεολογικα μπολντη, γαμάνε κι ολα αυτα τα ωραια. αλλα οταν τρως το αγγουρι κ πρεπει να δουλεψεις γτ δε θελεις να γυρισεις στους γονεις, ειναι λιγο διαφορετικα.
οποτε πριν κρινεις τον οποιονδηποτε, που στην ουσια δεν εχεις κ το δικαιωμα τη στιγμη που δεν ειναι ρεμπελος κ προσπαθει, σκεψου λιγο περισσοτερο κ μην εισαι απολυτος ποτε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Bold, εισαι σε μια ηλικια που να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για φταιχτες και υπευθυνους?
Ρωταω επειδη διαβαζω οτι τωρα θα πας φανταρος.
Να σε παρω σοβαρα, ή απλα εχεις την ορμη της νεοτητας που θελει να θεωρει οτι ολα ειναι σαπια και τον κοροιδευουν?
γιατι ρε φιλε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη?
Τοτε γιατι ψηφιζουν οι 18αρηδες? Εσυ που εισαι δικηγορος πες μας.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
XAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις...
Κάτι μου λέει ότι έχεις φάει πολύ φάπα στο λύκειο....
Και πάει στο διάολο αυτό. Αλλά μάλλον σου άφησε και κουσούρι.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κάτι μου λέει ότι έχεις φάει πολύ φάπα στο λύκειο....
Και πάει στο διάολο αυτό. Αλλά μάλλον σου άφησε και κουσούρι.
κι εγω το πιστευω αυτο.
οτι μπορει ο καθενας.Εγω παντα διευρο δινω. Στην αναγκη παραγγελνω κατι λιγοτερο, για να παρει και το παιδι κατι, αν δεν εχω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Αν θελεις τη γνωμη μου, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ κατεβηκε η ενηλικοτητα στο 18 απο το 21, και συνεπώς και το δικαιωμα ψηφου.γιατι ρε φιλε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη?
Τοτε γιατι ψηφιζουν οι 18αρηδες? Εσυ που εισαι δικηγορος πες μας.
Εχεις κανει ακομη φορολογικη δηλωση?
Εχεις ζησει και κρινει περισσοτερες απο δυο κυβερνησεις?
Εχεις ζησει στο πετσι σου νομοθετικες μεταβολες με οικονομικο αντικτυπο επι σειρα ετων?
Οχι.
Δεν λεω οτι ειναι κακο, λεω οτι δεν δικαιουσαι να εισαι απολυτος, οσο θα το δικαιουσαι σε 10 χρονια απο σημερα, οταν θα εχεις βιωσει στην πραξη καποια πραγματα.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
οτι μπορει ο καθενας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εδω ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω.XAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA
τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις... ΧΑΧΑΧΑΧ ποιον θρονο ρε... εγω ειπα πως δεν θα αφησω τον αλλον να μου πιασει τον κωλο... οχι κυρια μου γιατι? επειδη σε αυτο το κρατος δεν υπαρχουν νομοι? Εγω δεν συμφωνω με αυτα... δεν ειναι θεμα ξιπασιας... ειναι θεμα ή ειμαστε σωστοι ή δεν ειμαστε.... δεν μπορεις να χεις απαιτησεις απο τον εργαζομενο και να τον κακομεταχειριζεσαι αυτα μονο εδω γινονται...
δηλαδη για εσας το να διεκδικειτε κατι καλυτερο ειναι ξιπασιά?
Το ξερεις πως εχω δουλεψει 3 χρονια... χαμαλοδουλεια (κατι που μου δινει το δικαιωμα να κρινω)
και δεν με ασφαλισαν? ΑΥτα τα 3 χρονια τωρα φαινονται πουθενα? ΟΧΙ
Ε ΛΟΙΠΟΝ γαμω το μουνι της μανας τους της πουτανας... προτιμω να φυγω εξωτερικο παρα να δουλευω εδω ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ... σε μενα δεν εχει μαγκιες και ελληνικα προτυπα... η εισαι ενταξει η δεν συνεργαζομαστε φιλε μου ελληνα τελειωσε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
λετε απλα τα δικα σας και αντιμετωπιζετε το θεμα απο την συναισθηματικη του εκδοχη σαν κλασσικοι ελληναραδες. Αν το θεμα δεν το δεις ψυχραιμα δεν θα το λυσεις.
ΟΙ περισσοτεροι βοηθιεστε και απο γονεις , δεν σας αφηνουν στο ετσι. Δεν το πιστευω αυτο
και τελος εχω δουλεψει σε παρομοιες θεσεις
και παλι τελος επειδη δεν καταλαβαινετε
τα πουσταρακια που στο λυκειο κοροιδευαν τους τυπους που διαβαζανε
(σε εμενα δεν το εκαναν γιατι διαβαζα νορμαλ και σηκωνω και το χερι μου οποτε χρειαζεται για να γαμησω κανεναν μαγκακο) και παριστανανε τοτε τους μαγκες
και τα αλανακια τωρα ας παρουν τα αρχιδια μου για να καταλαβουν οτι στην ζωη μετραει η σταθερη πορεια.... και η μακροχρονια...
ειτε λεει ο λακυ στραικερ τα δικα του ειτε δεν τα λεει....
η ουσια ειναι μια. Και την βλεπει και ο ιδιος τωρα. Καποιοι τρωγανε φαπες στο γυμνασιο
καποιοι θα φανε τωρα απο το αφεντικο κτλπ... μην βιαζεσαι ρε φιλε να το παιξεις εξυπνος
αστο.
ΟΙ περισσοτεροι βοηθιεστε και απο γονεις , δεν σας αφηνουν στο ετσι. Δεν το πιστευω αυτο
και τελος εχω δουλεψει σε παρομοιες θεσεις
και παλι τελος επειδη δεν καταλαβαινετε
τα πουσταρακια που στο λυκειο κοροιδευαν τους τυπους που διαβαζανε
(σε εμενα δεν το εκαναν γιατι διαβαζα νορμαλ και σηκωνω και το χερι μου οποτε χρειαζεται για να γαμησω κανεναν μαγκακο) και παριστανανε τοτε τους μαγκες
και τα αλανακια τωρα ας παρουν τα αρχιδια μου για να καταλαβουν οτι στην ζωη μετραει η σταθερη πορεια.... και η μακροχρονια...
ειτε λεει ο λακυ στραικερ τα δικα του ειτε δεν τα λεει....
η ουσια ειναι μια. Και την βλεπει και ο ιδιος τωρα. Καποιοι τρωγανε φαπες στο γυμνασιο
καποιοι θα φανε τωρα απο το αφεντικο κτλπ... μην βιαζεσαι ρε φιλε να το παιξεις εξυπνος
αστο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K