Νέα

Delivery με μηχανάκι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παντως Bold, αν δουλεψες ανασφαλιστος, κανενας νομος δεν σου φταιει, παρα μονο εσυ που το δεχτηκες.
Αν αρνιοντουσαν ΟΛΟΙ να δουλεψουν ανασφαλιστοι, δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο.
Κατηγγειλες το θεμα στην επιθεωρηση εργασιας, εστω και εκ των υστερων?
Οχι.
Δεν ειναι μαγκια ξερεις, να δουλευεις ανασφαλιστος. Ειναι κακο και δικο σου, και των ασφαλιστικων ταμειων, δηλαδη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδω ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω.

ναι νομιζανε πως ειναι μαλακες οι αλλοι

καταλαβες? Ο καθε γυφτος να κοροιδευει τον δημιουργικο τυπο.

Εκει ξεχνας τα διαβασματα και τους τροπους τον αρχιζεις στο ραβδι

για να μαθει να φερεται ο καθε καργιολαρας της κοινωνιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ναι νομιζανε πως ειναι μαλακες οι αλλοι

καταλαβες? Ο καθε γυφτος να κοροιδευει τον δημιουργικο τυπο.

Εκει ξεχνας τα διαβασματα και τους τροπους τον αρχιζεις στο ραβδι

για να μαθει να φερεται ο καθε καργιολαρας της κοινωνιας.
Δυσκολα ομως συνδυαζεται ο δημιουργικος τυπος, οπως λες, με τον τυπο που θα σηκωσει το ραβδι.
Αλλά ευτυχως, οπως ορθα λες, ερχεται το πληρωμα του χρονου, και σε λιγα χρονια ο νταης και μαγκας του σχολειου, θα φερνει στο σπιτι την πιτσα του σπασικλα.
Κι ας μιλανε οι διαφορες Βελβες για παιδια της φαπας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως Bold, αν δουλεψες ανασφαλιστος, κανενας νομος δεν σου φταιει, παρα μονο εσυ που το δεχτηκες.
Αν αρνιοντουσαν ΟΛΟΙ να δουλεψουν ανασφαλιστοι, δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο.
Οχι.
Δεν ειναι μαγκια ξερεις, να δουλευεις ανασφαλιστος. Ειναι κακο και δικο σου, και των ασφαλιστικων ταμειων, δηλαδη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

φιλε κανεις στην Ελλαδα δεν καταγγελει... ο καθενας παει ειτε με τις γνωριμιες
ειτε με αλλους τροπους ειτε δεν τον ενδιαφερει... δεν υπαρχει ομαδικο πνευμα εδω

εγω προσπαθω να πιασω την νοοτροπια του κοσμου απο τις εκλογες.... και εκει φαινεται καθαρα οτι δεν τους ενδιαφερει... και οτι ψηφιζουν με οτι να ναι κριτηρια... για αυτο καντην για εξωτερικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο εδω

ή θα παιζεις καθε μερα μπουνιες

ή θα γινεις καρδιακος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι.

οταν σαν φοιτητης εκανε ιδιαιτερα με 15 την ωρα, μαυρα δεν ηταν? εκει σταρχιδια μας? οπου μας συμφερει μαλλον. ας κρινουμε κι εμεις τοτε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δυσκολα ομως συνδυαζεται ο δημιουργικος τυπος, οπως λες, με τον τυπο που θα σηκωσει το ραβδι.
Αλλά ευτυχως, οπως ορθα λες, ερχεται το πληρωμα του χρονου, και σε λιγα χρονια ο νταης και μαγκας του σχολειου, θα φερνει στο σπιτι την πιτσα του σπασικλα.

καλα καταφρονεμενε τυπε κι εσυ. αδικος ντουνιας κ δωσε κλαμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

δε πα να λεει ρε φιλε... και αυτη και ο αλλος ο λιμοκοντορος...

εγω φιλε μου ειμαι τερας διαβασματος και το σηκωνω ανετα το χερι μου

ας κανει κανεις καμια μαλακια και θα μεινει χωρις δοντια εννοια σου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν σαν φοιτητης εκανε ιδιαιτερα με 15 την ωρα, μαυρα δεν ηταν? εκει σταρχιδια μας? οπου μας συμφερει μαλλον. ας κρινουμε κι εμεις τοτε.

και λιγα επαιρνα.... εφοσον ημουν μαγκας... ειχα μεταδοτικα

και εκανα τους σκραπες απο το 9 να γραφουν 18.

Εσυ εξυπνη κανεις κατι για την διαφανεια της χωρας????

Κανει κανεις σας κατι??? ΓΙα να μου πεις και μενα να κανω??? ΑΥτη την νοοτροπια προαγεις

και θελεις... αυτην παιρνεις.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
λετε απλα τα δικα σας και αντιμετωπιζετε το θεμα απο την συναισθηματικη του εκδοχη σαν κλασσικοι ελληναραδες. Αν το θεμα δεν το δεις ψυχραιμα δεν θα το λυσεις.

Και συ τα δικά σου λες όπως κι όλοι εδώ μέσα.

Αν είμαστε εμείς που το βλέπουμε από τη συναισθηματική του εκδοχή, τότε εσύ που τσινάς και γκαρίζεις να φάνε τώρα τις φάπες αυτοί που τις ρίχνανε (όοοοοχι σε σένα, σε άλλους) στο λύκειο από ποια πλευρά το βλέπεις?

Κάργα στην ψυχραιμία είναι τα λεγόμενά σου. Μόνο το μύθο του αισώπου με το τζιτζικι και το μυρμήγκι δε μας είπες για να δείξεις το πώς ανταμείβεται κάποιος αν είναι συνεπής και μπλα μπλα μπλα και δώσ'του.

τα πουσταρακια που στο λυκειο κοροιδευαν τους τυπους που διαβαζανε

(σε εμενα δεν το εκαναν γιατι διαβαζα νορμαλ και σηκωνω και το χερι μου οποτε χρειαζεται για να γαμησω καμια μανουλα κανενος μαγκακου) και παριστανανε τοτε τους μαγκες

και τα αλανακια τωρα ας παρουν τα αρχιδια μου για να καταλαβουν οτι στην ζωη μετραει η σταθερη πορεια.... και η μακροχρονια...

Ναι ζήτα και τα ρέστα από τα 16αχρονα που δε διαβάζαν τα μαθήματά τους γιατί προτιμούσαν να παίξουν μπάλλα ή να ξεπαρθενέψουν τη γειτονοπούλα.

Ακούς εκεί τα μαλακισμένα. Μα να μην έχουν κάνει ένα πλάνο ζωής στα sweet sixteen τους ρε γαμώτο.....

ειτε λεει ο λακυ στραικερ τα δικα του ειτε δεν τα λεει....

η ουσια ειναι μια. Και την βλεπει και ο ιδιος τωρα. Καποιοι τρωγανε φαπες στο γυμνασιο

καποιοι θα φανε τωρα απο το αφεντικο κτλπ... μην βιαζεσαι ρε φιλε να το παιξεις εξυπνος

αστο.

Το θέμα δεν είναι ποιος τρώει φάπες.

Το θέμα είναι ποιος τις τρώει και νομίζει ότι είναι ο φύλακας άγγελός του που του χτυπάει φιλικά το σβέρκο και του λέει "Προχώρα αγοράκλα μου εσύ! Καλά πας!"

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε πα να λεει ρε φιλε... και αυτη και ο αλλος ο λιμοκοντορος...

Ρε Πασχαληηηηηηηηη....μη φοβασε ρεεε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
λετε απλα τα δικα σας και αντιμετωπιζετε το θεμα απο την συναισθηματικη του εκδοχη σαν κλασσικοι ελληναραδες. Αν το θεμα δεν το δεις ψυχραιμα δεν θα το λυσεις.

ΟΙ περισσοτεροι βοηθιεστε και απο γονεις , δεν σας αφηνουν στο ετσι. Δεν το πιστευω αυτο

και τελος εχω δουλεψει σε παρομοιες θεσεις

και παλι τελος επειδη δεν καταλαβαινετε

τα πουσταρακια που στο λυκειο κοροιδευαν τους τυπους που διαβαζανε

(σε εμενα δεν το εκαναν γιατι διαβαζα νορμαλ και σηκωνω και το χερι μου οποτε χρειαζεται για να γαμησω κανεναν μαγκακο) και παριστανανε τοτε τους μαγκες

και τα αλανακια τωρα ας παρουν τα αρχιδια μου για να καταλαβουν οτι στην ζωη μετραει η σταθερη πορεια.... και η μακροχρονια...

ειτε λεει ο λακυ στραικερ τα δικα του ειτε δεν τα λεει....

η ουσια ειναι μια. Και την βλεπει και ο ιδιος τωρα. Καποιοι τρωγανε φαπες στο γυμνασιο

καποιοι θα φανε τωρα απο το αφεντικο κτλπ... μην βιαζεσαι ρε φιλε να το παιξεις εξυπνος

αστο.
χμμμμ
μόνο που στην Ελλάδα ειδικά δεν ισχύει το "όποιος σπούδασε είχε μια καλύτερη ζωή σε σχέση μ αυτόν που δεν σπούδασε".

είχα πολλά "τούβλα" συμμαθητές απ το σχολείο που στην πορεία βγάλανε περισσότερα λεφτά από άλλους που περάσαμε σε πανεπιστήμιο!
στην Ελλάδα ειδικά!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
[size=19pt]Κοιταξε , να τα βαλουμε σε μια σειρα καταρχην... σωστα αυτα που λες.[/size] Εγω ειχα την τυχη να εχω δικο μου σπιτι... (αν και πιστευω οτι πολλοι απο εσας εχετε το ιδιο αλλα οκ το βγαζω απεξω αυτο) λοιπον ως προς αυτα που λες εισαι σωστη και εχω ημουν παρορμητικος... ΑΛΛΑ... αλλα.... ολοι αυτοι που λες εχουν φυσικα συμβαλλει στην διαμορφωση της μοιρας τους. Ετσι? Και οχι μονο στην δικια τους αλλα και στην δικια μου! ΠΛηρωνω εγω οπως και τοσοι αλλοι τις λανθασμενες επιλογες της ανοητης μαζας. ΓΙατι? Για αυτο και κρινω... Οι ανθρωποι δεν θα ζησουν καλυτερα αν δεν βαλουν μυαλο και δεν καταλαβουν την πηγη του προβληματος... την ριζα δηλαδη. Ενα προβλημα το κτυπας στην ριζα.... η ριζα εδω ειναι οι αχρηστοι που ψηφιζατε... Ξαναειπα ποιους κρινω... κρινω αυτους που κοροιδευαν τα παιδια που διαβαζανε και τα ελεγαν φυτα. Ειπα και πιο πανω οτι εχω δουλεψει σε αναλογα ποστα.

[size=19pt]δε πα να λεει ρε φιλε... και αυτη[/size] και ο αλλος ο λιμοκοντορος...

:2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το εχω δει με δυο συμμαθητες μου. συγκεκριμενα αυτοι ηταν ο γοης και ο μαγκας του λυκειου..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και συ τα δικά σου λες όπως κι όλοι εδώ μέσα.

Αν είμαστε εμείς που το βλέπουμε από τη συναισθηματική του εκδοχή, τότε εσύ που τσινάς και γκαρίζεις να φάνε τώρα τις φάπες αυτοί που τις ρίχνανε (όοοοοχι σε σένα, σε άλλους) στο λύκειο από ποια πλευρά το βλέπεις?

Κάργα στην ψυχραιμία είναι τα λεγόμενά σου. Μόνο το μύθο του αισώπου με το τζιτζικι και το μυρμήγκι δε μας είπες για να δείξεις το πώς ανταμείβεται κάποιος αν είναι συνεπής και μπλα μπλα μπλα και δώσ'του.

Ναι ζήτα και τα ρέστα από τα 16αχρονα που δε διαβάζαν τα μαθήματά τους γιατί προτιμούσαν να παίξουν μπάλλα ή να ξεπαρθενέψουν τη γειτονοπούλα.

Ακούς εκεί τα μαλακισμένα. Μα να μην έχουν κάνει ένα πλάνο ζωής στα sweet sixteen τους ρε γαμώτο.....

Το θέμα δεν είναι ποιος τρώει φάπες.

Το θέμα είναι ποιος τις τρώει και νομίζει ότι είναι ο φύλακας άγγελός του που του χτυπάει φιλικά το σβέρκο και του λέει "Προχώρα αγοράκλα μου εσύ! Καλά πας!"

ναι εισαι μεγαλος μαγκας εσυ φιλαρακο που ξεπαρθενευες την γειτονοπουλα

μπραβο τα συγχαρητηρια μου στον πουτσαρα

οσο για τις μαλακιες τις αλλες που λες... αν με ηξερες απο κοντα

θα ηξερες αν ειμαι ψυχραιμος ή φαφλατας... προς το παρον δεν γνωριζεις

κ εφοσον δεν γνωριζεις απλα βουλωσε το.  ;)

Στην γερμανια απο τα 15 σου εχεις πλανο φιλε μου.....

αλλα μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει ποτε εκτος συνορων

ακαλλιεργητος τελειως... ε ρε με τι καθομαι και συζηταω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και λιγα επαιρνα.... εφοσον ημουν μαγκας... ειχα μεταδοτικα

και εκανα τους σκραπες απο το 9 να γραφουν 18.

Εσυ εξυπνη κανεις κατι για την διαφανεια της χωρας????

Κανει κανεις σας κατι??? ΓΙα να μου πεις και μενα να κανω??? ΑΥτη την νοοτροπια προαγεις

και θελεις... αυτην παιρνεις.

εσυ ωρυεσαι εδω κ ωρα ομως. κανεις αυτο που καταγγελεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χμμμμ
μόνο που στην Ελλάδα ειδικά δεν ισχύει το "όποιος σπούδασε είχε μια καλύτερη ζωή σε σχέση μ αυτόν που δεν σπούδασε".

είχα πολλά "τούβλα" συμμαθητές απ το σχολείο που στην πορεία βγάλανε περισσότερα λεφτά από άλλους που περάσαμε σε πανεπιστήμιο!
στην Ελλάδα ειδικά!

ε ειπαμε... δεν καθομαστε στην ελλαδα.  :grin: :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

κ εφοσον δεν γνωριζεις απλα βουλωσε το.  ;)

Στην γερμανια απο τα 15 σου εχεις πλανο φιλε μου.....

αλλα μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει ποτε εκτος συνορων

ακαλλιεργητος τελειως... ε ρε με τι καθομαι και συζηταω
Εχεις δωσει ρεσιταλ σημερα τυπε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

κ εφοσον δεν γνωριζεις απλα βουλωσε το.  ;)

εσυ ασφαλως εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση σαν πληροφορικαριος κ γνωριζεις. ξερεις. κρινεις.
οταν το κανει ο αλλος ομως, ααα κ δεν με ξεεεερεις, κ ααααν με ηξερες κ πουτσες μπλε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
XAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA

τους ντελιβεραδες που δεν σπουδασαν και οταν ηταν στο λυκειο κοροιδευαν οσους διαβαζαν για να περασουν καπου.... αυτοι ναι τους αξιζει τωρα να φανε την μαλαστουπα... επειδη παλια κοροιδευαν... οχι πρεπει να τιμωρεισαι για να καταλαβαινεις... ΧΑΧΑΧΑΧ ποιον θρονο ρε... εγω ειπα πως δεν θα αφησω τον αλλον να μου πιασει τον κωλο... οχι κυρια μου γιατι? επειδη σε αυτο το κρατος δεν υπαρχουν νομοι? Εγω δεν συμφωνω με αυτα... δεν ειναι θεμα ξιπασιας... ειναι θεμα ή ειμαστε σωστοι ή δεν ειμαστε.... δεν μπορεις να χεις απαιτησεις απο τον εργαζομενο και να τον κακομεταχειριζεσαι αυτα μονο εδω γινονται...

δηλαδη για εσας το να διεκδικειτε κατι καλυτερο ειναι ξιπασιά?

Το ξερεις πως εχω δουλεψει 3 χρονια... χαμαλοδουλεια (κατι που μου δινει το δικαιωμα να κρινω)
και δεν με ασφαλισαν? ΑΥτα τα 3 χρονια τωρα φαινονται πουθενα? ΟΧΙ

Ε ΛΟΙΠΟΝ γαμω το μουνι της μανας τους της πουτανας... προτιμω να φυγω εξωτερικο παρα να δουλευω εδω ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ... σε μενα δεν εχει μαγκιες και ελληνικα προτυπα... η εισαι ενταξει η δεν συνεργαζομαστε φιλε μου ελληνα τελειωσε.

Απτη σιγουρια των λεφτων του μπαμπα ολοι τις ιδιες μαλακιες λετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
καλα καταφρονεμενε τυπε κι εσυ. αδικος ντουνιας κ δωσε κλαμα.
Oooooooooooχι αγαπη μου.
Ευτυχως, ο ντουνιας ειναι ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟΣ.
Γι αυτο και τα διαφορα ρεμαλια κατεληξαν εκει που επρεπε, κι εγω ειμαι εδω που ειμαι.
Και δεν κλαιω καθολου σε πληροφορω. Ευχαριστω το Θεο που δεν εγινα ποτέ σαν τα μουτρα τους.
Εσυ βεβαια, δεν εχω καταλαβει τι προσπαθεις να αποδειξεις, εκτος απο το να παριστανεις απλως το πνευμα αντιλογιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom