Νέα

Delivery με μηχανάκι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ξαναλεω αναλ χαντερ Γαζωνεται το σπιτι σου ολο.... μαζι με αψυχα και εμψυχα αντικειμενα μεσα....

αν εχεις αρχιδια σε περιμενω.... τα 2 μας μιλαμε ασε τον γκαστεζ στην ακρη...

Αν εχω εγω αρχιδια, εσυ θα περιμενεις.

Αν δεν εχω τι θα κανεις? Θα πεταξεις ολα τα καλλυντικα απτο τσαντακι σου μεχρι να βρεις την καποτα για να πας να γαμηθεις με την ησυχια σου?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χειροτεροι κι απο γυναικες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω λοιπον συμφωνω με σιλβα.οσα κ αν του περισσευουν αφηνει μπουρμπουρι ο καθενας...50λ θα αφησω σχεδον παντα....
απο 2ευρα κ πανω σε ανθηρες εποχες...
παντως γ κανα φοιτητη ειναι καλο παρτ ταιμ..νταξει...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εσυ μπολντη δεν την ελεγες στον αβραμη που κανονιζει ραντεβου κ οτι εσυ δεν πας κ τετοια? χαχαχα
ρε το γιδι, ολο κωλοτουμπιτσες ο κομπιουτερας :dancing:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχω ερπη γεννητικων οργανων δε τα θελεις τα αρχιδια μου στο στομα σου θα πονας για μια ζωη.
Έρπη? :think:
Οπωσδήποτε να πας σε οφθαλμίατρο να δώσει γυαλιά σ'αυτούς που σε βλέπουν..!!!
    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν εχω εγω αρχιδια, εσυ θα περιμενεις.

Αν δεν εχω τι θα κανεις? Θα πεταξεις ολα τα καλλυντικα απτο τσαντακι σου μεχρι να βρεις την καποτα για να πας να γαμηθεις με την ησυχια σου?

ΠΟια καλλυντικα μωρη κιλοτιτσα??? ΠΟυ μου την πεφτανε 2-3 κυριες και ηρθες και εσυ να μπεις στην ομαδα τους... ολες μαζι ενα ματσο κοτες ειστε... γιατι αν δεν ησουνα κοτοπουλας δεν θα χωνοσουν... παλιοκιλοτιτσα... μου βαλες και αναλ χαντερ για να το πιστεψεις παλιολινατσα... Τελοςαπντων μπλα μπλα μπλα... τελος εδω στα αρχιδια μου αν φαω μπαν τον μαγκα δεν θα παριστανεις γιατι θα ακουσεις πολλα παλιολουγκρα α γαμησου και μην ξανασχοληθεις με την παρτη μου

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εγω λοιπον συμφωνω με σιλβα.οσα κ αν του περισσευουν αφηνει μπουρμπουρι ο καθενας...50λ θα αφησω σχεδον παντα....

Εγω παντα μα παντα αφηνω. Απο ευρω και πανω. Ουτε σε εμενα θα λειψουν, ουτε αυτος θα γινει πλουσιος. Αλλα ηδη παιρνει λιγα οποτε δεν ειναι κατι για μενα. Και αν το κανουν 20 ατομα αυτο θα παρει διπλο μισθο και θα αξιζει η δουλεια του.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ΠΟια καλλυντικα μωρη κιλοτιτσα??? ΠΟυ μου την πεφτανε 2-3 κυριες και ηρθες και εσυ να μπεις στην ομαδα τους... ολες μαζι ενα ματσο κοτες ειστε... γιατι αν δεν ησουνα κοτοπουλας δεν θα χωνοσουν... παλιοκιλοτιτσα... μου βαλες και αναλ χαντερ για να το πιστεψεις παλιολινατσα... Τελοςαπντων μπλα μπλα μπλα... τελος εδω στα αρχιδια μου αν φαω μπαν τον μαγκα δεν θα παριστανεις γιατι θα ακουσεις πολλα

Ηρεμησε ρε.

Που ειναι τα social skills σου?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

χαχαχαχα τι μαλακω :2funny:

εγω γυρω στο 1, 1.5 ευρω δινω καθε φορα. ειμαι λαρτζ τυπος :tooth:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ΣΤο κωλο σου.
Αντε γεια.

Και οποια αλλη καργιολα δεν με γουσταρει να μην ξανα ασχοληθει

τελος.

ΣΤο κωλο μου?

Ενταξει ακομα σε γουσταρουν μερικες μην αγχωνεσαι. Θα σου δωσουν την διευθυνση μου να σου που ποσο καλα γαμαω γιατι εχω και γαμω τα social skills ο πουστης. Γαμαω, αυτες βλεπουν και χυνουν ολες μαζι.

Χακερας μιλαμε :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συμφωνω με αυτα που λετε γ το μπουρμπουαρ....
οταν την παλευω αφηνω...(θα μου πεις...γτ να παρεις απεξω σε αφραγκιες/!?!ε κανουμε κ καμια μαλακια...)
το καλο ειναι οτι παντα θα αφησω...50 θα ναι;1θα ναι?παραπονεμενος δε θα φυγει...ευχομαι...

πφφφ..οταν δουλευα σερβιτορα σε ενα γαμωμαγαζο(μια βδομαδα δεν αντεξα αλλο) ολη την βδομαδα εβγαλα 5 ευρω  και την τελευταια μερα ερχεται ενας κωλοβλαχος μου δινει 10 ευρω μπουρμπουαρ και μου λεει:αααχ...να σε πιω στο ποτηρι εισαι...
τουχαλιστον ηταν λαρτζ ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(140 ευρω λογαριασμο ειχαν κανει.)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
συμφωνω με αυτα που λετε γ το μπουρμπουαρ....
οταν την παλευω αφηνω...(θα μου πεις...γτ να παρεις απεξω σε αφραγκιες/!?!ε κανουμε κ καμια μαλακια...)
το καλο ειναι οτι παντα θα αφησω...50 θα ναι;1θα ναι?παραπονεμενος δε θα φυγει...ευχομαι...

πφφφ..οταν δουλευα σερβιτορα σε ενα γαμωμαγαζο(μια βδομαδα δεν αντεξα αλλο) ολη την βδομαδα εβγαλα 5 ευρω  και την τελευταια μερα ερχεται ενας κωλοβλαχος μου δινει 10 ευρω μπουρμπουαρ και μου λεει:αααχ...να σε πιω στο ποτηρι εισαι...
τουχαλιστον ηταν λαρτζ ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(140 ευρω λογαριασμο ειχαν κανει.)
Ειχε πιει πολυ?
Το τσιμπησες το δεκαευρο ε?
Οπως βλεπεις ομως, τον κωλοβλαχο θυμασαι, οχι τους αλλους με τα φραγκοδιφραγκα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom