Νέα

Delivery με μηχανάκι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ειχε πιει πολυ?
Το τσιμπησες το δεκαευρο ε?
Οπως βλεπεις ομως, τον κωλοβλαχο θυμασαι, οχι τους αλλους με τα φραγκοδιφραγκα!!!
ζαντα ηταν! :2funny: :2funny: :2funny:

βασικα τον θυμαμαι γτ το μαγαζι ηταν της γειτονιας και ηταν ο μονος που δεν ηξερα. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΣΤο κωλο μου?

Ενταξει ακομα σε γουσταρουν μερικες μην αγχωνεσαι. Θα σου δωσουν την διευθυνση μου να σου που ποσο καλα γαμαω γιατι εχω και γαμω τα social skills ο πουστης. Γαμαω, αυτες βλεπουν και χυνουν ολες μαζι.

Χακερας μιλαμε :2funny:

Φιλε... δεν θελω αλλη κουβεντουλα μαζι σου. Απλα στο στομα σου δεν θα βαζεις χριστους και παναγιες. Γιατι θα βαλω και εγω μανες... ΤΥπους που βριζουν χριστους και δεν σεβονται εγω δεν τους γουσταρω... οτι και να λες.... απο εδω και περα εσυ θα το λες εσυ θα το ακους... απλα να ξερεις πως εξω θα χτυπιομασταν ασχημα αν σε ακουγα να βριζεις τα θεια... θα παιζαμε πολυ ασχημες μπουνιες. Αλλα προς το παρον μας ευνοει και τους 2 η αποσταση... κανε την βολτα σου και τελειωσαμε.  

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλε... δεν θελω αλλη κουβεντουλα μαζι σου. Απλα στο στομα σου δεν θα βαζεις χριστους και παναγιες. Γιατι θα βαλω και εγω μανες... ΤΥπους που βριζουν χριστους και δεν σεβονται εγω δεν τους γουσταρω... οτι και να λες.... απο εδω και περα εσυ θα το λες εσυ θα το ακους... απλα να ξερεις πως εξω θα χτυπιομασταν ασχημα αν σε ακουγα να βριζεις τα θεια... θα παιζαμε πολυ ασχημες μπουνιες. Αλλα προς το παρον μας ευνοει και τους 2 η αποσταση... κανε την βολτα σου και τελειωσαμε.  

Μου χαλας την αισθητικη με τις μαλακιες που λες περι θειων. Παει το παλιο καλο bourdela.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
συμφωνω με αυτα που λετε γ το μπουρμπουαρ....
οταν την παλευω αφηνω...(θα μου πεις...γτ να παρεις απεξω σε αφραγκιες/!?!ε κανουμε κ καμια μαλακια...)
το καλο ειναι οτι παντα θα αφησω...50 θα ναι;1θα ναι?παραπονεμενος δε θα φυγει...ευχομαι...

πφφφ..οταν δουλευα σερβιτορα σε ενα γαμωμαγαζο(μια βδομαδα δεν αντεξα αλλο) ολη την βδομαδα εβγαλα 5 ευρω  και την τελευταια μερα ερχεται ενας κωλοβλαχος μου δινει 10 ευρω μπουρμπουαρ και μου λεει:αααχ...να σε πιω στο ποτηρι εισαι...
τουχαλιστον ηταν λαρτζ ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(140 ευρω λογαριασμο ειχαν κανει.)
Α να χαθεί ο βλάχος..
Κι εμένα μου είχε κάτσει ένας που ζήταγε να τον κατουρήσω για 50 ευρώ..συν τη βίζιτα..
Το καταευχαριστήθηκε ο φούστης..
Όλα τα ήπιε..με ευχαρίστησε και στο τέλος μου ζήτησε να τον πάω και σε πιάτσα με ταξί γιατί δεν είχε αυτοκίνητο..
Α να χαθεί ο βλάχος..ούτε για την βενζίνα δεν μου έδωσε...
Σε καταλαβαίνω...σε καταλαβαίνω..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γαμω τους χριστιανους κ τις ευαισθησιες σας χαχαχα

καθεται κ βγαζει αχρηστους τους ντελιβεραδες κ καλαα να παθουν γτ το ενα το αλλο μπλα μπλα αλλααααααα τα θεια δεν τα αγγιζουμε :jerking:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ου το υπερκαλυπτω. αντε 6 ευρω να ειναι η παραγγελια.

Τι παραγγέλνεις κι εσύ μαρή?

Μια ντομάτα, δυο φρυγανιές και τρία μπουκάλια νερό?  :2funny:

ΠΛάκα πλάκα μια φορά είχα χτυπήσει το πόδι μου.

Και ήθελα μπύρες αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ να βγω απ'το σπίτι.

Η μαλακία είναι ότι δεν πεινούσα καθόλου όμως.

Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο σουβλαντζίδικο της γειτονιάς και λέω "γεια σας. Θα ήθελα 1 σουβλάκι απ'όλα, και 8 φιξ."

Απάντηση η τύπισσα "Συγγνώμη κύριέ μου. Πεινάτε ή διψάτε?"

Λύθηκα, λύθηκε κι αυτή, και μόλις μου τα έφερε ο ντελιβέρης κι άνοιξα τη σακούλα βλέπω μέσα χαρτάκι "Καλής σας όρεξη!"  :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δε θα εχει προηγουμενο το χεσιμο που θα ριξω σε λιγο παιδες. Στην υγεια μας και του χρονου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
5 ευρω, 2 ευρω...
Πού φτασαμε με την κριση. Σε λιγο θα φερνουν σπιτι και ενα μπουκαλακι νερο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μα δεν υπαρχει συνηθως ελαχιστο κατωτερο οριο 10 ευρω αξια παραγγελιας, για να σου τα φερουν σπιτι?

οχι ρε συ τι λες?? 10 ευρω?!

σε μερικα ειναι καπου στο πενταευρω, αλλα πχ πιτσα φαν, δεν εχει καποιο οριο.
αλιως ποσα να φαω με 10 ευρω? θα τρωω για 3 μερες :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μορτη και ραντεβου να σου κανονιζε δεν θα πηγαινες....γιαυτο ασε τους τσαμπουκαδες....και μην το τραβας στα ακρα αλλη φορα...κουλ..........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Α να χαθεί ο βλάχος..
Κι εμένα μου είχε κάτσει ένας που ζήταγε να τον κατουρήσω για 50 ευρώ..συν τη βίζιτα..
Το καταευχαριστήθηκε ο φούστης..
Όλα τα ήπιε..με ευχαρίστησε και στο τέλος μου ζήτησε να τον πάω και σε πιάτσα με ταξί γιατί δεν είχε αυτοκίνητο..
Α να χαθεί ο βλάχος..ούτε για την βενζίνα δεν μου έδωσε...
Σε καταλαβαίνω...σε καταλαβαίνω..
αχαχαχαχχαχα ευτυχως δε μου ζητησε κατουρημα....
βασικα ευτυχως δε με ακουμπησε καν γτ δεν τον πολυσυμπαθησα.... :think:

ελεος που τον πηγες να παρει κ ταξι.ας τον πηγαινες σπιτι κατευθειαν! :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
γαμω τους χριστιανους κ τις ευαισθησιες σας χαχαχα

καθεται κ βγαζει αχρηστους τους ντελιβεραδες κ καλαα να παθουν γτ το ενα το αλλο μπλα μπλα αλλααααααα τα θεια δεν τα αγγιζουμε :jerking:

Το νου σου....

Από τιμημένη θα σε κάνω αφορισμένη!

Πρόσεχε.....  :priest:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
οχι.οχι παντου.πριν πηρα μια κρεπα.2 ευρω.
:o :o :o

Παραγγελνεις συχνα και σου καναν εξυπηρετηση ή τα φερνουν οπως κ να 'χει ?

Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο σουβλαντζίδικο της γειτονιάς και λέω "γεια σας. Θα ήθελα 1 σουβλάκι απ'όλα, και 8 φιξ."

Λύθηκα, λύθηκε κι αυτή, και μόλις μου τα έφερε ο ντελιβέρης κι άνοιξα τη σακούλα βλέπω μέσα χαρτάκι "Καλής σας όρεξη!"  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ααααχαχαχα κ 8 μπυρες αχαχα ποσο ζωαδι εισαι :cheesy:

ε κυριως μαγειρευτα, γεμιστα, γιγαντες, σαλατες, τετοια :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
οχι ρε συ τι λες?? 10 ευρω?!

σε μερικα ειναι καπου στο πενταευρω, αλλα πχ πιτσα φαν, δεν εχει καποιο οριο.
αλιως ποσα να φαω με 10 ευρω? θα τρωω για 3 μερες :2funny:
Επειδη με εβαλες στην περιεργεια, πηγα και βρηκα μερικα φυλλαδια που εχω στην κουζινα.
Το ενα μαγαζι λεει ελαχιστη παραγγελια 12 ευρω, και το αλλο 10 ευρω.
Μωρε εγω ντρεπομαι να παραγγελνω μικρα ποσα, παιρνω κατι παραπανω και το πολυ πολυ να φαω και την αλλη μερα.
Μαλακια ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom