alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Σκληροτατη, ανελεητη και αδυσωπητη, γλυκια μου.H εκδικηση των nerds
Πιστεψε με.
Σκληροτατη, ανελεητη και αδυσωπητη, γλυκια μου.H εκδικηση των nerds
Εχω τα αρχιδια να το κανω, εσυ δυστυχως οχι γιατι σε στεγαζει βλεπεις. Και θα το κανει για πολυ ακομα. Μοκο λοιπον και σεβασμος σε αυτες που σε ξεσκατιζαν.
Μπα φιλε... και εγω να φυγω δεν γλιτωνεις...
η γυφτια και η κακομοιρια ειναι πολυ εντονες για να σε ακολουθουν σε ολη σου την ζωη.
Εχω τα αρχιδια να το κανω, εσυ δυστυχως οχι γιατι σε στεγαζει βλεπεις. Και θα το κανει για πολυ ακομα. Μοκο λοιπον και σεβασμος σε αυτες που σε ξεσκατιζαν.
Άναλ, μην τον αρχίσεις στους χριστούς και φας πάλι muted.
Μαλακία θα κάνεις στο λέω.
ναι ρε πουστη κ τζαμπα κιολας.φλερταρεις με μιουτ παλι
Ρίχ'τε μου ένα md στην μπύρα pleaseeeeeeeee!!!!
Είδα φαί και μπήκα..Εδω βρηκες να πεινασεις και εσυ?
ρε μαλακα στα αρχιδια μου... αντε και γαμησου και μην με ξανα παραθεσεις ;)
μην μου χωνεσαι γιατι θα ακουσεις ασχημα πραγματα αποψε και ας φαω και μπαν
Στην πουτσα μου κιολας.
Δεν μου λεει κατι το να μου βριζει καποιος ασχετος την μανα και τον πατερα Εχω ξεπερασει αυτη την ηλικια.
Στην πουτσα μου κιολας.
Δεν μου λεει κατι το να μου βριζει καποιος ασχετος την μανα και τον πατερα Εχω ξεπερασει αυτη την ηλικια.
Στην πουτσα μου κιολας.
Για να αρχισει.... να δεις τι εχει να ακουσει....
Ρε μαλακα...το παραγαμησες σημερα......οταν το χανεις αρχιζεις τις μαλακιες...μου το εχεις κανει και εμενα μια φορα....αστο μην το συνεχιζεις....κλεισε το μπου και μπες σε κανα δυωρο παλι...ρε μαλακα στα αρχιδια μου... αντε και γαμησου και μην με ξανα παραθεσεις ;)
μην μου χωνεσαι γιατι θα ακουσεις ασχημα πραγματα αποψε και ας φαω και μπαν
Ποια πουτσα ρε μαλακα? ΠΟυ βλεπεις οτι μου την μπαινουν ηδη 2-3 ατομα και ερχεσαι και εσυ???
αναρχιδε. ΕΤσι ξηγιουνται οι παντελονατοι? Α γαμησου δεν σωζεσαι.
Πωωωωωωωωωωω....η αγαπημένη μου μπινελικομηχανή...Στην πουτσα μου κιολας.
Παρε ενα.
Γαμω τον χριστο σου.
πουτσα δε θα πρεπε να ναι;εισαι αρχιδι, αλλα γαμας μαλακισμενε.