gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλά, ότι πεις Λάκη.
Μένε,πρεπει να εχεις πολλα για να χασεις καποια (ή και ολα )!!!
Καλά, ότι πεις Λάκη.
παραφροσύνη
Όχι καρδιά μου, δεν φταις εσύ, ποτέ δεν έφταιγες, 35 χρόνια δεν είχες πάρει χαμπάρι τίποτα...
Σωωωωπα...
Δηλαδη θα αποριξει η προβατινα μου;
Καταστροφη θα ειναι για αυτους που εχουν μπαμπακι φιλαρακι
Για Γερμανους και λοιπους μερσεντακηδες
Εμεις δεν εχουμε μια,καιρος να γυρισουμε στα χωρια μας
αντε λοιπόν να πάρουμε την Πόλη να γυρίσω και γώ στο δικό μου το χωριό...
Παμε στα λοιπα
Ανοιγμα και ελεγχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Χρηματοδοτηση ΟΤΑ....τα παντα
ξεψαχνισμα μεχρι κολοτρυπιδας,μη σου πω παχεος εντερου...
Πως προεκυψαν οι δαπανες (κατι περιεργες δαπανες εκει που δεν υπηρχε αναγκη,αλλα δημιουργηθηκε για να αρπαξουν
τα κολληταρια..)
Πως υπογραφηκαν οι συμβασεις (γιατι εβλεπα κατι γιακαδακια σε κατι κοτερα και σε καποιες βιλες..)
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΜΕ,και αμεση καταργηση της διαταξεως περι παραγραφης σκανδαλων
Εδω που φτασαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ για κανεναν και για τιποτα απο μεταπολιτευση και μετα
Που πηγαν αυτα τα δανεια;;
Τι εγινε με την αναπτυξη;
Με ποιο τροπο δαπανηθηκαν τα χρηματα
Ολα τα Κρατη χρωστανε,αλλα κανενος οι υπουργοι πρωην και νυν δεν εχουν απο 10 σπιτια,ενω μπηκαν στην πολιτικη
με ενα πτυχιακι δικηγοριας και με τυπιο βρακι,φωναζοντας ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ-ΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ
Πολυ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ με τον ενα ή με τον αλλο τροπο
Απο τις προσωπικες μου εμπειριες,δεν δεχομαι καμμια ευθυνη και δεν θα δεχτω απο κανεναν να με πει
ανηθικο
-Δεν φταιει ο Λαος οταν οι πολιτικοι μας λεγαν ψεμματα για να τους επανεκλεγουμε,φτιαχνοντας
δυναστειες επι σειρα δεκαετιων...
- Δεν φταιει που αλλα του ελεγαν και αλλα εκαναν (τελευταιο παραδειγμα "τα λεφτα υπαρχουν"-δεν μας ειπε ΔΝΤ και τροικες..)
- Δεν φταιει που οι κυβερνωντες διελυσαν καθε βιομηχανικη παραγωγικη διαδικασια και "περασαν" ως ονειρο
στο Λαο τον διορισμο στο Δημοσιο...
- Δεν φταιει που διελυσαν την αγροτικη παραγωγη,ριχνοντας τους αγροτες στο κυνηγι των επιδοτησεων και της
ρεμουλας
- Δεν φταιει που διελυσαν την Παιδεια με συστηματα που στην Ευρωπη ειχαν εγκαταλειφθει εδω και δεκαετιες
(ρωτησα την δασκαλα της μικρης γιατι δεν μαθαινουν τα παιδια το αλφαβητο με τον τροπο
που το μαθαμε εμεις στην γενια μου και μου ειπε οτι ακολουθουμε το συστημα της "αναδυομενης γνωσης" και
καλα οτι το παιδι πριν παει 1η Δημοτικου βλεπει τις πινακιδες στο δρομο και υποσυνειδητα ξερει τα γραμματα-
τι ειναι αυτο;;;;;;)
-Δεν φταιει ο Λαος που οι κυβερνησεις που ψηφιζε εδωσαν ρεσιταλ κακοδιαχειρισης τοσες δεκαετιες,τοσα σκανδαλα
τοσες ρεμουλες και κανενας δεν τιμωρηθηκε....Εδω Μαντελης και Τσουκατος εχουν παραδεχθει πως λαδωνονταν
παρανομα και το Κρατος τους "τιμωρησε" γιατι δν τα δηλωσαν...τι να λεμε τωρα.
-Και ποσα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ-ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!
Κρατα την λεξη
Εχε την στο πισω μερος του μυαλου σου
Εσυ τουρκοφερνεις,τα ειπαμε αυτα
Φυσικα και θες να γυρισεις,το λαχταρα η καρδια σου
Καλημερα τζουτζουκο
Εσυ τουρκοφερνεις,τα ειπαμε αυτα
Φυσικα και θες να γυρισεις,το λαχταρα η καρδια σου
Καλημερα τζουτζουκο
Χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα που έλαβε το κράτος για τον ελληνικό λαό ή πήγαν προς όφελος των κυβερνώντων, τραπεζών, κλπ? Υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του λαού για την υπογραφή του μνημονίου και τη λήψη των δανείων ναί ή ού? (κι όχι εσύ την επέλεξες την κυβέρνηση λούσου τώρα τις αποφάσεις τις, νύχτα μπήκαν οι υπογραφές).
Το ίδιο με τις τιμές. Πως θα ξέρεις αν ένα έργο ή και μία προμήθεια βγήκε ακριβά ή φθηνά σε διαγωνισμό;; Πως θα βρεις τις τιμές της αγοράς εκείνης της εποχής;
Μετά τι θα κάνεις; Θα εξετάζεις αν έγινε σωστά ο διαγωνσιμός; Θα κάνεις ξανά την τεχνική αξιολόγηση (γιατί στην οικονομική όλα θα είναι νόμιμα).
Και ας πούμε ότι τα κάνεις όλα αυτά για κάθε σύμβαση. Εδώ μιλάμε για 35 χρόνια και χιλιάδς συμβάσεις κάθε χρόνο.
αυτό προσπαθούν να αποφύγουν τα μουνάκια που δεν θέλουν την αναδιάρθρωση. θα πέσει κούρεμα και σε πολλά άλλα.....Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω γω.
Εξαιρετική κριτική.
Αν και μεγάλη σε μήκος αξίζει τον κόπο. Και απολαυστικά γραμμένη:
και εδώ ανεπτυγμένη:
μια χαρά τα βρίσκεις όλα.
μόνο με τις συμβάσιες Ιντρακόμ ΟΤΕ να ξεκινήσεις και θα βρεις υπερτιμολογήσεις δις...
η 968 και η 8004 στοιχισαν περίπου 80 δις δραχμές. τα περισσότερα τμήματα αυτών δεν παραδόθηκαν ποτέ.
στ αρχιδια του κόκκαλη. επαιρνε το 50% με την παράδοση. το υπόλοιπο 40 +5 με την εγκατάσταση. αν δούλευαν σωστά έπαιρνε και το λοιπο 5% +5.
Ηδη με την υπερτιμολόγηση μέσω μιζας στα συμβούλια είχε τσιμπήσει και το κέρδος από το 905 του έργου.
Και που το ξέρεις;έτσι πάνω κάτω γίναν σε όλα τα έργα του δημοσίου.