scorpiomba
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2008
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
πασοκοτραφης ειπα λαι εγω. καταλαβαινω πολυ καλα αντιθετα με τον karamitroglouδε σε ειπα πασοκο..αναλυσε το και θα το καταλαβεις...
πασοκοτραφης ειπα λαι εγω. καταλαβαινω πολυ καλα αντιθετα με τον karamitroglouδε σε ειπα πασοκο..αναλυσε το και θα το καταλαβεις...
Πέρα απο τις 2 γραμμές διαβάζω και τα σχόλια που ακολουθούν.δεν μου απαντησες ομως αντεχεισ να διαβασεις πανω απο 2 παραγραφους ?
μη κουραζεσαι σου εχω παρεα...τον karamitroglouνα εισαι υπερσιγουρος οτι δεν εχεις καταλαβει γρι για μενα,θρεφταρι του αλογοσκουφη
θα ερθει και η ωρα σου,και ολων των λακαμαδων ομοιων σου....
χέσε μας ρε κλωνάκο.μη κουραζεσαι σου εχω παρεα...τον karamitroglou
Μην ανησυχείς, γνωριζόμαστε ήδη.μη κουραζεσαι σου εχω παρεα...τον karamitroglou
Πέρα απο τις 2 γραμμές διαβάζω και τα σχόλια που ακολουθούν.
Για παράδειγμα
1. Οι ξένοι που θέλουν να σε ελέγχουν.
2. Οι πολιτικοί που είναι πιόνια και παίρνουν τις μίζες.
3. Οι δήμαρχοι, νομάρχες, προϊστάμενοι δημοσίων υπηρεσιών, εφοριακοί . .
4. Οι δικαστικοί, -καθώς δεν τιμώρησαν κανέναν-
5. Ο ελληνικός λαός , γενικότερα, γιατί όλοι ήξεραν τι συνέβαινε, αλλά το βόλεμα και το δε βαριέσαι , κυριάρχησαν. . . .
Πηγή:Ανάλυση που δεν τα περιλαμβάνει και αυτά...κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων
Λογιστικη επιτροπη ελεγχου του Χρεους θελεις;
Θελεις να μαθεις γιατι χρωστας,ποσα χρωστας και που τα χρωστας;
Προσεξε...δεν λεω αν πρεπει στο τελος να τα πληρωσεις..
Για πες μας την αποψη σου
Μην μου αρχισεις τις ντριπλες του Βολταιρου 'ωωωωωχχχ και που να τα βρουμε τωρα,ποιος να ψαχνει
ειναι στην δευτερογενη αγορα,ειναι νομιμα κτλ κτλ τκλ"
Θελεις να ξερεις τα παραπανω που σου ειπα;
αυτο ειναι δημοκρατια αδελφε
άμυνα, δημόσια έργα και κάτι ψιλά.
ΟΛΕΣ οι Ελληνικές κυβερνήσεις δανείζονται επειδή πάγια τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα.
και
ΟΛΑ τα κράτη του κόσμου χρωστάνε (από την Σαουδική Αραβία μέχρι την Ρωσσία και την Κίνα). ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις έχουν ελλείμματα εκτός απο΄την Ελβετία και την Γερμανία που από το 2009 το έχει βάλει στο Σύνταγμα.
ανουσια αγαθα σε ανουσιες ζωες.ΚΥΝΗΓΟΙ καταναλωτικων αγαθων ,ζομπι τηλεπωλησεων και θεατες σε ζωες αλλων,απλοι μπανιστηρτζηδες στην ζωη που φευγει...ΚΛΗΡΩΝΟΜΟΥΜΕ χρεη και μεταφερουμε συνδρομα κατωτερωτητας στις επομενες γενιες....ΛΕΞΕΙς σαν την οικογενεια τη φιλια τον σεβασμο θα γινουν απλα ληματα σε καποιο λεξικο,ισως μεινουν λεξεις στο στομα καποιων γραφικων και ξεπερασμενων ....ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε αλλο δρομο θα βρουμε.
Προσωπικα μια και το ανεφερες, θα ηθελα τα νουμερα απο ολα αυτα για να να δω αν βγαινουνΡε εσύ ΕΛΕΟΣ.
Καταλαβαίνεις για τι μιλάς;;;
Τα πράγματα είναι απλά:
1. Δεν υπάρχουν δάνεια μεταξύ τραπεζών και Ελληνικού Δημοσίου. Μόνον ομόλογα και έντοκα γραμμάτεια. Τα ομόλογα τα αγοράζει όποιος θέλει (συνήθως Τράπεζες, Ταμεία και Funds) και το επιτόκιο το καθορίζει η αγορά και η ζήτηση.
2. Το Κράτος δανείζεται επειδή δεν του βγαίνει ο προϋπολογισμός. Και δεν του βγαίνει γιατί: Τα έξδοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.
3. Έξοδα του Κράτους: μισθοί, συντάξεις, άμυνα, δημόσια έργα και κάτι ψιλά.
4. Έσοδα του Κράτους: άμεσοι και έμμεσοι φόροι και κάτι ψιλά.
5. ΟΛΕΣ οι Ελληνικές κυβερνήσεις δανείζονται επειδή πάγια τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα.
Τώρα τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;;;;
Καλη ανταμωση στο σπιτι σας μεσα μουνοπανα!!!!!(δεν εννοω εσενα,υποψιν ετσι;;;)
Δεν συζητω καν για μισθους και συνταξεις,κατι παρηγαγαν και αυτοι που δικαιουνταν μισθους και συνταξεις.
Και αν δεν παρηγαγαν τιποτα(οπως πιθανως θα μου πεις ) η ευθυνη για μενα την εχει το Κρατος
ως εργοδοτης.Ας μην ασκουσαν πελατειακες σχεσεις με τους δημοσιους οι κ.κ.υπουργοι,ας μην εκαναν εμποριο
ελπιδας,και μαλιστα της μοναδικης,καταρακωνοντας το ιδιο το κρατος τον ιδιωτικο τομεα και την επιχειρηματικοτητα...
Παμε στα λοιπα
Ανοιγμα και ελεγχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Χρηματοδοτηση ΟΤΑ....τα παντα
ξεψαχνισμα μεχρι κολοτρυπιδας,μη σου πω παχεος εντερου...
Πως προεκυψαν οι δαπανες (κατι περιεργες δαπανες εκει που δεν υπηρχε αναγκη,αλλα δημιουργηθηκε για να αρπαξουν
τα κολληταρια..)
Πως υπογραφηκαν οι συμβασεις (γιατι εβλεπα κατι γιακαδακια σε κατι κοτερα και σε καποιες βιλες..)
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΜΕ,και αμεση καταργηση της διαταξεως περι παραγραφης σκανδαλων
Εδω που φτασαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ για κανεναν και για τιποτα απο μεταπολιτευση και μετα
Που πηγαν αυτα τα δανεια;;
Τι εγινε με την αναπτυξη;
Με ποιο τροπο δαπανηθηκαν τα χρηματα
Ολα τα Κρατη χρωστανε,αλλα κανενος οι υπουργοι πρωην και νυν δεν εχουν απο 10 σπιτια,ενω μπηκαν στην πολιτικη
με ενα πτυχιακι δικηγοριας και με τυπιο βρακι,φωναζοντας ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ-ΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ
Πολυ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ με τον ενα ή με τον αλλο τροπο
αλλη ενναλακτικη;
Μαχαιρι γενικο
Καλη ανταμωση στο σπιτι σας μεσα μουνοπανα!!!!!(δεν εννοω εσενα,υποψιν ετσι;;;)
Και εννοείται ότι όταν μας δάνειζαν με χαμηλά επιτόκια, το έκαναν για να μας τα φάνε αργότερα. Το ερώτημα βέβαια γιατί δανειζόμασταν σαν τους πούστηδες μένει αναπάντητο- α, γράψε λάθος, μας ξεγέλασαν!
οι κουτοφραγκοι εχουν Zuckerberg et al, η ρατσα εχει ΓΕΝΟΠ και Λιανα
Σόρυ αλλά επαναλαμβάνεις τις ανοησίες της χρεοκρατίας...
Ο δανειστής σου σου έδωσε φράγκα με αντάλλαγμα το επιτόκιο....
Το αν εσύ (δηλαδή οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις σου) τα έκανες υπόνομο δεν φταίει ο δανειστής σου...
Και σε αντίθεση με τον ισημερινό που τον έχουν και για πρότυπο, δεν είχες στρατιωτική χούντα για κυβέρνηση..Για την ακρίβεια, η τελευταία χούντα που είχες σου άφησε μηδέν χρέος.
Τη ζημιά σου την έκαναν αυτοί που ψήφισες και κουνούσες τα σημαιάκια των κομμάτων σου.
Θέλεις να τους δημεύσουμε την περιουσία;
Μέσα.
Αλλά οι παπαριές περί ανήθικου χρέους παρακαλώ όχι εδώ...
Δεν υπάρχει ανήθικο χρέος εν προκειμένω. Μόνο ανήθικοι δανειολήπτες και ανηθικότεροι διαχειριστές των δανείων.
+
τερματισες 3 AMEX στο Kinky κ παιρνεις την επομενη μερα να διαμαρτυρη8εις για το οριο αναληψης