Νέα

Debtocracy. "Ντοκιμαντέρ" για την κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που θες να καταλήξεις;
είναι γνωστό ότι το 70% των ατόμων που μένουν αθήνα κατάγεται απο επαρχία.
το ότι υπήρχε πληρότητα στα μμμ σημαίνει ότι λεφτά για μπεζίνα και εισιτήρια αυτοκινήτου γιόκ.

λες εεε... και ΟΛΟΙ πάνε στους γονείς στην επαρχία.. γιαυτό στην Κέρκυρα, στα Γιάννενα, στην Λευκάδα, στην Αράχωβα και στα λοιπά μέρη δεν έπεφτε καρφίτσα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες εεε... και ΟΛΟΙ πάνε στους γονείς στην επαρχία.. γιαυτό στην Κέρκυρα, στα Γιάννενα, στην Λευκάδα, στην Αράχωβα και στα λοιπά μέρη δεν έπεφτε καρφίτσα...

προφανώς και πήγες σε όλα και άρχισες να ρίχνεις καρφίτσες κσι δεν έπεφτε καμμιά........

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πέρισυ μετακινηθήκανε 870.000 αυτοκίνητα... τώρα αν το 20% του 870.000 είναι 30.000 μάλλον λάθος μαθηματικά ξέρεις...

Τα στοιχεία σου δεν είναι ακριβή  :cheesy:

γενικά πάντως η μείωση είναι περίπου στο 20% ++

οπότε μην το ψάχνεις σε φυλλάδες  :uglystupid:

εδώ σε λίγο θα μας πουν ότι είμαστε καλύτερα από πέρυσι (μην τσιμπάς)

PS: Τα λέμε αργότερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προφανώς και πήγες σε όλα και άρχισες να ρίχνεις καρφίτσες κσι δεν έπεφτε καμμιά........

στο χαλουμόνησον δεν είχεν τουρισμόν ?????

στα δικά μου τα μέρη πάντως καρφίτσα δεν έπεφτε... καφέ σε καφετέρια δεν μπορούσες να πιείς και ουρά περίμενες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα στοιχεία σου δεν είναι ακριβή  :cheesy:

γενικά πάντως η μείωση είναι περίπου στο 20% ++

οπότε μην το ψάχνεις σε φυλλάδες  :uglystupid:

PS: Τα λέμε αργότερα

τελικά αυτό το σάιτ που γράφει την αλήθεια? στο λίνκ που πόσταρες ή σε αυτό ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γιατί δεν είμαστε;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχα

Αύξηση της ανεργίας το 2011

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ΕΛΣΤΑΤ υπάρχει σημαντική αύξηση της ανεργίας στο 15,1%

Σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), τον Ιανουάριο εφέτος στον κατάλογο της ανεργίας ήταν εγγεγραμμένα 756.795 άτομα,[size=18pt] αριθμός που αυξήθηκε κατά 189.663 άτομα (αύξηση 33,4%) [/size]σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 11,3%- και κατά 23.149 άτομα (αύξηση 3,2%), σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 14,8%.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιανουάριο εφέτος, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.302.315 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.267.584 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 178.159 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο 2010 (μείωση 4%), ενώ αυξήθηκαν κατά 33.820 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2010 (αύξηση 0,8%).

Η ανεργία «μαστίζει» τους νέους σε ηλικία, καθώς στα άτομα ηλικίας 15- 24 ετών το ποσοστό ανεργίας ανήλθε τον Ιανουάριο εφέτος σε 37% (από 30,4% τον Ιανουάριο 2010).

Στις ηλικίες 25- 34 ετών, η ανεργία είναι 21,3% (από 14,6% τον Ιανουάριο 2010) και στις ηλικίες 35- 44 ετών, το ποσοστό ανεργίας είναι 12,6% (από 9,7% τον Ιανουάριο 2010).

Στις γυναίκες, η ανεργία διατηρείται σε πολύ υψηλότερα ποσοστά έναντι εκείνης των ανδρών. Τον Ιανουάριο εφέτος, η ανεργία στις γυναίκες ήταν 18,8% (από 14,9% τον Ιανουάριο 2010) και στους άνδρες ήταν 12,4% (από 8,7% τον Ιανουάριο πέρυσι).

Σε επίπεδο περιφερειών της χώρας, «πρωταθλήτριες» αναδεικνύονται οι περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας (ποσοστό ανεργίας 22,7% τον Ιανουάριο 2011 από 17,7% τον Ιανουάριο 2010), Νοτίου Αιγαίου (20,2% από 15,3%), Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης (19,3% από 10,9%), Κεντρικής Μακεδονίας (17,1% από 12,2%), Στερεάς Ελλάδας (17% από 11,8%) και Ιονίων Νήσων (17% από 19,1%).

Μονοψήφιο ποσοστό ανεργίας καταγράφεται μόνον στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου, όμως, και εκεί υπερδιπλασιάστηκε σε ένα έτος (7,1% τον Ιανουάριο 2011 από 3% τον Ιανουάριο 2010).

Στην Αττική, όπου είναι συγκεντρωμένοι τα περίπου 2/3 του πληθυσμού της χώρας, η ανεργία ανήλθε σε 14,6% τον Ιανουάριο εφέτος από 10,7% τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά αυτό το σάιτ που γράφει την αλήθεια? στο λίνκ που πόσταρες ή σε αυτό ?

ρε μαλέα εάν ο άλλος είναι άνεργος αμα γυρίσει τι καριβώς θα κερδίσει;
ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις γνωστών που έχουν αρχίσει και γυρίζουν στον τόπο καταγωγής τους μπας και βρουν κάνα μεροκάματο..

Υ.Γ.
όταν θα σε απολύσουν απο κει που σαι (είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία) να δούμε τι παπαριές θα ποστάρεις......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κανα σχολιακι για το μπακαλοχαρτο του τρανυ?

Το ότι εξέδραμαν μαζικά για 3-4 μέρες κάποιοι κυρίως στα χωριά τους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρίση...
Όπως επίσης το ότι έχουν αυξηθεί οι ρακοσυλλέκτες και οι άστεγοι δεν σημαίνει ότι ο μέσος έλληνας πεθαίνει της πείνας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις γνωστών που έχουν αρχίσει και γυρίζουν στον τόπο καταγωγής τους μπας και βρουν κάνα μεροκάματο..

Υ.Γ.
όταν θα σε απολύσουν απο κει που σαι (είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία) να δούμε τι παπαριές θα ποστάρεις......

έχω κάνει τα κουμάντα μου εγώ.. δεν άπλωσα τα ποδάρια μου πέρα από την κουβέρτα μου και μάλιστα φρόντισα να έχω και ένα τράτο για τις δύσκολες ώρες..
άλλους να φοβερίζεις περσονάκο όχι εμένα... κάτι παληκαράκια που μόλις πήρανε το πρώτο μηνιάτικο αγοράσανε και το πρώτο τουτού με 1234 δόσεις και κάνανε την μεγάλη ζωή με δανεικά..

όχι σε μένα αυτά.. αλλού...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Υ.Γ.

για μόνιμη εγκατάσταση.. αντε μπράβο να γυρίσει και κανένας στα πατρογονικά κτήματα (όσοι έχουν) μπας και δεί καμμιά άσπρη μέρα αυτός ο τόπος..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
έχεις πόρσε και λουλούδια ρε χαιβάνι;
αν ναι τότε τράβα να πληρώσεις.
βεβαίως είτε έχεις είτε όχι ΓΕΛΟΙΟΣ είσαι. και να μιλάς για το εαυτό σου και να μη χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό.
κανείς δε σε έχει ορίσει εκπρόσωπο της ελληνικής φάρας ολάκερης.
μονο στο ΠΑΣΟΚ να αναφέρεσαι που σε πληρώνει κιόλας.
Εγώ που μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζω τα ίδια λέω όμως.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ SLK ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!!

Επεεξηγήσεις δεδομένου ότι ορισμένοι είναι περιορισμένης εγκεφαλικής δραστηριότητας:
- Η SLK για κάποιους μπορεί να είναι Ferrari και σε κάποιους μεταχειρισμένο πατίνι
- Το "ΟΛΟΙ" αναφέρεται σε μια ΕΦΩΦΡΕΝΙΚΑ γενική πληθυσμιακή τάση (οπότε ανάλογα και το SLK).
Συγνώμη που δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ειδικές περιπτώσεις και εξαιρέσεις αλλά α) Δεν έχουμε χρόνο, β) Κάθε σοβαρός άνθρωπος ξέρει περί εξαιρέσεων αλλά κανείς δεν επιχειρηματολογεί με βάση αυτές για προφανείς λόγους εκτός και αν θέλει να αναφερθεί σε αυτές επί τούτου, γ) τις θεωρούμε αυτονόητες, δ) αποτελεί ένα ακόμα τρόπο του "πετάω την μπάλα στην κερκίδα".

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που ανήκουν στην γενική τάση? ... Μα όλοι αυτοί οι γκρινιάρηδες που κυκλοφορούν εκεί έξω!
Που του βρίσκουμε? ... Και σε αυτό το φόρουμ παναεύκολα!
Ποιοι είναι? ... Μα καλά δεν φαίνεται??? Αυτοί που τους φταίει η Μέρκελ, που δεν έχουν κάνει τίποτα στραβό, τόσες δεακετίες ζωής και είναι κότες στο να κάνουν αυτοκριτική και κυρίως ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΣ ΤΟΥΣ!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ που μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζω τα ίδια λέω όμως.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ SLK ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!!

Επεεξηγήσεις δεδομένου ότι ορισμένοι είναι περιορισμένης εγκεφαλικής δραστηριότητας:
- Η SLK για κάποιους μπορεί να είναι Ferrari και σε κάποιους μεταχειρισμένο πατίνι
- Το "ΟΛΟΙ" αναφέρεται σε μια ΕΦΩΦΡΕΝΙΚΑ γενική πληθυσμιακή τάση (οπότε ανάλογα και το SLK).
Συγνώμη που δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ειδικές περιπτώσεις και εξαιρέσεις αλλά α) Δεν έχουμε χρόνο, β) Κάθε σοβαρός άνθρωπος ξέρει περί εξαιρέσεων αλλά κανείς δεν επιχειρηματολογεί με βάση αυτές για προφανείς λόγους εκτός και αν θέλει να αναφερθεί σε αυτές επί τούτου, γ) τις θεωρούμε αυτονόητες, δ) αποτελεί ένα ακόμα τρόπο του "πετάω την μπάλα στην κερκίδα".

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που ανήκουν στην γενική τάση? ... Μα όλοι αυτοί οι γκρινιάρηδες που κυκλοφορούν εκεί έξω!
Που του βρίσκουμε? ... Και σε αυτό το φόρουμ παναεύκολα!
Ποιοι είναι? ... Μα καλά δεν φαίνεται??? Αυτοί που τους φταίει η Μέρκελ, που δεν έχουν κάνει τίποτα στραβό, τόσες δεακετίες ζωής και είναι κότες στο να κάνουν αυτοκριτική και κυρίως ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΣ ΤΟΥΣ!!!

Κάτσε ρε φιλαρακι γιατί εσύ θα μας τρελάνεις ( :jerking: ), δηλαδη μαζί τα φάγαμε, ή μιλαμε για τα χρέη των ιδιωτών σε τράπεζες..

μήπως τα χρέη των ιδιωτών τα οποία αναφέρεις εσύ (για περί SLK)  :uglystupid: (sic) περιλαμβάνονται στο χρέος της χώρας;
μήπως είσαι και εσύ από τα "καλά" παιδιά (σαν την παλιοπουτάνα την πιεξούλα  :uglystupid:) που ανησυχούν για
τα χρήματα των δανειστών μας και συγκεκριμένα των "κουτόφραγκων"

πλάκα μας κάνεις;
ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται και απλά γράφεις ότι σου κατεβάσει κολοκύθα σου;

Μήπως στο πολύ βάθος αγαπάς και την Γκόλντμαν σάκς (sic)

Αναφέρεις επίσης για χρωστούμενα που ούτε καν φανατάζομαι γνωρίζεις πως δημιουργήθηκαν..
και κάνεις τον και τον πολύξερο  :cheesy: και τον φερέγγυο και εσύ (sic)  :uglystupid:

Ρώτα και το ΜΑX KEISER (αν δεν ξέρεις) να σου πει λίγο για τα χρέη σου (που μαζί τα φάγαμε  :jerking:)..

Αλλά μην το παίζεις οπαδός του πάγκαλου και λες το κοσμάκη κλαψομούνη γιατί το μόνο που κάνεις είναι να μας δείχνεις

"πόσο αντικειμενικά ενημερωμένος είσαι" και μόνο :uglystupid:

(sic)
(sic)
(sic)

ΝΟΤΕ: το ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι αυτά που γράφεις έχουν και βαρύτητα  :uglystupid:

αυτά  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άντε με το μαζι τα φαγαμε που είπε ο πάγκαλος. Σε αυτούς που διόρισαν αναφέρθηκε και όντως μαζί φάγανε τα χρήματα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άντε με το μαζι τα φαγαμε που είπε ο πάγκαλος. Σε αυτούς που διόρισαν αναφέρθηκε και όντως μαζί φάγανε τα χρήματα.

Ναι βέβαια μετά το γιαουρτάκι το γύρισε στο αλλιώτικο  :cheesy:

καλά τώρα, τι να λέμε  :cheesy:

Αφού, Μαζί τα φάγανε να τα ξεράσουν τώρα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι βέβαια μετά το γιαουρτάκι το γύρισε στο αλλιώτικο  :cheesy:

καλά τώρα, τι να λέμε  :cheesy:

Αφού, Μαζί τα φάγανε να τα ξεράσουν τώρα..

Όσοι έτρωγαν από τον κρατικό κορβανά, άνευ αντικρίσματος, φάγανε, πως να το κάνουμε τώρα. Και αν ο άλλος έφαγε μόνο μερικές χιλιάδες ή επαιρνε μόνο μια πλασματική σύνταξη και δεν έκανε υπερτιμολογήσεις εκατομμυρίων για να πάρει μίζα, το κανε απλά επειδή δε μπορούσε, όχι επειδή ήταν καλός άνθρωπος.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
έχω κάνει τα κουμάντα μου εγώ.. δεν άπλωσα τα ποδάρια μου πέρα από την κουβέρτα μου και μάλιστα φρόντισα να έχω και ένα τράτο για τις δύσκολες ώρες..
άλλους να φοβερίζεις περσονάκο όχι εμένα... κάτι παληκαράκια που μόλις πήρανε το πρώτο μηνιάτικο αγοράσανε και το πρώτο τουτού με 1234 δόσεις και κάνανε την μεγάλη ζωή με δανεικά..

όχι σε μένα αυτά.. αλλού...

μωρή τραμουντάνα αφού είσαι καβατζωμένος  :uglystupid: και μόρτης  :cheesy:

δάνεισε με μερικά τάλαρα να ρίξω κανένα πουτσο σε κανένα παρακμιακό μπουρδελάκι  :uglystupid:
γιατί δεν εχω ούτε ένα εικοσάρικο (κλαψ)

δώσε μου ένα δάνειο ρε τραμουντάνα, γιατί τρώω μόνο φασολάδα  και φάβα :2funny:

δεν εχω καβάτζες...... (λυγμ)

μου κανανε και έξωση ρε τραμουντάνα (κλαψ)

εχω να γαμήσω 19 χρόνια (κλαψ) και δεν  εχω και τουτου, ουτε καν SLK (κλαψ)

μην αγνοήσεις το ποστ μου γιατί δεν εχω ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια (κλαψ)

Θέλω τις καβάτζες σου ρε τραμουντάνα πριν τις πας Ελβετία και εσύ (λυγμ)

ακούς  :uglystupid:

Please give me a loan 
don't leave me alone

:2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όσοι έτρωγαν από τον κρατικό κορβανά, άνευ αντικρίσματος, φάγανε, πως να το κάνουμε τώρα. Και αν ο άλλος έφαγε μόνο μερικές χιλιάδες ή επαιρνε μόνο μια πλασματική σύνταξη και δεν έκανε υπερτιμολογήσεις εκατομμυρίων για να πάρει μίζα, το κανε απλά επειδή δε μπορούσε, όχι επειδή ήταν καλός άνθρωπος.

Η υποθετική πρόθεση είναι τετελεσμένο έγκλημα ετσι !!
Μωρέ μπράβο δέσαμε τώρα :uglystupid:

και δεν μου λες....  :cheesy:

ποιος το έκανε κανόνα αυτό ο υπαλληλάκος (την κλεψιά εννοώ);

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ μωρή τι γκρινιάζεις; Καθε μέρα τα τρως τα ψωλιά μαζί με τις φίλες σου, τον Μεμά και τον Νώντα. :fuck2:

Μπα ήρθες πάλι, τελείωσες  την ( :pipa1: ) από τον Πάγκαλο

Βασικά Άργησες  :uglystupid:

μη που πεις ότι, σε καθυστέρησε η ξυνομυζήθρα του  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom