Νέα

Debtocracy. "Ντοκιμαντέρ" για την κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πολυπαίζει η έννοια σίτυ τουρ εκτός από ορισμένες πόλεις όπως NY, LA, LV.

Δύσκολα θα σηκωθεί μία να πάει για σίτυ τουρ στην Νεμπράκα ή στο Κάνσας.

Οι πρώην ανατολικές δεν πάνε λόγω βίζας.

Και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σε τσιμπήσουν οι σερίφηδες.

Γενικά όμως θα έλεγα ότι αυτό που λέγεται έσκορτ είναι λίγο πιό ακριβό από την Ευρώπη.

Περισσότερο όμως παιγνίδι γίνεται με λόκαλς και επίσης με πολλά αματουράκια μέσω Craig List.

Στον δρόμο οι τιμές παίζουν κανένα κατοστάρικο για  :knockinb: :knockinb: και κανένα πενηντάρι για  :pipa1: :pipa1:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Το έγραψα κι'αλλού και εξανέστησαν οι διάφοροι αριστεροί του κώλου. Ας το γράψω κι'εδώ λοιπόν.

Ναι, μαζί τα φάγαμε.

Μαζί με τους δημόσιους υπάλληλους που έπαιρναν γρηγορόσημο για κάθε υπόθεση.

Μαζί με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που δήλωναν δεκαπλάσια πρόβατα και ελιές για να παίρνουν τις επιδοτήσεις.

Μαζί με τους μαγαζάτορες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις και φοροδιάφευγαν με κάθε δυνατό τρόπο.

Μαζί με τους γιατρούς που σε συννενόηση με τις φαρμακευτικές εταιρείες καταχρέωσαν τα νοσοκομεία (συν το ...παραδοσιακό φακελάκι).

Μαζί με τους υπάλληλους των ΔΕΚΟ που έπαιρναν παχυλούς μισθούς και προνόμια για να μας παρέχουν τις γνωστές, άθλιες υπηρεσίες.

Μαζί με τους εκπαιδευτικούς που κονόμαγαν "μαύρα" από τα φροντιστήρια και είχαν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε τσιφλίκια τους.

Μαζί με τους εφοριακούς/τελωνειακούς που από τις πολλές μίζες έφτασαν να έχουν βίλλες στην Ελβετία.

Μαζί με τους ταξιτζήδες που έκαναν τ'αμάξια τους πουλμανάκια και δεν έδιναν ούτε ένα ευρώ για να αναβαθμίσουν τις σκαράκες τους.

Μαζί με τους ξενοδόχους και τους λοιπούς επαγγελματίες του τουρισμού που το μόνο που κοίταζαν ήταν να πιάσουν κορόιδα τους ξένους, παίρνοντας όσο γίνεται περισσότερα χρήματα για όσο το δυνατόν χειρότερες υπηρεσίες.

Αυτα που λες για μεγαλες μεριδες στους συγκεκριμενους επαγγελματικους κλαδους(συντεχνιες δεν υπαρχουν ως μια λεξη με καποιο νοημα εκτος αν υπαρχουν αφελεις να πιστευουν οτι ο Γιωργος Παπανδρεου ειναι ο νεος Οττο Βισμαρκ και κανει αστικη επανασταση απο τα πανω σπαζοντας τα φεουδαρχικα καταλοιπα  :2funny:) σαφως και ισχυουν για αλλους παλι σαφως και οχι.... Αυτο που δεν εξεταζεται ειναι γιατι ολος αυτος ο ιδιομορφος "ιδιωτικοποιημενος κευνσιανισμος" εφαρμοστηκε ως πρακτικη ειτε σιωπηλα ειτε με την ενεργη συναινεση τοσο απο σοσιαλδημοκρατικες οσο και απο δεξιες κυβερνησεις στην ελλαδα των τελευταιων 35 χρονων (και οχι μονο βεβαια αλλα ξεκιναμε συμβατικα απο τοτε)....Το μονο που βλεπω ειναι μια παπαδιστικη ηθικολογια για την "ατομικη ευθυνη" και απο τις δυο αντιμαχομενες πλευρες και ευκολες λυσεις "εθνικης σωτηριας" (που εννοειται θα ερθουν αναιμακτα και χωρις καμια θυσια παρα μονο με την εξοντωση των "φαυλων")....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πιεξούλα οσο και να αγωνίζεσαι επειδή θες να μη χάσεις την αποζημείωση τα λεφτά τα φαγαν πρώτ απ όλους τα κομματόσκυλα και οι εκλεκτοί τους.
απ αυτούς θα ξεκινήσει το ξύλο.  :2on1:

Όχι φίλε μου. Από τη λαμογιά και την απατεωνιά χειρότερη και απείρως πιο επικίνδυνη είναι η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!!
Επομένως από τον "απλό λαουτζίκο" πρέπει να και να ξεκινήσει η πούτσα και να τσούξει όσο δε πάει.
Η λαμογιά είναι πταίσμα μπροστά στο έγκλημα της ηλιθιότητας και της βλακείας

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
με τα σιτι τουρς τι γίνεται στο αμέρικα;

Λόγω του ότι πέφτει ψάξιμο από τις αρχές, υπηρεσίες όπως το bodymiracle (ή το παλιό affluent concierge) δεν μπορούν να προσφέρουν ποικιλία και υπηρεσίες στα ευρωπαϊκά standards. Οι περισσότερες δουλεύουν UTR (under the radar) και κυρίως με ενδιάμεσο.

Ένα τυπικό παράδειγμα είναι η Pamela Peaks, η οποία παίζει τον ρόλο του σκρίνερ. Απ' ότι έχω διαβάσει από κριτικές, she delivers.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοείται ότι ανησυχώ για τα χρήματα των δανειστών ... θέλω να είμαι συνεπής και να κυκλοφορώ αξιοπρεπής και όχι να με κοροιδεύουν παντού που είμαι Έλληνας.

Γιατι..;
επειδή εισαι παραμυθιασμένο ότι (και καλά) εχεις δημοκρατία και σε στέλνουνε κάθε τέσσερα χρόνια να πετάξεις ένα σκουπίδι  στο κουτάκι (κάλπη), και μετά αυτοί κατασκευάζουν τους νόμους (χωρίς εσένα) για να κάνουν τα πάρτι και finally σου στέλνουν το λογαριασμό μαζί με τους τοκογλύφους.....

γιαυτό θέλεις να είσαι συνεπής;
και φερέγγυος;

ΜΠΡΑΒΟ  :cheesy: (εσένα θέλουνε) και αυτοί.

Επιρπόσθετα μπορεί να ξαναχρειαστείς τα δανεικά τους στο μέλλον.
A.. ναι  :2funny: :2funny: το άλλο ψευτοδίλημμα.. woooaaaoooo  :2funny:
αν χρειαστώ LOAN τότε θα γαμηθώ και θα βγάλω,  το να γαμιέμαι τσάμπα όμως και αντί να μειώνω το χρέος
να το αυξάνω (αυτό συμβαίνει σήμερα)  :uglystupid:

δεν μου αρέσει οπότε πάλι άκυρο σε κόβω.. με τα δανεικά  :2funny:

Πως θα σου φαινόταν στην Ουάσινγκτον ένας άπλυτος Πορτογάλος ή Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι ακριβώς) σερβιτόρος να στην λέει όταν σε σερβίρει επειδή είσαι Έλληνας?
By the way δίπλα στο IMF έχει ένα φοβερό μέρος για πρωινό ... Founding Farmers νομίζω λέγεται, ωραία περνάνε εκεί...

Η πολύ ευθιξία που εχεις όμως  βλάπτει σε γενικά πλαίσια (γιατί ετσι σε θέλουν και αυτοί)  :uglystupid:
Με τα τομάρια που εχεις μπλέξει (ΔΝΤ, ΕΕ) ξανασκέψου το χωρίς το ραγιαδισμό να σε καταβάλει.

και θα δεις...  :cheesy:

αν δεν το δεις (λούσου με ULTREX)

Η κολοκύθα μου έχει επισήμως υψηλό iq.
Χάρη σε αυτή την κολοκύθα πολλοί σαν εσένα βοηθήθηκαν και τελειώσαν πανεπιστήμιο ... εκεί μήπως ήξερα τι έγραφα ή έκανα? :2funny:

Το διαφημιζόμενο προϊόν δεν είναι απαραίτητα ποιοτικό  :uglystupid:

Ο κοσμάκης δεν είναι πλέον κοσμάκης ... ο Έλληνας είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΩΝΙΑ!
Έχει τα καλύτερα αμάξια του κόσμου και δεν θες να ξέρεις πού και πόσο συχνά πάω από την μια άκρη της γης στην άλλη.

Ναι βέβαια ο κοσμάκης είναι και τεχνοκράτης και αυτός έκανε τα πλανς μετά την μεταπολίτεση
αφού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είχαμε  :uglystupid:

ΜΑΖΙ τα φάγαμε λοπον...αν είχαμε χούντα θα τα έτρωγε μόνη της  :uglystupid:

Βολικό ετσι..   :2funny: :2funny: :2funny:

Κσι ναι είναι κλαψομούνης...

Ε.. ναι βέβαια... όταν από το 85 του λες να σφίξει τα ζωνάρια ενώ οι άλλοι ξεσκίζονταν στη λεηλασία (στα άπαντα)
χωρίς κανένας να πηγαίνει στη μπουζού εσύ τι θα εκανες ;

Θα έπαιρνες το καλάσνικοφ ;  --> δεν το πήρες.
θα πήγαινες στην κάλπη να κλάψεις με το κομματάκι το κόκκαλο (που σου πετάγανε) ανά 4 χρόνια ; --> πήγες και ( :jerking:)
ή θα έκλεβες και εσύ ; --> μην σε κατηγορήσω διότι παρουσιάζεις φερεγγυότητα  :cheesy:

συμπέρασμα από τα παραπάνω (βάση τετραγωνισμού του κύκλου alla sitimid)  :cheesy:

μάλλον θα έλεγες ότι μαζί τα φάγαμε οπότε να τα πληρώσει ο κοσμάκης διότι είχαμε δημοκρατία.

ή

Ας δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο  :uglystupid:

ΜΠΡΑΒΟ σου
εύγε !!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή σουρλουλού, εσύ το μόνο λάδι που ξέρεις είναι αυτό που βάζεις στη σούφρα σου για να μη σε πονάνε τα πάκια που στον φορμάρουν. :fuck1:

Μωρή σκρόφα όταν μπεκρουλιάζεις και σουρώνεις να τρως και κανένα γλυκάκι.

:2funny:

Συνημμένα

• chpenis.jpg
    chpenis.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 16

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
eλα να σε κεράσω ένα στην Φυλής μπας και κόψεις την μαλακία...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κανε την καλή ρε τραμουντάνα (να ισιώσω) ο άμοιρος (κλαψ) :cheesy:

αλλά και στη φυλής κάτω από 80 - 100 δεν πέφτω ποτέ :uglystupid:

θέλω και μια SLK αν σου περισσεύουν :cheesy:

βέβαια εσύ με τις καβάτζες σου δεν μασάς  :uglystupid:

ενώ εγώ (κλάψ) μασάω  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανε την καλή ρε τραμουντάνα (να ισιώσω) ο άμοιρος (κλαψ) :cheesy:

αλλά και στη φυλής κάτω από 80 - 100 δεν πέφτω ποτέ :uglystupid:

θέλω και μια SLK αν σου περισσεύουν :cheesy:

βέβαια εσύ με τις καβάτζες σου δεν μασάς  :uglystupid:

ενώ εγώ (κλάψ) μασάω  :2funny:

καλά θα πλερώσω το ένα και τα άλλα το βαράς μαλακία... ξέρεις την τέχνη εξάλλου...

SLK .. έχω εδώ μια Ε200 που την σκοτώνει για 600 ευροπωπουλα.. δεκαπενταετίας...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλά θα πλερώσω το ένα και τα άλλα το βαράς μαλακία... ξέρεις την τέχνη εξάλλου...

SLK .. έχω εδώ μια Ε200 που την σκοτώνει για 600 ευροπωπουλα.. δεκαπενταετίας...

Α... δεν παίζω... είπαμε 19 χρόνια Αυνανίζομαι  :grin:

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ από τις καβάτζες :2funny:

Έτσι... για να τα φάμε μαζί  :uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο μωρή ξεκωλιάρα, είσαι και καλή μαγείρισα όπως βλέπω. Άντε, μ'ένα καλό αγόρι και σύντομα.

Πως είσαι ετσι μωρή  :grin:

Ίσιωσε λέμε, γέρνει η σούφρα σου σαν τα υποβρύχια

[size=20pt]WHY[/size] ?  :uglystupid:

Συνημμένα

• LiloPX.jpg
    LiloPX.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • PX-k.jpg
    PX-k.jpg
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 16

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή σκρόφα, εσύ βάζεις δυο-δυο τα υποβρύχια στην κωλάθρα σου κάθε βράδυ και μιλάς κιόλας;

άντε μωρή ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ για να μην σε αφήσω παραπονεμένη σήμερα (σε αφήνω χορτάτη)  :uglystupid:

[size=20pt]σκέτη γλύκα είσαι..μωρή [/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• PX75-WP.jpg
    PX75-WP.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 17

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΗΡΩΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επίθεση Τζοχατζόπουλου στο ΠΑΣΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011, 17:29

Με βαριές εκφράσεις μίλησε ο πρώην υπουργός Άμυνας για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε από κάποιους σε μία ενέργεια πολιτικά, ηθικά ακόμη και νομικά απαράδεκτη.

Επίσης έκανε λόγο για «επιθέσεις λάσπης και ψεύδους», λίγο πριν την ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα υποβρύχια.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος σηκώνει ανά διαστήματα τους τόνους λέγοντας ότι νιώθει οργή, «αλλά περισσότερο λύπη, γιατί εκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βλέπω την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων να εμφανίσουν απέναντί μου και το κόμμα μου, το ΠΑΣΟΚ».

Επί της ουσίας μιλάει για σκευωρία σε βάρος του, τονίζοντας ότι «έκαναν λάθος γιατί νόμισαν ότι θα κατασκευάσουν ένα βολικό ένοχο για να ξεγελάσουν για μια ακόμη φορά το λαό δήθεν ανταποκρινόμενοι στο πραγματικό λαϊκό αίτημα για κάθαρση στο δημόσιο βίο».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom