Εννοείται ότι ανησυχώ για τα χρήματα των δανειστών ... θέλω να είμαι συνεπής και να κυκλοφορώ αξιοπρεπής και όχι να με κοροιδεύουν παντού που είμαι Έλληνας.
Γιατι..;
επειδή εισαι παραμυθιασμένο ότι (και καλά) εχεις δημοκρατία και σε στέλνουνε κάθε τέσσερα χρόνια να πετάξεις ένα σκουπίδι στο κουτάκι (κάλπη), και μετά αυτοί κατασκευάζουν τους νόμους (χωρίς εσένα) για να κάνουν τα πάρτι και finally σου στέλνουν το λογαριασμό μαζί με τους τοκογλύφους.....
γιαυτό θέλεις να είσαι συνεπής;
και φερέγγυος;
ΜΠΡΑΒΟ
(
εσένα θέλουνε) και αυτοί.
Επιρπόσθετα μπορεί να ξαναχρειαστείς τα δανεικά τους στο μέλλον.
A.. ναι
το άλλο ψευτοδίλημμα.. woooaaaoooo
αν χρειαστώ LOAN τότε θα γαμηθώ και θα βγάλω, το
να γαμιέμαι τσάμπα όμως και αντί να μειώνω το χρέος
να το αυξάνω (αυτό συμβαίνει σήμερα)
δεν μου αρέσει οπότε πάλι άκυρο σε κόβω.. με τα δανεικά
Πως θα σου φαινόταν στην Ουάσινγκτον ένας άπλυτος Πορτογάλος ή Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι ακριβώς) σερβιτόρος να στην λέει όταν σε σερβίρει επειδή είσαι Έλληνας?
By the way δίπλα στο IMF έχει ένα φοβερό μέρος για πρωινό ... Founding Farmers νομίζω λέγεται, ωραία περνάνε εκεί...
Η πολύ ευθιξία που εχεις όμως βλάπτει σε γενικά πλαίσια (γιατί ετσι σε θέλουν και αυτοί)
Με τα τομάρια που εχεις μπλέξει (ΔΝΤ, ΕΕ) ξανασκέψου το χωρίς το ραγιαδισμό να σε καταβάλει.
και θα δεις...
αν δεν το δεις (λούσου με ULTREX)
Η κολοκύθα μου έχει επισήμως υψηλό iq.
Χάρη σε αυτή την κολοκύθα πολλοί σαν εσένα βοηθήθηκαν και τελειώσαν πανεπιστήμιο ... εκεί μήπως ήξερα τι έγραφα ή έκανα?
Το διαφημιζόμενο προϊόν δεν είναι
απαραίτητα ποιοτικό
Ο κοσμάκης δεν είναι πλέον κοσμάκης ... ο Έλληνας είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΩΝΙΑ!
Έχει τα καλύτερα αμάξια του κόσμου και δεν θες να ξέρεις πού και πόσο συχνά πάω από την μια άκρη της γης στην άλλη.
Ναι βέβαια ο κοσμάκης είναι και τεχνοκράτης και αυτός έκανε τα πλανς μετά την μεταπολίτεση
αφού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είχαμε
ΜΑΖΙ τα φάγαμε λοπον...αν είχαμε χούντα θα τα έτρωγε μόνη της
Βολικό ετσι..
Κσι ναι είναι κλαψομούνης...
Ε.. ναι βέβαια... όταν από το 85 του λες να σφίξει τα ζωνάρια ενώ οι άλλοι ξεσκίζονταν στη λεηλασία (στα άπαντα)
χωρίς κανένας να πηγαίνει στη μπουζού εσύ τι θα εκανες ;
Θα έπαιρνες το καλάσνικοφ ; --> δεν το πήρες.
θα πήγαινες στην κάλπη να κλάψεις με το κομματάκι το κόκκαλο (που σου πετάγανε) ανά 4 χρόνια ; --> πήγες και (
)
ή θα έκλεβες και εσύ ; --> μην σε κατηγορήσω διότι παρουσιάζεις φερεγγυότητα
συμπέρασμα από τα παραπάνω (βάση τετραγωνισμού του κύκλου alla sitimid)
μάλλον θα έλεγες ότι μαζί τα φάγαμε οπότε να τα πληρώσει ο κοσμάκης διότι είχαμε δημοκρατία.
ή
Ας δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο
ΜΠΡΑΒΟ σου
εύγε !!