Νέα

Debtocracy. "Ντοκιμαντέρ" για την κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μωρή τραμουντάνα αφού είσαι καβατζωμένος  :uglystupid: και μόρτης  :cheesy:

δάνεισε με μερικά τάλαρα να ρίξω κανένα πουτσο σε κανένα παρακμιακό μπουρδελάκι  :uglystupid:
γιατί δεν εχω ούτε ένα εικοσάρικο (κλαψ)

Σιγά να μην σου δώσει για να το κόψει το ladyboy σου στην Πατάγια.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Άντε με το μαζι τα φαγαμε που είπε ο πάγκαλος. Σε αυτούς που διόρισαν αναφέρθηκε και όντως μαζί φάγανε τα χρήματα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ!

Ακόμα και εμένα που κανένας δεν με διόρισε κανείς (μακάρι να με διόριζε καθότι πιο ξεγούραστο αλλά δυστυχώς...), και θεωρώ ότι με τάισαν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ!
Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει.
Ακόμα και αυτό το φόρουμ έχει φάει από τα λεφτά που λέει ο Πάγκαλος...

Γιατί πρέπει να διόριστεί κάποιος για να φάει από τα λεφτά του Πάγκαλου?
Όσοι δεν διορίστηκαν μπορώ να σου πω ότι φάγανε πολλά πολλά περισσότερα.
Πόσοι προμηθευτές του Δημοσίου που δεν διορίστηκαν έφαγαν από τα λεφτά του Πάγκαλου ... ή για να είμαστε ακριβείς από τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων, ξέρεις αυτών των Κουτόφραγκων που μας τα δώσουν για βελτιώσουμε τις κρατικές υποδομές και εμείς οι εξυπνάκηδες τα κάναμε CT, ipad και πανέρια με λουλούδια στην Πέγκυ ... και τώρα οι άθλιοι τα ζητάνε πίσω!!!
Αλλά και όσοι δεν προμήθευσαν το Δημόσιο άμεσα αλλα προμήθευσαν τους προμηθευτές του Δημοσίου (π.χ. συνδετήρες, χαρτί υγείας κτλ) δεν φάγανε??? ... ή μήπως έλεγξαν την πηγή των χρημάτων εις βάρος των πωλήσεων τους?
Και ούτω καθεξής...
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δουλεύαν σε όλα αυτά από ποια λεφτά τρώγαν?

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ... Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ??? ... ΤΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ???

Τα μπάνερ σε αυτό το φόρουμ ποιος τα τροφοδοτεί?
Ο Μεξικάνος τουρίστας ... ή ο Έλληνας ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ "φορολογούμενος"?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μωρή τραμουντάνα αφού είσαι καβατζωμένος  :uglystupid: και μόρτης  :cheesy:

δάνεισε με μερικά τάλαρα να ρίξω κανένα πουτσο σε κανένα παρακμιακό μπουρδελάκι  :uglystupid:
γιατί δεν εχω ούτε ένα εικοσάρικο (κλαψ)

δώσε μου ένα δάνειο ρε τραμουντάνα, γιατί τρώω μόνο φασολάδα  και φάβα :2funny:

δεν εχω καβάτζες...... (λυγμ)

μου κανανε και έξωση ρε τραμουντάνα (κλαψ)

εχω να γαμήσω 19 χρόνια (κλαψ) και δεν  εχω και τουτου, ουτε καν SLK (κλαψ)

μην αγνοήσεις το ποστ μου γιατί δεν εχω ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια (κλαψ)

Θέλω τις καβάτζες σου ρε τραμουντάνα πριν τις πας Ελβετία και εσύ (λυγμ)

ακούς   :uglystupid:

Please give me a loan 
don't leave me alone

:2funny: :2funny:

eλα να σε κεράσω ένα στην Φυλής μπας και κόψεις την μαλακία...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Λέω και εγώ ... δεν θα σκάσουνε μύτη οι καλοπερασάκηδες και εσχάτως κλαψομούνηδες???!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε ρε φιλαρακι γιατί εσύ θα μας τρελάνεις ( :jerking: ), δηλαδη μαζί τα φάγαμε, ή μιλαμε για τα χρέη των ιδιωτών σε τράπεζες..
μήπως τα χρέη των ιδιωτών τα οποία αναφέρεις εσύ (για περί SLK)  :uglystupid: (sic) περιλαμβάνονται στο χρέος της χώρας;
Αν και οι δανειστές μας δεν το βλέπουν έτσι (απλά θέλουν τα λεφτά τους, αυτά που το κράτος χρωστά) ... τα δάνεια των ιδιωτών μπορεί κάλλιστα να είναι τα λεφτά κάποιου άλλου που επίσης δανείστηκε για να στα δώσει με όφελος π.χ. καλύτερο επιτόκιο προς όφελος του (τράπεζες), ψήφο σε επόμενες εκλογές (Κράτος) κτλ.

Το σίγουρο έιναι ότι στο επίπεδο των ιδιωτών μια οικονομία σε ύφεση τους δημιουργεί πολλά προβλήματα στα δάνεια τους και όχι μόνο ... αφού δεν μπορούν να τα εξυπηρετήσουν ή να τα αναχρηματοδοτήσουν, ενώ δεν επισυνάπτονται και νέα δάνεια...

μήπως είσαι και εσύ από τα "καλά" παιδιά (σαν την παλιοπουτάνα την πιεξούλα  :uglystupid:) που ανησυχούν για
τα χρήματα των δανειστών μας και συγκεκριμένα των "κουτόφραγκων"
Ναι είμαι καλό παιδί ... αλλά καλό, κακό δεν παίζει ρόλο ... όποιος είναι δέσμιος των ετικετών είναι δυστυχισμένος.
Σημασία έχει απλά να είσαι νομοταγής.
Εννοώ για τον πολιτισμένο κόσμο, γιατί στην Ελλάδα πρότυπο ("καλό" παιδί) είναι ο "μάγκας" που ξέρει τα "κόλπα".

Εννοείται ότι ανησυχώ για τα χρήματα των δανειστών ... θέλω να είμαι συνεπής και να κυκλοφορώ αξιοπρεπής και όχι να με κοροιδεύουν παντού που είμαι Έλληνας.
Επιρπόσθετα μπορεί να ξαναχρειαστείς τα δανεικά τους στο μέλλον.
Πως θα σου φαινόταν στην Ουάσινγκτον ένας άπλυτος Πορτογάλος ή Βραζιλιάνος (δεν θυμάμαι ακριβώς) σερβιτόρος να στην λέει όταν σε σερβίρει επειδή είσαι Έλληνας?
By the way δίπλα στο IMF έχει ένα φοβερό μέρος για πρωινό ... Founding Farmers νομίζω λέγεται, ωραία περνάνε εκεί...

πλάκα μας κάνεις;
ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται και απλά γράφεις ότι σου κατεβάσει κολοκύθα σου;
Η κολοκύθα μου έχει επισήμως υψηλό iq.
Χάρη σε αυτή την κολοκύθα πολλοί σαν εσένα βοηθήθηκαν και τελειώσαν πανεπιστήμιο ... εκεί μήπως ήξερα τι έγραφα ή έκανα? :2funny:

Μήπως στο πολύ βάθος αγαπάς και την Γκόλντμαν σάκς (sic)
Μου είναι αδιάφορη ... ή μάλλον ελαφρώς απεχθής...

Αναφέρεις επίσης για χρωστούμενα που ούτε καν φανατάζομαι γνωρίζεις πως δημιουργήθηκαν..
και κάνεις τον και τον πολύξερο  :cheesy: και τον φερέγγυο και εσύ (sic)  :uglystupid:
Πως δεν ξέρω πως δημιουργήθηκαν!
Και μια γιαγιά στα Άγραφα το ξέρει, αφού αυτή το προκάλεσε ... όταν παρακαλούσε να διοριστεί το άχρηστο, μαμόθρεφτο, κακομαθημένο εγγονάκι της ... αυτή ξεκίνησε τον φαύλο κύκλο της ελληνικής μαλακίας.

Ρώτα και το ΜΑX KEISER (αν δεν ξέρεις) να σου πει λίγο για τα χρέη σου (που μαζί τα φάγαμε  :jerking:)..
Προσωπολατρεία?
Και εσύ ρώτα τον Πάγκαλο (αν δεν ξέρεις) να σου πει λίγο για τα χρέη...

Αλλά μην το παίζεις οπαδός του πάγκαλου και λες το κοσμάκη κλαψομούνη γιατί το μόνο που κάνεις είναι να μας δείχνεις

"πόσο αντικειμενικά ενημερωμένος είσαι" και μόνο :uglystupid:

(sic)
(sic)
(sic)
Ο Πάγκαλος μου είναι αποκρουστικός, αλλά το ίδιο μου είναι και π.χ. ο Λένιν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πει και σωστά πράγματα.

Ο κοσμάκης δεν είναι πλέον κοσμάκης ... ο Έλληνας είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΩΝΙΑ!
Έχει τα καλύτερα αμάξια του κόσμου και δεν θες να ξέρεις πού και πόσο συχνά πάω από την μια άκρη της γης στην άλλη.

Κσι ναι είναι κλαψομούνης...

ΝΟΤΕ: το ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι αυτά που γράφεις έχουν και βαρύτητα  :uglystupid:

αυτά  :grin:
Όχι ... απλά φαίνεται ότι δεν θέλω να υπερασπιστώ κάτι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιεξούλα οσο και να αγωνίζεσαι επειδή θες να μη χάσεις την αποζημείωση τα λεφτά τα φαγαν πρώτ απ όλους τα κομματόσκυλα και οι εκλεκτοί τους.
απ αυτούς θα ξεκινήσει το ξύλο.  :2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μεγαλύτερη δε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΛΑΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ και των υπερασπιστών/υπαλλήλων τους είναι ότι τα χώνουν στους "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
Ποιούς δλδ;
Αυτούς που 30 χρόνια τους ΨΗΦΙΖΑΝ για να τα "ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ"
Αυτούς που πριν 2 χρόνια τους ξανάλεγαν "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και τοώρα που δεν υπάρχουν τους στέλνουν το λογαριασμό αφού πρώτα κρατήσουν για πάρτη τους αυτά που κρατούσαν τα προηγούμενα 30 χρόνια.

και μετά απο κάνα χρόνο θα ζητάνε πάλι στις εκλογές την ψήφο αυτών που τα φαγαν γιατί τώρα θα έχουν γλιτώσει τη χώρα απο την καταστροφη και θα ξαναρχίσουν το πάρτυ.

α καλό ε;

να μείνει το ΔΝΤ για πάντα.
να καταργηθεί το πασοκ
να διαλυθούν οι κομματικές οργανώσεις.
να διαλυθούν τα πουλημένα συνδικάτα.
και μετά θα συζητήσουμε και τα υπόλοιπα.

Α ξέχασα.
να μας πουν και που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο τσουκάτος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πάντως οι τιμές του είναι πολύ καλές... έχει και βέγκαν για την βέλβω.. .

Η Αμερική στο φαγητό (ακόμη και στα διάστερα του Μισελέν), στα τρόφιμα, στα είδη σουπερμάρκετ, στα ρούχα, στα παπούτσια, στα ντραγκς, στα ηλεκτρονικά, στα αυτοκίνητα είχε πάντα πολύ καλλίτερες τιμές από την Ευρώπη και ειδικότερα την Ελλάδα.

Τα μόνα φθηνά (συγκριτικά) στην Ελλάδα είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες και οι πουτάνες στο Μετάξι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Αμερική στο φαγητό (ακόμη και στα διάστερα του Μισελέν), στα τρόφιμα, στα είδη σουπερμάρκετ, στα ρούχα, στα παπούτσια, στα ντραγκς, στα ηλεκτρονικά, στα αυτοκίνητα είχε πάντα πολύ καλλίτερες τιμές από την Ευρώπη και ειδικότερα την Ελλάδα.

Τα μόνα φθηνπά (συγκριτικά) στην Ελλάδα είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες και οι πουτάνες στο Μετάξι.

το ξέρω.. βοηθά και η ισοτιμία...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
quote author=lucky_striker link=topic=121188.msg2782974#msg2782974 date=1303986337]
Με ένα 1600άρι την ώρα γαμάς κι εσύ την πορνοσταρ των ονείρων σου.

αυτή του μαλάκα του τζιέλη παίζει;

Την eva angelina δεν έχει ο τζιέλης?

Δεν ξέρω. Ψάχ'το.

Δες κι εδώ. Πρακτορείο πορνομοντέλων. Λογικά είναι για επίδοξους πορνοπαραγωγούς αλλά δεν ξέρω αν θα τους πειράξει να τη γαμάς και να έχεις απλα για τους τύπους μια κάμερα να γράφει πάνω σε ένα τρίποδο  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άκρα του τάφου σιωπή....

Μην παραγγέλνετε όλοι μαζί ρε ένας ένας.  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
με τα σιτι τουρς τι γίνεται στο αμέρικα;

Δεν πολυπαίζει η έννοια σίτυ τουρ εκτός από ορισμένες πόλεις όπως NY, LA, LV.

Δύσκολα θα σηκωθεί μία να πάει για σίτυ τουρ στην Νεμπράκα ή στο Κάνσας.

Οι πρώην ανατολικές δεν πάνε λόγω βίζας.

Και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σε τσιμπήσουν οι σερίφηδες.

Γενικά όμως θα έλεγα ότι αυτό που λέγεται έσκορτ είναι λίγο πιό ακριβό από την Ευρώπη.

Περισσότερο όμως παιγνίδι γίνεται με λόκαλς και επίσης με πολλά αματουράκια μέσω Craig List.

Στον δρόμο οι τιμές παίζουν κανένα κατοστάρικο για  :knockinb: :knockinb: και κανένα πενηντάρι για  :pipa1: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom