Επισκέπτης
βάρδα μόνο μην αρχίσει και ξερνάει... θα κλάψουνε πολλές μανούλες..
Έτσι δεν πρέπει??
βάρδα μόνο μην αρχίσει και ξερνάει... θα κλάψουνε πολλές μανούλες..
Μπααα. Τπτ δε θα γίνει. Τελειωμένη υπόθεση.βάρδα μόνο μην αρχίσει και ξερνάει... θα κλάψουνε πολλές μανούλες..
βρεθηκε ο πρώτος για σταύρωμα........
Ντροπή σου
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011, 19:40
Τα αφορολόγητα εισοδήματα του κ . Άκη Τσοχατζόπουλου από το 1989 έως το 2010, δηλαδή εντός μιας περιόδου είκοσι δύο (22) ετών, ανήλθαν επισήμως και σύμφωνα με τα καθιερωμένα πόθεν έσχες του τα οποία κατέθετε κατά τον νόμο στη Βουλή, στο 1.600.000 ευρώ.
Προσοχή. Ομιλούμε για τα αφορολόγητα έσοδά του. Το 2010 προχωρεί στην αγορά μιας κατοικίας στην Ακρόπολη αντικειμενικής αξίας 1.100.000 ευρώ. Θα επικαλεστούμε και πάλι την προσοχή του αναγνώστη. Πρόκειται για την αντικειμενική και όχι την εμπορική (πραγματική) αξία του ακινήτου. Είναι απολύτως προφανές πώς η εμπορική αξία αυτής της κατοικίας ανέρχεται τουλάχιστον στο διπλάσιο ποσό. Οι γνωστοί και έμπειροι μεσίτες του λεκανοπεδίου αναφέρουν για την ακρίβεια πως το συγκεκριμένο ακίνητο την εποχή κατά την οποία αγοράστηκε, άξιζε πολλαπλάσια από την αντικειμενική του αξία.
H οικία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου
H οικία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Πρόκειται για μία εκτίμηση η οποία είναι λογική. Για την οικονομία, ωστόσο, της ανάλυσής μας θα περιοριστούμε σε «χαλαρές» εκτιμήσεις και σε έναν υπολογισμό περί της αξίας αυτής της κατοικίας η οποία δεν θα ξεπερνούσε τα 3.000.000 ευρώ. Η «χαλαρή» αυτή εκτίμηση γίνεται αν και γνωρίζει ο καθένας ότι οι εμπορικές τιμές σε αυτήν τη συγκεκριμένη περιοχή με αντικειμενική αξία 8.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, είναι προφανώς κατά πολύ μεγαλύτερες.
Παρόλα αυτά και εάν ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε ανάλογα ετήσια εισοδήματα και προ του 1989 και από τότε που ελάμβανε βουλευτική αποζημίωση, δηλαδή τουλάχιστον από το 1981 για να είμεθα επιεικείς, τότε στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτά τα εισοδήματα δεν θα ξεπερνούσαν τα 2.200.000.
Αντιλαμβάνεται και ο αφελέστερος των παρατηρητών ότι η βουλευτική αποζημίωση το 1981 ήταν σαφώς ισχνότερη εκείνης του 2003. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής υπολογίζουμε τα εισοδήματα του κ. Τζοχατζόπουλου βασιζόμενοι στις βουλευτικές του αποζημιώσεις επί μία τριακονταετία.
Συμπέρασμα
Αν υποθέσουμε πως ο κ. Τσοχατζόπουλος επί τριάντα συναπτά έτη δεν έτρωγε, δεν κατανάλωνε, δεν πλήρωνε φροντιστήρια, δεν ανέπνεε καν και δεν ξόδευε ούτε ένα ευρώ από τα εισοδήματά του, τότε μετά βίας θα μπορούσε να αγοράσει το ακίνητο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπως έπραξε το 2010.
Η αλήθεια είναι πως κατά την διάρκεια της τριακονταετίας ο κ. Τσοχατζόπουλος, η πρώτη σύζυγός του, η θυγατέρα του Αρετή και εσχάτως και η δεύτερη σύζυγός του, αγόρασαν τόσα ακίνητα που θα χρειάζονταν εκθετική (ούτε καν γεωμετρική ) αύξηση των εισοδημάτων του. Τα πόθεν έσχες του καταθέτουν αυτήν την εύλογη αλήθεια.
Τα συμπεράσματα δικά σας και για του λόγου του αληθές αυτά τα πόθεν έσχες υφίστανται και κραυγάζουν. Στα αρχεία της Βουλής...
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011, 20:39
ααααααααααααα το λαμόγιοοοοοοοοΣτα μέσα της δεκαετίας του 1920 , ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος,
αγόρασε σπίτι στην Αθήνα.
Τα μέχρι τότε εισοδήματά του , υπολογίζονταν σε 30.000 USD.
Το σπίτι που αγόρασε κόστισε στην καλύτερη περίπτωση 160.000 USD.
Είναι γνωστό κτίριο στο Κολωνάκι.
Αυτό στο οποίο σήμερα στεγάζεται η πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας.
Τι να λέμε ...
Οι γνωστές αριστερίστικες μαλακίες ενός κωλόπαιδου που νομίζει ότι επειδή έβαλε την αφίσα του Τσε πάνω από το κρεβάτι του στην εφηβεία έγινε προστάτης των φτωχών και καταφρονεμένων και όσοι διαφωνούν μαζί του ή του κάνουν κριτική είναι όργανα του καπιταλοιμπεριαλισμού και των Εβραιομασόνων.
Νομίζω πως ο Τσίπρας μόλις βρήκε ποιόν θα βάλει κυβερνητικό εκπρόσωπο στην περίπωση (λέμε τώρα!) που σχηματίσει κυβέρνηση.
κλασσικος μαλακας τρομπας που καθετε ολη μερα στο ιντερνετ και κρινει ανθρωπους που εχουν κατι να πουνε...Οι γνωστές αριστερίστικες μαλακίες ενός κωλόπαιδου που νομίζει ότι επειδή έβαλε την αφίσα του Τσε πάνω από το κρεβάτι του στην εφηβεία έγινε προστάτης των φτωχών και καταφρονεμένων και όσοι διαφωνούν μαζί του ή του κάνουν κριτική είναι όργανα του καπιταλοιμπεριαλισμού και των Εβραιομασόνων.
Νομίζω πως ο Τσίπρας μόλις βρήκε ποιόν θα βάλει κυβερνητικό εκπρόσωπο στην περίπωση (λέμε τώρα!) που σχηματίσει κυβέρνηση.
κλασσικος μαλακας τρομπας που καθετε ολη μερα στο ιντερνετ και κρινει ανθρωπους που εχουν κατι να πουνε...
εσυ η καραβανας η μπατσος η θυρωρος διορισμενος δε καμια δεκο εισαι..
εθνικος ευργετης ο ΓΑΠ για εσενα.ρε μπας και εισαι τραπεζιτης-μεγαλοεργολαβος και σκοτωνεις την ωρα σου στο bourdela?Ούτε καν πλησιάσες.
Άντε τώρα στο DaCapo να πίεις τον φρεντοτσίνο σου και να συζητήσεις με τα υπόλοιπα συντρόφια πως ο "προδότης ΓΑΠ" δε νοιάζεται για τον χαμηλοσυνταξιούχο και να καταστρώσετε την επόμενη Υπατία και Κερατέα.
εγώ που κάνω μαγκιές με το δικό μου πορτοφόλι τι αριστερός είμαι;Μπράβο ρε ντετέκτιβ Κάβουρα, το βρήκες.
Σπάω πλάκα με κάτι αριστερούς της πούτσας σαν εσένα που κάνουν μαγκιές με το πορτοφόλι του μπαμπά.
αμα σου λεω γω το καψες τελείως.....Πλέζουρα, άσε τα πολιτικά και πήγαινε να πλακωθείς με κάνα βάζελο καλύτερα.
εγώ λέω η κυβέρνηση να πάρει προπονητή τον λουξεμμπούργκο.Ο Άρης Χατζηστεφάνου δεν διστάζει να κατηγορήσει την κυβέρνηση για προδοσία και αναλύει το γιατί δεν δούλεψε για τον λαό, αλλά για τους δανειστές μας.
«Πρώτον από τα 110 δις. , τα 108 πήγαν στις τράπεζες, άρα δεν μας έσωσαν. Δεύτερον τα χρήματα αυτά τα πήραμε για να σωθούν οι μεγάλες τράπεζες της Ευρώπης, κυρίως της Γαλλίας και της Γερμανίας.
Μηπωσ πρεπει να του πει καποιος του ασχετου οτι το ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ) ΧΡΕΟΣ για το 2010 ηταν κοντα στα 10% που μεταφραζεται στα 25 δις? Πως πληρωθηκαν αυτα?(μισθοι συνταξεις) Με το χαρτζηλικι του ΠαΠαροχατζηστεφανου?
εγώ που κάνω μαγκιές με το δικό μου πορτοφόλι τι αριστερός είμαι;
Αν θέλουμε λοιπόν, μια αλλαγή, όπως πολύ ορθά ζητάει και ο κος Χατζηστεφάνου, καλό θα ήταν όχι να πάμε στη Βουλή και να ζητήσουμε γενικώς και αορίστως στους βουλευτές να κάνουν κάτι, αλλά να αρχίσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι να αναδιαμορφώνουμε το μικρόκοσμό μας και να τηρήσουμε την πολιτική ορθότητα αλλά και νομιμότητα των πράξεών μας.
Ίσως τότε καταφέρουμε να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα στους βουλευτές και υπουργούς και τους ξαφνιάσουμε προς το καλύτερο.