Νέα

Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Για πιο λόγο ακριβώς? το αμάξι είναι απλώς ένα μέσο για να πας από δω -εκεί. Τι σχέση έχει με την αναπαραγωγική λειτουργία ακριβώς?

Αυτο πες το στις γκομενες που το παιζουν δηθεν,εμεις εννοειται οτι δε συμφωνουμε ..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε επιτέλους βρήκα κάποιον που να με νιώθει.
Δεν μπορώ να πιω το black russian με την ησυχία μου, χωρις να μου την πέσει κάποια μοντέλο/τραγουδίστρια/ηθοποιός/συγγραφέας. Καθε φορά τα ίδια. Και ζητάνε και αρραβώνα στο δίμηνο, η ίδια μαλακια.
Μοντελοπνιχτη μου εσυ  :2funny:
Εσυ και ο Κουγιας ειστε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτο πες το στις γκομενες που το παιζουν δηθεν,εμεις εννοειται οτι δε συμφωνουμε ..

Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα με τέτοια παρτσακλά, τιμωρώ τα ανήθικα πορνίδια στους άτακτους οίκους!

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά είναι η γενικότερη εικόνα που βγάζεις, πως μιλάς πώς ντύνεσαι...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα με τέτοια παρτσακλά, τιμωρώ τα ανήθικα πορνίδια στους άτακτους οίκους!
καλη η τιμωρια μεγαλε αλλα την πληρωνεις αδρα, οποτε ποιος τιμωρει ποιον, εσυ τα πορνιδια η αυτες που λενε καλως τα κοροιδα (κοτοπουλα μας λενε για να κυριολεκτω γιατι μας μαδανε).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλη η τιμωρια μεγαλε αλλα την πληρωνεις αδρα, οποτε ποιος τιμωρει ποιον, εσυ τα πορνιδια η αυτες που λενε καλως τα κοροιδα (κοτοπουλα μας λενε για να κυριολεκτω γιατι μας μαδανε).
έλα ντε! άσε ας μη το ανοίξουμε αυτό το ζήτημα. Ας το κρατήσουμε "ελαφρύ" πρωί που είναι κιόλας!

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα απο ολα με τα μυαλα που εχετε δεν πα να γαμαγα κ 100 γκομενες σαν κ εσας  δεν θα ηθελα να ειμαι ποτε....δηλαδη να καθομαι απραγος κ να περιμενω την αλλη να κανει κινηση...εκτος οτι μαλλον λες μουφες γιατι σε μπαρ να ερθει να σου μιλησει κ να γαμηθει το βλεπω χλωμο αλλα ας το πιστεψω...να εισαι καλα κ να την χαιρεσαι αλλα για να σου πει γκομενα μες το μπαρ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ κ εσυ να αρραβωνιαζεσαι φαντασου ποσο απεγνωσμενη ειναι κ φαντασου ποσο ευκολος χωρις εμπειρια ατομο εισαι...τα υπολοιπα που λες δεν εχουν καμια απολυτως σημασια....κ πολυ απλα ο αντρας που ειναι απραγος κ καθεται στο μπαρ δεν σημαινει οτι ειναι χορτασμενος κ δεν ειναι λιγουρης απλα ειναι ΕΛΕΓΞΙΜΟΣ ενω ο κινητικος απλα ξερουν οτι το κανουν σε ολες  ;)

Λοιπόν.
Καλύτερα να κάθεσαι άπραγος και να περιμένεις για την πρώτη κίνιση παρά να σε κοιτάζουν οι γκόμενες και να λένε πόσο λυγούρης και απελπισμένος είσαι. Δεν μου πε στο μπαρ ότι νιώθει οτι θα αρραβωνιαστούμε, κάποιο βράδυ άλλο μου το πε, μετά από αρκετό καιρό. Και ξέρω γιατί ζητάει αραββώνα, όχι επειδή είναι απεγνωσμένη, απλά πήγε με πολλούς άντρες, γαμήθηκε, ερωτεύτικε, πληγώθηκε, απάτησε, απατήθηκε, και αφού τα ζήσε όλα στην ζωή της είναι έτοιμη για κάτι σοβαρό. Αυτό το γουστάρω, επειδή είμαι σίγουρος ότι δε θα θελήσει να πηδηκτεί με κανέναν άλλον εκτός εμένα γιατί της προσφέρω τα πάντα. Δουλειά, λευτά, δώρα, αγάπη, καλό πήδημα.

Με κατηγορείς ότι ειμαι ατομο χωρις εμπειρια, μεσα απ την 7 χρονη σχεση που ειχα, πιστεψε με εμαθα πολλα για τις γυναικες, και γενικα για το πως πρεπει να φερεσαι.

Επισκέπτης
Για πιο λόγο ακριβώς? το αμάξι είναι απλώς ένα μέσο για να πας από δω -εκεί. Τι σχέση έχει με την αναπαραγωγική λειτουργία ακριβώς?

Δεν εχει σχεση με την αναπαραγωγικη λειτουργια εχει σχεση ομως με την ανεση σου να κυκλοφορησεις γκομενα καθως και τον κοινωνικο σου περιγυρο.Σου αρεσει η οχι τα υλικα αγαθα μετρανε πολυ στο να εισαι επιτυχημενος και αποδεκτος κοινωνικα...
Και μην αρχισεις τα "α ου και αμα εισαι μαγκας μεσα σου και εχεις καποιο υποβαθρο και μπλε πουτσες" γιατι αυτα πανε δεν μετρανε πια...Πιο πολυ περαση θα εχει σε μια παρεα ενας καγκουρας με το ακριβο αμαξι το γαμουαουα ντυσιμο κτλ παρα ενα αξιολογο και σοβαρο ατομο...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ο φιλος που ανοιξε το θερντ που ειναι???

Επισκέπτης
Λοιπόν.
Καλύτερα να κάθεσαι άπραγος και να περιμένεις για την πρώτη κίνιση παρά να σε κοιτάζουν οι γκόμενες και να λένε πόσο λυγούρης και απελπισμένος είσαι.

αυτο ειναι δικη σου φιλοσοφια...γενικα στην ζωη απο οσο γνωριζω αυτο που μας λενε ειναι να πραττουμε κ οχι να καθομαστε απραγοι...τωρα για το εαν ειμαι λιγουρης με το να την πεφτω καθε λιγο κ σε αλλη αυτο μονο οι γκομενες το λενε κ που φυσικα οι γκομενες τι μπορει να γνωριζουν γνωριζοντας μονο 2 αντε 3 αντε 5 αντρες στην ζωη τους....

Δεν μου πε στο μπαρ ότι νιώθει οτι θα αρραβωνιαστούμε, κάποιο βράδυ άλλο μου το πε, μετά από αρκετό καιρό. Και ξέρω γιατί ζητάει αραββώνα, όχι επειδή είναι απεγνωσμένη, απλά πήγε με πολλούς άντρες, γαμήθηκε, ερωτεύτικε, πληγώθηκε, απάτησε, απατήθηκε, και αφού τα ζήσε όλα στην ζωή της είναι έτοιμη για κάτι σοβαρό.

μαλιστα διακιωμα σου να θεωρεις μια γυναικα που εχει χιλιοπηδηχτει οτι ειναι ετοιμη για κατι σοβαρο οπως κ δικαιωμα μου ειναι να πιστευω οτι αυτα τα ελεγε σε ολους κ οποιον καταλαβενε οτι δεν εχει εμπειρια η δεν στεκει καλα στα ποδια του αυτον θα επερνε...εσυ μπορει να πιστευεις οτιδηποτε αλλα επειδη εδω ο καθενας εχει την αποψη του πιστευω λοιπον οτι τα ιδια ελεγε κ σε αυτους που σκυλοπηδιοταν πριν απλα ετυχε εσυ να δεχτεις...απλα

Με κατηγορείς ότι ειμαι ατομο χωρις εμπειρια, μεσα απ την 7 χρονη σχεση που ειχα, πιστεψε με εμαθα πολλα για τις γυναικες, και γενικα για το πως πρεπει να φερεσαι.

συγνωμη για το εντονο που μιλαω δεν σε ξερω κιολας....αλλα γραφοντας της προσφερεις λεφτα δωρα δουλεια κ οτι αλλο θελει εγω αλλα καταλαβαινω...να σε καλα αλλα δυστηχως δεν πειθομαι απο αγαπες γυναικων που ειναι χιλιοπηδημενες...κ που της γνωριζεις την νυχτα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλλον ακολουθησε την συμβουλη μας και εκλεισε τον υπολογιστη και βγηκε εκει εξω να βρει καμια γκομενα....
εχει στησει καρτέρι.....είναι ανα χείρας με τη σφεντόνα και ό,τι κινείται εκτελείται...προσοχή στις γωνίες....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
αυτο μου θυμίζει και την δική μου ιστορία. Καθόμουν σε ένα μπαράκι πίνοντας black russian ........Μάλλον η τύχη είναι. 

Εγώ μπαίνω στο bar και βλέπω την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξανθιά, 1,82, ένα αγγελικό πρόσωπο, γαλάζια μάτια, ροδαλό δέρμα, ένα ντεκολτέ που απεκάλυπτε δυό υπέροχα στήθη, μέτρια βαμμένη, τίποτα να περισσεύει, τίποτα να λείπει, θα 'ταν 23-26, προφανώς ξένη, κι κρίνοντας και απ το γκρουπ που είχε "ξεφορτώσει" στο μπαράκι, Σκανδιναβή.
Τίποτα το πρόστυχο, αλλά και κάτι το συνολικά εντελώς προκλητικό.

Δεν καρφώθηκα όμως, άφησα το πράμα να κυλήσει μόνο του, όπως και έγινε.
"Your place or mine?" ήταν η τρίτη κουβέντα.
Καταλήξαμε στο "her place" γιατί το δικό της ξενοδοχείο στο νησί ήταν καλύτερο - και πιο κοντά.

Με ξετίναξε.  Τέτοιο sex είχα καιρό να απολαύσω. Μούγκριζε, ούρλιαζε, ίδρωνε, λαχάνιαζε, ότι και να πω είναι λίγο.  Περιέργως, κρατήθηκα για σχεδόν 2 ώρες.  Κάποια στιγμή δεν άντεξα, και της τά 'δωσα. Ξάπλωσα δίπλα της με ένα χαμόγελο, αποκαμωμένος.

"You finish?" τη ρώτησα.  Και εκεί ήρθε το μεγάλο σπάσιμο:
"No"  μου απαντάει.
Θα την ξέρετε την αμηχανία που μας πιάνει εμάς τους άντρες, όταν η γκόμενα μας λέει ότι δεν ικανοποιήθηκε.  Ξεροκατάπια, και έκανα πως δε το άκουσα.
Αυτό που είπε όμως, σήμαινε ότι θα 'πρεπε να της δώσω (και αυτής) τη χαρά που εγώ είχα νοιώσει, το οποίο σήμαινε ότι θα πηγαίναμε για δεύτερο γύρο...

Δεν άργησε να γίνει.  Μια από τα ίδια, αλλά αυτή τη φορά η γκόμενα ήταν 3 φορές πιό εκδηλωτική στη συμπεριφορά της.  Πρέπει να μας ακούσανε μέχρι την παραλία.  Σχεδόν έκλαιγε.  Ήμουν σίγουρος ότι είχε τελειώσει τουλάχιστον 6-7 φορές, τα σεντόνια είχαν σχεδόν ξεσκιστεί, το κρεβάτι κόντευε να διαλύση, και ο 2ος γύρος κράτησε περί τις 3 ώρες, αν ο πρώτος ήταν 2.
Ντέφι εγώ πλέον, και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (καθ' ότι σίγουρος για την απάντηση), ξαναρώτησα:
[size=11pt]"You Finish?"[/size]
H άμεση απάντηση με κατακεραύνωσε. Μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!
[size=12pt]"NO!"[/size]

Άρχισα να σκέπτομαι ότι η γκόμενα είχε πρόβλημα, ότι ό,τι και να 'κανα δε θα έφερνα αποτέλεσμα, χώρια η ντροπή που (σαν Μεσογειακός) αισθανόμουνα, να την έχω απέναντί μου εκεί, μετά από 5ωρο sex να μου λέει ότι δεν έχει ικανοποιηθεί.
Εϊχε ξημερώσει πια, έκανα ένα τσιγάρο, και συγκεντρώνοντας και τις τελευταίες μου δυνάμεις, κατάφερα να ξαναρχίσω να "δουλεύω" το πράμα για τρίτη φορά.
Η γυναίκα τα 'δωσε όλα. Φωνές, ουρλιαχτά, κλάμματα, τα μαξιλάρια να φεύγουν στο ταβάνι, ιδρώτες, το κρεβάτι να τρίζει επικίνδυνα, θα έφτασε 11 η ώρα το πρωί όταν τέλειωσα για τρίτη φορά.
Ήμουν σίγουρος πια ότι την είχα καταφέρει. Έκλαιγε με αναφυλλητά από τη συγκίνηση και δε μπορούσε να σταματήσει το τρέμουλο στο κορμί της.
Περήφανος, και ανάβοντας άλλο ένα τσιγάρο, ξαναρώτησα:
[size=14pt]"You Finish?"[/size]
Η απάντηση με προσγείωσε πολύ άσχημα.  Έχασα τη γη κάτω απ τα πόδια μου:
[size=16pt]"NO!  SWEEDISH!"[/size]

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Απιστευτη φαση ρε συ σταυρο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξερετετι γινεται...
οι πιο πολλοι συνομιλικοι μου αλλα και μεγαλυτεροι τα εχουν ολα απο τον μπαμπα και το παιζουν μουρη....
Και οι γκομενες [λεμε τωρα] ειναι τοσο χαζες η ισως θελουν μπουληδες γιατι ισως το ξερουν οτι το παιδι ειναι μπαμπα-μαμα.....
Πλεον δεν μετραει αν εισαι αντρας που τα βγαζει περα μονος του η παιδακι της μαμας αλλα το τι εμφανιζεις...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αν με διαβαζει ο φιλος που εγραψε το ποστ πρεπει να φυγει να παει να μεινει στο εξωτερικο και κυριως σε χωρες οπως ρωσια, τσεχια κτλ να του την πεφτουν οι γκομενες και να ηρεμησει να βρει τον εαυτο του..εδω στην ψωροκωσταινα ολοι μας θα πεσουμε σε καταθλιψη!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αν με διαβαζει ο φιλος που εγραψε το ποστ πρεπει να φυγει να παει να μεινει στο εξωτερικο και κυριως σε χωρες οπως ρωσια, τσεχια κτλ να του την πεφτουν οι γκομενες και να ηρεμησει να βρει τον εαυτο του..εδω στην ψωροκωσταινα ολοι μας θα πεσουμε σε καταθλιψη!!
Εγω παντως αυτο θα κανω αν κατσω εδω με βλεπω να αυτοκτονω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom