αυτο μου θυμίζει και την δική μου ιστορία. Καθόμουν σε ένα μπαράκι πίνοντας black russian ........Μάλλον η τύχη είναι.
Εγώ μπαίνω στο bar και βλέπω την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξανθιά, 1,82, ένα αγγελικό πρόσωπο, γαλάζια μάτια, ροδαλό δέρμα, ένα ντεκολτέ που απεκάλυπτε δυό υπέροχα στήθη, μέτρια βαμμένη, τίποτα να περισσεύει, τίποτα να λείπει, θα 'ταν 23-26, προφανώς ξένη, κι κρίνοντας και απ το γκρουπ που είχε "ξεφορτώσει" στο μπαράκι, Σκανδιναβή.
Τίποτα το πρόστυχο, αλλά και κάτι το συνολικά εντελώς προκλητικό.
Δεν καρφώθηκα όμως, άφησα το πράμα να κυλήσει μόνο του, όπως και έγινε.
"Your place or mine?" ήταν η τρίτη κουβέντα.
Καταλήξαμε στο "her place" γιατί το δικό της ξενοδοχείο στο νησί ήταν καλύτερο - και πιο κοντά.
Με ξετίναξε. Τέτοιο sex είχα καιρό να απολαύσω. Μούγκριζε, ούρλιαζε, ίδρωνε, λαχάνιαζε, ότι και να πω είναι λίγο. Περιέργως, κρατήθηκα για σχεδόν 2 ώρες. Κάποια στιγμή δεν άντεξα, και της τά 'δωσα. Ξάπλωσα δίπλα της με ένα χαμόγελο, αποκαμωμένος.
"You finish?" τη ρώτησα. Και εκεί ήρθε το μεγάλο σπάσιμο:
"No" μου απαντάει.
Θα την ξέρετε την αμηχανία που μας πιάνει εμάς τους άντρες, όταν η γκόμενα μας λέει ότι δεν ικανοποιήθηκε. Ξεροκατάπια, και έκανα πως δε το άκουσα.
Αυτό που είπε όμως, σήμαινε ότι θα 'πρεπε να της δώσω (και αυτής) τη χαρά που εγώ είχα νοιώσει, το οποίο σήμαινε ότι θα πηγαίναμε για δεύτερο γύρο...
Δεν άργησε να γίνει. Μια από τα ίδια, αλλά αυτή τη φορά η γκόμενα ήταν 3 φορές πιό εκδηλωτική στη συμπεριφορά της. Πρέπει να μας ακούσανε μέχρι την παραλία. Σχεδόν έκλαιγε. Ήμουν σίγουρος ότι είχε τελειώσει τουλάχιστον 6-7 φορές, τα σεντόνια είχαν σχεδόν ξεσκιστεί, το κρεβάτι κόντευε να διαλύση, και ο 2ος γύρος κράτησε περί τις 3 ώρες, αν ο πρώτος ήταν 2.
Ντέφι εγώ πλέον, και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (καθ' ότι σίγουρος για την απάντηση), ξαναρώτησα:
[size=11pt]"You Finish?"[/size]
H άμεση απάντηση με κατακεραύνωσε. Μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!
[size=12pt]
"NO!"[/size]
Άρχισα να σκέπτομαι ότι η γκόμενα είχε πρόβλημα, ότι ό,τι και να 'κανα δε θα έφερνα αποτέλεσμα, χώρια η ντροπή που (σαν Μεσογειακός) αισθανόμουνα, να την έχω απέναντί μου εκεί, μετά από 5ωρο sex να μου λέει ότι δεν έχει ικανοποιηθεί.
Εϊχε ξημερώσει πια, έκανα ένα τσιγάρο, και συγκεντρώνοντας και τις τελευταίες μου δυνάμεις, κατάφερα να ξαναρχίσω να "δουλεύω" το πράμα για τρίτη φορά.
Η γυναίκα τα 'δωσε όλα. Φωνές, ουρλιαχτά, κλάμματα, τα μαξιλάρια να φεύγουν στο ταβάνι, ιδρώτες, το κρεβάτι να τρίζει επικίνδυνα, θα έφτασε 11 η ώρα το πρωί όταν τέλειωσα για τρίτη φορά.
Ήμουν σίγουρος πια ότι την είχα καταφέρει. Έκλαιγε με αναφυλλητά από τη συγκίνηση και δε μπορούσε να σταματήσει το τρέμουλο στο κορμί της.
Περήφανος, και ανάβοντας άλλο ένα τσιγάρο, ξαναρώτησα:
[size=14pt]
"You Finish?"[/size]
Η απάντηση με προσγείωσε πολύ άσχημα. Έχασα τη γη κάτω απ τα πόδια μου:
[size=16pt]
"NO! SWEEDISH!"[/size]