amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Πήγαινε σε κλαμπάκι φίλε με πολύ κόσμο ιδίος με κορίτσια και πιστεύω πως θα βρεις αυτο που ζητας .
Μην το λες φίλε εγω σε κλαμπ βρίκα γκόμενα που τα είχαμε 2 χρόνια .αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
μαν γραψτα ολα στα @@ σου Κανε καμακι αβερτα κουβερτα συναιχεια κανε λιγη γυμναστικη δινει αυτοπεποιθηση πιστεψε στον εαυτο σου και ολα θα πανε μια χαρα μην στεναχωριεσε αλλοι δεν εχουν ποδια και χερια και εσυ στεναχωριεσε για μια γκομενα προσπαθησετο μονος σου πιστεψε στις δυναμεις σου το μουνι θα ερθει πανο απο ολα να εισαι εσυ καλα Να γελας να κανεις χαβαλε με ευγενικο τροπο αυτο το γουσταρουν απο τα πιο τσιμπουκια μεχρι τα πιο μπουμπουκια ακομα και σε τσιμπουκι γκομενα να φερεσε ευγενικα ασχετως αν θα γαμησεις στο πις φιτιλι Μην μασας ολοι εδω μεσα για εναν και ενας για ολους ειναι καλοκερι κανε λιγι γυμναστικη πιες καμια ρετσινα με μετρο με φιλους κτλ αν δεν εχεις φιλους να βγαλεις μιλα για να σε δουν να σε ακουσουν η ζωη ειναι πολυ μικρη για στεναχωριες ασιμαντες η μη απο την στιγμη που δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε για να αλλαξουμε κατι που δεν μπορει να γυρισει η οχι κοιτα μπροστα χαμογελα κανε χαβαλε αλλα βαζε το μυαλο να δουλευει να εχεις εγκρατεια το πολυ βλαπτει ας ειναι και Υγεια και καλη καρδια μην μασας το μπουρδελα κομ ειναι εδω ειμαστε ολοι 1 και ενας ολοι χαβαλε αδερφε ειναι το αλατι τις ζωης ειμαι μαγειρας και χωρις αλλατι κανεναν φαγητο δεν τρωγεται ετσι και η ζωη χωρις πλακα και χαβαλε ειναι κουκλα πίσω απο βιτρινα καταστηματοςπαιδιά...αν και ψάχνω...δε βρίσκω...ούτε μέσω internet...ούτε απ τον έξω κόσμο....έχω φτάσει ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...έστω και με βόλτες....έχω μουχλιάσει εδώ μέσα...
22ετών είμαι
Αυτό θα έλεγα!!!!Γεια σου ρε Χρηστάρα!!!!το 2006 ρωτησε.....
δηλαδη μπορει να ειναι παντρεμενος τωρα δεν ειχα δει επικεφαλιδα ειδα φως και μπηκα δεν πηραζει τα γραπτα μενουν Μπορει να τα δει καποιος αλλος με το ιδιο <προβλημα>το 2006 ρωτησε.....
Ναι ρε Χρήστο, αλλά μέχρι να διαβάσει κάποιος έτσι όπως τα γράφεις, τον πιάνει πονοκέφαλοςδηλαδη μπορει να ειναι παντρεμενος τωρα δεν ειχα δει επικεφαλιδα ειδα φως και μπηκα δεν πηραζει τα γραπτα μενουν Μπορει να τα δει καποιος αλλος με το ιδιο <προβλημα>
τι να κανω δεν εχω acdl θελει ανανέωση Τα γραφω ετσι ειναι μυστικο για να εξασκειτε ο εγκεφαλος να γινομαστε εξυπνοτεροι για να βρισκουμε ατακες για να περισοτερες γκομενες καλυτερα ελληνικα και ας ειναι λαθος παρα γκρικ γκλιςΝαι ρε Χρήστο, αλλά μέχρι να διαβάσει κάποιος έτσι όπως τα γράφεις, τον πιάνει πονοκέφαλος
τι να κανω δεν εχω acdl θελει ανανέωση Τα γραφω ετσι ειναι μυστικο για να εξασκειτε ο εγκεφαλος να γινομαστε εξυπνοτεροι για να βρισκουμε ατακες για να περισοτερες γκομενες καλυτερα ελληνικα και ας ειναι λαθος παρα γκρικ γκλις