amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Πήγαινε σε κλαμπάκι φίλε με πολύ κόσμο ιδίος με κορίτσια και πιστεύω πως θα βρεις αυτο που ζητας .
Μην το λες φίλε εγω σε κλαμπ βρίκα γκόμενα που τα είχαμε 2 χρόνια .αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
αντίθετα στα κλάμπς είναι η μεγαλύτερη δυσκολία εκεί που πάνε κοριτσοπαρέες χωρίς διάθεση για φλέρτ.
μαν γραψτα ολα στα @@ σουπαιδιά...αν και ψάχνω...δε βρίσκω...ούτε μέσω internet...ούτε απ τον έξω κόσμο....έχω φτάσει ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...έστω και με βόλτες....έχω μουχλιάσει εδώ μέσα...
22ετών είμαι
Αυτό θα έλεγα!!!!Γεια σου ρε Χρηστάρα!!!!το 2006 ρωτησε.....
δηλαδη μπορει να ειναι παντρεμενος τωρατο 2006 ρωτησε.....
Ναι ρε Χρήστο, αλλά μέχρι να διαβάσει κάποιος έτσι όπως τα γράφεις, τον πιάνει πονοκέφαλοςδηλαδη μπορει να ειναι παντρεμενος τωρα![]()
![]()
δεν ειχα δει επικεφαλιδα ειδα φως και μπηκα δεν πηραζει τα γραπτα μενουν
![]()
Μπορει να τα δει καποιος αλλος με το ιδιο <προβλημα>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κανω δεν εχω acdl θελει ανανέωσηΝαι ρε Χρήστο, αλλά μέχρι να διαβάσει κάποιος έτσι όπως τα γράφεις, τον πιάνει πονοκέφαλος![]()
τι να κανω δεν εχω acdl θελει ανανέωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα γραφω ετσι ειναι μυστικο για να εξασκειτε ο εγκεφαλος να γινομαστε εξυπνοτεροι για να βρισκουμε ατακες για να
περισοτερες γκομενες
καλυτερα ελληνικα και ας ειναι λαθος παρα γκρικ γκλις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()