Φίλε, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και οι περισσότεροι από εδώ είμαστε μπακούρια... Γι' αυτό μπαίνουμε σε αυτό το site.
[size=19pt]Οι περισσότερες γκόμενες ζήτουν πολλά .... χωρίς να δίνουν τίποτα[/size]...
Κοιτάζουν το καλό αμάξι, την δουλειά και το ντύσιμο του άντρα. Περισσότερο όμως ψαρώνουν με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζει κάποιος. Πρέπει την γυναίκα να την γράφεις στα άρχιδια σου, όσο και αν την γουστάρεις. Και εννοώ τα εξής:
1) Όταν βγένεις μαζί της στο πρώτο ραντεβού θα κάθεσε απέναντί της, θα είσε άνετος και θα μιλάτε για διάφορα θέματα εκτός των σχέσεων και του sex. Θα βάζεις και κάποιο φίλο σου να σε παίρνει στο κίνητο όταν είσε στο ραντεβού (πρόσεχε να μην τον έχεις καταχωρημένο στο κινητό σου με το όνομα του, αλλά με κάποιο γυναικείο) και θα μιλάς σιγά και μονολεκτικά, σαν να σε παίρνει γκόμενα...
2) Σε καμιά περίπτωση δεν θα λες ότι είσαι μπακούρι.... Το' χεις χάσει το παιχνίδι από την αρχή.... Θα λες ότι έχεις μια σχέση, και ότι σε καταπιέζει... και ότι θες να χωρίσεις... και διάφορες παπαριές...
3) Θα προσπαθείς να ποτίζεις την γκόμενα όσο το δυνατό περισσότερο..
4) Μετά το πρώτο ραντεβού δεν θα την πάρεις τηλέφωνο. Θα αφήσεις να σε πάρει εκείνη. Αν δεν σε πάρει εκείνη σε 3-4 μέρες πάρτην ένα τηλέφωνο δήθεν για να δεις τι κάνει...
5) Αν δεις οτί σε γράφει, γράφτην και εσύ στα αρχίδια σου και κοίτα αλλού.
Όπως είδες δεν μίλησα καθόλου για την εμφάνιση.... Αν δεις κάτι γέρους-μπάζα τι κυκλοφορούν..., θα καταλάβεις γιατί...
Θα μου πεις βέβαια, γιατί δεν τα εφαρμόζω εγώ 100% ή έστω 70%...? [size=19pt]Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ...[/size]
Φίλε με αυτές τις δύό φράσεις τα είπες όλα.. Respect
+100000000000000000000000000000 από μένα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αμα περιμενεις με αυτη την μεθοδο που λες να βγαλεις γκομενα σφρυρα μου. αν μου το εκανε κανενας αυτο με το τηλεφωνο ειδικα θα ειχα σηκωθει να φυγω κι οχι γτ θα ζηλευα αλλα γτ θα ηταν ελλειψη σεβασμου προς εμενα και ενδειξη αδιαφοριας. και να μην παρει τηλεφωνο μετα;;; χαχαχαχα πρεπει να εισαι τελειως ανωριμος για να το βλεπεις ετσι το πραμα. το πρωτο ομως που ειπες δλδ να μιλας ανετα για θεματα εκτος σεξ και σχεσεων ηταν πολυ σωστο
ελα ντε ουτε στην τριτη γυμνασιου δεν γινονται αυτααμα περιμενεις με αυτη την μεθοδο που λες να βγαλεις γκομενα σφρυρα μου. αν μου το εκανε κανενας αυτο με το τηλεφωνο ειδικα θα ειχα σηκωθει να φυγω κι οχι γτ θα ζηλευα αλλα γτ θα ηταν ελλειψη σεβασμου προς εμενα και ενδειξη αδιαφοριας. και να μην παρει τηλεφωνο μετα;;; χαχαχαχα πρεπει να εισαι τελειως ανωριμος για να το βλεπεις ετσι το πραμα. το πρωτο ομως που ειπες δλδ να μιλας ανετα για θεματα εκτος σεξ και σχεσεων ηταν πολυ σωστο
Επισκέπτης
εχεις καιρο μην αγχωνεσαι.και κυριως μη νομισεις οτι φταινε μονο αυτες η μονο εσυ.κοιτα να καταλαβεις πως σκεφτονται οι σημερινες γκομενες και θα τη βρεις τη λυση.δες λιγο πως φερονται αυτοι που εχουν γκομενα η γκομενες και θα μαθεις καποια πραγματα.οχι οτι θα τους αντιγραψεις αλλα θα δεις καποιες αληθειες.παιδιά...αν και ψάχνω...δε βρίσκω...ούτε μέσω internet...ούτε απ τον έξω κόσμο....έχω φτάσει ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...έστω και με βόλτες....έχω μουχλιάσει εδώ μέσα...
22ετών είμαι
εχεις καιρο μην αγχωνεσαι.και κυριως μη νομισεις οτι φταινε μονο αυτες η μονο εσυ.κοιτα να καταλαβεις πως σκεφτονται οι σημερινες γκομενες και θα τη βρεις τη λυση.δες λιγο πως φερονται αυτοι που εχουν γκομενα η γκομενες και θα μαθεις καποια πραγματα.οχι οτι θα τους αντιγραψεις αλλα θα δεις καποιες αληθειες.
το καλυτερο που εχει να κανει κατα την γνωμη μου ειναι να κανει του κεφαλιου του δλδ. οπως αυτος νιωθει κι οχι οπως του λενει φιλοι του η εμεις εδω στο σιτε. αλλωστε καθε γυναικα ειναθ διαφορετικη οποτε δεν βγαζεις ακρη
και απορω αν το καβλιαρης 29 το 29 ειναι η ηλικια τι να πω...
τι να πω.....
εχεις καιρο μην αγχωνεσαι.και κυριως μη νομισεις οτι φταινε μονο αυτες η μονο εσυ.κοιτα να καταλαβεις πως σκεφτονται οι σημερινες γκομενες και θα τη βρεις τη λυση.δες λιγο πως φερονται αυτοι που εχουν γκομενα η γκομενες και θα μαθεις καποια πραγματα.οχι οτι θα τους αντιγραψεις αλλα θα δεις καποιες αληθειες.
Εννοείς ότι είναι ποιό σοβαροί? Έχουν τη τάση να δίνουν πράγματα και να είναι λιγότερο ατομιστές?
Επισκέπτης
του κεφαλιου του θα κανει ετσι κι αλλιως αλλα ειναι χρησιμο να μαθαινεις οτιμπορεις.γενικως στη ζωη και ειδικα σε θεματα σχεσεων απο καποιους με μεγαλυτερη πειρα και επιτυχιες...το καλυτερο που εχει να κανει κατα την γνωμη μου ειναι να κανει του κεφαλιου του δλδ. οπως αυτος νιωθει κι οχι οπως του λενει φιλοι του η εμεις εδω στο σιτε. αλλωστε καθε γυναικα ειναθ διαφορετικη οποτε δεν βγαζεις ακρη
τι να πω.....
Επισκέπτης
καμμια σχεση.ο καθενας εχει τον τροπο του ,απλως οι μεγαλυτεροι ειναι πιο εμπειροι και αλλιως θα αντιμετωπισει ο 40ρης μια κοπελιτσα αλλιως ο 20αρης.φυσικα αυτο δεν ειναι απολυτο ετσι,υπαρχουν απειροι μαλακες 40ρηδες που τους τα τρωνε...Εννοείς ότι είναι ποιό σοβαροί? Έχουν τη τάση να δίνουν πράγματα και να είναι λιγότερο ατομιστές?
του κεφαλιου του θα κανει ετσι κι αλλιως αλλα ειναι χρησιμο να μαθαινεις οτιμπορεις.γενικως στη ζωη και ειδικα σε θεματα σχεσεων απο καποιους με μεγαλυτερη πειρα και επιτυχιες...
μμμμ ενταξει αλλα με το να τρως τα μουτρα σου μαθενεις καλυτερα. ταπεινη μου αποψη παντα.
Επισκέπτης
θα τα φας τα μουτρα σου ρε εβακι αλλα καλυτερα να τα φας λιγες και να μαθεις παρα το αντιστροφομμμμ ενταξει αλλα με το να τρως τα μουτρα σου μαθενεις καλυτερα. ταπεινη μου αποψη παντα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καμμια σχεση.ο καθενας εχει τον τροπο του ,απλως οι μεγαλυτεροι ειναι πιο εμπειροι και αλλιως θα αντιμετωπισει ο 40ρης μια κοπελιτσα αλλιως ο 20αρης.φυσικα αυτο δεν ειναι απολυτο ετσι,υπαρχουν απειροι μαλακες 40ρηδες που τους τα τρωνε...
μικρέ οι μαλάκες 40άρηδες ήταν πιο μαλάκες ακόμα στα 20............
Επισκέπτης
μια φορα μαλακας παντα μαλακας ενα πραμα...μικρέ οι μαλάκες 40άρηδες ήταν πιο μαλάκες ακόμα στα 20............
θα τα φας τα μουτρα σου ρε εβακι αλλα καλυτερα να τα φας λιγες και να μαθεις παρα το αντιστροφο
δεν πιανω το αντιστροφο για ριξε μια εξηγηση
μια φορα μαλακας παντα μαλακας ενα πραμα...
τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας που λεμε
Επισκέπτης
το αντιστροφο εβακι ειναι να φας πολλες απογοητευσεις και να μη μαθαινεις και να συνεχιζει η κατασταση μεχρι να στα φαει καμμιαδεν πιανω το αντιστροφο για ριξε μια εξηγηση
τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας που λεμε
ετσι...και ακομα γραφουν στο κοντερ χρονιαμικρέ οι μαλάκες 40άρηδες ήταν πιο μαλάκες ακόμα στα 20............
το αντιστροφο εβακι ειναι να φας πολλες απογοητευσεις και να μη μαθαινεις και να συνεχιζει η κατασταση μεχρι να στα φαει καμμια
ε τοτε εισαι αξιος της μοιρας. το παθημα γινεται μαθημα λεμε. αν δεν σου γινεται μαθημα τοτε μαλλον μαλακας εισαι. ντραμμερ δεν μιλαω για σενα κι ας χρησιμοποιω το δευτερο προσωπο, μιλαω γενικα
Επισκέπτης
χαιρετω εγω παω να δωσω μαθημαε τοτε εισαι αξιος της μοιρας. το παθημα γινεται μαθημα λεμε. αν δεν σου γινεται μαθημα τοτε μαλλον μαλακας εισαι. ντραμμερ δεν μιλαω για σενα κι ας χρησιμοποιω το δευτερο προσωπο, μιλαω γενικα
χαιρετω εγω παω να δωσω μαθημα
κι εγω σε λιγο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις