Νέα

Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Να βάλω τα πράματα στη θέση τους,κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Το θέμα δεν ειναι να βρείς κορίτσι,αλλα να σε βρει αυτό.Είναι η γυναίκα που ρίχνει την περίφημη ματια "όρμα" κι ακολουθεί ο κυνηγός με το..καμάκι του.Μάλλον λοιπόν οι προδιαγραφές του αρσενικού ειναι που μετρουν,για να ξεκινήσει το γϊατανάκι της καβλάντας.Να μερικές:Καθαριότητα,που να φαινεται κιόλας πχ στα νύχια,ευγένεια που να φαίνεται κιόλας,πχ μην κλάνεις συνέχεια,κάποια οικονομικη άνεση,που σαφώς πρεπει να φαινεται,οτι το γυναικείο μάτι γυαλίζει στη θέα η την προοπτικη του χρήματος.Αν εχεις πχ ακριβο Γερμανικο αυτοκίνητο θα μετρησεις αρχικα καλύτερα απο καποιον στα ιδια κυβικα με σενα,που....δεν εχει.Αρχικα μόνο,γιατι οιγυναικες ειναι απο άλλο κόσμο και τα κριτιρια τους ειναι εν πολλοίς αγνωστα.Κατι σημαντικο ειναι η εικόνα του υποψηφίου για τον εαυτό του.Αν κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μονολογείς αυθόρμητα "ω ρε πούστη..." μαλλον θ αργησεις να βατέψεις.
Το προβλημα ομως ειναι οτι τετοιες γυναικες με τετοια κριτηρια θα τις ηθελε κανεις σκεπτομενος ;
Ή τις αλλες στην Lis στη Γλυφαδα; Γυναικα ψαχνει το παιδι οχι πουτανα
Προβλεπω να συνεχιστει το θαψιμο στις ελληνιδες και σε αυτο το τοπικ  :2funny:

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Είναι αρκετά δύσκολες οι ελληνίδες, τελευταία έφαγα λίγες χυλόπιτες και απο άλλες αδιαφορια (δεν μου έδωσαν πατήματα για κάτι παραπάνω και γλύτωσα χυλόπιτα)!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι συνθηκες στην Ελλαδα για εναν 19-20χρονο που δεν εχει mercedes ειναι πολυ δυσκολες.
Αν ημασταν σε αλλη χωρα θα μας κυνηγουσαν αυτες..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εσυ που το ξερεις χρηστο? αφου δεν γυρνας να κοιταξεις ελληνιδες καθως λες? :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Οι συνθηκες στην Ελλαδα για εναν 19-20χρονο που δεν εχει mercedes ειναι πολυ δυσκολες.
Αν ημασταν σε αλλη χωρα θα μας κυνηγουσαν αυτες..
Πλακα πλακα,δε ξερω για μερσεντες αλλα αμα δεν εχεις ενα τουλαχιστον ωραιο και μοντερνο αμαξι,εχεις σοβαρο μειονεκτιμα..

Επισκέπτης
Θεωρω οτι εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα μαγκες.Ουτε mercendes θελουν ουτε τιποτα.Τσαμπουκα και θρασος χρειαζεται.Εχω δει κατι μουναρες σε κατι skoda του 60!Εχουμε κολλησει λιγα χρονια πριν που οντως ετσι ηταν τοτε τα πραγματα....Βαρατε στο ψαχνο!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Θεωρω οτι εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα μαγκες.Ουτε mercendes θελουν ουτε τιποτα.Τσαμπουκα και θρασος χρειαζεται.Εχω δει κατι μουναρες σε κατι skoda του 60!Εχουμε κολλησει λιγα χρονια πριν που οντως ετσι ηταν τοτε τα πραγματα....Βαρατε στο ψαχνο!
οπως τα λες..
οπως κ εχω δει μουναρες πανω σε παπι αλβανου που του τα πινουν μολις την παει στην τρογλη του..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κ εσυ που το ξερεις χρηστο? αφου δεν γυρνας να κοιταξεις ελληνιδες καθως λες? :rolleyes:
Eγω μιλησα γενικα για την κατασταση.
Εγω μπορει να μην τις κοιταω καν αλλα υπαρχουν αλλοι που ασχολουνται αποτε μιλησα γενικα για την κατασταση στην Ελλαδα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα παλι μου φαινεται οτι εβγαλες πορισμα χωρις να ξερεις κ χωρις κ να ασχολεισαι οπως λες
δεν ειναι ολες τετοιες...

απλα εχεις ενα στανταρ γυναικειο προτυπο στο μυαλο σου κ δεν υπαρχει τπτ αλλο περαν αυτου.

Επισκέπτης
οπως τα λες..
οπως κ εχω δει μουναρες πανω σε παπι αλβανου που του τα πινουν μολις την παει στην τρογλη του..

Εεεεεεετσι!Μασαμε την καραμελα φιλαρακια μου απο τα μεσα της δεκαετιας του 90 και δε λεει να λιωσει η γαμημημενΗ!!Και εξω στο δρομο,στα μαγαζια ,στα bar τα μωρακια σε κοιτανε και σου λενε ''ρε μαλακα σε γουσταρω δε το βλεπεις?'' και εμεις λεμε''που να σε παω ρε κοριτσι μου εγω,εσυ γουσταρεις χλιδη!'' Sorry παιδια αλλα ετσι ειναι.

Επισκέπτης
Εεεεεεετσι!Μασαμε την καραμελα φιλαρακια μου απο τα μεσα της δεκαετιας του 90 και δε λεει να λιωσει η γαμημημενΗ!!Και εξω στο δρομο,στα μαγαζια ,στα bar τα μωρακια σε κοιτανε και σου λενε ''ρε μαλακα σε γουσταρω δε το βλεπεις?'' και εμεις λεμε''που να σε παω ρε κοριτσι μου εγω,εσυ γουσταρεις χλιδη!'' Sorry παιδια αλλα ετσι ειναι.

Γιατι δεν λες και για της κατηγοριες κομπλεξικων αγαμητων σαβουρων ελεινιδων που καθονται στα bar περιμενουν τον καθε μαλακα σαβουρογαμη να τους την πεσει και αφου τον χυλοπιτιασουν με ηλιθιες δικαιολογιες πανε σπιτι τους και δακτυλωνονται η γαμιουνται με τον δονητη τους?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο την  αλλη φιλε αμα δεν εχεις το αμαξι σου το χωρο σου το ενα το αλλο αισθανεσαι μειονεκτικα ως αντρας.
Σε τετοιες φασεις οι μικρες λεπτομερειες μετρανε,απο αυτα που βλεπει η γκομενα.

Επισκέπτης
Απο την  αλλη φιλε αμα δεν εχεις το αμαξι σου το χωρο σου το ενα το αλλο αισθανεσαι μειονεκτικα ως αντρας.
Σε τετοιες φασεις οι μικρες λεπτομερειες μετρανε,απο αυτα που βλεπει η γκομενα.

Ακριβως.Το αμαξι οπως και να το κανουμε μετραει.Δεν ειναι αναγκη να εχεις σονυ και καλα ακριβο αμαξι αλλα ενα απλο αμαξι χρειαζεται.Αλλιως χανεις καποιες ευκαιριες μερικες φορες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Κι εγω πιστευω οτι κοιτανε μονο για αυτοεπιβεβαιωση,και καλα "α ωραια με κοιταξε αυτος ο ωραιος,για να δω,αυτος ο ωραιος θα με κοιταξει?"και τιποτα περισσοτερο εκτος μερικων εξαιρεσεων..με λιγα λογια πολυ ψωνια ρε παιδι μου..

Επισκέπτης
Γιατι δεν λες και για της κατηγοριες κομπλεξικων αγαμητων σαβουρων ελεινιδων που καθονται στα bar περιμενουν τον καθε μαλακα σαβουρογαμη να τους την πεσει και αφου τον χυλοπιτιασουν με ηλιθιες δικαιολογιες πανε σπιτι τους και δακτυλωνονται η γαμιουνται με τον δονητη τους?

Φιλε whitey δε λεω γιατι το ποσοστο αυτων των γυναικων εχει αλλαξει πλεον και δεν ασχολουμε με δ αυτες προσωπικα!Της αφηνω στο δονητη τους.Το 10% λειτουργουν ετσι οπως λες και γι αυτο θα μεινουν με το δονητη τους μια ζωη!Νομιζω οτι οι κοπελες φωναζουν απο μακρια πλεον οτι ψαχνονται...

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί μέχρι τώρα ακούω χαζομάρες. Κατά το 90%, το να βρεις γκόμενα αφορά το θέμα τύχη. Ότι είναι γραμμένο στη ζωή να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν την έπεσα σε γκόμενα. Έρχονταν πάντα αυτές σε μένα. Και ήταν γραφτό να γίνεται έτσι, γιατί δεν είμαι και ο απόλυτος άντρας, απλά ένα εμφανίσημος νέος, που ούτε κοιτάει την εμφάνιση του, ούτε ενδιαφέρεται εαν έχει λευτά ή οχι. Με τη κοπέλα που είμαι τώρα, ( πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη γκόμενα, 1,85, ξανθιά μακρυά μαλλιά, 70 κιλά, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο ) γνωριστήκαμε σε ενα μπαρ κάποιο βράδυ. Εκεί που καθόμουν μόνος και τα πίνα,ειλικρινά παιδιά, της την έπεσαν πάνω από 10 άτομα, και οι 10 παίζει να ταν, χιλιάδες φορές πιο όμορφοι από εμένα, οι πιο πολλοί γυμνασμένοι. Παρόλα αυτά, μόνη της πήρε την πρωτοβουλία, ήρθε κάθησε μαζί μου, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα κτλ. Και μετά από λίγες μέρες που τα φτιάξαμε, μου είπε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είπε "Μόλις μπήκες μέσα στο μπαρ, ένιωσα ότι εμείς οι 2 θα τα φτιάξουμε και θα αραβωνιαστούμε. Όντως, σε 2 μήνες αραβωνιαζόμαστε. Έτσι θέλω να καταλήξω, μην κάνετε κινήσεις ή ψάχνετε απεγνωσμένα γυναίκες, κάποια πράγματα γίνονται όταν θέλουν να γίνουν..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν εισαι ο μονος βρε κι εγω που ειμαι γυναικα και ειμαι στην ιδια κατασταση τι να πω....... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί μέχρι τώρα ακούω χαζομάρες. Κατά το 90%, το να βρεις γκόμενα αφορά το θέμα τύχη. Ότι είναι γραμμένο στη ζωή να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν την έπεσα σε γκόμενα. Έρχονταν πάντα αυτές σε μένα. Και ήταν γραφτό να γίνεται έτσι, γιατί δεν είμαι και ο απόλυτος άντρας, απλά ένα εμφανίσημος νέος, που ούτε κοιτάει την εμφάνιση του, ούτε ενδιαφέρεται εαν έχει λευτά ή οχι. Με τη κοπέλα που είμαι τώρα, ( πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη γκόμενα, 1,85, ξανθιά μακρυά μαλλιά, 70 κιλά, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο ) γνωριστήκαμε σε ενα μπαρ κάποιο βράδυ. Εκεί που καθόμουν μόνος και τα πίνα,ειλικρινά παιδιά, της την έπεσαν πάνω από 10 άτομα, και οι 10 παίζει να ταν, χιλιάδες φορές πιο όμορφοι από εμένα, οι πιο πολλοί γυμνασμένοι. Παρόλα αυτά, μόνη της πήρε την πρωτοβουλία, ήρθε κάθησε μαζί μου, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα κτλ. Και μετά από λίγες μέρες που τα φτιάξαμε, μου είπε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είπε "Μόλις μπήκες μέσα στο μπαρ, ένιωσα ότι εμείς οι 2 θα τα φτιάξουμε και θα αραβωνιαστούμε. Όντως, σε 2 μήνες αραβωνιαζόμαστε. Έτσι θέλω να καταλήξω, μην κάνετε κινήσεις ή ψάχνετε απεγνωσμένα γυναίκες, κάποια πράγματα γίνονται όταν θέλουν να γίνουν..
Εισαι ο ενας στο εκατομυριο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

αυτο μου θυμίζει και την δική μου ιστορία. Καθόμουν σε ένα μπαράκι πίνοντας black russian όσπου σκάνε μύτη δύο κουκλάρες νεραρές ηθοποιοί που παίζουν σε εβδομαδιαία σειρά του Mega channel. Εγώ φυσικά δεν τους έδωσα σημασία γιατι μέσα στο μπάρ ύπηρχαν πιο γυμνασμένοι και πιο ψηλοί απο εμένα. Σε κάποια φάση είδα την μία να έρχεται προς το μέρος μου.
"Γιά." μου λέει. "Ξέρεις σε κοιτάζω εδώ και ώρα, νομίζω οτι είσαι ο πιο κουλ και σέξυ τύπος εδώ μέσα. Βαρέθηκα όλους αυτους τους ψευτογυμνασμένους και ψάχνω για ένα αληθηνό αρσενικό."
"Μωρό μου, μόλις το βρήκες. Φώναξε και την φίλη σου να σας κεράσω black russian και σφινάκια τεκίλα"
"Νόμιζεις οτι μπορεις να καταφέρεις και τις δύο μας;"
Η κουβέντα αυτή σήκωνε τσιγάρο. Εβαλα σβέλτα στο στόμα μου ένα lucky strike και πήρα μια βαθιά τζούρα.
"Μώρο, να μήν σε νοιάζει. Κοίταξε να πάρεις δύο λούκοζεητ απο το περίπτερο γιατι θα σας χρειαστούν"
Ξαφνικά ένιωσα ενα χέρι να με σκουντάει. Γύρησα και είδα εναν τυπά, σχεδόν δύο μέτρα με τετράγωνες πλάτες και κοντό μαλλι. Ο τύπος ήταν ντυμένος υπερ-κυριλέ, με ολοκαίνουριο καλοκαιρινό άσπρο κουστούμι και πανάκριβο πουκάμισο.
"Ρε φιλε, τι θα γίνει. Πως την έχεις δει δηλαδη; Θα κλέψεις τις δυο πιο καλές γκόμενες που μπήκαν στο μαγαζί;"
"Γιατι ιδιοκτησία σου είναι; Αντε κάτσε κάτω." του είπα χωρίς να αφήσω το τσιγάρο και το ποτό μου.
"Ρε μουνί θα σε γαμήσω" είπε αλλα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση , του γιατι του κοπάνισα μια στα @@ διπλόνοντας τον και ρίχνοντας του άλλες δύο γερές γροθιές στην μάπα. Ο φλώρος έπεσε κάτω φτύνοντας δόντια.
"Μωρό," μου είπε η αλλη κοπέλα, "το κατάλαβα οτι αυτο το φούσκομα στο παντελόνι σου δεν είναι διακοσμητικό. Πάμε κάπου και οι τρείς και γρήγορα μάλιστα."

Αυτο ήταν. Εκτοτε απολαμβάνω την συντροφιά τους μαζί με ένα black russian. Ποιός θα το φανταζόταν, οτι εγω που δεν είμαι εμφανίσημος θα καταφερνα να ρίξω δύο τέτοιες γκομενάρες; Μάλλον η τύχη είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom