Νέα

Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί μέχρι τώρα ακούω χαζομάρες. Κατά το 90%, το να βρεις γκόμενα αφορά το θέμα τύχη. Ότι είναι γραμμένο στη ζωή να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν την έπεσα σε γκόμενα. Έρχονταν πάντα αυτές σε μένα. Και ήταν γραφτό να γίνεται έτσι, γιατί δεν είμαι και ο απόλυτος άντρας, απλά ένα εμφανίσημος νέος, που ούτε κοιτάει την εμφάνιση του, ούτε ενδιαφέρεται εαν έχει λευτά ή οχι. Με τη κοπέλα που είμαι τώρα, ( πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη γκόμενα, 1,85, ξανθιά μακρυά μαλλιά, 70 κιλά, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο ) γνωριστήκαμε σε ενα μπαρ κάποιο βράδυ. Εκεί που καθόμουν μόνος και τα πίνα,ειλικρινά παιδιά, της την έπεσαν πάνω από 10 άτομα, και οι 10 παίζει να ταν, χιλιάδες φορές πιο όμορφοι από εμένα, οι πιο πολλοί γυμνασμένοι. Παρόλα αυτά, μόνη της πήρε την πρωτοβουλία, ήρθε κάθησε μαζί μου, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα κτλ. Και μετά από λίγες μέρες που τα φτιάξαμε, μου είπε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είπε "Μόλις μπήκες μέσα στο μπαρ, ένιωσα ότι εμείς οι 2 θα τα φτιάξουμε και θα αραβωνιαστούμε. Όντως, σε 2 μήνες αραβωνιαζόμαστε. Έτσι θέλω να καταλήξω, μην κάνετε κινήσεις ή ψάχνετε απεγνωσμένα γυναίκες, κάποια πράγματα γίνονται όταν θέλουν να γίνουν..

και μονο να μου ελεγε το μισο απο αυτο,θα ειχα φυγει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ..

Επισκέπτης
Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί μέχρι τώρα ακούω χαζομάρες. Κατά το 90%, το να βρεις γκόμενα αφορά το θέμα τύχη. Ότι είναι γραμμένο στη ζωή να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν την έπεσα σε γκόμενα. Έρχονταν πάντα αυτές σε μένα. Και ήταν γραφτό να γίνεται έτσι, γιατί δεν είμαι και ο απόλυτος άντρας, απλά ένα εμφανίσημος νέος, που ούτε κοιτάει την εμφάνιση του, ούτε ενδιαφέρεται εαν έχει λευτά ή οχι. Με τη κοπέλα που είμαι τώρα, ( πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη γκόμενα, 1,85, ξανθιά μακρυά μαλλιά, 70 κιλά, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο ) γνωριστήκαμε σε ενα μπαρ κάποιο βράδυ. Εκεί που καθόμουν μόνος και τα πίνα,ειλικρινά παιδιά, της την έπεσαν πάνω από 10 άτομα, και οι 10 παίζει να ταν, χιλιάδες φορές πιο όμορφοι από εμένα, οι πιο πολλοί γυμνασμένοι. Παρόλα αυτά, μόνη της πήρε την πρωτοβουλία, ήρθε κάθησε μαζί μου, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα κτλ. Και μετά από λίγες μέρες που τα φτιάξαμε, μου είπε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είπε "Μόλις μπήκες μέσα στο μπαρ, ένιωσα ότι εμείς οι 2 θα τα φτιάξουμε και θα αραβωνιαστούμε. Όντως, σε 2 μήνες αραβωνιαζόμαστε. Έτσι θέλω να καταλήξω, μην κάνετε κινήσεις ή ψάχνετε απεγνωσμένα γυναίκες, κάποια πράγματα γίνονται όταν θέλουν να γίνουν..

πρωτα απο ολα με τα μυαλα που εχετε δεν πα να γαμαγα κ 100 γκομενες σαν κ εσας  δεν θα ηθελα να ειμαι ποτε....δηλαδη να καθομαι απραγος κ να περιμενω την αλλη να κανει κινηση...εκτος οτι μαλλον λες μουφες γιατι σε μπαρ να ερθει να σου μιλησει κ να γαμηθει το βλεπω χλωμο αλλα ας το πιστεψω...να εισαι καλα κ να την χαιρεσαι αλλα για να σου πει γκομενα μες το μπαρ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ κ εσυ να αρραβωνιαζεσαι φαντασου ποσο απεγνωσμενη ειναι κ φαντασου ποσο ευκολος χωρις εμπειρια ατομο εισαι...τα υπολοιπα που λες δεν εχουν καμια απολυτως σημασια....κ πολυ απλα ο αντρας που ειναι απραγος κ καθεται στο μπαρ δεν σημαινει οτι ειναι χορτασμενος κ δεν ειναι λιγουρης απλα ειναι ΕΛΕΓΞΙΜΟΣ ενω ο κινητικος απλα ξερουν οτι το κανουν σε ολες  ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.808
Πόντοι
12.056
αυτο μου θυμίζει και την δική μου ιστορία. Καθόμουν σε ένα μπαράκι πίνοντας black russian όσπου σκάνε μύτη δύο κουκλάρες νεραρές ηθοποιοί που παίζουν σε εβδομαδιαία σειρά του Mega channel. Εγώ φυσικά δεν τους έδωσα σημασία γιατι μέσα στο μπάρ ύπηρχαν πιο γυμνασμένοι και πιο ψηλοί απο εμένα. Σε κάποια φάση είδα την μία να έρχεται προς το μέρος μου.
"Γιά." μου λέει. "Ξέρεις σε κοιτάζω εδώ και ώρα, νομίζω οτι είσαι ο πιο κουλ και σέξυ τύπος εδώ μέσα. Βαρέθηκα όλους αυτους τους ψευτογυμνασμένους και ψάχνω για ένα αληθηνό αρσενικό."
"Μωρό μου, μόλις το βρήκες. Φώναξε και την φίλη σου να σας κεράσω black russian και σφινάκια τεκίλα"
"Νόμιζεις οτι μπορεις να καταφέρεις και τις δύο μας;"
Η κουβέντα αυτή σήκωνε τσιγάρο. Εβαλα σβέλτα στο στόμα μου ένα lucky strike και πήρα μια βαθιά τζούρα.
"Μώρο, να μήν σε νοιάζει. Κοίταξε να πάρεις δύο λούκοζεητ απο το περίπτερο γιατι θα σας χρειαστούν"
Ξαφνικά ένιωσα ενα χέρι να με σκουντάει. Γύρησα και είδα εναν τυπά, σχεδόν δύο μέτρα με τετράγωνες πλάτες και κοντό μαλλι. Ο τύπος ήταν ντυμένος υπερ-κυριλέ, με ολοκαίνουριο καλοκαιρινό άσπρο κουστούμι και πανάκριβο πουκάμισο.
"Ρε φιλε, τι θα γίνει. Πως την έχεις δει δηλαδη; Θα κλέψεις τις δυο πιο καλές γκόμενες που μπήκαν στο μαγαζί;"
"Γιατι ιδιοκτησία σου είναι; Αντε κάτσε κάτω." του είπα χωρίς να αφήσω το τσιγάρο και το ποτό μου.
"Ρε μουνί θα σε γαμήσω" είπε αλλα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση , του γιατι του κοπάνισα μια στα @@ διπλόνοντας τον και ρίχνοντας του άλλες δύο γερές γροθιές στην μάπα. Ο φλώρος έπεσε κάτω φτύνοντας δόντια.
"Μωρό," μου είπε η αλλη κοπέλα, "το κατάλαβα οτι αυτο το φούσκομα στο παντελόνι σου δεν είναι διακοσμητικό. Πάμε κάπου και οι τρείς και γρήγορα μάλιστα."

Αυτο ήταν. Εκτοτε απολαμβάνω την συντροφιά τους μαζί με ένα black russian. Ποιός θα το φανταζόταν, οτι εγω που δεν είμαι εμφανίσημος θα καταφερνα να ρίξω δύο τέτοιες γκομενάρες; Μάλλον η τύχη είναι.

Μια απο τα ιδια και εγω....

Μια φορα τον μηνα θα μου συμβει κατι τετοιο...

Και ολες θελουν αρραβωνα σε 2 μηνες γαμω το κερατο μου.. :2funny: :2funny:

Παλι καλα που φοραω την βερα στο χερι και ερχονται στα ισια τους μετα  :dancing: :grin: :grin:

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Σας έχει τύχει να σας κοιτάζει γυναίκα και όταν πέρνεις το θάρρος να την γνωρίσεις να σου δίνει χυλόπιτα?

Επισκέπτης
Σας έχει τύχει να σας κοιτάζει γυναίκα και όταν πέρνεις το θάρρος να την γνωρίσεις να σου δίνει χυλόπιτα?

πολλες φορες...δεν φταις εσυ απλα οι περισσοτρες ειναι κοτες ΤΕΛΟΣ....(εγω αυτα που λενε οτι τους την πεφτουν οι γκομενες να σου πω την αληθεια δεν τα πιστευω με τιποτα)
εδω μας βγαινει το λαδι να βρουμε μια...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πολλες φορες...δεν φταις εσυ απλα οι περισσοτρες ειναι κοτες ΤΕΛΟΣ....(εγω αυτα που λενε οτι τους την πεφτουν να σου πω την αληθεια δεν τα πιστευω με τιποτα)

φιλε κανεις λαθος..εμενα μου εχει τυχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορες..ειδικα αν αδιαφορεις κ εισαι διπλα της σε καμια μπαρα,σκυλιαζουν..

Επισκέπτης
Εχω ενα φιλαρακο 30 χρονων και δεν βρισκει δουλεια. Αν μπορει να βοηθησει καποιοςα ακουω ιδεες.
Μια φορα τον κοιταζε ενας εργοδοτης και εκει που νομιζε οτι θα τον προσλαμβανε, του ειπες οτι θα σε ειδοποιησουμε. Τι να πει κι αυτος.....

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Εισαι ο ενας στο εκατομυριο.

Δεν είναι! Γενικά παίζει αυτό που όταν σε μία την πέσουν 10 κοιτάζει να δεί ποιός είναι αυτός που ΔΕΝ της την έπεσε. Όσοι έχουν δουλέψει τσεκαδόροι σε μαγαζιά με αρκετό κόσμο, έχουν όλοι τέτοιες ιστορίες.

Επισκέπτης

οκ αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω την αποψη μου οτι μπορει να σου εχει συμβει μια δυο φορες αλλα οχι οτι καποιος βγαινει εξω κ του συμβαινει συνεχεια να του την πεφτουν....αυτοι που το λενε αυτο απλα πιστευω λενε μουφες γνωμη μου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εχω ενα φιλαρακο 30 χρονων και δεν βρισκει δουλεια. Αν μπορει να βοηθησει καποιοςα ακουω ιδεες.
Μια φορα τον κοιταζε ενας εργοδοτης και εκει που νομιζε οτι θα τον προσλαμβανε, του ειπες οτι θα σε ειδοποιησουμε. Τι να πει κι αυτος.....
www.freesmileys.org] [/url]
Eγραψες...!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οκ αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω την αποψη μου οτι μπορει να σου εχει συμβει μια δυο φορες αλλα οχι οτι καποιος βγαινει εξω κ του συμβαινει συνεχεια να του την πεφτουν....αυτοι που το λενε αυτο απλα πιστευω λενε μουφες γνωμη μου...

ε φυσικα ρε φιλε,σιγα μην γαμας καθε φορα που βγαινεις..χαχα
κ παντα παιζει ρολο κ το target group του καθενος..αν εγω πω γαμησα την μαρια την κουτση απο τα πετραλωνα κ εσυ την μπελουτσι,ειναι διαφορετικο..

καλα κανεις κ κρατας μικρο καλαθι..

απλα σου λεω οτι ΠΑΙΖΕΙ κ αυτο..

Επισκέπτης
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η 1,85 70 κιλα ξανθια μουναρα με βυζαρες θα παει στον 23 αρη να την πεσει?(απο την εμπειρια σου πες μου εχεις δει πολλες υπερμουναρες να την πεφτουν αυτες?)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μια απο τα ιδια και εγω....

Μια φορα τον μηνα θα μου συμβει κατι τετοιο...

Και ολες θελουν αρραβωνα σε 2 μηνες γαμω το κερατο μου.. :2funny: :2funny:

Παλι καλα που φοραω την βερα στο χερι και ερχονται στα ισια τους μετα  :dancing: :grin: :grin:

ρε φιλε επιτέλους βρήκα κάποιον που να με νιώθει.
Δεν μπορώ να πιω το black russian με την ησυχία μου, χωρις να μου την πέσει κάποια μοντέλο/τραγουδίστρια/ηθοποιός/συγγραφέας. Καθε φορά τα ίδια. Και ζητάνε και αρραβώνα στο δίμηνο, η ίδια μαλακια. Εγώ που δεν φοράω βέρα τι να κάνω; Μήπως να πάρω μια ετσι για τις βραδυνες μου εξόδους;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η 1,85 70 κιλα ξανθια μουναρα με βυζαρες θα παει στον 23 αρη να την πεσει?(απο την εμπειρια σου πες μου εχεις δει πολλες υπερμουναρες να την πεφτουν αυτες?)

οχι βεβαια..
μιλαμε για μετριες προς καλες,αλλα οχι βεβαια τα θεομουνα..

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
μπορεί η σούπερ γκόμενα να πέσει με την πρώτη και η πατσαβούρα όχι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ακριβως.Το αμαξι οπως και να το κανουμε μετραει.Δεν ειναι αναγκη να εχεις σονυ και καλα ακριβο αμαξι αλλα ενα απλο αμαξι χρειαζεται.Αλλιως χανεις καποιες ευκαιριες μερικες φορες...

Για πιο λόγο ακριβώς? το αμάξι είναι απλώς ένα μέσο για να πας από δω -εκεί. Τι σχέση έχει με την αναπαραγωγική λειτουργία ακριβώς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom