Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί μέχρι τώρα ακούω χαζομάρες. Κατά το 90%, το να βρεις γκόμενα αφορά το θέμα τύχη. Ότι είναι γραμμένο στη ζωή να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν την έπεσα σε γκόμενα. Έρχονταν πάντα αυτές σε μένα. Και ήταν γραφτό να γίνεται έτσι, γιατί δεν είμαι και ο απόλυτος άντρας, απλά ένα εμφανίσημος νέος, που ούτε κοιτάει την εμφάνιση του, ούτε ενδιαφέρεται εαν έχει λευτά ή οχι. Με τη κοπέλα που είμαι τώρα, ( πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη γκόμενα, 1,85, ξανθιά μακρυά μαλλιά, 70 κιλά, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο ) γνωριστήκαμε σε ενα μπαρ κάποιο βράδυ. Εκεί που καθόμουν μόνος και τα πίνα,ειλικρινά παιδιά, της την έπεσαν πάνω από 10 άτομα, και οι 10 παίζει να ταν, χιλιάδες φορές πιο όμορφοι από εμένα, οι πιο πολλοί γυμνασμένοι. Παρόλα αυτά, μόνη της πήρε την πρωτοβουλία, ήρθε κάθησε μαζί μου, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα κτλ. Και μετά από λίγες μέρες που τα φτιάξαμε, μου είπε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είπε "Μόλις μπήκες μέσα στο μπαρ, ένιωσα ότι εμείς οι 2 θα τα φτιάξουμε και θα αραβωνιαστούμε. Όντως, σε 2 μήνες αραβωνιαζόμαστε. Έτσι θέλω να καταλήξω, μην κάνετε κινήσεις ή ψάχνετε απεγνωσμένα γυναίκες, κάποια πράγματα γίνονται όταν θέλουν να γίνουν..
και μονο να μου ελεγε το μισο απο αυτο,θα ειχα φυγει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ..