Νέα

Δε μπορώ να γαμήσω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Θέλω τις συμβουλές από γνωστές ...μόλις έφτασα τα πενήντα μου παρουσιάστηκε εκτός της ηλικίας και θέμα υγείας με διαβήτη .έτσι μου βγήκε και σεξουαλικό πρόβλημα .δεν μπορώ να γαμησω εύκολα. Λόγω διαβήτη έχω συχνοουρια ένα από τα θέματα του διαβήτη και μου βγάζει στυτικο πρόβλημα .το έχει πάθει και άλλος εδώ στο σάιτ ;;τι έχει κάνει για αυτό ;;;ακούω γνώμες ελπίζω να μην γράψετε τρολ κατάσταση .

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Θέλω τις συμβουλές από γνωστές ...μόλις έφτασα τα πενήντα μου παρουσιάστηκε εκτός της ηλικίας και θέμα υγείας με διαβήτη .έτσι μου βγήκε και σεξουαλικό πρόβλημα .δεν μπορώ να γαμησω εύκολα. Λόγω διαβήτη έχω συχνοουρια ένα από τα θέματα του διαβήτη και μου βγάζει στυτικο πρόβλημα .το έχει πάθει και άλλος εδώ στο σάιτ ;;τι έχει κάνει για αυτό ;;;ακούω γνώμες ελπίζω να μην γράψετε τρολ κατάσταση .
keto

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Νομίζω πρέπει να το δεις με τον διαβητολόγο που σε παρακολουθει.
απο τα λιγα που γνωρίζω υπάρχουν κάποιες λύσεις γι’ αυτό.
πρεπει όμως να το δεις με ειδικό φιλε μου, όχι με συμβουλες από το καφενείο εδώ.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
περαστικα!
κατα τα αλλα ξεχνα εντελως το γαμησι και κανονισε να χασεις κιλα και να κανεις και οτι αλλο σου πει ο γιατρος για να μην εχεις διαβητη.
εισαι πολυ νεος για να εχεις τετοιες αρρωστιες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Ισως δεν προσεχες ιδιαιτερα ισως υπηρχε κληρονομικοτητα.Παρε σβαρνα τους γιατρους.Συντομα ελπιζω να εισαι στις επαλξεις και προσοχη στην κινεζικη πανουκλα μην την ξεχνας.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Αφού δεν γαμας που δεν γαμας , δεν γαμιεσαι να γαμησουμε ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Πετερ αν φτασεις τα 50 δεν θα ηθελες να βλεπεις μαλακιες αν γραψεις κατι τετοιο.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
Επειδή ο διαβήτης είναι πολύ ύπουλη ασθένεια, πρώτα χάσε βάρος και κράτα το σταθερό, μετά πολύ προσοχή στη διατροφή να έχεις τις τιμές under control, ήπια άσκηση και συχνή κουβέντα με τον διαβητολόγο σου.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Επειδή ο διαβήτης είναι πολύ ύπουλη ασθένεια, πρώτα χάσε βάρος και κράτα το σταθερό, μετά πολύ προσοχή στη διατροφή να έχεις τις τιμές under control, ήπια άσκηση και συχνή κουβέντα με τον διαβητολόγο σου.
Εκτός από τα πολύ σωστά παραπάνω βρες έναν καλό ενδοκρινολόγο και πες του το πρόβλημά σου.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
οι περισσοτεροι εδω μεσα παντως το ιδιο προβλημα εχουμε...

• Χαχα
Αντιδράσεις: rofos

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αυτα να τα βλεπετε οι νεοτεροι σαπιοκοιλιαδες, τα 50 δεν ειναι μακρια για κανεναν σας. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και τραφειτε λιγο καλυτερα, περπατηστε λιγο περισσοτερο, και αν κατι στην πορεια στραβωσει απευθυνθειτε πρωτα σε ειδικο :P

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Αυτα να τα βλεπετε οι νεοτεροι σαπιοκοιλιαδες, τα 50 δεν ειναι μακρια για κανεναν σας. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και τραφειτε λιγο καλυτερα, περπατηστε λιγο περισσοτερο, και αν κατι στην πορεια στραβωσει απευθυνθειτε πρωτα σε ειδικο :P
Πλάκα στην πλάκα όντας 41 με το «φιδάκι τον Διαμαντή» να μην είναι όπως ήταν δλδ δεν παίζει να τον παίξω και 2-3 ωρες μετά να μπορέσω .

Σε συνδυασμό με συχνοουρία / κληρονομικότητα για προστάτη (πατερας) και ζάχαρο πάππους / θείος .

Νομίζω ότι πρέπει να προγραμματίσω το check up που 3 χρόνια το αναβάλω γιατι εχω πάρει 20 kg … ελεγα η αγυμνασιά … και μου μπήκαν ψιλοι στα αυτια .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
παρε κανα φυτικο χαπι..αφου πρωτα μιλησεις με γιατρους εαν λογο του προβληματος σου γινεται να το παιρνεις.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Η επιστημονική ομάδα του bou αποτελείται από διορισμένους καφενοβιους μπαχαλακηδες οπότε τυπε δεν πρόκειται να σου βρούν λύση. Καλύτερα πάρε τη γνώμη ενός γιατρού σίγουρα και υπεύθυνα, η ηλικία των πενήντα δεν είναι ηλικία για να κόψεις το γαμησι, με κάποια θεραπεία σίγουρα θα επανέλθεις στην ενεργό δράση!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Η επιστημονική ομάδα του bou αποτελείται από διορισμένους καφενοβιους μπαχαλακηδες οπότε τυπε δεν πρόκειται να σου βρούν λύση. Καλύτερα πάρε τη γνώμη ενός γιατρού σίγουρα και υπεύθυνα, η ηλικία των πενήντα δεν είναι ηλικία για να κόψεις το γαμησι, με κάποια θεραπεία σίγουρα θα επανέλθεις στην ενεργό δράση!!!
Μας προσβαλεις τωρα

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Φίλε μου, τη λύση και την απάντηση θα σου τη δώσει γιατρός. Ξέρεις, από εκείνους που γράφουν 20άρια στις πανελλαδικές, σπουδάζουν έξι χρόνια, κάνουν άλλα τόσα για ειδικότητες και αγροτικά κλπ. και συνεχίζουν να διαβάζουν μέχρι να πεθάνουν.

Από άσχετους με το αντικείμενο, μόνο μπελά μπορεί να βρεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φιλε ο διαβητης ειναι υπουλος,δημιουργει προβληματα σε διαφορα οργανα αλλα και στα αγγεια.
Αρχικα βρες ενα τζιμανι διαβητολογο να στο ρυθμιση δευτερον κανε μαζικες εξετασεις σε καρδια και σε ολα τα οργανα γενικο τσεκ απ και ιδιαιτερα τσεκαρε επινεφριδια και ορμονες με λιγα λογια να πας και σε ενα ενδοκρινολογο.
Αν ρυθμισεις διαβήτη ενδοκρινολογικα εισαι οκ καρδια κλπ οργανα κομπλε,θα κοιταξεις τα αγγεια,δημιουργει σκληρηνση στα αγγεια του σωματος ο διαβητης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom