poseidon777
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2018
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γεια σας μύστες. Υπάρχουν μαγαζι/clubs στην Αθήνα, όπου υπάρχουν dark rooms ή μερη οπου μπορεις να παιξεις με την συντροφο σου? εξαιρουνται τα sex cinemas.
ναι τα ξέρω τα swinger clubs στην αθηνα. εκτος απο τα swinger και τα sex cinemas, που αλλου γινεται φαση με dark rooms?Στον Πειραιά υπάρχουν 2 swingers bars.Μάλιστα το κάθε ένα από αυτά έχει δικό του νήμα. Απορώ πως δεν το ήξερες, μήπως είσαι κάτοικος εξωτερικού;
Σε κάθε περίπτωση πήγαινε στην αναζήτηση και τσέκαρε 2+2 και C4C.
gkouglara αυτο που μου είπες αλλά δεν μου έβγαλε κάτιΜήπως ψάχνεις τα dark hole house ; νομίζω Υπάρχει ένα στο Γκάζι
Τύπε, θα σε στεναχωρέσω τώρα, αλλά... άργησες κοντά 30 χρόνια.
Ναι, υπήρχαν dark rooms σε club στην Αθήνα. Κυρίως στα λεγόμενα "rave" clubs. Και, ήταν σε μεγάλο βαθμό γεμάτα gay κοινό. Factory, Avant Garde, το Λάμδα πριν γίνει πλήρως gay στέκι, για ένα ΠΟΛΥ μικρό διάστημα το +Soda... ακόμα πάντως και αν υπήρχαν και σήμερα αυτά τα μαγαζιά, αν δεν ανήκετε στο δημογραφικό 18-25, δύσκολα σας βλέπω να αντέχετε. Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ decibel, ακόμα περισσότερο black light και strobe, και πολλά, μα ΠΑΡΑ πολλά ντρόγκια.
Συχνά πυκνά γίνονται κάποια sex/bdsm events όπου υπάρχουν και play rooms.Γεια σας μύστες. Υπάρχουν μαγαζι/clubs στην Αθήνα, όπου υπάρχουν dark rooms ή μερη οπου μπορεις να παιξεις με την συντροφο σου? εξαιρουνται τα sex cinemas.
Atraxxx cruising δίπλα από s cape μάλλον είναι για γκει αλλά δε ξέρω δεν έχω πάει δε ξέρω τι παίζειgkouglara αυτο που μου είπες αλλά δεν μου έβγαλε κάτι
Κοίταξε, άλλο πράγμα το "πάω σε trchno club" και άλλο εντελώς "κατεβαίνω στο dark room". Έχει τη διαφορά του, πως να το κάνουμε.Εντάξει ρε φίλε αμα θέλεις παίρνεις ντρογκια...δεν στα δίνουν με το ζόρι.
Και εγω παω σε Techno party που ολοι ειναι κοκαρισμενοι άλλα εγώ ούτε παίρνω ούτε μου έδωσε κάνεις με το ζόρι! Την βρίσκω με την μουσική και το αλκοόλ!
Αυτά που γίνονται κ από που έχεις ενημέρωση για αυτά?!Συχνά πυκνά γίνονται κάποια sex/bdsm events όπου υπάρχουν και play rooms.
Στο fetlife βλέπω την ανακοίνωση τους.Αυτά που γίνονται κ από που έχεις ενημέρωση για αυτά?!
Σε spank έχω πάει ......αλλά dark room δεν υπάρχει ......ανοιχτός χώρος ουσιαστικά για να βλέπεις την σκηνήΣτο fetlife βλέπω την ανακοίνωση τους.
Στο τελευταίο δε πήγα να σου πω πώς ήταν. Αν θες κλειστό σκοτεινό χώρο τότε γίνεται πιο συγκεκριμένο...Σε spank έχω πάει ......αλλά dark room δεν υπάρχει ......ανοιχτός χώρος ουσιαστικά για να βλέπεις την σκηνή
Παλιά υπήρχε μαγαζί σε υπόγειο στην Αμερικής του Μακαρου του Ψωμιάδη ...after που ο φωτισμός του ήταν μόνο από κάτι κεριά από εδώ κ εκεί .........γινόταν μέσα χαμός ......δεν υπάρχουν ποια τέτοιες μαγαζαρες!!!
Στο +soda μπαίναμε παίρναμε μπουκάλι και οχι ποτήρι και χορεύοντας είχαμε το δαχτυλο μέσα στην τρύπα για να μην φάμε κανένα χάπι. Ωραία χρόνιαΤύπε, θα σε στεναχωρέσω τώρα, αλλά... άργησες κοντά 30 χρόνια.
Ναι, υπήρχαν dark rooms σε club στην Αθήνα. Κυρίως στα λεγόμενα "rave" clubs. Και, ήταν σε μεγάλο βαθμό γεμάτα gay κοινό. Factory, Avant Garde, το Λάμδα πριν γίνει πλήρως gay στέκι, για ένα ΠΟΛΥ μικρό διάστημα το +Soda... ακόμα πάντως και αν υπήρχαν και σήμερα αυτά τα μαγαζιά, αν δεν ανήκετε στο δημογραφικό 18-25, δύσκολα σας βλέπω να αντέχετε. Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ decibel, ακόμα περισσότερο black light και strobe, και πολλά, μα ΠΑΡΑ πολλά ντρόγκια.