Νέα

Δάνεισα και «Γαμήθηκα» ― ΠΩΣ Ξεμπλέκει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moutzomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ευχαριστω ρε μαγκες για τις απαντησεις, αλλα, αφου ο τυπος που περνει το δανειο εχει περιουσιακα στοιχεια στο ονομα του (2 σπιτια, αυτοκινητο, μηχανη) γιατι να κυνηγαει τον εγγυητη η τραπεζα και να μην βγαλει κατευθειαν στο σφυρι τα περιουσιακα στοιχεια του τυπου ?
Γιατί είναι πιό εύκολο για την Τράπεζα να τα πάρει μετρητά από τον εγγητή, παρά να κυνηγάει υποθηκοφυλάκια, κατασχέσεις, πληστιριασμούςε κλπ

Επισκέπτης
Θα πρεπη να τα βαλη η τραπεζα ΥΠΟΘΗΚΗ το/α σπιτια

Οχι ο τυπος δεν εχει βαλει υποθηκη τιποτα απο αυτα που εχει γιατι το δανειο ειναι μικρο. 10000 ευρω καταναλωτικο και δεν του ζητησαν υποθηκη, μονο εγγυητη. Οποτε μαλλον εγω θα "τον πιω" αν ο τυπος κανει μαλακιες. Αν και ειναι συγγενης μου δεν θα υπογραψω τελικα......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρωτα σε 2-3 τραπεζες να ενημερωθης καλυτερα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μην κανεις καμια ενεργεια που μπορει να βλαψει την οικογενεια σου

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι συμβουλές του str8 είναι οι πιο σωστές.
Γνώμη μου είναι να τις ακολουθήσεις

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
συμφωνω με τις στρειτ απαντησεις.
δικηγορος + εφορας + υπομονη

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φοβάμαι σαν παθώς ότι μόνο δια της κακής οδού παίρνεις σήμερα τα λεφτά σου πίσω.Εγώ σε χειρότερη φάση τα πήρα πίσω αλλά λιγότερο ποσό από το δικό σου.
Ένας άλλος τρόπος να σου πώ που πιάνει είναι να το παίξεις Μάρθα Βούρτση ότι σου έτυχε κάτι και χάνεσαι για να σε λυπηθούνε.Αυτό κάνω εγώ και πιάνει στην δουλειά μου για να παίρνω παλιά υπόλοιπα και να σου πω την αλήθεια πιάνει!
Αλλά να γίνεις τσιμπούρι πραγματικό για να πείσεις.Αυτή την εποχή πάντως πολύ δύσκολο να δώσει ο άλλος χρήμα πίσω.
Εγώ θα σου έλεγα πάντως μακριά από δικηγόρους γιατί θα καταλάβει ότι δεν γίνεται τίποτα,θα σε αρμέγει χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα και να δίνεις και άλλα λεφτά τσάμπα.
Δύσκολη η περίπτωσή σου αλλά λεφτά δια της νόμιμης οδού δεν βλέπω να παίρνεις,δυστηχώς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom