Νέα

Δάνεισα και «Γαμήθηκα» ― ΠΩΣ Ξεμπλέκει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moutzomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φιλτατε δανειστή.
Νομικα δε παιζει να κανιες κατι. Η μονη λυση ειναι να βαλεις μπραβους και θα γινει η εισπραξη σε μια μερα μεσα. Μη σε ξενιζει και τρομαζει το γεγονος οτι δεν εισαι μεσα στη νυχτα και την αλητεια, δε χρειαζεται. Ειναι οι μπραβοι, αυτους προσλαμβανεις για αυτο το σκοπο! Θα παρουν ενα μερτικο αλλα θα διασφαλίσεις τα χρήματα σου. Ρωτα λυτους και δεμένους, ψαξε βρες εταιρια μπραβων που κανει εισπραξεις. Αυτη τη δουλεια κανουν ακριβως.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φιλτατε δανειστή.
Νομικα δε παιζει να κανιες κατι. Η μονη λυση ειναι να βαλεις μπραβους και θα γινει η εισπραξη σε μια μερα μεσα. Μη σε ξενιζει και τρομαζει το γεγονος οτι δεν εισαι μεσα στη νυχτα και την αλητεια, δε χρειαζεται. Ειναι οι μπραβοι, αυτους προσλαμβανεις για αυτο το σκοπο! Θα παρουν ενα μερτικο αλλα θα διασφαλίσεις τα χρήματα σου. Ρωτα λυτους και δεμένους, ψαξε βρες εταιρια μπραβων που κανει εισπραξεις. Αυτη τη δουλεια κανουν ακριβως.
:thumbsup:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε ιπταμενε θα γινεις μαλακας και γυφτος για να τα παρεις τωρα.Ειμαι παθων και συναδελφος κοροιδο............

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φιλτατε δανειστή.

Πες του να μάθει να πιλοτάρει και ελικόπτερο- ίσως του χρειαστεί για να δραπετεύσει...
Αν κάτι πάει στραβά, ο μπράβος τον έχει δώσει στεγνά και αν έχουμε και κανά τραυματισμό (για θάνατο δεν το σκέφτομαι καν) πέντε χρονάκια μέσα θα τα κάτσει σίγουρα, κάνοντας anal rimming και owo στο απαιτητικό κοινό των φυλακών...

Για να μη λέμε μαλακίες και παραμυθιάζουμε κόσμο, φουσκωτούς χρησιμοποιούν κυκλώματα τοκογλύφων που κινούνται πολύ πέραν των ορίων της νομιμότητας...Και είναι έτοιμοι για όλα, από κανά ισόβιο μέχρι και αντίποινα...

Ο μέσος εμποράκος που δάνεισε ή του χρωστάνε, σκόπιμο είναι να αποφεύγει παράνομες λύσεις και δη με κυκλώματα τη λειτουργία των οποίων δεν κατέχει και δεν ελέγχει...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Πες του να μάθει να πιλοτάρει και ελικόπτερο- ίσως του χρειαστεί για να δραπετεύσει...
Αν κάτι πάει στραβά, ο μπράβος τον έχει δώσει στεγνά και αν έχουμε και κανά τραυματισμό (για θάνατο δεν το σκέφτομαι καν) πέντε χρονάκια μέσα θα τα κάτσει σίγουρα, κάνοντας anal rimming και owo στο απαιτητικό κοινό των φυλακών...

Για να μη λέμε μαλακίες και παραμυθιάζουμε κόσμο, φουσκωτούς χρησιμοποιούν κυκλώματα τοκογλύφων που κινούνται πολύ πέραν των ορίων της νομιμότητας...Και είναι έτοιμοι για όλα, από κανά ισόβιο μέχρι και αντίποινα...

Ο μέσος εμποράκος που δάνεισε ή του χρωστάνε, σκόπιμο είναι να αποφεύγει παράνομες λύσεις και δη με κυκλώματα τη λειτουργία των οποίων δεν κατέχει και δεν ελέγχει...
η πολυ ΤV βλαπτει
ελεος με τους μπραβους
εαν για χρεη εστελναν φουσκωτους η μιση Αθηνα θα ηταν στο ΚΑΤ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αν έχω καταλάβει σωστά από το πρώτο post σου, το τραγικό της ιστορίας είναι ότι ο μπαμπάς σου σου είχε συμβουλεύσει να δανείσεις στα 2 αυτά άτομα?

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν έχουν επιχειρήσεις και δεν εχουν μπεί τειρεσία, τότε η διαταγή πληρωμής πονάει πολύ. Αλλά θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Αν όχι, θα βρεθείς και καραμπλεγμένος. Αν έχουν ήδη μπεί τειρεσία, τότε..είναι αργά πια!!!
Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να έχεις επικοινωνία και να συλλέγεις αποδείξεις έστω και λίγο ψιλοπούστικα. Ποτέ μην αναφέρεις τις λέξεις τόκο, απόδοση, κλπ κλπ. Κεφάλαιο έδωσες, κεφάλαιο ζητάς. Και τσεκάρισε αν μπορείς να αποδείξεις με το Ποθεν έσχες ότι μπορούσες να τα δανείσεις αλλιώς θα σου στείλουν κανα ΣΔΟΕ και τότε πάλι έμπλεξες....
Αν έχεις συναλλαγματικές δικαιολογούνται από συναλλαγή ή είναι αέρα πατέρα??? Γιατί ακόμα και αν δανείσεις κάποιον, πράγμα που δεν απαγορεύεται, πρέπει να το δηλώνεις στην εφορία..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εμπλεξες με συγγενεις..........
Ας προσεχες........

Οι χειροτεροι σε τετοια θεματα αυτοι ειναι...

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
φίλε fffanatic, στην περίπτωση μου δεν είχα να κάνω με κακό συγγενή....
φαντάζομαι πως αυτό θα είναι κατανοητό από τη σύντομη περιγραφή της ιστορίας μου...
άτυχος-μαλάκας-αφελής, ναι.
καργιόλης όχι.

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
είμαι σε φάση που ψάχνω για ειδικό δικηγόρο, ίσως και για εισπρακτική εταιρεία (εάν αναλαμβάνουν)...
δεν αγγίζω μπραβιλίκια παρά την απόγνωσή και την ΤΣΑΝΤΙΛΑ μου...
το κυριότερο είναι πως δεν έχω καταφέρει να βρω τι περιουσία έχουν (και εάν έχουν)...
για αυτή την αναζήτηση προσπαθώ να βρω τον πιο αποτελεσματικό τρόπο:

- προφανώς δεν θα μου πουν εάν έχουν...με ποια μπλόφα-κόλπο-προσέγγιση θα μπορούσα να τους κάνω να κελαηδήσουν?

- ο μόνος τρόπος από την πλευρά μου είναι να πάρω σβάρνα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας και να αρχίσω να ρωτάω? και εάν εγώ ρωτάω, στα υποθηκοφυλακεία θα μου λένε?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τα υποθηκοφυλακεια εσενα δεν προκειται να σου πουν τιποτα,αυτη την δουλεια την αναλαμβανη δικηγορος και με εντολη του στελνη δικαστικο λειτουργο,εαν μπορεση να βγαλη τι περιουσιακα στοιχεια υπαρχουν
Σε παρομοια φαση ειμαι και εγω με πελατη μου,ηρθε η ωρα για το δικαστηριο και ο δικηγορος του αλλου πηρε αναβολη,μου λεει ο δικηγορος μου οτι μπορη να μας πλησιαση για να δωση τα λεφτα,αλλα απο τον μαρτιο εως σημερα καμια απολυτως κινηση ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ και να δουμε αν γινη κατι.
ΟΥ ΜΠΛΕΞΗΣ  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
και θα πρέπει να πάρουμε σβάρνα όλα τα υποθηκοφυλακεία;
ή κάπως να μαντέψουμε που μπορεί να έχει κάποιος περιουσία;
μάλλον μαλακία ρωτάω αλλά, υπάρχει κάτι «κεντρικό» στο οποίο μπορείς γρήγορα και άμεσα να δεις τι μπορεί να έχει και σε ποια περιοχή της Ελλάδος;
μήπως μέσω εφορίας ή Ε9;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
φιλαρακι στειλε pm.
ξερω καποιον εφορα που ισως να μπορει να σου πει περισσοτερα.

polyoraios

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και θα πρέπει να πάρουμε σβάρνα όλα τα υποθηκοφυλακεία;
ή κάπως να μαντέψουμε που μπορεί να έχει κάποιος περιουσία;
μάλλον μαλακία ρωτάω αλλά, υπάρχει κάτι «κεντρικό» στο οποίο μπορείς γρήγορα και άμεσα να δεις τι μπορεί να έχει και σε ποια περιοχή της Ελλάδος;
μήπως μέσω εφορίας ή Ε9;
φίλε οι δικηγόροι έχουν άκρες και βρίσκουν τι περιουσία έχε ο άλλος συνήθως μέσω εφορίας

Επισκέπτης
Εγω θελω επι της ευκαιριας να ρωτησω το εξης.
Αν μπω εγγυητης για να παρει καταναλωτικο δανειο καποιος και αυτος ο καποιος, ο οποιος εχει περιουσιακα στοιχεια, δεν πληρωνει το δανειο, εχω τι συνεπειες εχω ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω θελω επι της ευκαιριας να ρωτησω το εξης.
Αν μπω εγγυητης για να παρει καταναλωτικο δανειο καποιος και αυτος ο καποιος, ο οποιος εχει περιουσιακα στοιχεια, δεν πληρωνει το δανειο, εχω τι συνεπειες εχω ?
Μαζι με αυτον θα κυνηγουν και εσενα οι τραπεζες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για αυτον τον λογο μπαινη ο εγγυητης,εαν δεν πληρωνη ο δανειοληπτης η τραπεζα δεν θα τα χαση τα πληρωνη ο εγγυητης
Για αυτον τον λογο λεμε την υπογραφη και το πουλι προσεχουμε που τα βαζουμε :think:

Επισκέπτης
Ευχαριστω ρε μαγκες για τις απαντησεις, αλλα, αφου ο τυπος που περνει το δανειο εχει περιουσιακα στοιχεια στο ονομα του (2 σπιτια, αυτοκινητο, μηχανη) γιατι να κυνηγαει τον εγγυητη η τραπεζα και να μην βγαλει κατευθειαν στο σφυρι τα περιουσιακα στοιχεια του τυπου ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα πρεπη να τα βαλη η τραπεζα ΥΠΟΘΗΚΗ το/α σπιτια

Stories