You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 186K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τη γυναίκα σου την ρώτησες?Σκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
Επισκέπτης
Το σκεφτεται αρκετα
Ναι αυτό δεν αρκεί.
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 441
εδω εισαι!!
Επισκέπτης
Νομίζω πως όλοι είμαστε στη διάθεσή σου!!!
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 441
Νομίζω πως όλοι είμαστε στη διάθεσή σου!!!
η κυρια θα διαλεξει ομως οποτε προσοχη!!!!
χαχα
Επισκέπτης
Το να διαλέξει η κυρία ακούγεται το λογικό....Άλλα Χωρίς ταυτόχρονη έγκριση του κυρίου...τπτ δεν γίνεται σωστάη κυρια θα διαλεξει ομως οποτε προσοχη!!!!
χαχα
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 441
Το να διαλέξει η κυρία ακούγεται το λογικό....Άλλα Χωρίς ταυτόχρονη έγκριση του κυρίου...τπτ δεν γίνεται σωστά
για τον κυριο κανουν ολοι ομως οποτε απλα δυσκολευει την κυρια πιο πολυ
Επισκέπτης
Ε καλα αυτό δεν είναι και απόλυτα σιγουρογια τον κυριο κανουν ολοι ομως οποτε απλα δυσκολευει την κυρια πιο πολυ
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 441
Ε καλα αυτό δεν είναι και απόλυτα σιγουρο
ρωτησετον τι τυπος αντρα του κανει και μιλαμε
αν μπορουσες να ρωτησεις και την κυρια θα εμενες εκπληκτος με τις διαφορες που εχουν στο γουστο μεταξυ τους
άρρωστος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 43
- Like
- 727
- Πόντοι
- 990
Σκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
Προσεξε μη γίνεις τούρμπο από την τσαντήλα, πάρτο πολύ σιγά, φρόντισε να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες. Εδώ εγώ έκανα threesome με τη κοπελιά μου και μια άλλη κοπέλα και ζήλευα που παίζανε μαζί και φτιαχνόταν η δικιά μου με την άλλη...
Θα έλεγα βρες κάποια επαγγελματία από εδώ να σου κανονίσει 4αδα με κάποιο φίλο της ώστε και να υπάρχει κάποια ισορροπία (εσύ να γαμας την άλλη και η γυναίκα σου τον άλλο) ή στη χειρότερη αν κωλώσετε απλά να κάνετε παράλληλο σεξ.
Επισκέπτης
Ναι δεν διαφωνω σε αυτο. Αλλα υποθετω οτι θα υπαρχουν και ανδρες με τους οποιους δεν θα ενιωθε και πολυ βολικα...ρωτησετον τι τυπος αντρα του κανει και μιλαμε
αν μπορουσες να ρωτησεις και την κυρια θα εμενες εκπληκτος με τις διαφορες που εχουν στο γουστο μεταξυ τους
τελος παντων ας δωσουξε τον λογο στον κυριο να μας πει τι σκεφτεται
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.306
- Πόντοι
- 441
Προσεξε μη γίνεις τούρμπο από την τσαντήλα, πάρτο πολύ σιγά, φρόντισε να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες. Εδώ εγώ έκανα threesome με τη κοπελιά μου και μια άλλη κοπέλα και ζήλευα που παίζανε μαζί και φτιαχνόταν η δικιά μου με την άλλη...
Θα έλεγα βρες κάποια επαγγελματία από εδώ να σου κανονίσει 4αδα με κάποιο φίλο της ώστε και να υπάρχει κάποια ισορροπία (εσύ να γαμας την άλλη και η γυναίκα σου τον άλλο) ή στη χειρότερη αν κωλώσετε απλά να κάνετε παράλληλο σεξ.
θεικη απαντηση!!! με την κανονικη εννοια και οχι ειρωνικα!!
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
να το κάνεις, πολύ αδρεναλίνηΣκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Σκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
τυπε πιστευεις οτι αμα την παρακολουθησεις με 2-3 μαζι,η ακομα καλυτερα 2 ντουζινες χυστες θα σου αρεσει περισσοτερο;
εαν ναι,ειδοποιησε μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις