Σκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
Πολυ ωραια να το κανεις!
Σκεφτομαι πολυ κατι τετοιο να παρακολουθησω την γυναικα μου με αλλον ανδρα.γνωμες;συμβουλες;εμπειριες;
νεφελινα ψησου και εσυ!Πολυ ωραια να το κανεις!
Kαι ο oρατιος έγραψε στον τοίχο μουαυτά είναι!!!Ανδρικά πράγματα!!!
και σε εμενα εγραψε ο παλιο πουστας!Κακο σπηρι στο κωλο να μην μπορει να τον γαμησουν!Kαι ο oρατιος έγραψε στον τοίχο μου
"Εύχομαι ο γιος σου εκτός απο καρκινιάρης να είναι και πούστης"
Καλό παιδί να είναι και όλα τα άλλα βρίσκονται!!!
Tι εγινε ρε παπαρα;Εμπλεξες τους λογαριασμούς;Σε γραφω στο μπουτσο μ κομπλεξα!!!
Παιξε τωρα ξανα
τυπε ο Νικολας δεν αντεχει την ζεστη με το περουκινι και θυμηθηκε τα παλια του χρονια τα εφηβικα που ειχε πουλι...πλεον δεν εχει και απο το μπουλινκ την φαπα και τα βραδια που ντυνετε σαν καρναβαλος εχει χαζεψει...σεβασμος στους χαζεμενους πισω γλεντζεδες τυπε :S :STι εγινε ρε παπαρα;Εμπλεξες τους λογαριασμούς;
Τι ειναι χειροτερο να σου γαμανε την γυναικα να βλεπεις κ να βαρας μαλακια, ή να σε παιρνει η γυναικα σου με δονητη;
Τυπε σε πρόλαβαν άλλοι σε παρόμοιο θρεντ. Για συμβουλές επί του θέματος μιλα με τον τύπο @paixnidi_30 που τον κάνει κέρατα κάθε μέρα η δικιά του.Εγω το σκεφτομαι να ξεκινησω τετοια φαση με την κοπελα μου