Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 152 51,0%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 147 49,3%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 63 21,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.

Giannis 1999

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Καλησπέρα εγω ειμαι πρόθυμος

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Σας αρέσει το Cuckolding; Το έχετε δοκιμάσει, ή θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Ποιος ρόλος σας αρέσει σε τέτοιες φάσεις; Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο επηρεάζει την καθημερινότητα και ότι είναι δύσκολο να συμβεί στην Ελλάδα;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Τυπε, σήμερα σκίσουμε ακαποτα κωλοτρυπιδες. Ενδιαφέρεσαι να σκισουν και τη δικιά σου στην πολυθρονα που θα καθεσαι?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
το cuckolding δεν ειναι παρα ενας ακομη τροπος σεξουαλικης απολαυσης, ενα βιτσιο. Δεν εχει να κανει με Ελλαδα, αλλα με ψυχοσυνθεση. Πηγαινε σε ενα σουιγκεραδικο να δεις τι γινεται.

Προσωπικα δεν ειχα ποτε σχεση που να την εψηνε η φαση. Ομολογω οτι με την τελευταια μου σχεση που υπηρχε αισθημα δε θα ηθελα ουτε εγω. Αν υπηρχε κοινη συναινεση θα το εκανα αρκει να μην ειχε προβλημα η γυναικα να παω και εγω με αλλη μπροστα της.

john_doe69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Σας αρέσει το Cuckolding; Το έχετε δοκιμάσει, ή θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Ποιος ρόλος σας αρέσει σε τέτοιες φάσεις; Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο επηρεάζει την καθημερινότητα και ότι είναι δύσκολο να συμβεί στην Ελλάδα;
Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν θα μου άρεσε η ιδέα να δω την σύντροφο μου με άλλον. Από την άλλη σε κάποιους αρέσει αυτό και είναι απόλυτα σεβαστό. Αν ποτέ δοκίμαζα κάτι τέτοιο θα με φανταζόμουν μόνο στην θέση του να πηγαίνω εγώ με την γυναίκα άλλου, όπως πολλοί άλλοι θα έλεγαν επίσης:buck2:

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
542
Πόντοι
21
Νομίζω ότι σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο γνωστό στην Ελλάδα. Πολλοί θα ήθελαν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά απ'την πλευρά του ζευγαριού δεν το λες και εύκολα ότι σ'άρεσει η φάση αυτή. Αλλά νομίζω ότι όλο και περισσότεροι τολμούν να το δοκιμάσουν.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.718
Πόντοι
11.956
Νομίζω ότι σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο γνωστό στην Ελλάδα. Πολλοί θα ήθελαν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά απ'την πλευρά του ζευγαριού δεν το λες και εύκολα ότι σ'άρεσει η φάση αυτή. Αλλά νομίζω ότι όλο και περισσότεροι τολμούν να το δοκιμάσουν.
Όχι απλά πολλοί.... πάρα πολλοί

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Θα το έκανες με το ζευγάρι ή να είσαι εσύ ο άνδρας του ζευγαριού;

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.510
Πόντοι
2.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.510
Πόντοι
2.536
Να τον έχουν να τον καμαρώνουν.
Μην τον παρεξηγείς, απλά βλέπει πολλές τσόντες ο Καπετάνιος
Φίλε μου, αποκλείεται να έχω δει έστω το 1/100 των τσοντών που έχεις δει εσύ. Το μυαλό μου παίζει σκληρό πορνό από μέσα του διαρκώς και δεν εμπιστεύομαι δευτεροκλασάτους σκηνοθέτες

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Εντάξει, μάγκες γούστα είναι αυτά :) και με λεσβίες cuckolding θα ήταν στην ουσία, αλλά νομίζω οι περισσότεροι θα το κάναμε τρίο σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά από κει και πέρα πάμε λίγο σε άλλη κατηγορία (ή οποία είναι το ίδιο γαμάτη, απλά είναι διαφορετική)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Φίλε μου, αποκλείεται να έχω δει έστω το 1/100 των τσοντών που έχεις δει εσύ. Το μυαλό μου παίζει σκληρό πορνό από μέσα του διαρκώς και δεν εμπιστεύομαι δευτεροκλασάτους σκηνοθέτες
Έ, όχι και δευτεροκλασάτος ο Rocco Siffredi...μη λέμε και ό,τι θέμε τώρα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Μου στέλνεις ερωτόλογα και δεν ξέρεις εάν δεν τα διαβάζω ή αν δεν έρχονται ,ε;
Όχι, τα ερωτόλογά μου ξέρω ότι τα αγνοείτε. Επειδή σας έχω στείλει παρά πολλά όμως, ανησυχώ μην έχει γεμίσει ήδη το inbox σας και δεν μπορούν να σας στείλουν και οι ορδές των bi λεσβιών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom