Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
σορρυ για το οφ τοπικ
αλλα μια παλια ιστορια του ζορζ
του στελνει χαιρετισματα...
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tn-LadyGaga,inBikiniinPiscina,Houston,27luglio2010_06_FV.jpg
    tn-LadyGaga,inBikiniinPiscina,Houston,27luglio2010_06_FV.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 45

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παπαρια Τσαμπα !!!
Εγω τεσσερις που γαμουσα στο κρεββατι του σπιτιου τους κιολας και το εκ λαμβανα ως τσαμπα τις ειχα πληρωσει απλα δεν το ηξερα  !!!
Γιατι σιγουρα ειχα επενδυσει στο παρελθον πολλα πανω τους και για να τις πηδηξω στο σπιτι τους ολο και κατι ειχα πληρωσει για να φτασω εκει !!
Δεν συζηταμε τι ακουμπησα στα μερη τους και ποσα ψυγεια γεμισα !!!
Τωρα να θεωρησω τσαμπα ενα κερασμενο γαμησι απο μια Πουτανα την οποια την εχω πληρωσει πανω απο δεκα φορες αλλα sorry Παιχτες
ουτε και αυτο το θεωρω τσαμπα απλα ειναι ενα μερισμα απο μια επενδυση που εκανα και τιποτα παραπανω !!
Και CT το οποιο ακυρωνε ραντεβου μεσα στην μερα για να παω εγω  και νομιζα οτι το επερνα τσαμπα εχει φαει περισσοτερα ψαρια
απο τον Σεφ του Βαρουλκο !!!
...

αειντε πες τα ντε

χααχαχαχαχαχαχα ασε μας ρε γιανεβαν, πιο ΑΚΡΙΒΟ τσαμπα απο το δικο σου δε παιζει να εχει συναγωνιστης εδω μεσα.

πες τα στο τρελο για δεσιμο που θελει -ΕΛΕΟΣ- να παρω τηλ. τουριστρια για να μου επιβεβαιωσει οτι του ζητησε να τη γαμησει τσαμπα  :uglystupid: :jerking:

υ.γ. τρελιαρη, ισχυει το κομμενα τα πμ με τα αποσπασματα "η ζωη μου" ε. κανονισου μη παρω τηλ. τον μπογια την επομενη φορα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!

Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!

Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:

[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]
Γεό πάλι καλά που έχεις το γνώθις εαυτόν, ότι δηλαδή σε (μας) βάρεσε η ζέστη κατακούτελα και το ρίξαμε στη φιλοσοφία.

Δεν έχω τώρα χρόνο να διαβάζω 10 σελίδες, αλλά Τσάμπα από την προσωποποίηση του Συμφέροντος και την Πονηριάς, την γυναίκα δηλαδή (και ειδικά από τις επαγγελματίες του είδους, τα ct ή γενικά τις πουτάνες) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν έχει σημασία αν το περιορίζεις στα CT, ο κανόνας έχει γενική ισχύ. Και να νομίζεις ότι σου το δίνει τσάμπα δεν ισχύει φίλε μου, εντός των ημερών θα σου έρθει ο λογαριασμός (με κάποιο άμεσο ή έμμεσο τρόπο).

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες, σαν αυτές που μας λέγανε (ή και λέγαμε) όταν ήμασταν πιτσιρικάδες έφηβοι, μυθιστορήματα δηλαδή… τώρα μερικοί τα πιστεύουν αυτά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Καλύτερα Πελάτης, για να έχεις Πάντα Δίκιο

Καλά Μπάνια  :sunglasses:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακουστε μαγκες,
Πριν 3 χρονια βρεθηκα στο Rio De janeiro,
Πρωτο βραδυ βγαινουμε εξω,μεγαλη παρεα,καθομαστε HELP,νωρις ηταν 7.00 βραδακι αλλα σκοτεινα,χτυπαω 1,80 τρελλο μουνι(απο τα λιγα καλα που εθεαθησαν εκεινο το βραδυ),παμε Marriot Hotel(εκει μεναμε),μας ταλαιπωρησαν λιγο στη reception για να την ανεβασω δωματιο,τελικα αφησε ταυτοτητα(φωτοτυπια) και μπηκε.
Ανεβαινουμε πανω-συμφωνησαμε για 100 Real-(εκεινη ειπε οτι επαιρνε 200 κανονικα) 19χρονη φοιτητρια(ειδα ταυτοτητα την ωρα που την εβγαζε για φωτοτυπια).Καναμε τα παντα(το μουνι σαν κωλος-θεοσφιχτη),και φευγοντας αφου τραβηχτηκαν και καμποσες φωτο λεει bye bye στην πορτα,χωρις να εχει παρει τα ΛΕΦΤΑ,εβγαινε και εγω ο μ.....ς αντι να την αφησω-της λεω¨-hey,your money ???
Τι μαλακια! ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ετσι! Να ειμεθα λαρρρρρρτζζζζ :rockon: :rockon:
Και εγώ έχω κάνει την ίδια ερώτηση σε γκόμενα που έφυγε και ξέχασε να πάρει το δωράκι της.

Την πλήρωσα...και μετά δεν έβρισκα το ρολόι μου.

:2funny:

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχαχα επεσες σε ελαφροχερα?  Δωρακι ελπιζω να εννοας την αμοιβη . Γιατι κατι ποστς πιο πισω ειχες πει  οτι δεν κανεις δωρα...Το πες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και εγώ έχω κάνει την ίδια ερώτηση σε γκόμενα που έφυγε και ξέχασε να πάρει το δωράκι της.

Την πλήρωσα...και μετά δεν έβρισκα το ρολόι μου.

:2funny:

αλλη φορα να εισαι πονηρος να φορας ρεπλικα. ρωτα και τον αχαχουχα για ρολεξ ντειτονα  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χαχαχαχαχαχα επεσες σε ελαφροχερα?  Δωρακι ελπιζω να εννοας την αμοιβη . Γιατι κατι ποστς πιο πισω ειχες πει  οτι δεν κανεις δωρα...Το πες.
Χρειάζεσαι ιδιαίτερα να εμπεδώσεις την ορολογία.

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα παντως δεν μου ελειπε τιποτα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το τσαμπα γαμησι ειναι απλως μια ψευδαισθηση που ολοι θελουν να εχουν.

Σε ολες τις περιπτωσεις θα πληρωσεις ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο και για οποιαδηποτε γυναικα,ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.

Γυναικα και χρημα παντα πανε μαζι.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ακουστε μαγκες,
Πριν 3 χρονια βρεθηκα στο Rio De janeiro,
Πρωτο βραδυ βγαινουμε εξω,μεγαλη παρεα,καθομαστε HELP,νωρις ηταν 7.00 βραδακι αλλα σκοτεινα,χτυπαω 1,80 τρελλο μουνι(απο τα λιγα καλα που εθεαθησαν εκεινο το βραδυ),παμε Marriot Hotel(εκει μεναμε),μας ταλαιπωρησαν λιγο στη reception για να την ανεβασω δωματιο,τελικα αφησε ταυτοτητα(φωτοτυπια) και μπηκε.
Ανεβαινουμε πανω-συμφωνησαμε για 100 Real-(εκεινη ειπε οτι επαιρνε 200 κανονικα) 19χρονη φοιτητρια(ειδα ταυτοτητα την ωρα που την εβγαζε για φωτοτυπια).Καναμε τα παντα(το μουνι σαν κωλος-θεοσφιχτη),και φευγοντας αφου τραβηχτηκαν και καμποσες φωτο λεει bye bye στην πορτα,χωρις να εχει παρει τα ΛΕΦΤΑ,εβγαινε και εγω ο μ.....ς αντι να την αφησω-της λεω¨-hey,your money ???
Τι μαλακια! ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι.....

Κανονικα θα πρεπε να κλαις

Makakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φαντάρος Κύπρο. Όποιος έχει πάει γνωρίζει.... ;)

Μαζί με μία σειρούλα ψωνίζουμε μία για παρτουζίτσα από ένα απ' τα γνωστά κωλόμπαρα. :2on1:
Πάμε στο χοτέλι και αφού τελειώνουμε και ντυνόμαστε της αρπάζουμε την τσάντα βγαίνουμε από το δωμάτιο και την κλειδώνουμε μέσα. Ούτε το ξενοδοχείο δε πληρώσαμε.  : :2funny: :2funny:
Την επόμενη μέρα πίναμε πάλι τα ποτά μας στο κωλόμπαρο που δούλευε :rockon:
Αν και δεν ήταν CT μετράει αυτό;;;  :think: :2funny:

Πάντως από αυτές στην Κύπρο πολλές δίνανε τηλ και τις πηδάγαμε τσάμπα.  

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φαντάρος Κύπρο. Όποιος έχει πάει γνωρίζει.... ;)

Μαζί με μία σειρούλα ψωνίζουμε μία για παρτουζίτσα από ένα απ' τα γνωστά κωλόμπαρα. :2on1:
Πάμε στο χοτέλι και αφού τελειώνουμε και ντυνόμαστε της αρπάζουμε την τσάντα βγαίνουμε από το δωμάτιο και την κλειδώνουμε μέσα. Ούτε το ξενοδοχείο δε πληρώσαμε.  : :2funny: :2funny:
Την επόμενη μέρα πίναμε πάλι τα ποτά μας στο κωλόμπαρο που δούλευε :rockon:
Αν και δεν ήταν CT μετράει αυτό;;;  :think: :2funny:

Πάντως από αυτές στην Κύπρο πολλές δίνανε τηλ και τις πηδάγαμε τσάμπα. 
ωραιος ΜΑλαΚΑΚΟΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom