Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Συμφωνώ, είναι αρκετα κομπλεξικές .. Μαλλί, Γυαλί και Ζώνη Lee
...και στέγη ελλενίτ.
Συμφωνώ, είναι αρκετα κομπλεξικές .. Μαλλί, Γυαλί και Ζώνη Lee
Παπαρια Τσαμπα !!!
Εγω τεσσερις που γαμουσα στο κρεββατι του σπιτιου τους κιολας και το εκ λαμβανα ως τσαμπα τις ειχα πληρωσει απλα δεν το ηξερα !!!
Γιατι σιγουρα ειχα επενδυσει στο παρελθον πολλα πανω τους και για να τις πηδηξω στο σπιτι τους ολο και κατι ειχα πληρωσει για να φτασω εκει !!
Δεν συζηταμε τι ακουμπησα στα μερη τους και ποσα ψυγεια γεμισα !!!
Τωρα να θεωρησω τσαμπα ενα κερασμενο γαμησι απο μια Πουτανα την οποια την εχω πληρωσει πανω απο δεκα φορες αλλα sorry Παιχτες
ουτε και αυτο το θεωρω τσαμπα απλα ειναι ενα μερισμα απο μια επενδυση που εκανα και τιποτα παραπανω !!
Και CT το οποιο ακυρωνε ραντεβου μεσα στην μερα για να παω εγω και νομιζα οτι το επερνα τσαμπα εχει φαει περισσοτερα ψαρια
απο τον Σεφ του Βαρουλκο !!!
...
χααχαχαχαχαχαχα ασε μας ρε γιανεβαν, πιο ΑΚΡΙΒΟ τσαμπα απο το δικο σου δε παιζει να εχει συναγωνιστης εδω μεσα.
Γεό πάλι καλά που έχεις το γνώθις εαυτόν, ότι δηλαδή σε (μας) βάρεσε η ζέστη κατακούτελα και το ρίξαμε στη φιλοσοφία.Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!
Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!
Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:
[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]
Και εγώ έχω κάνει την ίδια ερώτηση σε γκόμενα που έφυγε και ξέχασε να πάρει το δωράκι της.Ετσι! Να ειμεθα λαρρρρρρτζζζζ
Και εγώ έχω κάνει την ίδια ερώτηση σε γκόμενα που έφυγε και ξέχασε να πάρει το δωράκι της.
Την πλήρωσα...και μετά δεν έβρισκα το ρολόι μου.
Χρειάζεσαι ιδιαίτερα να εμπεδώσεις την ορολογία.Χαχαχαχαχαχα επεσες σε ελαφροχερα? Δωρακι ελπιζω να εννοας την αμοιβη . Γιατι κατι ποστς πιο πισω ειχες πει οτι δεν κανεις δωρα...Το πες.
Σε έξι μήνες έχω σκοπό να πάρω τέτοιο.αλλη φορα να εισαι πονηρος να φορας ρεπλικα. ρωτα και τον αχαχουχα για ρολεξ ντειτονα
Εμενα παντως δεν μου ελειπε τιποτα...
Χρειάζεσαι ιδιαίτερα να εμπεδώσεις την ορολογία.
Ακουστε μαγκες,
Πριν 3 χρονια βρεθηκα στο Rio De janeiro,
Πρωτο βραδυ βγαινουμε εξω,μεγαλη παρεα,καθομαστε HELP,νωρις ηταν 7.00 βραδακι αλλα σκοτεινα,χτυπαω 1,80 τρελλο μουνι(απο τα λιγα καλα που εθεαθησαν εκεινο το βραδυ),παμε Marriot Hotel(εκει μεναμε),μας ταλαιπωρησαν λιγο στη reception για να την ανεβασω δωματιο,τελικα αφησε ταυτοτητα(φωτοτυπια) και μπηκε.
Ανεβαινουμε πανω-συμφωνησαμε για 100 Real-(εκεινη ειπε οτι επαιρνε 200 κανονικα) 19χρονη φοιτητρια(ειδα ταυτοτητα την ωρα που την εβγαζε για φωτοτυπια).Καναμε τα παντα(το μουνι σαν κωλος-θεοσφιχτη),και φευγοντας αφου τραβηχτηκαν και καμποσες φωτο λεει bye bye στην πορτα,χωρις να εχει παρει τα ΛΕΦΤΑ,εβγαινε και εγω ο μ.....ς αντι να την αφησω-της λεω¨-hey,your money ???
Τι μαλακια! ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι.....
ωραιος ΜΑλαΚΑΚΟΣ...Φαντάρος Κύπρο. Όποιος έχει πάει γνωρίζει.... ;)
Μαζί με μία σειρούλα ψωνίζουμε μία για παρτουζίτσα από ένα απ' τα γνωστά κωλόμπαρα.
Πάμε στο χοτέλι και αφού τελειώνουμε και ντυνόμαστε της αρπάζουμε την τσάντα βγαίνουμε από το δωμάτιο και την κλειδώνουμε μέσα. Ούτε το ξενοδοχείο δε πληρώσαμε. :
Την επόμενη μέρα πίναμε πάλι τα ποτά μας στο κωλόμπαρο που δούλευε
Αν και δεν ήταν CT μετράει αυτό;;;
Πάντως από αυτές στην Κύπρο πολλές δίνανε τηλ και τις πηδάγαμε τσάμπα.