Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αλεξ μεγαλε, κοιτα ποσα μελη εχει το site. πανω απο 100.000 !!! μπαινουμε στη Βουλη κανονικα!!! Και θα τα καταφερουμε ρε μεγαλε, ξερεις γιατι?? Γιατι τοσα χρονια μαθαμε καλα τα μπουρδελα!!

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
geopouli  οι βενζινες για το αεροδρομιο κ κατι σουβλακια μετρανε για το τζαμπα...??? :2funny: :2funny: :2funny: ετσι για να γραψουμε κανα ονομα,να περασει η ωρα... ;) ;)

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
geopouli  οι βενζινες για το αεροδρομιο κ κατι σουβλακια μετρανε για το τζαμπα...??? :2funny: :2funny: :2funny: ετσι για να γραψουμε κανα ονομα,να περασει η ωρα... ;) ;)
Ναι ρε μλκ αλλά για ct όχι για σαύρες!!!!
Για ρίξε να δούμε.....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!

Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!

Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:

[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]
Απορω τι το θες το ιντερνετ...μαλλον εισαι τρολ...τεσπα, αλλα λογια να γαμιωμαστε...αριβεντερλα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Όταν είμουν γύρω στα 20 είχα γνωρίσει μια call girl με την οποία, ναι στην αρχή την πλήρωσα 2-3 φορές αλλά μετά όχι μόνο δεν την γάμησα τσάμπα και πήγαινα και στο ξενοδοχείο που έμενε αλλά μου της έκανα και δωράκια!
Γιαυτό λέω, οι λιθουανέζες είναι τα καλύτερα κορίτσια!  :rockon:

Έτσι είναι η σωστή πρόταση. Πρέπει να ήσουν πολύ καβλωμένος μαζί της.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εγω ολες αυτες που εχω γραψει κριτικη, επειδη ειμαι και γαμω τους γκομενους , διμετρος ξανθος , ακομα πιο ωραιος και απο αυτον που εχω αβαταρ , τις πληρωνω ολες την πρωτη φορα που πηγαινω , και μετα οποτε ξαναρχονται με παιρνουν τηλ και παω και τις γαμαω τσαμπα ... Μερικες με το ζορι γιατι δεν βλεπονται αλλα τι να κανω , ψυχικα...
Α ξεχασα εχω και ενα πουλι 23 ποντους

:grin: :2funny: :2funny: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Απαραιτητη προυποθεση κορμι σοκολατενιο ε ,  σολαριουμ με λαμπες γαματες κλπ , καπου στη γλυφαδα πηρε τα αυτι μου οτι εχει ενα καλο

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αστα, ψηλε εκει συχναζουν πολλοι παιχτες απο εδω μεσα!
γιαφκα λέμε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom