Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
τσαμπατζιδες.......
χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φαντάρος Κύπρο. Όποιος έχει πάει γνωρίζει.... ;)

Μαζί με μία σειρούλα ψωνίζουμε μία για παρτουζίτσα από ένα απ' τα γνωστά κωλόμπαρα. :2on1:
Πάμε στο χοτέλι και αφού τελειώνουμε και ντυνόμαστε της αρπάζουμε την τσάντα βγαίνουμε από το δωμάτιο και την κλειδώνουμε μέσα. Ούτε το ξενοδοχείο δε πληρώσαμε.  : :2funny: :2funny:
Την επόμενη μέρα πίναμε πάλι τα ποτά μας στο κωλόμπαρο που δούλευε :rockon:
Αν και δεν ήταν CT μετράει αυτό;;;  :think: :2funny:

Πάντως από αυτές στην Κύπρο πολλές δίνανε τηλ και τις πηδάγαμε τσάμπα. 

ρε τι γκιωνης εισαι ρα;

χαχαχαχαχαχαχ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φαντάρος Κύπρο. Όποιος έχει πάει γνωρίζει.... ;)

Μαζί με μία σειρούλα ψωνίζουμε μία για παρτουζίτσα από ένα απ' τα γνωστά κωλόμπαρα. :2on1:
Πάμε στο χοτέλι και αφού τελειώνουμε και ντυνόμαστε της αρπάζουμε την τσάντα βγαίνουμε από το δωμάτιο και την κλειδώνουμε μέσα. Ούτε το ξενοδοχείο δε πληρώσαμε.  : :2funny: :2funny:
Την επόμενη μέρα πίναμε πάλι τα ποτά μας στο κωλόμπαρο που δούλευε :rockon:
Αν και δεν ήταν CT μετράει αυτό;;;  :think: :2funny:

Πάντως από αυτές στην Κύπρο πολλές δίνανε τηλ και τις πηδάγαμε τσάμπα. 

:S
ποσο μαλακας εισαι :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανενα...μαλακια θρεντ....διαγραψτε το να μην το βλεπω....... :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για να αποφυγω περιστατικα σαν του υοργκος,στο δωματιο ανεβαινω μονο με το κινητο και την αμοιβη της κοπελας..
τα αλλα τα αφηνω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου συνηθως...αν ειναι τοσο ηλιθια και κλεψει την αμοιβη της,τι να πω.. :2funny:

υ.γ.γιατι βγαζεις το ρολοι για να γαμησεις? :think:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Oι Luis Vuitton, βγαίνουν και σε replica edition. Με μια βόλτα στην Ερμού θα δεις πολλές τάνες να αγοράζουν από Μαύρους. Πολλά CT μου έχουν πει ότι τις αγοράζουν από 15-20 Euros.

Μερικες μαλιστα αγοραζουν κ ποσοτητα και τις πουλανε στην χωρα τους σε 3πλασια τιμη :-)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
υ.γ.γιατι βγαζεις το ρολοι για να γαμησεις? :think:

αμα ειναι μεγαλο με μεταλλικο μπρασελε, καμια κουμουτσα, μπορεις να γρατζουνισεις τον αλλον, η σε καμια αναποδη να του σκισεις κανα χειλος :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μου χε τύχει μια καλή περίπτωση από Ρωσία και την πλήρωσα μόνο μια φορά. Την επόμενη που κατέβηκε με τάραξε στα τηλέφωνα γιατί ήταν παλαβή και επειδή έφαγε φόλα από τον Έλληνα γκόμενό της έκανε τα πάντα και έτυχε να είναι σε μένα. Εγώ βέβαια ψάρωσα που δε μ έπαιρνε λεφτά και την πήρα μαζί μου Θεσσαλονίκη. Εκείνη πλήρωσε για τα εισιτήριά της. Πήγαμε βόλτες, πηδιόμασταν μετά αυτή αναγκάστηκε να δουλέψει για να δικαιολογήσει τη διαμονή της και στο τέλος εγώ κόλλησα και μετά μαλώσαμε γιατί με κορόιδεψε ότι έφυγε πιο νωρίς για να προλάβει το αεροπλάνο από Αθήνα, ενώ πήγε να βρει τον γκόμενό της. Ήθελε να πάμε όλοι μαζί εγώ ο φίλος μου που την παίρναμε παρτούζα και ο γκόμενός της από Αθήνα στην Αγία Πετρούυπολη να μείνουμε όλοι μαζί με το παιδί της (5 χρονών, αυτή 27). Εννοείται ότι ξεψαρώσαμε όλοι, αυτή έφυγε, με τον γκόμενό της γίναμε πολύ καλοί φίλοι και όταν της έκανε πόσα χουνέρια αυτός και της τα ψαλλε αυτή ήθελε να πεθάνω. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Απλά ευχαριστώ το παλικάρι που με ξετύφλωσε από την κάβλα και με απέτρεψε από το να πάω στην Αγία Πετρούπολη. Μου είπε ότι αυτό το έκανε σε 5 χώρες, το είδε στο κινητό της όταν υποψιάστηκε για μας. Ούτε αυτός τα ήξερε όλα. Έβρισκε ένα-δύο άντρες που γούσταρε και περνούσε καλά. Αλλά ήταν πολύ τρελή. Μια φορά βγήκαμε στη Ρέμβη με το φίλο μου κι αυτή και χάζεψαν όλες με αυτά που έκανε! Και κέντρο πήγαμε βόλτες. Τραβήξαμε βίντεο. Αλλά το τέλος ήταν τραγικό. Εγώ ήμουν θολωμένος και στεναχωρήθηκα μετά, αλλά το ξεπέρασα εννοείται. Καλή ιστορία ε. Ναι όλα συμβαίνουν σ αυτόν τον κόσμο.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Εμένα μου χε τύχει μια καλή περίπτωση από Ρωσία και την πλήρωσα μόνο μια φορά. Την επόμενη που κατέβηκε με τάραξε στα τηλέφωνα γιατί ήταν παλαβή και επειδή έφαγε φόλα από τον Έλληνα γκόμενό της έκανε τα πάντα και έτυχε να είναι σε μένα. Εγώ βέβαια ψάρωσα που δε μ έπαιρνε λεφτά και την πήρα μαζί μου Θεσσαλονίκη. Εκείνη πλήρωσε για τα εισιτήριά της. Πήγαμε βόλτες, πηδιόμασταν μετά αυτή αναγκάστηκε να δουλέψει για να δικαιολογήσει τη διαμονή της και στο τέλος εγώ κόλλησα και μετά μαλώσαμε γιατί με κορόιδεψε ότι έφυγε πιο νωρίς για να προλάβει το αεροπλάνο από Αθήνα, ενώ πήγε να βρει τον γκόμενό της. Ήθελε να πάμε όλοι μαζί εγώ ο φίλος μου που την παίρναμε παρτούζα και ο γκόμενός της από Αθήνα στην Αγία Πετρούυπολη να μείνουμε όλοι μαζί με το παιδί της (5 χρονών, αυτή 27). Εννοείται ότι ξεψαρώσαμε όλοι, αυτή έφυγε, με τον γκόμενό της γίναμε πολύ καλοί φίλοι και όταν της έκανε πόσα χουνέρια αυτός και της τα ψαλλε αυτή ήθελε να πεθάνω. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Απλά ευχαριστώ το παλικάρι που με ξετύφλωσε από την κάβλα και με απέτρεψε από το να πάω στην Αγία Πετρούπολη. Μου είπε ότι αυτό το έκανε σε 5 χώρες. Έβρισκε ένα-δύο άντρες που γούσταρε και περνούσε καλά. Αλλά ήταν πολύ τρελή. Μια φορά βγήκαμε στη Ρέμβη με το φίλο μου κι αυτή και χάζεψαν όλες με αυτά που έκανε! Και κέντρο πήγαμε βόλτες. Τραβήξαμε βίντεο. Αλλά το τέλος ήταν τραγικό. Εγώ ήμουν θολωμένος και στεναχωρήθηκα μετά, αλλά το ξεπέρασα εννοείται. Καλή ιστορία ε. Ναι όλα συμβαίνουν σ αυτόν τον κόσμο.

Kαι μετά??Και μετά???
Γαμώτο ξημέρωσε εεεε?

Επισκέπτης
Εμένα μου χε τύχει μια καλή περίπτωση από Ρωσία και την πλήρωσα μόνο μια φορά. Την επόμενη που κατέβηκε με τάραξε στα τηλέφωνα γιατί ήταν παλαβή και επειδή έφαγε φόλα από τον Έλληνα γκόμενό της έκανε τα πάντα και έτυχε να είναι σε μένα. Εγώ βέβαια ψάρωσα που δε μ έπαιρνε λεφτά και την πήρα μαζί μου Θεσσαλονίκη. Εκείνη πλήρωσε για τα εισιτήριά της. Πήγαμε βόλτες, πηδιόμασταν μετά αυτή αναγκάστηκε να δουλέψει για να δικαιολογήσει τη διαμονή της και στο τέλος εγώ κόλλησα και μετά μαλώσαμε γιατί με κορόιδεψε ότι έφυγε πιο νωρίς για να προλάβει το αεροπλάνο από Αθήνα, ενώ πήγε να βρει τον γκόμενό της. Ήθελε να πάμε όλοι μαζί εγώ ο φίλος μου που την παίρναμε παρτούζα και ο γκόμενός της από Αθήνα στην Αγία Πετρούυπολη να μείνουμε όλοι μαζί με το παιδί της (5 χρονών, αυτή 27). Εννοείται ότι ξεψαρώσαμε όλοι, αυτή έφυγε, με τον γκόμενό της γίναμε πολύ καλοί φίλοι και όταν της έκανε πόσα χουνέρια αυτός και της τα ψαλλε αυτή ήθελε να πεθάνω. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Απλά ευχαριστώ το παλικάρι που με ξετύφλωσε από την κάβλα και με απέτρεψε από το να πάω στην Αγία Πετρούπολη. Μου είπε ότι αυτό το έκανε σε 5 χώρες, το είδε στο κινητό της όταν υποψιάστηκε για μας. Ούτε αυτός τα ήξερε όλα. Έβρισκε ένα-δύο άντρες που γούσταρε και περνούσε καλά. Αλλά ήταν πολύ τρελή. Μια φορά βγήκαμε στη Ρέμβη με το φίλο μου κι αυτή και χάζεψαν όλες με αυτά που έκανε! Και κέντρο πήγαμε βόλτες. Τραβήξαμε βίντεο. Αλλά το τέλος ήταν τραγικό. Εγώ ήμουν θολωμένος και στεναχωρήθηκα μετά, αλλά το ξεπέρασα εννοείται. Καλή ιστορία ε. Ναι όλα συμβαίνουν σ αυτόν τον κόσμο.

Παρε καμια ανασα ...Μονορουφι μας τα'πες?

Επισκέπτης
Kαι μετά??Και μετά???
Γαμώτο ξημέρωσε εεεε?

Τι λες? Εγω τον πιστευω...Ειδικα εκει που ειπε "ετυχε σε μενα" . Το "ετυχε" ειναι η λεξη κλειδι. Τον διαλεξε η γκομενα να τη γαμα τζαμπα , αλλα δεν ξερει ακριβως γιατι, το παλλικαρι :rockon: :rockon: :rockon:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Χαχαχαχα....good point of view Roxala

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ουτε εγω εχω γαμησει ct τζαμπα, με πληρωνουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom