Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτο ηταν κ το μοναδικο τσαμπε...Ολα τα αλλα θες δεν θες τα πληρωνεις με τον ενα η με τον αλλο τροπο  :2funny: :2funny: :2funny:

Luis Vuitton απο την Βουκουρεστιου  :2funny: :2funny:  η απο Παρισι για να εντυπωσιαστει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πραγματικα τσαμπα δεν μου εχει τυχει με ct!

Συνημμένα

• LV.JPG
    LV.JPG
    189,6 KB · Εμφανίσεις: 64

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καπως ετσι...ολες οι πεινασμενες τα ιδια γουστα εχουν  :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παπαρια Τσαμπα !!!
Εγω τεσσερις που γαμουσα στο κρεββατι του σπιτιου τους κιολας και το εκ λαμβανα ως τσαμπα τις ειχα πληρωσει απλα δεν το ηξερα  !!!
Γιατι σιγουρα ειχα επενδυσει στο παρελθον πολλα πανω τους και για να τις πηδηξω στο σπιτι τους ολο και κατι ειχα πληρωσει για να φτασω εκει !!
Δεν συζηταμε τι ακουμπησα στα μερη τους και ποσα ψυγεια γεμισα !!!
Τωρα να θεωρησω τσαμπα ενα κερασμενο γαμησι απο μια Πουτανα την οποια την εχω πληρωσει πανω απο δεκα φορες αλλα sorry Παιχτες
ουτε και αυτο το θεωρω τσαμπα απλα ειναι ενα μερισμα απο μια επενδυση που εκανα και τιποτα παραπανω !!
Και CT το οποιο ακυρωνε ραντεβου μεσα στην μερα για να παω εγω  και νομιζα οτι το επερνα τσαμπα εχει φαει περισσοτερα ψαρια
απο τον Σεφ του Βαρουλκο !!!
Οποτε τζαμπατζιδες ενωθειται και καντε λογ/σμο να ανοιξουμε κανενα Αμοιβαιο Κεφαλαιο !!!

Το τσαμπα πεθανε απο την εποχη που βγηκαν τα πρωτα κερματα !!!
Τις δε γυναικες σας και τα γκομενακια που νομιζεται οτι γαματε τσαμπα να ξερετε οτι τις πληρωνετε ακομα πιο ακριβα !!

Τυχερα υπαρχουν μερικες φορες τα οποια οκ τσαμπα δεν τα περνουμε απλα τα βρισκουμε μαζι τους και περναμε καλυτερα γιατι μπορει να μας κανουν
κεφι οποτε κανουν σκοντο σε διαφορα και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι !!

Αυτα για τα περι τσαμπεος για να μην εχουμε illusions και να μην φουσκωνουμε σαν Παγωνια οπως λεει και το αλεπουδακι !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Παπαρια Τσαμπα !!!
Εγω τεσσερις που γαμουσα στο κρεββατι του σπιτιου τους κιολας και το εκ λαμβανα ως τσαμπα τις ειχα πληρωσει απλα δεν το ηξερα  !!!
Γιατι σιγουρα ειχα επενδυσει στο παρελθον πολλα πανω τους και για να τις πηδηξω στο σπιτι τους ολο και κατι ειχα πληρωσει για να φτασω εκει !!
Δεν συζηταμε τι ακουμπησα στα μερη τους και ποσα ψυγεια γεμισα !!!
Τωρα να θεωρησω τσαμπα ενα κερασμενο γαμησι απο μια Πουτανα την οποια την εχω πληρωσει πανω απο δεκα φορες αλλα sorry Παιχτες
ουτε και αυτο το θεωρω τσαμπα απλα ειναι ενα μερισμα απο μια επενδυση που εκανα και τιποτα παραπανω !!
Και CT το οποιο ακυρωνε ραντεβου μεσα στην μερα για να παω εγω  και νομιζα οτι το επερνα τσαμπα εχει φαει περισσοτερα ψαρια
απο τον Σεφ του Βαρουλκο !!!
Οποτε τζαμπατζιδες ενωθειται και καντε λογ/σμο να ανοιξουμε κανενα Αμοιβαιο Κεφαλαιο !!!

Το τσαμπα πεθανε απο την εποχη που βγηκαν τα πρωτα κερματα !!!
Τις δε γυναικες σας και τα γκομενακια που νομιζεται οτι γαματε τσαμπα να ξερετε οτι τις πληρωνετε ακομα πιο ακριβα !!

Τυχερα υπαρχουν μερικες φορες τα οποια οκ τσαμπα δεν τα περνουμε απλα τα βρισκουμε μαζι τους και περναμε καλυτερα γιατι μπορει να μας κανουν
κεφι οποτε κανουν σκοντο σε διαφορα και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι !!

Αυτα για τα περι τσαμπεος για να μην εχουμε illusions και να μην φουσκωνουμε σαν Παγωνια οπως λεει και το αλεπουδακι !!!

Ωιμε οποτε παω στο σπιτι του καλου μου να με πηδηξει θα μετραω την βενζινη να δω ποσα πληρωσα για να με γαμησει. Οποτε του φτιαχνω φαγητο θα μετραω ποσα πληρωσα στο σουπερ, το ιδιο με καφε κτλ..
το ιδιο και με τους φιλους μου  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Τι λετε ωρε... 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ωιμε οποτε παω στο σπιτι του καλου μου να με πηδηξει θα μετραω την βενζινη να δω ποσα πληρωσα για να με γαμησει. Οποτε του φτιαχνω φαγητο θα μετραω ποσα πληρωσα στο σουπερ, το ιδιο με καφε κτλ..

Κανεις και τουρισμο?????  :think: :think: :think:

Αν ναι βαλε και καμια ανακοινωση να σε καμαρωσουμε :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Ασ' το λέμε... και μη θυμάσαι τη βενζίνη τέτοιες ώρες... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αυτο το σημειο νομιζω οτι σχολιαστηκε απο εριναλ.

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οκ, 9 σελίδες κανένα όνομα.....!!!!
Όποιος κατάλαβε την ουσία του θρεντ καλώς.....οι υπόλοιποι ας απλώσουν τραχανά!!!!! ;) :grin:
Λοιπόν τσαμπακογαμήκουλες των ct, ήρθε η ώρα να μαζέψε τε τα "φίδια" σας μέσα στο βρακί σας!!!! :birdman:

Υ.Γ. Συνεχίζω να πληρώνω τις μουνάρες που γουστάρω.... :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
το σχολιο της ερινάλ επι της ουσίας αλού για αλλού. Αλλο εννούσε ο τρές και άλλα σκεφτονταν η ερινάλ.!! ;) :S :S

οκ λεμε... Ας μπω στο θεμα. Μερικοι εχουν γαμησει σιτι χωρις χρηματα. Πολλοι λιγοι. Οι υπολοιποι για να μην ετυχε ως τωρα δεν παιζει να γαμησουν τζαμπε.  Τωρα οσοι το εκαναν δεν νομιζω και να το πουν. ..

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!! :sunglasses:

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456
ο τρες δυστυχως η ευτυχως εχει αντικειμενικα δικιο!σωστος σε ολα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Geopa(με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ) και Τρεσ(με ειλικρίνια) at the point ως συνήθως  :thumbsup:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Παπαρια Τσαμπα !!!

............................

Κλειδώστε το thread.

Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος.
(Και το 90% από όσα προηγήθηκαν).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απλά σας ενημερώνω .. μην πιάνεστε κορόιδα και πληρώνετε μαλακίες..LV μόνο από Μαύρο.
Ούτε που ξέρω τι είναι LV, αλλά για να τα αγοράζουν από μαύρους, θα είναι κάτι ακριβό που το αγοράζουν φτηνά (κουκουρίκου) για να φαίνονται stars/celebs.

The usual κόμπλεξ των ανατολικών δλδ.

PS: Δεν κάνω δώρα, απλά πληρώνω.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
προσωπικα,με εξιταρει να πληρωνω μια γυναικα για να παω μαζι της. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom