Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενα θρεντ να μεινει αγαμητο...ετσι για το γαμωτο..

***καμια τελειως τσαμπα...με γενναιο ντισκαουντ ναι..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και για να τελειώνουμε... τζάμπα δεμ είναι ποτέ. Ούτε με κοπέλλα - γκόμενα - δεσμό - σύζυγο...

Επισκέπτης
Και για να τελειώνουμε... τζάμπα δεμ είναι ποτέ. Ούτε με κοπέλλα - γκόμενα - δεσμό - σύζυγο...

Νομίζεις..

Κόψτο!! Κάποιοι έχουν γαμήσει! ;) ;) ;)

Έτσι όπως το λέτε. Στο ξενοδοχείο της ανάμεσα στα άλλα ραντεβού, χωρίς ούτε βόλτα με ρομαντικό δείπνο στους "Ορίζοντες" στον Λυκαβητό πριν. Άντε, μετά κέρασμα ενα ποτό στην πισίνα!

Άλλα δεν μπορώ να πώ...

Κάποιοι είναι πολύ γαμάω,αλλά δε μπορούν να πουν άλλα..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
:think: :think: :think: παιδί μου τι λες;;.. :o

Eμ,
μα να κεράσεις ένα ποτό, ένα φαγητό...
να ένα δωράκι σε επετείους, αγ. βαλεντίνο και λοιπές εθνικές εορτές...

Δεν έχω πάει ποτέ με pro, αλλά μήπως τελικά μου έβγαινε φτηνότερα ???  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eμ,

Δεν έχω πάει ποτέ με pro, αλλά μήπως τελικά μου έβγαινε φτηνότερα ???   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

εεεελεος!! μετρας κι αυτα?? κεινη δε κερναει? δεν κανει δωρα? να λεει στους φιλους της οτι σε πληρωνει για να της καθεσαι??

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εεεελεος!! μετρας κι αυτα?? κεινη δε κερναει? δεν κανει δωρα? να λεει στους φιλους της οτι σε πληρωνει για να της καθεσαι??

ΚΑΙ αυτά ???  Στην τελευταία περίπτωση τουλάχιστο μου έβγαιναν πανάκριβα... (και όχι, ήταν μονομερής η ροή)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν ξερω τι λετε εσεις...Αλλα η μεγιστη απολαυση ειναι να εισαι με το διμετρο σε κυριλε εστιατοριο να ερχεται το γκαρσονι για τον λογαριασμο να σε κοιταει να τον κοιτας κ τελικα να βγαζει η γκομενα λεφτα επειδη γουσταρε να σου κανει το δειπνο κ να τον αφηνεις μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα περιμενω να μου συμβει!!!  :2funny: :2funny: αλλα ποτε δεν ξερεις. Μπορει να βρεθει και καμια οικονομημενη  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Eμ,

Δεν έχω πάει ποτέ με pro, αλλά μήπως τελικά μου έβγαινε φτηνότερα ???   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μαστα... θα στο κοψω το επιδομα ετσι οπως τα βλεπω..

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ακομα περιμενω να μου συμβει!!!  :2funny: :2funny: αλλα ποτε δεν ξερεις. Μπορει να βρεθει και καμια οικονομημενη  :grin: :grin:

Αυτο ηταν κ το μοναδικο τσαμπε...Ολα τα αλλα θες δεν θες τα πληρωνεις με τον ενα η με τον αλλο τροπο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom