You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 210
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ποσο μαλακες και ονειροπαρμενοι ειστε μερικοι?
εδω ρε μαλακες δεν μπορειτε να γαμησετε κανονικη γκομενα,και κανετε ονειρα οτι θα σας κατσει η πουτανα τζαμπα?
αντε καντε κανενα ντους βρε βλακες μηπως και ξεκολησει το μυαλο σας μαλακες.
εδω ρε μαλακες δεν μπορειτε να γαμησετε κανονικη γκομενα,και κανετε ονειρα οτι θα σας κατσει η πουτανα τζαμπα?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Κόψτο!! Κάποιοι έχουν γαμήσει! ;) ;) ;)
Έτσι όπως το λέτε. Στο ξενοδοχείο της ανάμεσα στα άλλα ραντεβού, χωρίς ούτε βόλτα με ρομαντικό δείπνο στους "Ορίζοντες" στον Λυκαβητό πριν. Άντε, μετά κέρασμα ενα ποτό στην πισίνα!
Άλλα δεν μπορώ να πώ...
χααχαχαχαχαχαχα ασε μας ρε γιανεβαν, πιο ΑΚΡΙΒΟ τσαμπα απο το δικο σου δε παιζει να εχει συναγωνιστης εδω μεσα.
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
επιβεβαιωνω και γω οτι πραγματι μερικοι εχουν γαμησει τσαμπα ... οχι επειδη ειναι γκομενοι ωραιοι αλλα επειδη εχουν σχεση με το πρακτορειο ή παρεχουν καποιο ειδος προστασιαςΚόψτο!! Κάποιοι έχουν γαμήσει! ;) ;) ;)
Έτσι όπως το λέτε. Στο ξενοδοχείο της ανάμεσα στα άλλα ραντεβού, χωρίς ούτε βόλτα με ρομαντικό δείπνο στους "Ορίζοντες" στον Λυκαβητό πριν. Άντε, μετά κέρασμα ενα ποτό στην πισίνα!
Άλλα δεν μπορώ να πώ...
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!
Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!
Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:
[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]
Άσε τις πουστιές...!!!
Τα Λιθουανάκια πάνω, τα πλήρωνες?
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λατίνε....γέλασα!!!!
Αλλά ρε γαμώτο.....μου γαμάς το θρεντ!!!!!
Μήπως το κάνεις για να κάνεις τα ποστ σου δέκα χιλιάδες? ;)
Αυτός σου γαμάει το θρεντ και εσύ μου γαμάς το όνομα!
Εγώ είμαι ο Λατίνος!
Περαστικός ήσουνα και είδες φως και μπήκες ?Εγώ πάντως μάγκες την Καύλα μου την έκανα και πέρασα τέλεια. Γάμησα και CT στο σπίτι της, στη Μόσχα. Είναι Κορυφαία εμπειρία να τη γαμάς στην έδρα της ΤΣΑΜΠΑ
ΥΓ . ολόκληρο ταξίδι στην Ρωσία δωρεάν ή ήταν πληρωμένο ? ή μετά σου είπε ότι δουλεύει και σαν CT…
ΥΓ2 Ζήτω το τζάμπα!!!
Επισκέπτης
Άλλα δεν μπορώ να πώ...
Μην πεις..
Έχουν χαλάσει και τόσα ροδάκινα,κρίμα είναι..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
χααχαχαχαχαχαχα ασε μας ρε γιανεβαν, πιο ΑΚΡΙΒΟ τσαμπα απο το δικο σου δε παιζει να εχει συναγωνιστης εδω μεσα.
Ρε Έκτορα είπα πως ήμουν εγώ; Σταμάτα αυτή την κόμπλα με το άτομό μου. Μονομανία σου έχω καταντήσει! Στον ύπνο σου με βλέπεις;
Ακολουθεί και π.μ.
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αααααααααχαχαχαχαποσο μαλακες και ονειροπαρμενοι ειστε μερικοι?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε Έκτορα είπα πως ήμουν εγώ; Σταμάτα αυτή την κόμπλα με το άτομό μου. Μονομανία σου έχω καταντήσει! Στον ύπνο σου με βλέπεις;
Ακολουθεί και π.μ.
εεεεεεεεεεε άμα δε μιλούσες για σένα είναι τρισχειρότερο, με ξένα γαμήσια το παρουσίασες σαν να φαινόσουν εσύ ο μάγκας ο άτσα...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
εεεεεεεεεεε άμα δε μιλούσες για σένα είναι τρισχειρότερο, με ξένα γαμήσια το παρουσίασες σαν να φαινόσουν εσύ ο μάγκας ο άτσα...
Ο φίλος σου ξέρει τώρα ποιος είναι. ;)
Ρώτα τον με π.μ.!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ο φίλος σου ξέρει τώρα ποιος είναι. ;)
Ρώτα τον με π.μ.!
χέστηκα ποιος είναι
για σένα μίλησα.
είπα ότι αν μιλούσες για άλλον ήταν πολύ γλίτσικο ποστ γιατί το παρουσίασες σαν να ήσουν εσύ.
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω τι λετε εσεις...Αλλα η μεγιστη απολαυση ειναι να εισαι με το διμετρο σε κυριλε εστιατοριο να ερχεται το γκαρσονι για τον λογαριασμο να σε κοιταει να τον κοιτας κ τελικα να βγαζει η γκομενα λεφτα επειδη γουσταρε να σου κανει το δειπνο κ να τον αφηνεις μαλακα
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω τι λετε εσεις...Αλλα η μεγιστη απολαυση ειναι να εισαι με το διμετρο σε κυριλε εστιατοριο να ερχεται το γκαρσονι για τον λογαριασμο να σε κοιταει να τον κοιτας κ τελικα να βγαζει η γκομενα λεφτα επειδη γουσταρε να σου κανει το δειπνο κ να τον αφηνεις μαλακα
Εγώ πάλι κρίνω ως μέγιστη απόλαυση το γεγονός ότι με πληρώνουν για να τις γαμάω...!!!
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Σωστο κ αυτο αλλα μαλλον δεν παιζει με την καμια οταν μιλαμε για πουτανες
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ποτε... και την πορτα της porsche θα της ανοίξω να μπει, και τον λογαριασμό θα πληρώσω αλλά στο jakuzi θα τις κάνω και ένα golden shower (i pay she obey)
Δεν ξερω τι λετε εσεις...Αλλα η μεγιστη απολαυση ειναι να εισαι με το διμετρο σε κυριλε εστιατοριο να ερχεται το γκαρσονι για τον λογαριασμο να σε κοιταει να [size=14pt]τον[/size] κοιτας κ τελικα να βγαζει η γκομενα λεφτα επειδη γουσταρε να σου κανει το δειπνο κ να τον αφηνεις μαλακα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ακολουθεί και π.μ.
ρε συ γιατρε με εσκασες πια. εδω και μηνες σε καθε ποστ που κανω μου στελνεις πμ, οχι να με βρισεις (παντα) αλλοτε να μου πεις τη προσωπικη σου ζωη, την οικογενεια σου, αλλοτε να μου πεις για τα γαμησια σου, τις παρτουζες σου και ουτε θυμαμαι τι αλλο.
ρε πουλακι μου εισαι εντελως τρελος? δε σου απαντω ποτε στα πμ και συ εκει, συνεχιζεις ακαθεκτος. Δε σε ρωταω ποτε και συ εκει, ακαθεκτος. ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ τι διαολο εμμονη ειναι αυτη να μου λες τις ιστοριες σου σε ΠΜ?
τι διαολο καιγεσαι για το πως φαινεσαι στα ματια μου και με φλομωνεις στα πμ ρε παιχτη? τοσο αξια εχει για σενα η γνωμη μου?
εχεις κουδουνισει παιχτη...και μιλαω σοβαρα. ειναι παραλογο...
Κοψε επιτελους τα πμ. εισαι καλο τυπακι τοχω ξαναπει...αλλα ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις