Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Για να πουμε και κατι σοβαρο (ετσι κανω παντα μετα απο χυσιμο) εσυ τωρα τι ψαχνεις στο τζαμπε για να καταλαβουμε. Οταν λες τελειως τζαμπα αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ πρεπει να την εχεις γαμησει ποτε πριν με χρηματα. Γιατι αμα την εχεις γαμησει με χρηματα πριν και σε κερασει ενα γαμησακι, ε, αυτο ειναι τζαμπα?
Και αμα την γαμησεις τζαμπα χωρις να τις τα εχεις σκασει για προηγουμενα γαμησια και να πας στο ξενοδοχειο της οπλισμενος και ετοιμος για βολη στο εντελως τζαμπε, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ? το μονο που μουρχετε ειναι νταβας προστατης τσομπανης (πουτανοτσομπανης-φυλακας) πολυ καλος πελατης που πηρε ενα δειγμα δωρεαν. Ξερω γω τι αλλα....

George Clooney, Bradd Pitt, Johnny Depp..... :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!

Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!

Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:

[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]

:jerking:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να πουμε και κατι σοβαρο (ετσι κανω παντα μετα απο χυσιμο) εσυ τωρα τι ψαχνεις στο τζαμπε για να καταλαβουμε. Οταν λες τελειως τζαμπα αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ πρεπει να την εχεις γαμησει ποτε πριν με χρηματα. Γιατι αμα την εχεις γαμησει με χρηματα πριν και σε κερασει ενα γαμησακι, ε, αυτο ειναι τζαμπα?
Και αμα την γαμησεις τζαμπα χωρις να τις τα εχεις σκασει για προηγουμενα γαμησια και να πας στο ξενοδοχειο της οπλισμενος και ετοιμος για βολη στο εντελως τζαμπε, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ? το μονο που μουρχετε ειναι νταβας προστατης τσομπανης (πουτανοτσομπανης-φυλακας) πολυ καλος πελατης που πηρε ενα δειγμα δωρεαν. Ξερω γω τι αλλα....

Ωραία, μαθηματική, λογική...αλλά είναι εφαρμόσιμη στο συγκεκριμένο θέμα;

Δεν νομίζω.  :)

jim5

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανονικά geopa (από αυτά που λες)  θα έπρεπε να ρωτάς ποίες μας πληρώσανε για να γαμήσουμε,  γιατί πληρώνουν το ξενοδοχείο, προφυλακτικά, ποτά,τα τσιγάρα μας,την βενζίνη που καίμε για να πάμε.Όσο για το ερώτημα σου πήραμε την ίδια    

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
κανονικά geopa (από αυτά που λες)  θα έπρεπε να ρωτάς ποίες μας πληρώσανε για να γαμήσουμε,  γιατί πληρώνουν το ξενοδοχείο, προφυλακτικά, ποτά,τα τσιγάρα μας,την βενζίνη που καίμε για να πάμε.Όσο για το ερώτημα σου πήραμε την ίδια     

;)....... :sunglasses:

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Ουτε ενας "ειδημων" μεχρι ωρας με "περιεργες" μεθοδους που "δεν κανει να λεγονται δημοσιως γιατι χαλανε την πιατσα" και σιγουρα "οταν αυτος πηδαγε τσαμπα εμεις βγαζαμε ακομα δοντια" κλπ. Χαλασε το φορουμ.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
To τσαμπα παι8ανε μαγκες... δυστυχως! :(

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να γαμιέται τσάμπα... όλες τις πληρώνουμε, άλλες με μετρητα και άλλες όχι  ;)

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ουτε ενας "ειδημων" μεχρι ωρας με "περιεργες" μεθοδους που "δεν κανει να λεγονται δημοσιως γιατι χαλανε την πιατσα" και σιγουρα "οταν αυτος πηδαγε τσαμπα εμεις βγαζαμε ακομα δοντια" κλπ. Χαλασε το φορουμ.
τησ εριναλ μαλλον ο κλωνος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ....οκ.....δεν είναι ακριβώς τσάμπα....
αλλά αυτό που θα σας πω μάλλον θα σας χαλάσει.
Υπόψην, δεν ασχολούμε καθόλου με τα τουρς, τα θεωρώ υπερβολικά ακριβά χωρίς λόγο.

Πλην όμως, ως ταξιδευτής στη Ρουμανία γνωρίζω στο αεροπλάνο κοπέλα τρισχαριτωμένη
της την πέφτω και βγήκαμε για 3-4 βράδια για ποτάκι....οπότε και μετά έπεσε το εργαλείο

Στο αστείο της είπα πως κανονικά τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να πληρώνεται για να κάνει έρωτα (αφού βεβαίως εγώ τον είχα ρίξει)...και με άφησε μαλάκα όταν μου είπε πως στην Ελλάδα όταν έρχεται πληρώνεται ακριβά....

Το γύρισα στην πλάκα (φύλαξα τα ρούχα μου), αλλά με δεδομένο πως δεν είναι στα μασάζια (τα ξέρω καλά) και μάλλον δεν είναι στα σπίτια (αλλιώς θα ήταν σχεδόν μόνιμος κάτοικος Αθήνας).....μάλλον θα υποθέσω πως...είναι τουράκι

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
τα oνοματα των κοριτσιων να γραφουν οι γαμιαδες...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
λειπει το "βαρυ πυροβολικο" τετοια ωρα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τετα γλυκαναλατου
μαρουλιτα στεκα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όποιος έχει γαμήσει τσάμπα city tour,εγώ θα κόψω το πέος μου :rolleyes:

Κόψτο!! Κάποιοι έχουν γαμήσει! ;) ;) ;)

Έτσι όπως το λέτε. Στο ξενοδοχείο της ανάμεσα στα άλλα ραντεβού, χωρίς ούτε βόλτα με ρομαντικό δείπνο στους "Ορίζοντες" στον Λυκαβητό πριν. Άντε, μετά κέρασμα ενα ποτό στην πισίνα!

Άλλα δεν μπορώ να πώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom