Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πάνω από όλα η εμπειρία...that's why!!!!!Χαιρετε...!!
Γιατι ρε τοσες τιμες ??
Πάνω από όλα η εμπειρία...that's why!!!!!Χαιρετε...!!
Γιατι ρε τοσες τιμες ??
Για να πουμε και κατι σοβαρο (ετσι κανω παντα μετα απο χυσιμο) εσυ τωρα τι ψαχνεις στο τζαμπε για να καταλαβουμε. Οταν λες τελειως τζαμπα αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ πρεπει να την εχεις γαμησει ποτε πριν με χρηματα. Γιατι αμα την εχεις γαμησει με χρηματα πριν και σε κερασει ενα γαμησακι, ε, αυτο ειναι τζαμπα?
Και αμα την γαμησεις τζαμπα χωρις να τις τα εχεις σκασει για προηγουμενα γαμησια και να πας στο ξενοδοχειο της οπλισμενος και ετοιμος για βολη στο εντελως τζαμπε, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ? το μονο που μουρχετε ειναι νταβας προστατης τσομπανης (πουτανοτσομπανης-φυλακας) πολυ καλος πελατης που πηρε ενα δειγμα δωρεαν. Ξερω γω τι αλλα....
Μα δεν μπορουσες ρε... Ησουν απασχολημενη..[size=30pt]Χθες τι βράδυ δε θυμάμαι να μιλήσαμε... [/size]
Η Λουκρίτια,τι λέει πιπινόγερε;;;
Μα δεν μπορουσες ρε... Ησουν απασχολημενη..
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!
Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!
Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:
[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]
Για να πουμε και κατι σοβαρο (ετσι κανω παντα μετα απο χυσιμο) εσυ τωρα τι ψαχνεις στο τζαμπε για να καταλαβουμε. Οταν λες τελειως τζαμπα αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ πρεπει να την εχεις γαμησει ποτε πριν με χρηματα. Γιατι αμα την εχεις γαμησει με χρηματα πριν και σε κερασει ενα γαμησακι, ε, αυτο ειναι τζαμπα?
Και αμα την γαμησεις τζαμπα χωρις να τις τα εχεις σκασει για προηγουμενα γαμησια και να πας στο ξενοδοχειο της οπλισμενος και ετοιμος για βολη στο εντελως τζαμπε, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ? το μονο που μουρχετε ειναι νταβας προστατης τσομπανης (πουτανοτσομπανης-φυλακας) πολυ καλος πελατης που πηρε ενα δειγμα δωρεαν. Ξερω γω τι αλλα....
κανονικά geopa (από αυτά που λες) θα έπρεπε να ρωτάς ποίες μας πληρώσανε για να γαμήσουμε, γιατί πληρώνουν το ξενοδοχείο, προφυλακτικά, ποτά,τα τσιγάρα μας,την βενζίνη που καίμε για να πάμε.Όσο για το ερώτημα σου πήραμε την ίδια
δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να γαμιέται τσάμπα... όλες τις πληρώνουμε, άλλες με μετρητα και άλλες όχι ;)
δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να γαμιέται τσάμπα... όλες τις πληρώνουμε, άλλες με μετρητα και άλλες όχι ;)
τησ εριναλ μαλλον ο κλωνοςΟυτε ενας "ειδημων" μεχρι ωρας με "περιεργες" μεθοδους που "δεν κανει να λεγονται δημοσιως γιατι χαλανε την πιατσα" και σιγουρα "οταν αυτος πηδαγε τσαμπα εμεις βγαζαμε ακομα δοντια" κλπ. Χαλασε το φορουμ.
λειπει το "βαρυ πυροβολικο" τετοια ωραΟυτε ενας "ειδημων" μεχρι ωρας με "περιεργες" μεθοδους που "δεν κανει να λεγονται δημοσιως γιατι χαλανε την πιατσα" και σιγουρα "οταν αυτος πηδαγε τσαμπα εμεις βγαζαμε ακομα δοντια" κλπ. Χαλασε το φορουμ.
μαρια χουφτιδου..τα oνοματα των κοριτσιων να γραφουν οι γαμιαδες...
Όποιος έχει γαμήσει τσάμπα city tour,εγώ θα κόψω το πέος μου