pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
έχω γαμίσει πουτανάκια Ελεϊνήδες τζαμπέ κερνώντας τες ποτό..πιάνεται? ;)
Ελένη Λευκορωσίδα , ανεξάρτητη - πρώην βιζιτου από γραφείο - Έχει έρθει σπίτι και ξεχνάει στο μπάνιο μια αλυσιδίτσα για το λαιμό. Μου ανέφερε ότι πιο πριν ήταν σε παρτούζα σε ξενοδοχείο και δεινοπάθησε " αλήθεια ή ψέμματα... χέστηκα". Μετά από δυο τρείς μήνες ξαναβρέθηκα μαζί της και της δίνω την αλυσιδίτσα της ... έκανε σαν τρελή ( εάν κατάλαβα καλά ήταν το βαφτιστικό της ή κάτι τέτοιο ) δεν θυμόταν που το έχασε και είχε στεναχωρηθεί πολύ. Μόνη φορά που δεν μου πήρε χρήματα , επέμενε μάλιστα στο να μην τα πάρει!!!
Μετά από τα κολλιτηλίκια που ακολούθησαν, τις επόμενες φορές που τη είδα ... βγήκα αρκετά χαμένος τελικά...
Δανεικά και αγύριστα , βρήκα δουλεία στον μαλάκα τον αδερφό της ο οποίος με εξέθεσε εκεί που υποχρεώθηκα να τον πάρουν , κάτι κιλά ψάρια ... δεν άρεσε το κρέας στην καριόλα , της πλήρωσα κάτι παραστάσεις για τον δικηγόρο σε δικαστήρια ... Και όλα αυτά γιατί είμασταν πλέον γνωστοί και φίλοι , άρα δεν γαμούσα μετά ... υπήρχε και καλά σεβασμός
Τι λες? Εγω τον πιστευω...Ειδικα εκει που ειπε "ετυχε σε μενα" . Το "ετυχε" ειναι η λεξη κλειδι. Τον διαλεξε η γκομενα να τη γαμα τζαμπα , αλλα δεν ξερει ακριβως γιατι, το παλλικαρι
Δανεικά και αγύριστα , βρήκα δουλεία στον μαλάκα τον αδερφό της ο οποίος με εξέθεσε εκεί που υποχρεώθηκα να τον πάρουν , κάτι κιλά ψάρια ... δεν άρεσε το κρέας στην καριόλα , της πλήρωσα κάτι παραστάσεις για τον δικηγόρο σε δικαστήρια ... Και όλα αυτά γιατί είμασταν πλέον γνωστοί και φίλοι , άρα δεν γαμούσα μετά ... υπήρχε και καλά σεβασμός
πολυ αξια δινεις σε ενα γαμησι ρε παιχτη! για ενα γαμησι μερικα χρονια φυλακη και μετα να γινεις γκομενα καποιου στην στενη!
δωσε ρε φιλε και εσυ λιγη αξια στο πουτσο σου! ελεος!
Φιλε μου, υποθετω οτι εσυ και ολοι εδω μεσα, και εγω, δινουμε μεγαλη αξια στο πουλι μας, υπεραξια!!! Για αυτο και σκαμε τοσο χρημα στις πουτανες. Ολα για την πουτσαρα μας!! Αλλα να σου πω κατι? Τσαμπα δεν γαμαει κανεις!! Και αυτες οι πουτανες, ΜΑΣ γαμανε και τις πληρωνουμε απο πανω!!
αστα να πανε παιχτη! κατι τετοια ακουνε στο υπουργειο οικονομικων και θα θελουν στο τελος να βαλουν και
φορο στον πουτσο μας! εννοειται βεβαια οτι θα ειναι και αναλογος του μεγεθους!
εκεινο το depends on size θα παρει ενα άλλο νοημα!