Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
έχω γαμίσει πουτανάκια Ελεϊνήδες τζαμπέ κερνώντας τες ποτό..πιάνεται? ;) :sunglasses:

JOHNY033

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μετα απο κυνηγι μερικων μηνων και φαγωμα αρκετων εκατονταδων ευρω περασμε δεκαπεντε μηνεσ με vanes αν θυμοσαστε απο πραγα οπου ειχαμε κατι σαν σχεση συζησαμε για λιγουσ μηνεσ αλλα που περασε η καψα και χωρισαμε ομορφα μιλαμε ακομα που και που. αρα δεν ειναι τιποτα απιθανο να εισαστε καλοι και ποιοσ ξερει αν πραγματικα το αξιζεται θα σασ δοθει η ευκαιρεια .εγω παντοσ εχω να πω πωσ οταν σταματησε η επαγγελματικη μασ  σχεση και την βοηθησα στο να βρει μια καλη δουλεια εκανα το καλυτεραερο σεξ εβερ και εκει ειδα την διαφορα πριν και μετα .δεν ηταν ευκολο και για εκεινη γιατι μασ βλεπουν σαν 200ευρα και μονο.
υ.γ αξιζε τον κοπο παντωσ απο τισ πιο σεξουαλικεσ σχεσεισ που ειχα και στα ααλα βεβαια μαγειρεμα κλπ ηταν πολυ καλη πραγματικα νομιζω οτι τισ παρεξυγουμε μερικεσ φορεσ δεν ειναι ολεσ πορνεσ στο μυαλο.........

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
Ελένη Λευκορωσίδα  , ανεξάρτητη - πρώην βιζιτου από  γραφείο - Έχει έρθει σπίτι και ξεχνάει στο μπάνιο μια αλυσιδίτσα για το λαιμό. Μου ανέφερε ότι πιο πριν ήταν σε παρτούζα σε ξενοδοχείο και δεινοπάθησε " αλήθεια ή ψέμματα... χέστηκα".  Μετά από δυο τρείς μήνες ξαναβρέθηκα μαζί της και της δίνω την αλυσιδίτσα της ... έκανε σαν τρελή ( εάν κατάλαβα καλά ήταν το βαφτιστικό της ή κάτι τέτοιο ) δεν θυμόταν που το έχασε και είχε στεναχωρηθεί πολύ. Μόνη φορά που δεν μου πήρε χρήματα , επέμενε μάλιστα στο να μην τα πάρει!!! 
Μετά από τα κολλιτηλίκια που ακολούθησαν, τις επόμενες φορές που τη είδα ... βγήκα αρκετά χαμένος τελικά...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ελένη Λευκορωσίδα  , ανεξάρτητη - πρώην βιζιτου από  γραφείο - Έχει έρθει σπίτι και ξεχνάει στο μπάνιο μια αλυσιδίτσα για το λαιμό. Μου ανέφερε ότι πιο πριν ήταν σε παρτούζα σε ξενοδοχείο και δεινοπάθησε " αλήθεια ή ψέμματα... χέστηκα".  Μετά από δυο τρείς μήνες ξαναβρέθηκα μαζί της και της δίνω την αλυσιδίτσα της ... έκανε σαν τρελή ( εάν κατάλαβα καλά ήταν το βαφτιστικό της ή κάτι τέτοιο ) δεν θυμόταν που το έχασε και είχε στεναχωρηθεί πολύ. Μόνη φορά που δεν μου πήρε χρήματα , επέμενε μάλιστα στο να μην τα πάρει!!!  
Μετά από τα κολλιτηλίκια που ακολούθησαν, τις επόμενες φορές που τη είδα ... βγήκα αρκετά χαμένος τελικά...

μου δίνεις έναυσα να ανοιξω καινούργιο θρεντ...  :grin:
1) real date????
2) τι εννοείς βγηκες χαμενος ?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.447
Πόντοι
736
Δανεικά και αγύριστα , βρήκα δουλεία στον μαλάκα τον αδερφό της ο οποίος με εξέθεσε εκεί που υποχρεώθηκα να τον πάρουν , κάτι κιλά ψάρια ... δεν άρεσε το κρέας στην καριόλα , της πλήρωσα κάτι παραστάσεις για τον δικηγόρο σε δικαστήρια ...  Και όλα αυτά γιατί είμασταν πλέον γνωστοί  και φίλοι , άρα δεν γαμούσα μετά  ... υπήρχε και καλά σεβασμός  :jerking: :uglystupid:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δανεικά και αγύριστα , βρήκα δουλεία στον μαλάκα τον αδερφό της ο οποίος με εξέθεσε εκεί που υποχρεώθηκα να τον πάρουν , κάτι κιλά ψάρια ... δεν άρεσε το κρέας στην καριόλα , της πλήρωσα κάτι παραστάσεις για τον δικηγόρο σε δικαστήρια ...  Και όλα αυτά γιατί είμασταν πλέον γνωστοί  και φίλοι , άρα δεν γαμούσα μετά  ... υπήρχε και καλά σεβασμός  :jerking: :uglystupid:

:think: :think: :think:

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι λες? Εγω τον πιστευω...Ειδικα εκει που ειπε "ετυχε σε μενα" . Το "ετυχε" ειναι η λεξη κλειδι. Τον διαλεξε η γκομενα να τη γαμα τζαμπα , αλλα δεν ξερει ακριβως γιατι, το παλλικαρι :rockon: :rockon: :rockon:

Απλά κατέθεσα την εμπειρία μου. Δεν είχα πρόθεση να πείσω κανέναν. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλοί που ξέρουν την αλήθεια για το τι έπαιζε. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι τυχαίο πολλές να ψάχνουν για μαλάκες να μεγαλώσουν το παιδί τους και αυτές να κάνουν τις κάβλες τους... Δεν είναι και κάτι πολύ περίεργο αυτό που μου συνέβη... όπως είπα έτυχε και βρήκε εμένα τον μαλάκα μπορεί να έψαξε κι άλλους... τουλάχιστον δε ζημιώθηκα οικονομικά όπως ο άλλος που από την κάβλα του με τη συγκεκριμένη δεν έδινε σημασία στη δουλειά του από ένα σημείο και μετά με το ν ασχολείται μαζί της με αποτέλεσμα να κλείσει 2 ταξιδιωτικά γραφεία που είχε στ' όνομά του και να χρωστάει χιλιάδες ευρώ τώρα που προσπαθεί να ξεχρεώσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΓΙατι τοσες πολλες παροχες??? Σε επιασε η καλοσυνη???? :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτη θα σου απαντήσω όχι αναφερόμενος μόνο σε ..τανες αλλά και γενικά σε γυναίκες!
Για μια γυναίκα να πηδηχτεί μαζί σου δεν είναι τίποτα! Τώρα αν έχει και ανταλλάγματα να κερδίσει της είναι ακόμα πιο
εύκολο! Τώρα εσύ που είσαι άντρας είναι φυσικό να είσαι αισθηματίας και να θες να ερωτευτείς το μωρό που θα στα δώσει και θα της τα δώσεις  όλα! :headbang:
Έλα όμως που αυτό δεν θα γίνει παρά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις !όπως λέει και ένας φίλος τζάμπα ούτε η μαμά στον μπαμπά!
Και στα λέω αυτά γιατί  εγώ είμαι και χειρότερος από σένα παίχτη γιατί ενώ το ήξερα αυτό που σου λέω μια φορά την πάτησα και εγώ! :jerking:  Αλλά συνηλθα γρήγορα! :sunglasses:
Η μαγκιά παίχτη είναι να γαμησεις τζάμπα γιατί σε γουστάρει η γκόμενα και όχι αν θα πας να της αφήσεις το οποιοδήποτε αντάλλαγμα! ;)
Τώρα επειδή λες ότι γίνατε φίλοι και καλά σου λέω  ότι αυτό έγινε γιατί κάποια στιγμή επιτελούς κατάλαβες ότι ερχόταν μαζί σου από συμφέρον και δεν ενδιαφερόταν για σένα!  :lheel:Και αντί να την ξεφτιλίσεις στον πουτσο  :zfuck:ή να την στείλεις στον διάολο περίμενες  να αλλάξει και να σε εκτιμήσει περισσότερο! Σορρυ παίχτη την φύση δεν μπορείς να την αλλάξεις! Επομένως παίχτη είσαι παντού λάθος και όχι μόνο αυτό χαλάς και την πιάτσα για μας τους υπολοίπους! :headbang: :headbang: :headbang: Όσο βρίσκονται παίχτες σαν εσένα που χαλάνε την «πιατσα», γιατί το μνι είτε είναι επαγγελματίας είτε όχι γιατί θα ξέρει ότι μπορεί να  βρει εύκολα θύματα! Δώσε αξία στον πουτσο σου και μην βιάζεσαι να τον χώσεις στην κάθε τρύπα που θα βρεις, να είσαι επιλεκτικός βρε αδερφέ σε τελική ανάλυση!
Αν νομίζεις ότι σε θιγώ προσωπικά θα ζητήσω εγώ ο ίδιος να σβηστεί το μυνήμα!

Δανεικά και αγύριστα , βρήκα δουλεία στον μαλάκα τον αδερφό της ο οποίος με εξέθεσε εκεί που υποχρεώθηκα να τον πάρουν , κάτι κιλά ψάρια ... δεν άρεσε το κρέας στην καριόλα , της πλήρωσα κάτι παραστάσεις για τον δικηγόρο σε δικαστήρια ...  Και όλα αυτά γιατί είμασταν πλέον γνωστοί  και φίλοι , άρα δεν γαμούσα μετά  ... υπήρχε και καλά σεβασμός  :jerking: :uglystupid:

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πωπωπωπω όρεξη που την έχεις ρε φίλε Κυριακάτικα!!!!
Με έκανες να βάλω τα κλάματα!!!!!
Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια...... :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με επιασε το φιλοσοφικο μου! :headbang: :headbang: :headbang:  να σου δωσω χαρτoμανδηλα! :sunglasses:
αλλά εσυ βρε τα ξερεις αυτα γι'αυτο κοροιδευεις! ξεχασες ομως ποσες φορες την πατησες και ποσα πληρωσες για να μαθεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 0tissue1.JPG
    0tissue1.JPG
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 47

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τσαμπε δεν εχει...ολο και κατι θα πληρωνουμε, ακομα και αν ειναι γκομενα μη πουτανα (τουλαχιστον μη επαγγελματιας, γιατι πουτανες ειναι ολες, συμφωνειτε?).
Θελω να πω, οτι τελικα, μονο οι ΒΙΑΣΤΕΣ γαμανε τσαμπα !!!  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πολυ αξια δινεις σε ενα γαμησι ρε παιχτη! για ενα γαμησι μερικα χρονια φυλακη και μετα να γινεις γκομενα καποιου στην στενη! :headbang: :headbang: :headbang:
δωσε ρε φιλε και εσυ λιγη αξια στο πουτσο σου! :grin: :grin:  ελεος! :2funny: :2funny: :2funny:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
πολυ αξια δινεις σε ενα γαμησι ρε παιχτη! για ενα γαμησι μερικα χρονια φυλακη και μετα να γινεις γκομενα καποιου στην στενη! :headbang: :headbang: :headbang:
δωσε ρε φιλε και εσυ λιγη αξια στο πουτσο σου! :grin: :grin:  ελεος! :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε μου, υποθετω οτι εσυ και ολοι εδω μεσα, και εγω, δινουμε μεγαλη αξια στο πουλι μας, υπεραξια!!! Για αυτο και σκαμε τοσο χρημα στις πουτανες. Ολα για την πουτσαρα μας!! Αλλα να σου πω κατι? Τσαμπα δεν γαμαει κανεις!! Και αυτες οι πουτανες, ΜΑΣ γαμανε και τις πληρωνουμε απο πανω!!  :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αστα να πανε παιχτη! :rockon: :rockon: κατι τετοια ακουνε στο υπουργειο οικονομικων και θα θελουν στο τελος να βαλουν και
φορο στον πουτσο μας! :2funny: :2funny: εννοειται βεβαια οτι θα ειναι και αναλογος του μεγεθους!
εκεινο το depends on size θα παρει ενα άλλο νοημα! :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε μου, υποθετω οτι εσυ και ολοι εδω μεσα, και εγω, δινουμε μεγαλη αξια στο πουλι μας, υπεραξια!!! Για αυτο και σκαμε τοσο χρημα στις πουτανες. Ολα για την πουτσαρα μας!! Αλλα να σου πω κατι? Τσαμπα δεν γαμαει κανεις!! Και αυτες οι πουτανες, ΜΑΣ γαμανε και τις πληρωνουμε απο πανω!!  :2funny: :2funny: :2funny:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αστα να πανε παιχτη! κατι τετοια ακουνε στο υπουργειο οικονομικων και θα θελουν στο τελος να βαλουν και
φορο στον πουτσο μας! :2funny: :2funny: εννοειται βεβαια οτι θα ειναι και αναλογος του μεγεθους!
εκεινο το depends on size θα παρει ενα άλλο νοημα! :2funny: :2funny: :2funny:

η πουτσαρα μου δεν φορολογειται!!! μια ζωη αφορολογητα θα ξεμουνιαζω!! και ολοι εσεις οι σεβαστοι πουτανιαρηδες !!! ολη η κοινοτητα μας, που συντηρει την πορνεια και περναμε ολοι καλα!! μη στενοχωριεσαι φιλε μου, θα κανουμε πορεια διαμαρτυριας αν γινει ποτε αυτο και θα τους πνιξουμε στο σπερμα ολους!!

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Όταν είμουν γύρω στα 20 είχα γνωρίσει μια call girl με την οποία, ναι στην αρχή την πλήρωσα 2-3 φορές αλλά μετά όχι μόνο την γάμησα τσάμπα και πήγαινα και στο ξενοδοχείο που έμενε αλλά μου έκανε και δωράκια!
Γιαυτό λέω, οι λιθουανέζες είναι τα καλύτερα κορίτσια!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom